banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ajd sad malo ozbiljnosti.

Jer vjerujes da se moze desiti da Spanci ne prodju?

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ташко je napisao:
Ajd sad malo ozbiljnosti.

Jer vjerujes da se moze desiti da Spanci ne prodju?

Teško! Ali Španci uvijek na kraju nekako iščupaju pobjedu ili im pomognu sudije ako im baš treba za prolaza. Turci mogu imati dobar dan mada se s njima možemo nositi. Litvance mogu tu veče trojke srati! Njima samo treba zaustaviti šut za tri.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ako vjerujes u Spance, kako ne vjerujes nasim momcima toliko?

Na kraju krajeva, mi smo najbolja reprezentacija u istoriji.

Imamo 5 svjetskih zlata. United Steroidi of America imaju 4.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Moglo se desiti da ne prođemo ni prvi krug. Mogli smo izgubiti od Italije, kad su stigli na 53:57, mogli su nastaviti seriju i pobijediti nas. Mogli smo da izgubimo i od Izraela, da nismo uboli neke ključne šuteve. Mogle su nas i Švabe rasturiti, da je Dirk nastavio da trpa kad je ušao u onu seriju.

Dakle, jeste, moguće je da Litvanija ima dobar šuterski dan protiv nas, da Španci izlude i skantaju nas, da nas Turci pobijede zato što ćemo izgoriti od želje da im se osvetimo.

Ali, pridružujem se Tašku, ne prođemo li u četvrtfinale i čak, ne budemo među prvih šest, do kraja godine na forumu ne napisao ni slova!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka

Nemamo 5 zlata nego 2. Tri zlata je osvojila SFRJ. Naša su 2 (iz 1998. i 2002. godine) zlata. Vjerujem da mogu ali uvijek ne znam zašto postoji doza pesimizma. Ali evo vjerovao sam da će večeras dobiti Francuze. Više me je bilo strah utakmice protiv Švaba jer nam baš ne leže. Sa Turcima može biti gadno ali možemo ih i trehnuti. Sa Litvancima nikada nije sigurno. Grupa je extra zajebana. Onog ko je određivao žrijeb treba namlatiti! Više je nego nepravedan.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 05 Sep 2011, 22:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Nemamo 5 zlata nego 2. Tri zlata je osvojila SFRJ. Naša su 2 (iz 1998. i 2002. godine) zlata. Vjerujem da mogu ali uvijek ne znam zašto postoji doza pesimizma. Ali evo vjerovao sam da će večeras dobiti Francuze. Više me je bilo strah utakmice protiv Švaba jer nam baš ne leže.

Buraz, naslijedili smo dugove, zlocine, kredite SFRJ. Onda smo naslijedili i zlata.
Mi smo pravni naslijednici.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka

Ташко je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Nemamo 5 zlata nego 2. Tri zlata je osvojila SFRJ. Naša su 2 (iz 1998. i 2002. godine) zlata. Vjerujem da mogu ali uvijek ne znam zašto postoji doza pesimizma. Ali evo vjerovao sam da će večeras dobiti Francuze. Više me je bilo strah utakmice protiv Švaba jer nam baš ne leže.

Buraz, naslijedili smo dugove, zlocine, kredite SFRJ. Onda smo naslijedili i zlata.
Mi smo pravni naslijednici.

Sporazum o sukcesiji kaže drugačije! Inače bi sve što je pripadalo SFRJ pripadalo isključivo nama.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebes sporazume, mi smo gazde :D

Ozbiljno, sve uspjehe, podvige i dostignuca sa sportskih takmicenja naslijedila je Srbija.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Popokatepetl je napisao:
Spoiler:
Jbo vas Miličić više :D A kontam ispisalo se 8 strana kvalitetne diskusije, kad ono više od pola prepucavanje sa likovima koji očigledno nemaju veze s košarkom.

