banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 18 Jul 2013, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Само ћу рећи једно име

УРОШ ТОМИЋ

Vrh

Tema posta: Re: Одг: Rukomet
PostPoslato: 18 Jul 2013, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Nadam se da je neko snimao ovu ludnicu na kraju. Koji bogovi.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U Sarajevu i večeras jedva 1000 persona..
Trebo je Smajo staviti da se igra u Zavidovićima bilo bi više ljudi..

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
jel ima neko snimljen dijelic atmosfere protiv danaca,nisam stigao gledati danas

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 23:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Биће на youtube сутра сигурно ...

Оваква љубав између играча и публике се одавно није десила на спортским теренима, по мом мишљењу.

Најјача сцена, Данци се враћају на терен да одраде истезање, и у том тренутку се пјева са играчима кад си срећан викни гласно сад УРА, а ми одговарамо УРА, Борик грми, и тако три пута, а Данци у чуду гледају.. :lol:

Вечерас навијање без иједне пацке, спортски, ма милина. Прелијепо је бити дио ове приче!

Vrh

Tema posta: Re: Одг: Rukomet
PostPoslato: 19 Jul 2013, 00:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rukometni savez BiH kažnjen sa 2000 franaka zbog propusta u organizaciji na utakmici Srbija - Tunis.

Auto golčina predsjednika Smaje, da on nije urgirao ovima ne bi palo na pamet da skidaju neke zastave ili čitaju transparente. E moja budalo, pa ko se još žali na sebe.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 00:09 
Veteran
Veteran

Ал` баш, која будала. Као да онај делегат из Египта и онај чамуга поред њега знају ко је Ратко и ко су Четници :lol:
Да није рекао, нико не би ни сконтао...
Сад инсистирати на казни за РС БиХ и због овога. Могао би и неки наш домаћи портал да објави..

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 06:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Sve pohvale rukometasima...al dzaba njima sve,izgubili bi 10 razlike da ja nisam cekao danska 2 za pare na kladionici :)

*atmosfera je stvarno fenomenalna...nisam odavno bio na boljoj utakmici

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 07:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ljudi ja sam gledao onaj stream i nisam vjerovao koja ludnica je bila kad smo gubili 3 razlike.to je negdje pred kraj bilo.mogu misliti kako je uzivo.
Svaka cast momcima,mozda nisu najbolji,ali igraju srcem sto je najvaznije.
I rusi su dobili ovavije kakve sigurno nece dobiti ni u rusiji
Citam na sesumovom twitteru da su baka i ilic puno pomogli svojim savjetima i naravno covjek se zahvaljuje u svakom pisanju banja luci

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 08:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Ја сам лично од Марсенића очекивао више у овој конкуренцији сигурно да мора бити доминантан. Србија је у њему добила пивота на дуже стазе,фали искуства првенствено.
Што се атмосфере тиче,није фраза у сваком граду РС-а репрезентација ће имати подршку какву нигдје не може имати ,осим можда у НИшу, не треба заборавити како су исте те Нишлије на 40 степени бодриле исту када се играло против аутсајдера. БАЊАЛУКА браво.

Него је врло занимљива једна друга ствар, ниједна телевизија из Србије са фреквенцијом није до сада у својим дневницима дала пола минута атмосфери у Бањалуци и момцима?! То је оно што итекако је безобразно.

скајпостмен

Тачно тако.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 08:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Zato sto su prenosi skupi.citao sam negdje dA kosta 10000 eur

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 08:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čuo sam da je drugi golman izdominirao. Hvala ti bože da je selektor uvidio da je kapiten konjina. Žao mi što nisam mogao biti sinoć tu. Svaka čast momciam na ovom rezultatu. Iskreno, mislio sam da će Danci uzeti. Ništa, idemo uzeti sutra Angolu, pa na Švajcarce u osmini. To realno možemo proći.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
http://www.balkan-handball.com/balkan/p ... m-je-dusa/

I samo je nedostajao netko iz vrha ovdašnje vlasti, ili Borca, pa da podsjeti kako se trofejni klub ‘utapa’ i ne zna hoće li igrati SEHA ligu, hoće li igrati kvalifikacije Lige šampiona… Gdje vam je duša? Borik bez rukometa i Borca nije priča. I neće biti.

