Cosa Nostra je napisao:
Srpska posla

gle ovog indijanca, šta misliš pod ovim? ne kontam
po meni mozda i kljucnu utakmicu smo izgubili. super bitna 4 boda necemo odnjeti, jedini francuzi ce imati 4 boda u onoj grupi i maltene na pragu prelaska.
teo sere kao i uvijek, ali on je takav.
svaku utakmicu kontam da ce ga sut konacno krenuti, a on nista. nema suta covjek vec sezonu i po. pogotovo u prvom poluvremenu se vidjelo koliki ima respekt prema parkeru koji je maksimalno spreman i motivisan. nije svejedno.
ali francuzi u napadu, ili parker zuji, ili ostali igraci krljaju ispod koša. strašno! mislio samda cemo bar mi to uspjeti zaustaviti, ali ljudi su prespremni
sad ce biti prave kosakre u drugoj grupi, bice svega.
juče se svađam sa likovima koji kazu da je gore sto ce poljska proci. ne znam, nisam gledao utakmicu tur-spa, ali opet turci su 5 puta bolji od poljaka. bez obzira, vraticemo im dugove i to sa kamatom
litvanci, da se igra na drugom mjesti, bio bi ubjeđen da cemo proci (a i pogotovo nakon vracanja starijih igraca, i promjene tima u odnosu na tursku. sve se poremetili) ovako, malo navijaci, malo domacinsko suđenje, ne bi me cudilo da ih bas protiv nas strefi sutersko ludilo
spance ne treba ni komentasati.
što se tiče ovih nebuloza oko prosirenja što pricaju muslimani, to nema veze sa životom.
edit: samo da nastavim ovu zadnju recenicu.
http://www.frontal.rs/index.php?option= ... vost=11640 ovaj tekst sto sam neki dan kačio govori o tome.