No dobro, valjda su poslije ove utakmice i posljednje nevjerne Tome uvidjele da imamo sjajnu reprezentaciju, i ubjedljivo najviše širine u igri, više čak i od Španaca. Mene ovaj poraz ni najmanje ne brine, nismo izgubili već smo ispustili pobjedu, odlučivali smo o svojoj sudbini, a to je bitno. Psihički je jaka ova ekipa, dobro igra neizvjesne završnice, i to je takođe bitno. Francuzi su jake konjine, znalo se da ćemo muku mučiti u skoku i igri na mišiće, ali smo se dobro nosili. Da je u zadnjih par minuta malo manje drhtala ruka, utakmica ne bi ni otišla u produžetak. Ako neko zna iz poraza izvući maksimum, onda je to Duda, i siguran sam da će se ispraviti neke naivne greške iz kojih smo dobili dosta koševa. A ako se bojimo ekipa u onoj drugoj grupi, onda koji qrac igramo košarku? Španija je jedina klasa tamo, Litvanci su samo solidna ekipa koja igra kod kuće i koja je nezgodna kad joj ide šut. Utakmicu sa Turskom čekam već godinu dana.

U suštini, jedna pobjeda će nam vjerovatno biti dovoljna za četvrtfinale. Onda tek počinje rokenrol, a do tada ne treba gubiti vjeru.

Za kraj, za mene je potez utakmice trojka Markovića o tablu sa 8 metara :D

Fino si ovo napisao, potpis i od mene..

Sada bi najbolje bilo, poslije ovoga, da Teo i Savan lijepo sjednu zajedno i dogovore se sami u 4-oka, iskreno, da nece jedan drugog vise iznevjeriti. Krsto je tu uvijek bio, a ostali ce ih pratiti kako god krenu..

Dudu namjerno ostavljam po strani.

Teo mi je posebno izgledao deprimirano, posve bez motivacije.. Treba mu poslati trebu..

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mislim da se rapspravljalo o tome kome pripadaju zlata i legitimni naslijednik je Srbija....

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
litvaniju cemo pobijediti bez problema sa 8 razlike. dzaba njima i jasikevicius i kaukenas kad im nema kleize, koji je bio igrac-tim na posljednja dva velika takmicenja za litvaniju. dzaba im i pomoc publike, nemaju sanse protiv nas.
sa turcima ce biti jebeno, prevenstveno jer svi ocekuju da im se osvetimo za ono prosle godine, cime se stavlja bespotreban psihicki teret na nase igrace. valjda ce duda znati da ih smiri i da im objasni da smo od njih definitivno bolji, da nema nikakve potrebe da budemo nesto previse 'nabrijani' za tu utakmicu i da je treba odigrati kao i svaku drugu. te se utakmice nekako vise bojim nego protiv litvanije, al i tu dobijamo.
protiv spanaca sanse su 50:50. licno mislim da cemo ih dobiti, ali mozda i izgubimo. nikad se ne zna. lav gersman.

dakle, u cetvrtfinale cemo sa jedne od pozicija 1-3. ne bi volio da u cetvrtfinalu dobijemo ruse, jer su dobri, ni slovence, jer njih vodi onaj kosarkaski murinjo (ili je murinjo fudbalski boza maljkovic, svejedno), ciji svaki tim igra apsolutnu antikosarku koja je sadizam za gledanje. sa njima bi bila vrlo jebena utakmica. sto se tice grka, makedonaca, finaca (!?) ili gruzijaca (!?!), to je boranija. dakle, dobro bi bilo biti prvi ili drugi u grupi.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka

Milanko nisi se javljao!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Milanko nisi se javljao!

porodicni problemi. vidim da smo bez mog talicnog kukanja ostvarili pobjedu i poraz, tako da ne znam da li to donosi srecu ili ne. razmislicu hocu li kukati prije litvanije.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nema šta polemisati, Turska i Njemačka će ispasti, a ove četiri ekipe će dobiti sve četvrtfinalne mečeve i naći se u polufinalu. Onda ćemo viditi čija majka od jutros nije dvaput ustala. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Slika

Da sam bio kuci razbio bih TV, ovako se ne isplati, onaj je dosta skuplji od mog. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da vas spasim muka:

Litvaniju uzimamo, bez milosti, 10 razlike. Uprkos sudijskom naginjanju na njihovu stranu.
Onda od Spanaca gubimo 5-6 razlike.
Turke, uzimamo 20-40 razlike. Vraticemo im za 1389-1867, te za onaj aut na SP. Sudije, FIBA i Turkoglu ce lobirati za njih, Duda ce se smilovati i obecati da nece biti preko 40 razlike.

