banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма борба са главом, Ферги је мало остарио изгледа. Па човјек је између Бербатова и Тевеза изабрао овог првог, што је по мени велика грешка. Жао ми само Бамбија, пропаде човјек...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Vuk_samotnjak je napisao:
Kakav igrac sjedi na klupi i kad ude 10/20min sigurno daje go :roll:

Ole Gunnar Solskjaer i Teddy Sheringham. Ajd reci nesto protiv njih. :fist:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
_Felix_Moses_ je napisao:
Kakav igrac sjedi na klupi i kad ude 10/20min sigurno daje go :roll:

Ole Gunnar Solskjaer i Teddy Sheringham. Ajd reci nesto protiv njih. :fist:

Njih dvojica su Ikone Man. Jun.sta je Oven djete Liverpula, alo prodao si igraca za 100m a dovodis napadaca kojedg ces da sjestis na klupu i cekati njegovih 10-20min. bolje da je zadrzao Taveza, ili doveo Podolskog.... i miloin drugih rijesenja je bilo
I mislim da je taj srednji prst nepotreban :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nepotrebno je i kolutanje ocima. Mene to vise nervira od srednjeg prsta.

Tevez nije bio zadovoljan kao rezerva, i mnogi drugi skupi napadaci ne bi bili zadovoljni rotacijom ili rezervom. Man Utdu je bio potreban neko dovoljno kvalitetan da pomogne kad je tesko, a spreman da sjedi na klupi. Liverpool nije imao takvog igraca ove sezone pa nije nista mogao da uradi kad nije bilo Torresa. To sto je Owen dijete Liverpoola ne znaci nista. Benitez je imao nekoliko sansi da vrati to dijete Liverpoola da pokrije svog Torresa pa nije.

Pare ne treba bacati. Ja licno smatram da je odlican potez dovodjene Valencije, puno bolji nego da su bacili ogromne pare na Riberija. Ili baciti pare na Aguera ili nekog visokoprofilnog napadaca, to bi samo dovelo do nesklada u svlacionici i nezadovoljnih igraca. Puno je bolje imati balansiranu ekipu, sa konstantnih prvih 11 i dobrim rezervnim igracima koji mogu u svakom trenutku pokriti negog od tih prvih 11. Nego imati ekipu pretrpanu igrcima koji igraju istu poziciju i svi ocekuju da ce biti u prvom timu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 14:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
alo prodao si igraca za 100m a dovodis napadaca kojedg ces da sjestis na klupu i cekati njegovih 10-20min. bolje da je zadrzao Taveza, ili doveo Podolskog.... i miloin drugih rijesenja je bilo

Razlika između Teveza i Owena je 40 miliona evra, koliko treba da se uplati grupaciji koja polaže prava na ugovor Argentinca, jer je ove dve godine igrao kao posuđen igrač. Owen je došao kao slobodan agent, za nula evra, a pošto će biti alternativa kao i Tevez, sigurno je isplatnije riješenje... Pored toga je i domaći igrač i prima duplo manje para, a sličan tip igrača... Što se tiče Podolskog, on je davno potpisao za drugi klub i oko njega nema šta da se priča. Owen je savršena rezerva za Rooneya i Berbatova, a tu mogu još uskočiti i Macheda, Wellbeck, a i Campbell, ako odluči da ne nastavi u Tottenhamu...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Campbel vjerovatno ode u Hull za 6 funti.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 10:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lane ostaje u Standardu zbog 2,5 miliona evra

Opet ista priča - Milan Jovanović ostaje igrač Standarda. Kao i tokom prethodnih prelaznih rokova kada je srpski reprezentativac bio viđen u nekom drugom klubu, i sada neće biti ništa od njegovog transfera u Štutgart.
"Do pre dva dana sam mislio da je to gotova stvar", priznao je Jovanović, a prenela beogradska sportska štampa.
On se još ranije dogovorio oko svojih uslova prelaska u Štutgart, ali klubovi nisu mogli da nađu zajednički jezik.
"Predsednik Standarda Luiđi D'Onorfio mi je objasnio da neće da me proda za manje od osam miliona evra, a da je Štutgart nudio 5,5. Nudio je čak Nemcima da odmah daju šest miliona, a ostalo u ratama, ali se ipak nisu dogovorili".
Hitronogi napadač tvrdi da nije razočaran ostankom u Belgiji.
"Već sam se priključio pripremama ekipe. Bilo bi mi drago da sam otišao, ali ni ovako nisam razočaran", poručio je Milan Jovanović.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... tus-report

