banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 14:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2012, 15:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Borac u srcu je napisao:
Нова Варош je napisao:
Београдске навијачке групе не занима репрезентација, тачније навијање за њу. Појединци из тих група иду на репрепзентацију, али да нешто организовано гањају то не.
Нјавише се Мераклије Нишке с тим бакћу.

Istina, nadovezao bih se time da mi se čini da te navijačke grupe ne zanimaju ni klubovi za koje "navijaju". Kamo sreće da nikad nisu ni formirane, sa njihovim stupanjem na scenu ne vidim šta je naš fudbal generalno dobio a mnooooogo je izgubio. To mi više liči na paravojne formacije, i preko tih grupa pod plaštom patriotizma i pripadnosti klubu legalizuju brojne nelegalne radnje. Sve su rekli o svom patriotizmu time što su izviždali Borac u prijateljskoj utakmici

Ovo ko da si citirao sa u92.Paravojne formacije,ultradesnicari,ekstremisti.Pa ko su po tebi pravi navijaci ?Daj navedi neku srpsku grupu koja voli klub zbog kluba, a ne zbog stvari oko terena.Mislim da takva ne postoji.Mislim na vodece ljude na tribini.Takodje ima manjih grupa na stotine...Sto se ne organizuju?Zasto cekaju delije i grobare?Pa i ove meraklije su dobile besplatne karte za ep ,vjerovatno ni oni ne bi dosli da nije tako.Gdje su na fudbalu?Ostali mrka kapa.U kragujevcu i novom sadu igra mlada repka nema sto dusa sa igracima i sluzbenim licima.Nije samo do beogradjana.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nisam čitao ali bih se složio. jesu sve to što označava nešto grdno ali nisu ono za šta se predstavljaju da su patriote i tako to.
Naravno misli se na nekoliko stotina onih "viđenijih" koji manipulišu omladinom pogotovo iz unutrašnjosti a naravno i sa ovim našima iz RS i preko njihovih leđa skidaju kajmak i legalizuju kriminal najtežih razmjera, činimi se da si jedan od njih (izmanipulisanih).

Čuj što se Niš ne organizuje a Nišu su izvadili dušu godinama im klub igra u 3. ligi, nemaju ni jedan sportski kolektiv u 1. ligi.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tako prica cankova bagra i slaninari.Meni se cini da si ti izmanipulisan njihovima pricama.Ono sve im kriv Beograd,skandiranje mrzim bg i sl.Takvu i ti pricu imas.Ne treba mrziti beograd i beogradjane zbog nakaradne vlasti.Ipak je to glavni grad nase matice.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 15:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hoces reci da su Cz i pfc krivi za sunovrat radnickog?To je vec domen nebuloze.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 16:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Radnicki je upropastila lokalna vlast,bas kao Borac svojevremeno.Sad ga drzava dize iz pepela.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne bih više o ovome, njihov problem jedino što vidim da je tamo sve nakrivo nasađeno od državnog uređenja do beskičmenjaka na vlasti koji narodu iz dana u dan ispiraju mozak svojim nebulozama.

Vjerovatno kao plod svega toga ni na tribinama ne može biti bolje, a sinoć slušam intervju Abubakara iz Vojvodine koji kaže da je njemu mnogo žao što su izgubili utakmicu u Antaliji jer oni tamo predstavljaju i Srbiju i Novi Sad i Vošu. To od Srba iz Srbije nikad nećeš čuti zato su vjerovatno tu gdje su.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 17:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Реално обојица причате глупости и идете из крајности у крајност.Овај први прича како су то уствари само хулигани(б92 баш) и како су навијачи само хулигани и сва говна која тренутно постоје у Србији,док овај други прича како су уствари само због групе,а не због клуба,због разноразних послова итд.Дајте људи,нико не говори да тога нема,али будите сигурно и да и на једној и на другој страни има људи који истински и искрено воле свој клуб(зна се на које "стране" се мисли,код њих је то најизраженије),једноставно ти се бориш за своју групу,али не идеш ти зато што волиш групу,већ зато што хоћеш да гледаш клуб и да некако даш подршку већу од сједења,кошпицарења и псовања.Добро је то Шавија(један од вођа цигана)објаснио својевремено након оних инцидената кад је Урош ухапшен...одприлике би овако некако ишло: Ми то све доживљавамо на емоционалнији начин,и желимо некако да пружимо подршку свом клубу да побједи...
То је сврха свега! :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Caplar je napisao:
Реално обојица причате глупости и идете из крајности у крајност.Овај први прича како су то уствари само хулигани(б92 баш) и како су навијачи само хулигани и сва говна која тренутно постоје у Србији,док овај други прича како су уствари само због групе,а не због клуба,због разноразних послова итд.Дајте људи,нико не говори да тога нема,али будите сигурно и да и на једној и на другој страни има људи који истински и искрено воле свој клуб(зна се на које "стране" се мисли,код њих је то најизраженије),једноставно ти се бориш за своју групу,али не идеш ти зато што волиш групу,већ зато што хоћеш да гледаш клуб и да некако даш подршку већу од сједења,кошпицарења и псовања.Добро је то Шавија(један од вођа цигана)објаснио својевремено након оних инцидената кад је Урош ухапшен...одприлике би овако некако ишло: Ми то све доживљавамо на емоционалнији начин,и желимо некако да пружимо подршку свом клубу да побједи...

