banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 02:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Sep 2017, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pustite čovjeka da objasni zašto bi Štimac bio rješenje na 4. Možda da bi bili jači na poziciji centra dok je on na terenu :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 18:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
do sada bi objasnio...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Највећи проблем су поени са позиција 2-3. Ако не крене шут Лучића или Миросављевића, нема се шта тражити. Богдана ће сви све више удвајати. Морао је Гудурића раније, кад је видио да ове не иде, да и он проба. Ротирати више, као са Летонцима, би имало више оправдања, јер је са Русима била туча нон стоп. Али добро. Идемо даље.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 07:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pod hitno se jos neki igraci moraju ukljuciti. Prvenstveno mislim na bekove kao i na Kuzmica. Kao da Kuzmic i Sale ne odgovaraju jedan drugom, ne znam sta se desava. Na niskim, prinudno dati Guduricu da igra 1, nema druge, beskorisni imenjak neka prevede loptu i neka Gudura izigrava pleja.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 07:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Treba češće igrati Gudurić s Bogdanom u petorci gdje je jedan od njih 1. Koliko se sjećam, nismo ni pokušavali puno neku small ball petorku a imamo igrače za takvo nešto.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 07:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerujem da ne smijemo puno trositi bekove jer Lucic mora krpiti 4 po malo. A i u situaciji kad moras stekati Bogdanovica u odbrani, da bi mogao povuci ofanzivno, Gudura nije najbolje rjesenje u tandemu sa njim :) . Kad je Sale stavio jedan period Gudurica na Sveda, umalo nisam suzu pustio.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 07:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dragan je najbolje Shveda čuvao... koliko je to bilo moguće uopšte :D. Skinuo ga je s baglama onim jednim krosoverom kad je tricu pogodio :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 07:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lazic me razocarao, imao je par gluposti, a znamo da moze da svede bilo kog igraca na pristojne brojke. Da li je do odbrane pika ili cega vec, ali nesto mu ne odgovara.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 07:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Turaka se ne bih bojao da se igra bilo gdje drugo. Biće dosta teško ali vjerujem da ih je Sale dobro pripremio za ovo.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 08:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Гледао сам турке против Русије и Британије, уопште није паклена атмосфера, далеко од оног кад им клубови играју, као и код нас отприлике 8) :D
Што се тиче игре, мислим да смо и овако осакаћени бољи од њих. Њима је прва узданица Чедомир Осман, напредовао је момак, али опет ако ће се на старог издјаника Чеду пасти да он вуче могла би се кола рано преврнути. Коркмаз сјајно игра, и ријетко мени симпатичан турски играч. Под кошем је дабл-далб машина Алдемир и Семих Ерден, са њима наши центри могу да крве и то без проблема.
Гулер јако фино игра, љевак, има добрих фазона, незгодан за чување, а може и да погађа.
Вечерас нам је најбитнија утакмица, дај да добијемо па да навијамо за Летонију против Русије 8)

ЕДИТ: Летонија би морала добити и Русију и Турску, а да не прећера преко 10 разлике да би ми први били, дакле вечерас добити па бити бар други.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Ja sam iskreno očekivao da Kuzmić bude prvi centar.
On je taj koji mora povući. Jedini je koji zasad ne ispunjava očekivanja.

Mačvan bi mogao večeras, u obe je bio dobar, a ovaj Heršek nije neki zmaj.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemaju Turci prave četvorke. Aldemira Mačvan može izgurati. Imaće jedino u odbrani problema sa njim a i kad Osmana stave na 4.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nama u ovom trenutku, najviše nedostaje prava timska odbrana, kontra i igra u tranziciji, koja bi proistekla iz te odbrana, a kojom bi kompenzovali probleme u pozicionom napadu, s obzirom da trenutno imamo jednog pravog pleja (Jović). Micić je tragično loše izgledao u prenosu lopte, još protiv Letonaca. Šta bi učinio protiv agresivnijih čuvara, koji su stalno na ruci, ne smijem ni da pomislim...
Onda u takvoj situaciji, trošimo Bogdanovića na prenos lopte, a očekujemo i da bude glavni poenter u napadu. Ne ide to tako. Slabo eksploatišemo i centralni pik, s obzirom da ga je Jović prošle sezone sa Kuzmićem igrao perfektno, a sezonu prije odlično je to radio i sa Marjanovićem. Sad Jović sa pikom samo napravi prostor drugom spoljnom igraču da ubaci loptu pod koš centru i onda se očekuje realizacija ili povratni pas. Kuzmić potanak u realizaciji na obruču (ne znam koji je njemu đavu), a nije neki asistent, dok Marjanović ima viziju igre i vidi dosta toga, ali protiv njega će svi koristiti taktiku "objesi mu se o ruke", gdje se njemu vrijeme za reakciju na utrčavanje ili slobodnog saigrača dosta smanjuje.

Loše gradimo skok. Marjanović može dosta toga da pokupi, ali se moraju bolje graditi skakači iz drugog plana. Protiv šuterskih ekipa, najgore im je pružiti priliku da šutiraju više puta, a protiv Rusa smo upravo to radili.

skeva je napisao:
Kad je Sale stavio jedan period Gudurica na Sveda, umalo nisam suzu pustio.

Gudura ima problem sa koncentracijom izgleda, i lako ga je izbaciti iz balansa. Tad se najbolje vidjelo. Šved ulazi u kontakt sa njim i to od lopte, onda ga navuče na 2 bloka u protrčavanju i ovaj na kraju napravi faul jureći ga između blokova. Odmah se vidjelo, da mu je koncentracija pala i da je neupotrebljiv za bilo šta dalje. Imaće Željko u Feneru dosta posla oko njega.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не играмо ми много штошта, чувају се "специјали" за елиминациону фазу, ако тамо уопште и дођемо :iconbiggrin:
Нпр, ниједног јединог еле-апа за Лучића није било.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar nije protiv Rusije bio jedan Jović ---> Lučić?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 14:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

danas da ocekujemo dominaciju na 4 i 5?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 14:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Mar 2016, 06:57
Ako ćemo iskreno nama nedostaje individualni kvalitet. Imamo ekipu za četvrtfinale, ali za nešto više neki igrači moraju odigrati svoje najbolje partije u karijeri. Ili da nam se prikljuce Teo, Bjelica, Jokić, Nedović, Raduljica, a to se neće desiti. Možemo posmatrati realno ili zabijati glave u pijesak. Nije nemoguće doći do medalje (jer i nekim drugim fale igrači), ali isto tako možemo biti i osmi, jer ima sedam osam ekipa naseg nivoa na prvenstvu.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Ocekujem od Bogdana dobro preko 30 poena, valjda mu je Sale rekao ili jesi ili nisi lav

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Само вас слушам како замрачујете, тице злослутнице!

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2017, 17:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nama ova utakmica odreduje hocemo li biti 1-2 na kraju ili 3-4 u grupi. posto su hrvati uzeli crnogorce, ako izgubimo veceras u 1/8 finala idemo na hrvate ili spance, ako uzmemo na cehe, crnogorce...
zbog toga bi bio vrh da uzmemo pa da kroasani idu najvjerovatnije na domacina tursku :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]