banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 04:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Feb 2012, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@caplar
delije ne prate seha ligu...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
delije ne prate ni jedno bratsko takmičenje...
što se tiče konkretno mene nisam stigao na utakmicu, jer mi je termin bio preran

a biće prilike, no sikiriki. ima nas dosta, nikad vise ljudi iz bl nije islo na utakmice zvezde. imacete priliku vidjeti nas.

pozdravljam sve opterećene i iskopleksirane likove. jedno mahanje, izbacite mržnju iz sebe, bolje cete živjeti

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
drinin vuk je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Brate naš iz Zvornika da ja tebe nešto priupitam, na šta se to odnosi, mislim taj transparent - Pravda za Grobare! Jel to možda podrška nekome ko je nekoga ubio da izađe iz zatvora ili šta... Ja bih više volio da je taj transparent glasio - Kosovo je Srbija

Вјеруј да си ме бацио у дубоку дилему шта да ти одговорим. Рећи ћу најпростије,ко није био на трибини, пјевао и с рајом осјетио тај навијачки дух,не би требао ни причат и узимат у уста свето име навијача,ултраса у негативном контексту (ово се не односи на тебе лично већ на све оне пропагандисте који име навијача поистовјећују са варваром и хулиганом). Стоп репресији,слобода за навијаче! Слобода за Гробаре,али и све остале!

Ček, ček, polako samo polako.

Ne znam što ne bi trebao uzimati u usta, ne postoje tabui o svemu treba razgovarati. To onda ispada neka druga krajnost, mi smo svetinja, šta god radili to je opravdano i nemoj slučajno ko da pisne jer onda je kako mi onaj reče ljubimac B92, zapadnjaka i ostalo.

Lijepo sam i konkretno pitao da li se transparentom podržava posredno neko ko je u zatvoru za ubistvo ili neko drugi ko je činio teška krivična djela. Ako da, ne vidim razlog zašto bi vama državni organi dali slobodu i manevarski prostor da djelujete, kad vi svojom slobodom ugrožavate slobodu nekog drugog itd. Dakle Ultras fazoni i ta pravila navijačkih grupa ne mogu biti iznad zakona i Ustava, onda je to anarhija, državni puč. Zašto bih ja morao da se ponašam u društvu u skladu sa nekim pravilima i da odgovaram ako ubijem nekog a vi recimo možete da ubijate i prebijete i još mi kažeš da ja nemam pravo da se usprotivim tome. Znači vi tražite da "običnog čovjeka" u tom smislu društvo diskriminiše jer mu ne dopušta što i vama. Tribina je jedno sve je to lijepo tih sat i po dok tekma traje ali problem je ono između, i zato sam i rekao da bi najekstremnije grupe trebalo zabraniti

Evo recimo da uzememo za primjer Delije oni su mi simpatični, oni su kao vjerni klubu do groba a ne prate ni jednu od ovih regionalnih liga za domaće znam da nešto pomalo prate nešto ne, ali ne prate ništa gdje je klub u nevolji i trebaju mu pomoći. Čemu onda uopšte služe. Neko će se primiti na njihovu priču da su patriote, da samo prate srpske lige što je smješan izgovor. Ne prate oni ni reprezentacije. Isto tako zanima me kako se te navijačke grupe mogu dogovoriti kad je neki protest ili tako nešto da se ne napadaju a kad treba složno i gromoglasno pomoći reprezentaciji onda se ne mogu složiti. Mnogo je tu stvari trulo

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@stubborn
gdje cemo to imati priliku da vidimo vas?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Borac u srcu je napisao:
drinin vuk je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Brate naš iz Zvornika da ja tebe nešto priupitam, na šta se to odnosi, mislim taj transparent - Pravda za Grobare! Jel to možda podrška nekome ko je nekoga ubio da izađe iz zatvora ili šta... Ja bih više volio da je taj transparent glasio - Kosovo je Srbija

Вјеруј да си ме бацио у дубоку дилему шта да ти одговорим. Рећи ћу најпростије,ко није био на трибини, пјевао и с рајом осјетио тај навијачки дух,не би требао ни причат и узимат у уста свето име навијача,ултраса у негативном контексту (ово се не односи на тебе лично већ на све оне пропагандисте који име навијача поистовјећују са варваром и хулиганом). Стоп репресији,слобода за навијаче! Слобода за Гробаре,али и све остале!

