banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Maj 2017, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
zerocool je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
zerocool je napisao:
Nego, gdje su one sudije sto ste svi uglas pricali da ce navuci da Radnicki pobjedi? :D
Opet podbacise izgleda, lose ih Vucic bira..

Ne moze ovdje Radnickom pomoci ni sto sudija, pa ovi su impotentni za medalju...

Ma to kazem zato sto prije svake utakmice ponavljaju istu pricu. Evo ga, namjerno su stavili te i te sudije da pokradu Partizan, a oni jadni, posteni, imaju 30 i koliko vec utakmica bez poraza. Sve to dok se bore protiv Vucica, sudija i komplet Srbije koja se urotila protiv njih. :D

potpuno nebitno....jebo ove igre iza paravana,to rade i jedni i drugi...partizan je bio bolji u direktnim duelima i zasluzeno ce uzeti titulu

slager...to je razlog zasto sam rekao da volim Nis...Mostar i sl....kazu mi prijayelji iz Nisa da je haos...polupan grad...pun klinicki centar....klubovi kao borac...radnicki otisli nizbrdo zbog bijede i nove generacije se podijelile na partizan i cz i sto je najgore otisli u ostrascenost kao i neki ovde na forumu

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2017, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa jeste, bolji su ove sezone nema tu sta. Samo da ne ponavljaju konstantno ovu pricu sto sam napisao bilo bi ok. xD

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2017, 20:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Schlager je napisao:
_Krol_ je napisao:
Schlager je napisao:
Taman se ukljucih pred gol Leonarda...koliko ovo ima Grobara u Nishu?...i dal je zabiljezeno ikad brojnije gostovanje u Srbiji....Jugoslaviji?

ne duvaj im pod krila molim te....jos ce poceti pricati kako i najvise navijaca imaju....dosta sto nas ubjedjuju u postenje,kos,biu,ciu,miliciju

nemaju vise navijaca od zvezde sigurno....al bas me sokiralo ovo....imaju moji postovi na ovom forumu gdje sam skidao kapu i divio se Nishu kao jedinom srpskom gradu koji me podsjeca na predratnu Banjaluku,gdje se navijaci vjecitih skoro ne cuju i gdje mnogo vecu podrsku ima domaca ekipa....doduse,pitanje je kako bi sad i u BL bilo :(
gdje god gostuju zvezda i partizan,samo se njihovi navijaci cuju.....nish mi je bio izuzetak...
al ovo veceras :(

....

Прошле године гробари се нису ни чули у БЛ,од Лешинара :)

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2017, 21:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Schlager je napisao:
Taman se ukljucih pred gol Leonarda...koliko ovo ima Grobara u Nishu?...i dal je zabiljezeno ikad brojnije gostovanje u Srbiji....Jugoslaviji?

Sto Se tice Grobara,2007. Krusevac,oko 8-9 000 Partizanovih navijaca na proslavi titule.
Sigurno ce se i ovaj Niš od danas pamtiti kao jedno od naj-izdanja. Ne znam otkud ti takva slika
o Nisu,Meraklije su tamo godinama treca grupa u gradu po brojnosti,mada su jedna zdrava prica
na koju se mnogi mogu ugledati. Stadion je super,valjda ce ga upotpuniti izgradnjom i zapadne
tribine koja je ostala od starog Caira i ne uklapa se nikako u kompletnu sliku.
Ako ikada Srbija postane normalna drzava sigurno da ce Nis uz Vojvodinu,Partizan i Zvezdu biti
dio vodece cetvorke koja je uvjek u vrhu lige.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
bigman je napisao:
Да је ово нормална лига, Звезда би сад била на +6 и не би се оволико душебрижника за српски фубал и европске интеграције повампирило. Да не говорим колико је било обрнутих ситуација и контра дербија и титула. Најбоља екипа у земљи је на првом мјесту. Иако сад не игра најбоље. То је чињеница, а кога остало занима, ту је "Вучићу педеру" варијанта.

Slažem se.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Grof je Partizanu dao 4 miliona eura za Skuletica i Djurdjevica za dzabe.
Zvezdi je doveo 50 pojacanja, stavio jos kamenja oko vrata i izgubio namjestenu titulu.

Ovakve volimo i ovakve zelimo. :) Znaci busanje u prsa, bari, tokio, stara slava, mahanje salom, drzanje kisobrana voditeljkama, sale, znaci svega ima, svugdje je prisutan, sve on zna sem najbitnijeg... sem fudbala.