Pa znaš kako kažu istinu treba tražiti negdje na sredini ja priznajem da mi se ne sviđa postojanje te dve navijačke grupe i da bi ljpše bilo da se relaksirano kao nekad ide i navija a da ne strahuješ da će te ubiti neko. I ti si otišao u krajnost, nahvali ih previše :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bilo je na RTS emisija o nekim derbijima iz 70-ih. Zvezdaši i Partizanovci jedni pored drugih sa djecom, stadion krcat i ono zajebancija i neki pozitivan zdrav rivalitet. I onda pogledaš snimak posljednjeg derbija u kojem sve gori kao da je prva linija fronta, iza gola plamen 10 m visine, grobari se mlate međusobno kad već ne mogu sa Delijama ... Nisam nostalgičar i ne okrećem se mnogo za starim vremenima niti mislim da je prije bilo bolje ali u konkretnom slučaju bilo je bolje

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 21:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Caplar je napisao:

Pa znaš kako kažu istinu treba tražiti negdje na sredini ja priznajem da mi se ne sviđa postojanje te dve navijačke grupe i da bi ljpše bilo da se relaksirano kao nekad ide i navija a da ne strahuješ da će te ubiti neko. I ti si otišao u krajnost, nahvali ih previše :D

Укључи мозак,искључи ТВ! :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 11:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nije izlizana prica o navijanju van BG ali treba im ponuditi prave seniorske reprezentacije a ne mlade i slicne selekcije. Ja sam isao u NS na odbojku i uzivao. navijanje sjajno ja, dva slaninara i grobar smo bili zajedno krenuli u pricu i upoznali se. Vaterpolo - Svjetska liga pogledaj meceve van BG.
Meni licno smeta ta centralizacija Srbije i nikad ne bih volio da se to desi u RS sa Banjalukom.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 11:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2011, 18:58
ОД ових мањих група мислим да се највише истичу ЦЂ,Таурнуми и ДТ

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 12:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2011, 18:58
Brigate BL je napisao:
Meni licno smeta ta centralizacija Srbije i nikad ne bih volio da se to desi u RS sa Banjalukom.

Прије да ће бити у Лакташима :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 12:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Свака част навијачима Видзева из Лођа. :wink:

Slika

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brate naš iz Zvornika da ja tebe nešto priupitam, na šta se to odnosi, mislim taj transparent - Pravda za Grobare! Jel to možda podrška nekome ko je nekoga ubio da izađe iz zatvora ili šta... Ja bih više volio da je taj transparent glasio - Kosovo je Srbija

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Borac u srcu je napisao:
Brate naš iz Zvornika da ja tebe nešto priupitam, na šta se to odnosi, mislim taj transparent - Pravda za Grobare! Jel to možda podrška nekome ko je nekoga ubio da izađe iz zatvora ili šta...

Ау тебра, лупио си глупост за медаљу.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 23:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Brate naš iz Zvornika da ja tebe nešto priupitam, na šta se to odnosi, mislim taj transparent - Pravda za Grobare! Jel to možda podrška nekome ko je nekoga ubio da izađe iz zatvora ili šta...

Ау тебра, лупио си глупост за медаљу.

Ја му фино реко ...

Caplar je napisao:
Укључи мозак,искључи ТВ! :wink:

Него пуно је цигана на овом форуму,Бригате,трибинавзељковић ( тако нешто ) а никог данас у дворани,изгледа да имају даму само преко тастатуре ...

П.С. Моро сам :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Borac u srcu je napisao:
Brate naš iz Zvornika da ja tebe nešto priupitam, na šta se to odnosi, mislim taj transparent - Pravda za Grobare! Jel to možda podrška nekome ko je nekoga ubio da izađe iz zatvora ili šta... Ja bih više volio da je taj transparent glasio - Kosovo je Srbija

Вјеруј да си ме бацио у дубоку дилему шта да ти одговорим. Рећи ћу најпростије,ко није био на трибини, пјевао и с рајом осјетио тај навијачки дух,не би требао ни причат и узимат у уста свето име навијача,ултраса у негативном контексту (ово се не односи на тебе лично већ на све оне пропагандисте који име навијача поистовјећују са варваром и хулиганом). Стоп репресији,слобода за навијаче! Слобода за Гробаре,али и све остале!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 23:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bilo je, ne brini. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]