Ček, ček, polako samo polako.

Ne znam što ne bi trebao uzimati u usta, ne postoje tabui o svemu treba razgovarati. To onda ispada neka druga krajnost, mi smo svetinja, šta god radili to je opravdano i nemoj slučajno ko da pisne jer onda je kako mi onaj reče ljubimac B92, zapadnjaka i ostalo.

Lijepo sam i konkretno pitao da li se transparentom podržava posredno neko ko je u zatvoru za ubistvo ili neko drugi ko je činio teška krivična djela. Ako da, ne vidim razlog zašto bi vama državni organi dali slobodu i manevarski prostor da djelujete, kad vi svojom slobodom ugrožavate slobodu nekog drugog itd. Dakle Ultras fazoni i ta pravila navijačkih grupa ne mogu biti iznad zakona i Ustava, onda je to anarhija, državni puč. Zašto bih ja morao da se ponašam u društvu u skladu sa nekim pravilima i da odgovaram ako ubijem nekog a vi recimo možete da ubijate i prebijete i još mi kažeš da ja nemam pravo da se usprotivim tome. Znači vi tražite da "običnog čovjeka" u tom smislu društvo diskriminiše jer mu ne dopušta što i vama. Tribina je jedno sve je to lijepo tih sat i po dok tekma traje ali problem je ono između, i zato sam i rekao da bi najekstremnije grupe trebalo zabraniti

Evo recimo da uzememo za primjer Delije oni su mi simpatični, oni su kao vjerni klubu do groba a ne prate ni jednu od ovih regionalnih liga za domaće znam da nešto pomalo prate nešto ne, ali ne prate ništa gdje je klub u nevolji i trebaju mu pomoći. Čemu onda uopšte služe. Neko će se primiti na njihovu priču da su patriote, da samo prate srpske lige što je smješan izgovor. Ne prate oni ni reprezentacije. Isto tako zanima me kako se te navijačke grupe mogu dogovoriti kad je neki protest ili tako nešto da se ne napadaju a kad treba složno i gromoglasno pomoći reprezentaciji onda se ne mogu složiti. Mnogo je tu stvari trulo

Citiraj:

Ја не знам је ли ти мене хандриш или си озбиљан? :)
Али видим да баш и не познајеш тематику,да не схваташ да се углавном воде политички процеси,да се гомила невиних момака доводи у везу са некаквим убиствима,пљачкама итд итд,а ко ће доказати да су невини у процесу против државе и вриједности ала чеда шмркач??? Нико. За сваки инцидент,па и она крађа патика од стране цура,речено је радили су то навијачи Партизана и моментално је оцрњено свето име Гробара,без и најмањег доказа,тако то је у многим случајевима,најлакше рећи за сваку фрку навијачи су криви,а много наше браће невине и недужне преживљава далеко од Србије,а породице свакодневно су изложене психичким траумама.

Citiraj:
Lijepo sam i konkretno pitao da li se transparentom podržava posredno neko ko je u zatvoru za ubistvo ili neko drugi ko je činio teška krivična djela. Ako da, ne vidim razlog zašto bi vama državni organi dali slobodu i manevarski prostor da djelujete, kad vi svojom slobodom ugrožavate slobodu nekog drugog itd.

Транспарентом се подржавају сви невини и недужни Гробари који су жртва политичког система и тоталне пропаганде домаћих а богами и појединих страних медија и организација. Наравно да у сваком штабу има и криминалаца,али проблем је што невини људи углавном буду жртве,убиство Татона ти је најбољи примјер за један живот 240 година,сад су нешто смањили,ал немогуће да је 15 људи убило једног француза,невјероватно да је требало 15 Срба да се скупи да убије једног човјека, невјероватно да се суди тзв. хулиганима због протеста за Косово,итд итд....Ако схваташ шта значе политички судски процеси,ако схваташ шта значи тотална медијска хајка гдје се сваки злочин у Србији карактерише као навијачко хулиганство и ултра криминал ;) Не видим кога то Гробари игдје угрожавају? У Београду, РС,ЦГ,Војводини??? Чак има примјера гдје су угрожени сами Гробари будимо реални (по НС туку малишане који носе дрес Партизана,било је случајева и у још неким градовима,чак и у РС) А што се тиче неких организованих туча тога је увијек било,то није угрожавање слобода то је организовани физички конфликт.