Moje srce je veselo ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
BERNARD PARKER prošle sezone nosio je dres beogradske Crvene Zvezde. No, reprezentativac Južne Afrike s klubom s Marakane rastao se nakon što je shvatio da je blagajna prazna i da svoja dugovanja neće uspjeti tako skoro otjerati. No, čini se da Parker ne bi imao ništa protiv ostanka u regiji pa postoji mogućnost da napadač Južne Afrike uskoro navuče dres Hajduka!

Poznato je, naime, da su Hajduku proteklih dana ponuđeni brojni napadači. Ante Miše naglasio je da će trebati dva nova imena u napadu ako Kalinić ostane, tri ako ode. Rodićev transfer napokon je riješen, a Miše traži još barem jednog napadača. Od Brucea Djitea se odustalo, turski pregovarači bili su pretvrd orah za Splićane, ali sa Parkerom, koji je slobodan igrač čija vrijednost prema Transfermarktu iznosi 1,25 milijuna eura, mogao bi bijelima biti financijski prihvatljiviji.

23-godišnji Parker rođen je u Reiger Parku, nedaleko od Boksburga u Južnoafričkoj republici. Od malena je bio sklon sportu, a prije nego se prihvatio nogometa bavio se trčanjem na duge staze (i navodno bio prilično uspješan) pa se Miše u svakom slučaju ne bi trebao brinuti za njegovu izdržljivost i fizičku spremu. Seniorsku karijeru započeo je 2004. godine u klubu Thanda Royal Zulu za koji je nastupio 116 puta i zabio 29 golova, te prešao u Crvenu Zvezdu za koju je u 19 nastupa zabio sedam golova.

Reprezentativac Južne Afrike postao je 2007. godine i otad je upisao 19 nastupa tijekom kojih je sedam puta tresao protivničke mreže (zabijao je Malavima, Novom Zelandu, Norveškoj, Gani i Kamerunu). Širem se nogometnom puku Parker najbolje predstavio na Kupu konfederacija, u kojem je domaća ekipa stigla čak do polufinala, a potencijalni Hajdukov napadač najbolju predstavu je pružio protiv Novog Zelanda: JAR je pobijedio 2:0, a on je zabio oba gola i proglašen je najboljim igračem utakmice.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sto je Zvezda odradila dobar posao sa svojim skautima, dovela dobre igrace, pokazala da znaju igrati i onda ih poklonila regionalnim klubovima :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Juri Žirkov prešao u Čelsi

Fudbalski klub Čelsi angažovao je svoje prvo zvučno pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je potpisao ugovor sa igračem moskovskog CSKA Jurijem Žirkovim.
Trener Čelsija Karlo Ančeloti potvrdio je da je ruski internacionalac potpisao u govor sa tim klubom. Veruje se da je transfer Žirkova koštao Čelsi 18 miliona funti. Žirkov je za moskovski klub odigrao 139 utakmica i postigao 15 golova,a 25-godišnji je bio i među kandidatima za prošlogodišnju Zlatnu loptu i jedan je od najperspektivnijih igrača na levoj strani.
Žirkov je takođe blistao i na internacionalnoj sceni pošto je na prošlogodišnjem EP uz Andreja Aršavina pružio odlične igre. On će u klubu sa Stamford Bridža pojačati konkurenciju na levoj strani gde igraju Ešli Kol i Floren Maluda.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 01:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
6. jul 2009. | Izvor: B92, Večernje novosti
Atletiko Madrid želi Obradovića?
Beta
Beta
Za Ivana Obradovića posle Ajaksa interesovanje je istakao i madridski Atletiko koji igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pišu 'Večernje novosti'.

’Jorgandžije’ bi uskoro mogle da ostanu bez Marijana Pernije koji je na meti Volfsburga, pa bi trener Atletika Abel Resina mesto levog beka popunio srpskim reprezentativcem. Ipak, najrealnija destinacija za Obradovića je i dalje Ajaks, a i sam igrač je izrazio želju da pređe u redove holandskog tima. Cena Ivana Obradovića je oko pet miliona evra.

