banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 05 Sep 2011, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ташко je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Ташко je napisao:

Na kraju krajeva, mi smo najbolja reprezentacija u istoriji.

Imamo 5 svjetskih zlata. United Steroidi of America imaju 4.

Rusi su najbolja reprezentacija u istoriji jer su oni nasljednici SSSR-a.

Jedino ako je Kurnjikova dala guze ovima u FIBI, pa oni Rusima dopisali tri titule.
SSSR ima tri titule, Rusija ni jednu.
3+0<3+2

E jebiga, kontao sam da pricas o evropskim prvenstvima, jer ovo je ipak evropsko prvenstvo. Nisam ni primijetio da si poredio sa SAD-om.

http://sport.blic.rs/eurobasket2011/rep ... ije/Rusija
Najveći uspeh: Zlatna medalja - 2007. (kao SSSR - 1947, 1951, 1953, 1957, 1959, 1961, 1963, 1965, 1967, 1969, 1971, 1979, 1981, 1985)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 23:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Maj 2010, 22:01
Citiraj:
Jbo vas Miličić više :D A kontam ispisalo se 8 strana kvalitetne diskusije, kad ono više od pola prepucavanje sa likovima koji očigledno nemaju veze s košarkom.

@Popokatepetl Nakon tri uzastopna kiksa Koste Perovica Duda ga nije vise ni uvodio u igru, da poznajes kosarku kao sto kazes sigurno ti ne bi promaklo.
a koga nema bez njega se mora, vjerujem da mozemo do kraja.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nisam gledao cijelu utakmicu pa mi je štošta sigurno promaklo. Kad sam spominjao prepucavanje, mislio sam na ono sa amidžom i wolfsburgom, koje veze s mozgom nije imalo. Nisam nigdje tvrdio da sam stručnjak za košarku, volim da je igram i gledam, i poznajem dovoljno da ne glumim selektora i mislim da znam bolje. Duda zna zašto je eventualnu čvrstinu koju bi dobili s Miličićem žrtvovao radi atmosfere. Kosta jeste balvan, ali može odigrati dobru odbranu. Vjerovatno je manje igrao, jer je spor i teže se nosi sa bržim Francuzima. Zato me ta priča oko Miličića nervira, svi znaju šta bi bilo bolje, ali na kraju se slažemo, možemo do kraja i sa ovim što imamo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 01:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Ташко je napisao:
Da vas spasim muka:

Litvaniju uzimamo, bez milosti, 10 razlike. Uprkos sudijskom naginjanju na njihovu stranu.
Onda od Spanaca gubimo 5-6 razlike.
Turke, uzimamo 20-40 razlike. Vraticemo im za 1389-1867, te za onaj aut na SP. Sudije, FIBA i Turkoglu ce lobirati za njih, Duda ce se smilovati i obecati da nece biti preko 40 razlike.

Cetvrtfinale, salite se? Makedonija i slicni anonimusi nece se ni pojaviti na terenu posteno. Osim ako bude susret sa Rusijom, njih cemo bratski isprasiti 5 razlike, zahvaljujuci kolegi Putin. Usput, pozdrav bratu Vladimiru. Ako pak bude Janezi, dobijaju po usima 15 razlike, jer slabo igraju, a mi smo bili radi da isprasimo BiH ili CRO, ali kako su oni ispali, daj sta das.

U polufinalu cemo se sresti sa nekom akvizicijom marke Litvanija-Slovenija-Francuska... Francuzi mogu moliti Boga da njih ne dobijemo. Tu ce Krstic i Savan da rijese stvar. Mogao bi i Bijelica malo opustiti ruku. Markovic i Tepic ce odigrati dobar dio tekme, jer onaj bradonja mora da odmori muda za finale.

A u finalu, zna se :D Spanci, cao momci, djido mova. Brilijantna igra. Krstic, Keselj, Teo, Rasic, Savan... Ne zna se sa koje strane sijeva. Teo ce da razbuca njihovu odbranu, pogotovo ako se usude igrati "covjeka". Preko 15 asistencija mu ne gine. Zona bi mogla malo ublaziti stvar.

Isjeceni dio: Gasol se buni i napada Tea jer ce dati tricu preko ruke i poniziti cigana, Krstic grabi prvi "Ktitor" do sebe i razbija glavu doticnom govnetu.

Momci, svaka cast na zlatu.

е хвала за ово сад могу мирно на спавање :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 01:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Jedna od ljepota naše pobjede protiv Litvanije je i činjenica da će onda kasnije sudije morati da poguraju Litvance protiv Francuza, tako da ćemo bez problema osvojiti prvo mjesto, osim ako pustimo Špance.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Steta sto Boban nije dobio ni minute da zaigra do sad.... cisto da vidimo na cemu smo sa njim...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 01:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
skeva je napisao:
Steta sto Boban nije dobio ni minute da zaigra do sad.... cisto da vidimo na cemu smo sa njim...