Cetvrtfinale, salite se? Makedonija i slicni anonimusi nece se ni pojaviti na terenu posteno. Osim ako bude susret sa Rusijom, njih cemo bratski isprasiti 5 razlike, zahvaljujuci kolegi Putin. Usput, pozdrav bratu Vladimiru. Ako pak bude Janezi, dobijaju po usima 15 razlike, jer slabo igraju, a mi smo bili radi da isprasimo BiH ili CRO, ali kako su oni ispali, daj sta das.

U polufinalu cemo se sresti sa nekom akvizicijom marke Litvanija-Slovenija-Francuska... Francuzi mogu moliti Boga da njih ne dobijemo. Tu ce Krstic i Savan da rijese stvar. Mogao bi i Bijelica malo opustiti ruku. Markovic i Tepic ce odigrati dobar dio tekme, jer onaj bradonja mora da odmori muda za finale.

A u finalu, zna se :D Spanci, cao momci, djido mova. Brilijantna igra. Krstic, Keselj, Teo, Rasic, Savan... Ne zna se sa koje strane sijeva. Teo ce da razbuca njihovu odbranu, pogotovo ako se usude igrati "covjeka". Preko 15 asistencija mu ne gine. Zona bi mogla malo ublaziti stvar.

Isjeceni dio: Gasol se buni i napada Tea jer ce dati tricu preko ruke i poniziti cigana, Krstic grabi prvi "Ktitor" do sebe i razbija glavu doticnom govnetu.

Momci, svaka cast na zlatu.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ташко je napisao:

Rusi su najbolja reprezentacija u istoriji jer su oni nasljednici SSSR-a.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Spoiler:
Ташко je napisao:
Da vas spasim muka:

Litvaniju uzimamo, bez milosti, 10 razlike. Uprkos sudijskom naginjanju na njihovu stranu.
Turke, uzimamo 20-40 razlike. Vraticemo im za 1389-1867, te za onaj aut na SP. Sudije, FIBA i Turkoglu ce lobirati za njih, Duda ce se smilovati i obecati da nece biti preko 40 razlike.

Cetvrtfinale, salite se? Makedonija i slicni anonimusi nece se ni pojaviti na terenu posteno. Osim ako bude susret sa Rusijom, njih cemo bratski isprasiti 5 razlike, zahvaljujuci kolegi Putin. Usput, pozdrav bratu Vladimiru. Ako pak bude Janezi, dobijaju po usima 15 razlike, jer slabo igraju, a mi smo bili radi da isprasimo BiH ili CRO, ali kako su oni ispali, daj sta das.

U polufinalu cemo se sresti sa nekom akvizicijom marke Litvanija-Slovenija-Francuska... Francuzi mogu moliti Boga da njih ne dobijemo. Tu ce Krstic i Savan da rijese stvar. Mogao bi i Bijelica malo opustiti ruku. Markovic i Tepic ce odigrati dobar dio tekme, jer onaj bradonja mora da odmori muda za finale.

A u finalu, zna se :D Spanci, cao momci, djido mova. Brilijantna igra. Krstic, Keselj, Teo, Rasic, Savan... Ne zna se sa koje strane sijeva. Teo ce da razbuca njihovu odbranu, pogotovo ako se usude igrati "covjeka". Preko 15 asistencija mu ne gine. Zona bi mogla malo ublaziti stvar.

Isjeceni dio: Gasol se buni i napada Tea jer ce dati tricu preko ruke i poniziti cigana, Krstic grabi prvi "Ktitor" do sebe i razbija glavu doticnom govnetu.

Tasko ozeni me!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Ташко je napisao:

Rusi su najbolja reprezentacija u istoriji jer su oni nasljednici SSSR-a.

Jedino ako je Kurnjikova dala guze ovima u FIBI, pa oni Rusima dopisali tri titule.
SSSR ima tri titule, Rusija ni jednu.
3+0<3+2

Poslednji put menjao Ташко dana 05 Sep 2011, 23:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka

Ташко je napisao:
Da vas spasim muka:

Kod mene uvijek uz dozu optimizma postoji i doza pesimizma. Šta ako bude drugačije? Tačnije, koliko bi moglo biti drugačije? Mada opet ne vjerujem da može biti puno drugačije jer Srbija ne igra loše ali će protiv 3 ekipe iz druge grupe morati igrati ozbiljnije a ne zajebavati se kao protiv Izraela ili Letonije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]