=D>

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 08:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ovaj cosin post me natjera da napišem nešto što mi se već par dana vrzma po glavi...koliko god ovo bila jedna prelijepa priča,meni je isto toliko i tužna :(

pokazuje koliko je narod kod nas GLADAN nečega što bar liči na pravi sport,koliko su nas zadnjih 20 godina ubili u pojam uništivši nam sport,i bacajući milione u kanjon,noći šampiona,padobranstva i ostale gluposti.... :(

tužno je da juniorsko prvenstvo izaziva ovakvu euforiju u nekad najsportskijem gradu bivše jugoslavije kad je u pitanju broj olimpijskih pobjednika po glavi stanovnika....i ovakve sportske mrvice dižu banjaluku na noge,nadam se da nećemo dugo biti ovakva provincija... :( :(

još me više boli kad znam da su se ovakve posjete ponavljale po tri puta svaki vikend,ujutro na boksu,slavija,naveče na rukometu,sutradan na fudbalu...jbg

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 10:05 
Veteran
Veteran

рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Ја сам лично од Марсенића очекивао више у овој конкуренцији сигурно да мора бити доминантан. Србија је у њему добила пивота на дуже стазе,фали искуства првенствено.
Што се атмосфере тиче,није фраза у сваком граду РС-а репрезентација ће имати подршку какву нигдје не може имати ,осим можда у НИшу, не треба заборавити како су исте те Нишлије на 40 степени бодриле исту када се играло против аутсајдера. БАЊАЛУКА браво.

Свака част Нишу и свим осталим градовима у Србију, али БЛ је кроз ове дане показала да има најбоље навијање (на репрезентативном нивоу). Уосталом, не би се толико писало о "паклу" Борика. 8)
Народ овдје је "гладан" Србије!

Живан Пешић је наш најбољи пивот. Он нас је носио, и у кључним тренуцима забио гол. Иако је био 15-ак минута на клупи због брзих искључења, опет је показао да је стуб одбране, а у нападу је забио кад је требало.

Citiraj:
Него је врло занимљива једна друга ствар, ниједна телевизија из Србије са фреквенцијом није до сада у својим дневницима дала пола минута атмосфери у Бањалуци и момцима?! То је оно што итекако је безобразно.

То је њихова срамота. РТС у дневнику даје прилог о неким медаљама из веслања, бацању кугле и сл. РТРС би им вјероватно бесплатно прослиједио детаље са утакмице...

Cosa Nostra je napisao:
http://www.balkan-handball.com/balkan/pogled-iz-borika-milana-krasica-gdje-vam-je-dusa/

I samo je nedostajao netko iz vrha ovdašnje vlasti, ili Borca, pa da podsjeti kako se trofejni klub ‘utapa’ i ne zna hoće li igrati SEHA ligu, hoće li igrati kvalifikacije Lige šampiona… Gdje vam je duša? Borik bez rukometa i Borca nije priča. I neće biti.

=D>

Амин. Ово је сурова истина. Бања Лука је била град спорта. Али док је ових смећара што форсирају рафтинге, сеоске клубове, измишљена свјетска првества, бићемо на дну.
Јебала их и Игокеа и Крупин аутобус и рафтинг и пљување у даљ, да их јебало :angry4:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Meni je Pesic najjaci lik, zavolio sam ga :lol: jande bio je pola sata na klupi, 15min od sredine do kraja prvog poluvremena i do sredine drugog...uz golmana odlucio utakmicu.

al sto URA grmi 8)
hura
http://www.youtube.com/watch?v=nl0Cg_3qoZw

Sta su igraci poslije Ura pjevali, nisam mogao provaliti ?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 10:19 
Veteran
Veteran

Од Цеце - Неваљала :)

Ево химна од синоћ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JXNgNT6JVNg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
јан_де je napisao:
Од Цеце - Неваљала :)

pa oni bi u trans pali da isfuramo draganu oooo o da bas tebe volim ja, jer ti si ta, sto moje srce dobro zna :lol:

Znaci subota za cubra Ruse oderati grlo, ako bi uzeli bod Dancima ili pobjedili, mi bi kao prvoplasirani isli 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 10:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Rusi su se sinoc oderali od alkohola na demo festu :D
I njima BL mlade domacice presudile,svaki od njih bar 2 oko sebe ima :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 10:26 
Veteran
Veteran

7 бодова и ми и Данци би имали, с тим што они гол разлику +26, а ми +3 :D

Данци су осигурали прво мјесто. Али морамо помоћи братији, јер њима требају бодови, у случају да им се остали резови не поклопе.

Баш ми је драго јер су Руси побиједили оне провокаторе. На крају дижу три прста, одушевљени, ааааааааа 8)

@pinkara Хахахахахахах, дај немој зезат, хахха који богови. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]