banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2014, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako ode.. A garant je u formi kao i svi bivsi igraci koji su se vratili. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma dok se toliko pise da ce u Lirs kontam da je zicer, samo da Stojanovic ne dobije otkaz. A forma je prolazna :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kod nas osvoji titulu i otjeraju ga, a tamo posljednji na tabeli odavno i jos ga ne tjeraju. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sta je sa Lukovicem, nema vise gdje evro usicariti? :)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2014, 18:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Ja ne mogu verovati da smo potpisali ovog Lukovića nakon svog zaje*ancija koje nam je priređivao u poslednjih 6 prelaznih rokova.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 01:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
http://mondo.rs/a753001/Sport/Fudbal/MO ... -evra.html

Poznato je da se neki dan i drugoligas Javor natovario na ledja zbog neizmirenih dugova prema njima jer zele popraviti malo svoj budzet pred ulazak u Super ligu koje ce se najvjerovatnije dokopati ako budu nastavili u ovom ritmu.Hoce ljudi svoje pare,jbg...

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 01:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
4. liga spas... Kad mogu Rangersi, možemo i mi...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 02:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja ne znam da li ti tako zaista mislis ali neki dan to izjavi i Lalat ali ne htjedoh postavljat tu izjavu ovde em bi ispalo ovo-ono em je ova tema tada bila na drugoj strani,jedva nadjoh ali odustah.Kontam,ma batali.
Da li je kod Lalatovica to bio rijedak momenat pribranosti i realnog sagledavanja stvari ili pak fino umotana izjava zapravo u vidu vapaja za nekim blic rijesenjem koji bi vec neko i nekako sproveo u djelo,ne bih znao.
Realno,odavno je kod vas doceralo cara do duvara ali izgleda da to jednostavno tako moze.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 02:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I sa takvih milion problema mi uzesmo titulu :-)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 02:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sa takvim problemima se leti u vulkanizersku ligu,kao sto forumas iznad napisa kad moze Glazgov moze i Zvezda.Nesto slicno je dozivio i Juventus tako da...
A titula,pa i red je bio se Zvezda nekako domogne tog uspjeha nakon nekoliko godina,nije bitno na koji nacin.Malo je derbi ucinio da titula bude tanka ali dobro...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 10:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa baš je derbi Zvezdi i osigurao titulu jer je imala bolji skor sa klubom iz komšiluka, koji je cijelu godinu pričao da ima bolji tim :-).

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 10:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zvezdi je titulu osigurao Partizan porazom od Napretka.O broju penala dosudjenih za Zvezdu,ajd´ necemo ovaj put.
Medjusobni skor izmedju dva rivala je zadnje sezone bio konacno na strani Zvezde zbog tog famoznog autogola ali nikako taj jesenjoi derbi nije odlucio titulu.Ma nidje veze.A to ko je imao bolji tim,nije toliko ni bitno,ali kad vec potenciras,pa realno vidjelo se to proljetos bas u derbiju.
Sve je to manje sada bitno koliko je zanimljivo sto vam je minus,sto se dugovanja tice i koji raste stalno,izgleda otvoren do beskonacno.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2014, 10:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Samo kada se sjetim prvog kola prošle godine kako se Pazaru namjestilo da igra bez trenera, bez klupe, sa 10 igrača, sa priznatim golom da lopta nije prešla liniju, sa dosuđenim prenalom... Sve to u jednoj utakmici i to na JeNeA i to baš kada imate najbolji tim. Istina, pokidaste ih golom razlike, tako da o suđenju... Psssst

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ako nam je Kaludjer rjesenje za spica onda bolje da ovog malog Djurovica sto je igrao u Modrici gurnemo uz Jovica...

Rakic pobjedio sa izjavom
- Mozda Lalatovic nije bolji trener od Slavise -

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ocigledno je da nije u planu za prolece pa kuka na sve strane... Covek je promasio milion prilika i treba da ide.