контам да га Дуда чува за нешто, а ту мислим на шпанце :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 07:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2011, 09:44
E jbg ovi nasi i njihova 3. cetvrtina :/
Ali nema veze, cestitke Srbije na dobroj partiji, protiv Francuza, stvarno uzitak gledati onakvu kosarku ;)
A hvala Bogu i Turci prodjose, pa se opet ima za koga navijati u nastavku takmicenja :)

"Život ovog naroda je glad, krv, muka; bijedno tavorenje na svojoj zemlji i besmisleno umiranje na tuđoj"
(Mesa Selimovic)

Zaboraviti necemo, oprostiti ne mozemo :( 11.7.1995.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 07:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Posto je nasa bosanskohercegovacka repka otisla kuci, na zalost, prebacujemo se na rezervne reprezentacije. Ili one u pricuvi. Neki su se vec odavno prebacili, a neki su nasu repku ispratili do kraja. Nista cudno.
Samo u ovome slucaju jedni od istih nemaju pricuvne repke jer je i ona otisla doma. Veliko je pitanje za koga ce oni navijati u nastavku takmicenja.
Veci dio bosanskohercegovackih navijaca nastavlja navijanje. Jedni ce bodriti komsijsku drzavu Srbiju, a drugi ce navijati za Tursku.
Nisam pratio nase nastupe jer sam bio okupiran Bosnom i Hercegovinom i komsijama. Posto su ovdje veliki kosarkaski znalci interesuje me imamo li ikakave sanse da udjemo u polufinale? I skim se sjecemo u drugoj grupi?
:wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 08:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Ne znam sta da kazem za Fra - Srb. Gledao sam zadnje 3 minute produzetka. Volio bih da mogu cestitati Srbijancima, ali kako da im cestitam na porazu.
Ali, eto, cestitke na dobroj igri!

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 08:34 
Citiraj:
United Steroidi of America imaju 4.

x2

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Harvester je napisao:
Jedna od ljepota naše pobjede protiv Litvanije je i činjenica da će onda kasnije sudije morati da poguraju Litvance protiv Francuza, tako da ćemo bez problema osvojiti prvo mjesto, osim ako pustimo Špance.

Nemojte da unaprijed otpisujete Litvaniju. Tako su Hrvati na EP u fudbalu unaprijed sebe vidjeli kao pobjednike protiv Turaka znamo kako se završilo. Ja se nadam da možemo dobiti Litvance i pored domaćeg terena jer Srbija dobro igra kada je utakmica protiv domaćina. Turke su onda sudije izvadile!

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 08:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Nakon sinocnje utakmice, moja procjena BIH reprezentacije je da tu ima 4, eventualno 5 igraca koji uopste zasluzuju da budu reprezentativci - ukoliko zelimo govoriti o aspiracijama da postanemo respektabilna reprezentacija.

Za iole ozbiljnu reprezentaciju mogu kandidirati:

1. Teletovic
2. Djedovic
3. Gordic
4. Vasiljevic (jer nemamo jos boljeg playa, nazalost)
5. (wild-card) Kikanovic - samo jer je mlad, pokusati od njega napraviti nesto...

Od toga probati napraviti startnu petorku za buducnost, jer izuzev Vasiljevica ostalima je prosjek 23.5 godina.

Sto se tice ostalih...

Bavcic - Alen Skoro kosarke (vjeciti "talenat" u razvoju nekad draftovan u NBA, koji se nikad nije razvio u bilo sto)- byebye
Domerkant - nekad dobar, previse star i trom (ustupiti mjesto nekom mladjem) - zahvaliti se i byebye
Bajramovic - masina za gubljenje lopti i promasaje zicera u kljucnim situacijama - sto bi rekli Ameri "anti-clutch playa". A od toliko prilika po utakmici i ja bih imao prosjek od 8 ppg. Da icemu valja promijenio bi ono naguzivanje od suta - byebye. Ikonic - ne znam sta da kazem za njega, fakat.
Jazvin - IQ manji od broja cipela - byebye.

Dakle, treba SAMO 4-5 novih, dobrih igraca :lol: i imamo OK reprezentaciju.

I novi selektor, naravno.

Jedina pozitiva je sto su Djedovicu 23, Teletovicu 25, Gordicu 22-23...a talentovani su poprilicno...ima prostora za napredak.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Glavu gore Savane majstore!

Od junaka do tragičara... Krilni centar “orlova” Duško Savanović u duelu sa Nemačkom potvrdio je da su ga sa pravom u mlađim danima poredili sa Dirkom Novickim upravo u duelu sa “originalom”. Sreća mu je, međutim, okrenula leđa na 28. rođendan, pošto je promašio zicer za pobedu nad Francuskom u poslednjim sekundama derbija B grupe.
Slika
Nije bilo lako Savanu posle nepogođenog šuta za prvo mesto u grupi. Harizmatični šaljivdđija nije mogao da daje izjave posle poraza, oči su mu bile pune suza. Ni po dolasku u hotel “Medziotoj Uzeiga” dugo nije skupio snage da se nasmeje. Raspoloženje su mu malo popravili saigrači, koji su mu poželeli zdravlje, mnogo dece i da pogodi odlučujuću trojku u finalu Evropskog prvenstva!

Tokom svečanosti Savanu je uručen poklon koji su mu poslale supruga Tamara i kćerkica Anđela, što mu je konačno izmamilo osmehe i vratilo boju u lice.

U sportu se pogađa i promašuje. Možda je ovo za nekoga kliše, ali je i činjenica koja ne može da se pobije. Zato, glavu gore Savane majstore!

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Jazvin - IQ manji od broja cipela - byebye.

taj nije mogo protiv borca nektara igrat. i to u vrijeme kad su za borac igrali propali igraci iz srbije koje niko nije htio.
ne razumijem otkud jazvin u bilo kojoj reprezentaciji, pa makar to bila i reprezentacija bosne i hercegovine...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma ne brinem se ja za njega, kad bude najpotrebnije Savanovic ce da razvali! :)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Наредну утакмицу репрезентација Србије игра у сриејду од 20 часова,с Литваницма 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako u 20, zar nisu rekli u 17???????

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

No dobro, mogu stići da pogledam utakmicu i onda jurim na Konana.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Valjda domacin ima pravo mjenjati termin za svoje utakmice..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]