Citiraj:
Dakle Ultras fazoni i ta pravila navijačkih grupa ne mogu biti iznad zakona i Ustava, onda je to anarhija, državni puč. Zašto bih ja morao da se ponašam u društvu u skladu sa nekim pravilima i da odgovaram ako ubijem nekog a vi recimo možete da ubijate i prebijete i još mi kažeš da ja nemam pravo da se usprotivim tome. Znači vi tražite da "običnog čovjeka" u tom smislu društvo diskriminiše jer mu ne dopušta što i vama. Tribina je jedno sve je to lijepo tih sat i po dok tekma traje ali problem je ono između, i zato sam i rekao da bi najekstremnije grupe trebalo zabraniti

Јеси ли ти навијач? Ал искрено? Не симпатизер,већ навијач? :)

Изнад Устава једне земље не би никако смјеле бити никакве организације (мизерне од по 10 чланова)па јесу. А покрет који има десетине хиљада чланова,још једно 3 милиона симпатизера,милион у дијаспори,свакако је вриједнија друштвена организација од иједне политичке и друге невладине,медијске... Нико не би требао бити изнад устава,али погледај Зукорлића,Бисерко и остале гадове шта раде, далеко су бруталнији од неких гробарских вербалних позивања на смјену Тадића. Не смијеш генерализовати и понашати се као она кучка са У92,то никако. Испадаш смјешан са причом о убиствима. Обичан човјек ако ћемо већ и о томе добије 15 година робије за један живот (негдје и пуно мање) а навијачко убиство је 240 година,еј 240 година! Е види сад више не видим смисао на основу ове твоје задње реченице и да дискутујем,можда сам њу прву требао прочитат. Имали смо ок однос,али си овим све уј..о. Колико год ти евидентно био симпатизер Борца (или навијач) када кажеш овакву реченицу мислим да те се ти исти Лешинари стиде и не сматрају својим чланом,није ти требала та реченица о забрани нипошто ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Braneee je napisao:
@stubborn

Mozda na FB ili Twiteru :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ајд да те и за ово испоштујем.

Симпатично је да су ти Делије симпатичне :lol:
Регионална лига за клубове из Србије је К.Р.Ц. Додуше не би ја о Делијама трошио ријечи,ал могу о Гробарима,став Гробара је сасвим јасан не треба нам јадранска лига ни у ком спорту,једноставно сматрамо да наш Партизан треба да игра по Србији и тиме подиже српски спорт, на име Партизана регионална лига покушава годинама добити на важности.И то наравно одговара неким мањим клубовима. Исто тако Гробари су радили неке акције кошаркашица и кошаркаша кад је регионалка у питању,надам се да рукометаши неће ући у Јадранску лигу. Једноставно домаће такмичење је светиња,а и анализа је показала да у свим спортовима осим рукомета српски клубови су доминантни,кошарка је можда и понајбољи примјер, српска лига (без четворке јадранске) је јача од свих 5 осталих лига заједно (без јадранаца) ;) то ти довољно говори, да не причам о томе што утакмицу у Лашком прати једва 1000,а у Чачку на свакој 2000 + Лесковац,Смедерево,Крушевац..... Што се тиче подршке репрезентацији та је тема одавно одрађена,дакле нико ником не брани,ствар је појединца. Што се тиче протеста за Косово, навијачи су то схватили на прави начин,како је уосталом и велики број нас људи из РС то схватио,небитно којој групи припада.

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 11:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=neAii8o0qUM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Braneee je napisao:
@stubborn

pa neka bice jos nekih prijateljskih, eventualno evropaska takmicenja ako bog da...

vidjeli ste nas sad zadnji put u laktasima na prijateljskoj protiv igokee, a i u prijateljskoj rukometnoj protiv borca pola sale je navijalo za zvezdu

mozete vidjeti zastavu na marakani na svakoj utakmici, mozes vidjeti kad sve veci broj ljudi ide u bg na utakmice, mozes vidjeti da se otvorio zvanicni klub navijaca u bl...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 12:47 
Veteran
Veteran

У пријатељској против борца вас је било 10 на навијачкој трибини, евентуално 15.