Jos ako je istina ova oprica da se usrao pred derbi i govorio da je povredjen da ne bi igrao, onda neka se goni u pm

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Čega se prepao? Voje Stankovića? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 11:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Moj ti, nema ništa normalno kod nas. :D Kontam da je Rakić ovim sebi zatvorio vrata kod Lalatovića. Ko da gledam da će navući sad sepet igrača.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 12:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Rakic je nazalost rekao istinu...
Prica oko toga da nije zelio da igra su za malu djecu, zna se zasto je Luka poceo mec i Lalatovicu bi bilo bolje da suti.
Slavisa je za njega GOSPODIN, uspio je da se izbori da se ne gomilaju igraci, popravio igru u drugom dijelu i zacepio nam svima usta. Nagradno pitanje koliko bi on odsutio da ga komsijski trener stalno pecka, odgovorio je NIkolicu kad nije trebao. Zvezdin trener treba da ima STAV, ali da zna na cijoj je klupi i kako treba da se ponasa . Nazalost lista bisera mu je duza od sansi koje smo stvorili.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Novo pisamce
Citiraj:
Igrač Zvezde nastavio paljbu po Terziću: Gazda, kako si naterao Rajkovića da potpiše za Stojadinovića?

pre 29 minuta | mozzartsport.com

U novom pismu upućenom medijima, a gde početna slova svakog pasusa opet daju ime i nadimak NIKOLA DŽONI, nastavljeno je sa postavljanjem pitanja čelniku Crvene zvezde
Mijailović, Jović i Rajković
Veličina slova A A A

Prvo pismo „anonimnog igrača“ Crvene zvezde izazvalo je veliku pažnju javnosti jer su u njemu iznesene brojne optužbe na račun Zvezdana Terzića, generalni sekretar Crvene zvezde, a Upravni odbor kluba izdao je saopštenje u kojem je najavio da će sa tim igračem, čim se utvrdi ko je, biti raskinut ugovor.

U međuvremenu su održani izbori za predsednika Zvezde, na kojem je za prvog čoveka kluba, uz bizarno malu izlaznost, izabran Svetozar Mijailović, a jutros je u našu redakciju stiglo drugo pismo ovog igrača, koji i dalje želi da ostane anoniman, ali početna slova svakog pasusa opet daju ime i nadimak NIKOLA DŽONI, dok se u samom tekstu pisma posle imena Svetozar Mijailović konstatuje kako je to veoma zanimljivo prezime.

Pismo prenosimo u celosti, uz male redakcijske izmene...

Poštovani navijači, pošteni novinari i pošteni urednici,

Na početku drugog „anonimnog“ pisma želim da vam se zahvalim što ste imali hrabrosti da prenesete istinu sa Marakane i što je dokazano da je fudbalska Srbija još uvek živa. Želim da „zahvalim“ i svima onima koji baš taj dan nisu „otvorili sanduče“, ali i onim „medijskim radnicima“ (nemerno ih neću nazvati novinarima, pošto je to velika pohvala za njih) koju su poleteli u skute „gazdi“ i obećali mu da će sve zataškati. Gospodo, niste uspeli! I nemojte tugovati pošto ste trenutno samo igračka u rukama „gazde“, koji je sve saradnike „pustio niz vodu“. Da li očekujete drugu sudbinu?

Istina je toliko snažna da je procurela i pored pritiska „gazdinih“ prijatelja koji su pokušavali da regulišu stvari, a čak ni „saveti“ (čitaj: pretnje), nekim urednicima nisu dali rezultate. Hvala im za hrabrost i oni su najzaslužniji što je običan svet saznao ko i kako vedri i oblači po Marakani, tako da sada više nema ćutanja ni po jednom pitanju. Neka se sazna istina, pa ako je toliko sve tužno da Crvena zvezda igra u Beogradskoj zoni, siguran sam da mnogo igrača dovoljno voli naš dres da bi igralo u „krugu dvojke“. I to je manja sramota, nego da „velika igračka veličina“ bez dana fudbalskog staža na Marakani vedri i oblači i gura Zvezdu u još veće blato. Doduše, i u Fudbalskom savezu je „šefovao“, a da u CV-ju nije imao NIJEDAN nastup za reprezentaciju. Taj podatak ga mnogo boli... U tim godinama nije postojao neko kao on, da mu „namesti“ neki prijateljski meč na nekom Kirin kupu... Da li, „gazda“, imaš kompleks zbog „krompira“ u koloni „reprezentativni nastupi“?