Suma sumarum sezone, sve je proslo dobro, sem Maltezana. Trebali su i morali su ih mlatnuti, ali dobro.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, ne mogu svi ispadati od ribara. ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Finale kupa na JNA.

Ja se nadao da će biti na Rajku da kup uzmemo tamo sa možda i većinom na tribinama.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 12:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Radnički izdao saopštenje da su ga sudije oštetile i da su zbog toga izgubili.

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka

jedu govna...eto mozda je trebao dati zuti djurdjevicu za ono glavom u stomak...crveni sigurno ne i onaj jedan ofsajd je sporan....ali kilavi,nikakvi,bez truna volje i sudija im kriv...nije

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da je bilo 0-1 pa 'ajde...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 13:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Vala bas, prva drva gola odbrana ispade u dva poteza. Nije ni Partizan ima neku sjajnu igru ali oni jos gori.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
_Krol_ je napisao:
jedu govna...eto mozda je trebao dati zuti djurdjevicu za ono glavom u stomak...crveni sigurno ne i onaj jedan ofsajd je sporan....ali kilavi,nikakvi,bez truna volje i sudija im kriv...nije

Bitno je da se uskukaju i ograde od svega...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 18:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
BeckaSkola je napisao:
Grof je Partizanu dao 4 miliona eura za Skuletica i Djurdjevica za dzabe.
Zvezdi je doveo 50 pojacanja, stavio jos kamenja oko vrata i izgubio namjestenu titulu.

Čekaj, pa kako ju je mogao izgubiti ako je bila namještena? Fascinantno mi je kako sami sebe uspijete da ubijedite u ovakve nebuloze. A da, vi ste jači od sistema. :lol:

Citiraj:
"Apelujem na navijače da prestanu da mešaju politiku i sport i da prestanu da vređaju čoveka koji je u velikoj meri pomogao Partizanu da naredne sezone igramo Evropu. Apelujem da se sa time prestane, jer mi samo želimo da se bavimo igrom i fudbalom i iz tog razloga takođe apelujemo na sudijsku organizaciju i sve ostale činioce srpskog fudbala da sport i igra budu uvek i jedino u prvom planu. Još jednom apelujem da navijači Partizana bilo da pobeđujemo ili gubimo, ne vređaju premijera Srbije", rekao je Vazura.

Kako ono ide, Vučiću pederu, CZSNS, crveno-bijeli režim, državna mezimica...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 19:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jontra Volta-zbog cega samo partizanove uprave u fudbalu i kosarci moraju svako saopstenje da
zavrsavaju sa "hvala Vucicu"? Zasto nikada nije natjerana CZ javno da se zahvaljuje? Stvara se slika o nekoj
ravnomjernoj " pomoci" za oba kluba sto nema veze sa istinom. Svaki evro koji Partizan dobije odmah se objavi
u svim medijima. Tako ispada da cz nista ne dobija. Isti taj vucic prica takve nebuloze da zdrav razum to ne
moze prihvatiti. Postavio je svoje ljude u sve klubove i određuje sve,ko će imati kojeg sponzora,koliki budzet
pa cak i ko ce igrati koje takmicenje! To smo svi vidjeli na primjeru KKP kada je ucjenjen da odustane od euro
kupa ili ce izgubiti i ono malo para sto mu je obecano tek da mogu funkcionisati.
I naravno osim poslusnosti podrazumjeva se redovno zahvaljivanje preko medija...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
avp je mislio biti berluskoni, e pa nece moze :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka

a sta je lose u tome da se zahvale covjeku kad im da 1.2mil e kad nemaju banku prebijenu....menu kad bi neko dao 1.2 mil ja bih ga slavio umjesto svetog Nikole i u supak poljubio....to sto da vise para fk cz...to ne znamo ali i da da fkcz je veci klub od fk partizan kao sto kk partizan treba da dobije vise para od kkcz jer je veci klub....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 20:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Druze Partizan i Zvezda su i dalje drzavni klubovi NAZALOST. Znaci zive od tih para i svaka vlast na ovaj ili onaj
nacin ih finansira. Niko nikada nije se javno zahvaljivao ni jednom premijeru niti predsjedniku do ovog bolesnka. Ne daje on pare iz svog dzepa vec narodne! Drugo,bolje bi mu bilo da kaze kako je moguce
da Partizan bude bez eura ili Zvezda u minusu od 50 miliona?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka

klubovi nisu drzavni.....nego udruzenja gradjana i niko nije duzan da im da ni jednu jedinu banku

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2017, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:lol: Cuj nisu drzavni... :lol: Kakva crna udruzenja građana...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]