Odluka o transferu Obradovića najverovatnije će biti poznata u utorak kada će čelnici srpskog šampiona održati sastanak. U međuvremenu, Obradovićev menadžer Nikola Damjanac putuje u Amsterdam gde će pregovarati sa predstavnicama Ajaksa.

„Idem da razgovaramo, jer ima i drugih zainteresovanih klubova. Tačno je da je i sam Ivan izjavio više puta da želi u Ajaks, pa ako holandski velikan zaista želi igrača, onda do kraja ove nedelje treba mnogo toga da bude poznato. Nema mnogo vremena, ali verujem da ćemo se dogovoriti“, zaključio je Damjanac.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2009, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... m-valencia

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2009, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... d-official

Uhu :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2009, 23:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Diego je stigao! Brazilac je u četvrtak predstavljen kao pojačanje Juventusa. Promocija je održana u gradiću Pincolo u kome je smešten Juventusov trening kamp.
Brazilac (24) je izabrao dres sa brojem "2+8". S obzirom na to da "desetka", koju je nosio u Verderu, pripada kapitenu i klupskoj legendi Alesandru Del Pjeru, Dijego se odlučio za rezervnu soluciju koju je svojevremenio izmislio Ivan Zamorano noseći dres Intera "1+8".
"Čast je i zadovoljstvo biti član Juventusa. Uzbuđen sam", bile su prve Dijegove reči.
Transfer brazilskog plejmejkera iz Verdera iznosio je 24,5 miliona evra.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2009, 02:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nakon Valencie i Owena, i Obertan potpisao za Manchester Uniited...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2009, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Manchester United To Offer €20m Plus Dimitar Berbatov For Aguero - Spanish Press

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... rbatov-for

Nerviraju me ovakvi clanci. Sama ideja zamjene visokog napadaca za jos jednog niskog mi je glupa i nadam se da u ovom clanku nema ni rijeci istine. Gotovo sam siguran da je ovo jos jedna izmisljotina, ali kakve se stvari desavaju ovih dana vise me nista ne moze iznenaditi, samo razljutiti.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tevez potpisao za Mančester Siti!

Slika

Ono što je proteklih nedelja najavljivano, u ponedeljak je dobilo potvrdu. Karlos Tevez dogovorio je petogodišnju saradnju sa Manečster Sitijem, a ugovor će, prema pisanju ostrvskih medija, potpisati u toku ove nedelje, čim prođe lekarske preglede!

Menadžer "građana", Velšanin Mark Hjuz, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, u izjavi za klupski sajt izrazio je veliko zadovoljstvo dolaskom Argentinca u klub.

- Ovo je sjajna vest. Karlos je igrač visoke klase koji poseduje sve atribute da pogura ekipu napred. On nije samo tehnički odlično potkovan, on je sjajan gol igrač i neko ko će se sjajno uklopiti u našu igru. Njegovo prisustvo daće našem napadu novu dimenziju. Jedva čekam da mu poželim dobrodošlicu u klub i poželim mu sve najbolje, a siguran sam i da će mu naši navijači prirediti topao prijem - rekao je Hjuz za zvanični klupski sajt.

Tevez je, inače, osvajao titule sa svim klubovima u kojima je igrao, a u prethodne dve sezone u dresu ljutog rivala Mančester Sitija, Junajteda, na 99 utakmica postigao je 34 gola.

Ето завршило се и то. Сити ће бити конкурентан ове сезоне.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2009, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Сити ће бити конкурентан ове сезоне

ajd i to da vidim...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2009, 18:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nemanja Matić prihvatio ponudu Čelsija!?

Mladi reprezentativac Srbije Nemanja Matić tvrdi da je prihvatio četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, prenosi "Skaj sport".

Za mladog fudbalera, koji nastupa u slovačkim Košicama, bili su zainteresovani još Milzbro, Totenhem i Sanderlend. Ali, "plavci" su bili najkonkretniji u trci za Matića i ostaje samo još da se dogovore dva kluba.

- Mogu da kažem da je Čelsi izašao sa ponudom koju sam prihvatio - rekao je Srbin za slovački "Denik sport".

Nemanja Matić igrao je za Srbiju na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Švedskoj, ali je već posle prve utakmice morao da napusti turnir zbog preloma metatarzalne kosti na meču protiv Italije.

Гдје ће бити више Срба, у Челзију или Манчестеру???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]