Ko je sastavio odgovor na moje pismo treba ozbiljno da se zapita za svoju inteligenciju, pogotovo ako ima titulu „doktor”, pošto se pozvao na rušenje imidža kluba. Zar nije veće rušenje imidža što radnici nemaju za hleb i lekove, što igračima dugujete XY plata, što Zvezda duguje 50-60.000.000 evra, što smo u najgoroj situaciji u istoriji kluba... Ako će mojim odlaskom da sve postane „med i mleko“, odoh još danas... Ipak, mislim da kofere treba da pakuje „gazda“ koji svakodnevno „proziva“ radnike, stručni štab i fudbalere da odu na neko bolje mesto, pozivajući se na premijera Vučića koji ga je „molio“ da pomogne Zvezdi. Dokle ćeš da lažeš?

Od kada je prvo pismo izašlo u medijima iskreni prijatelji su se zabrinuli za moju bezbednost. Hvala im na tome... Znam da naš „gensek“ ima veliku moć u kriminogenim krugovima, da zna sve „jake igrače“, da ima veze u policiji (sam se hvalio), da je probleme rešavao i sa „prangijama“, ali svima i njemu poručujem: Nije prijatno kada se zameriš čoveku koji u radnom stolu krije pištolj, ali sam svestan da hrabrosti imam dovoljno, da izdržim sve pritiske... Pobednik će biti samo jedan. On je favorit. Za sada... Da li si pištolj sa Karaburme poneo na Marakanu?

Lažima „dobro upakovani“ gospodin planira da orobi Zvezdu i u narednom prelaznom roku. Sabiraju se procenti i sprema se prodaja dece. I to sve preko dobro razrađenog „kalupa“... Voleo bih samo da medijima „gazda“ objasni kako je naterao golmana Rajkovića da potpiše da sarađuje sa menadžerom Zoranom Stojadinovićem, a posle nekoliko sati je taj isti čovek (nekadašnji sportski direktor Zvezde) tužio klub, ali i nagovorio svoje igrače da učine isto. Da li je to slučajno „gazda“?

Ako na to pitanje „gazda“ da odgovor koji nikome neće povrediti inteligenciju, spreman sam da potpišem za bilo kog menadžera, s kojim on sarađuje. Zar drugi i postoje u Zvezdi i oko Zvezde?

Džaba je „gazda“ pokušavao da sa mog pisma skloni pažnju, „otvorivši“ dušu prilikom glasanja za predsednika Zvezde. Nije „gazda“ uspeo, ali zato je u monologu zaboravio da objasni prisutnima zbog čega je mala izlaznost i zašto je prisiljavao radnu zajednicu da glasa, kada za to nema pravo. Ima li „gazda“ neki odgovor?

Od kada je počela priča oko izbora za predsednika Crvene zvezde bilo je jasno da će na mesto prvog čoveka kluba doći čovek koji će biti samo „drugi čovek“, a da se „gazda“ odavno zna… Gospodin Svetozar Mijailović (zanimljivo prezime) poznat je kao skroman dobrodušan čovek, koji voli Zvezdu, ali voleo bih da nam „gazda“ da odgovor na jedno pitanje. Da li je Svetozaru Mijailoviću oprostio dug kao glavnokomandujući u klubu od 300.000 dinara i zbog čega?

Nikada nisam u borbu kretao sa saznanjem da imam jaku vojsku iza sebe, već zbog ideala… Nadam se da neće biti po onoj Čorbinoj „za ideale ginu budale“, ali mi prija što su velike fudbalske veličine stale uz mene… Hvala im. Ko je od sportskih velikana uz tebe, od navijača, od prijatelja?

Istine radi, želim da napomenem da moja pisma nisu došla iz „kuhinja“ Duška Vujoševića, Toleta Karadžića, Dragana Đurića, Dejana Anđusa ili bilo koga drugog. Došla su iz naše muke i iz želje da obični ljudi vide ko vodi Zvezdu. Da li ćeš i ti „gazda“ reći istinu?

P.S. Nisam isticao ljubav prema Zvezdi, pošto se ona u mom slučaju podrazumeva, a neko se samo zove „gazda“.

P.S.1. „Gazda” pokušava kod najvatrenijih navijača da napravi uporište, ali gluma „ala Srećko Šojić“ (obećava,obećava i samo obećava) slabo daje neke rezultate…

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2014, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mijailović jebe.

Na stranu što je neviđeni šaban koji uzima sebi previše za pravo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]