У Лакташима гдје се сјатило пола РС (БЛ, ПД, НГ, КД, ЛА и остали градови) вас је било на оној трибиници једва 200.

Па имају слике, нисам ја то измислио...

Мој пост није у циљу препирања или у смислу "мој тата је јачи од твог", али сваком ко има очи неке ствари су јасне.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
У пријатељској против борца вас је било 10 на навијачкој трибини, евентуално 15.

У Лакташима гдје се сјатило пола РС (БЛ, ПД, НГ, КД, ЛА и остали градови) вас је било на оној трибиници једва 200.

Па имају слике, нисам ја то измислио...

Мој пост није у циљу препирања или у смислу "мој тата је јачи од твог", али сваком ко има очи неке ствари су јасне.

pa imaju slike, a ti si ovo prijatelju debelo spustio...
a mislio sam i na ove dve velike tribine, gdje je bilo dosta zvezdasa, cak mnogi i sa obiljezijima. evo i ja sam bio sa drustvom tamo i nas četvorica smo cigani, a i oko nas je bilo jos dosta likova

elem, vecina banja luke navija za borac i to je tako, ja to ne sporim. samo kazem da nas itekako ima, i da cigani nisu umrli kao što neki pokušavaju predstaviti (čak ih ima i u vašoj grupi, prepoznaće se neki transferi).

i ako je nas npr. 100 navijaca iz bl otislo u laktase, i to je dobar broj.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A koliko ko vas to ode u BG na domaće utakmice "vašeg" kluba ?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:11 
Veteran
Veteran

Навијача/симпатизера два највећа српска клуба ће увијек бити у сваком граду, а па и у БЛ јер се досељава велики број људи са стране, студенти, ту су наравно и домаћи...

Нико то није ни спорио. Ја кажем да је мени срце пуно јер је Борац једини клуб у РС који је главни у свом граду и који има много симпатизера и навијача.
А опет сам тужан јер нема више ни једног града са неком озбиљном причом. То је само моје мишљење, не значи да је исправно или није...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Навијача/симпатизера два највећа српска клуба ће увијек бити у сваком граду, а па и у БЛ јер се досељава велики број људи са стране, студенти, ту су наравно и домаћи...

Нико то није ни спорио. Ја кажем да је мени срце пуно јер је Борац једини клуб у РС који је главни у свом граду и који има много симпатизера и навијача.
А опет сам тужан јер нема више ни једног града са неком озбиљном причом. То је само моје мишљење, не значи да је исправно или није...

шта би ти на ово рекли Вукови :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Stubborn je napisao:
što se tiče konkretno mene nisam stigao na utakmicu, jer mi je termin bio preran

Stubborn je napisao:
evo i ja sam bio sa drustvom tamo i nas četvorica smo cigani, a i oko nas je bilo jos dosta likova

:D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Cosa Nostra je napisao:

a kad si ti poceo navijati za borac? 4 ili 5 godina?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

a kad si ti poceo navijati za borac? 4 ili 5 godina?

Kad sam znao procjeniti sta valja i vidio kako starije generacije truju omladinu sa pricama o blizancima.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa eto, znaci 4-5 godina.dobro sam procijenio

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
мени су ове расправе апсурдне.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lepeza je napisao:
Stubborn je napisao:

Stubborn je napisao:
evo i ja sam bio sa drustvom tamo i nas četvorica smo cigani, a i oko nas je bilo jos dosta likova

:D

čitaj malo pažljivije,
prvi post je za jucerasnju utakmicu,
a drugi za prijateljsku

јан_де je napisao:

poštujem i slažem se.

Cosa Nostra je napisao:

na sve utakmice ne ide niko. moras da shvatis koliki je to put, i koliki su troškovi.
redovno, i sa vremena na vrijeme, ide dosta ljudi. sad problem je i taj sto svi ne idu zajedno, vec u razlicitim aranžmanima. ali ima nekoliko grupa / grupica koje idu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]