banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Jul 2025, 01:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Sep 2012, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tricom uz zvuk sirene za istek napada PAO nam je dao citavih 30 poena za poluvrijeme. Uzasan sut za tri poena, ogranicenost Filipa Covica koji ima muda da uzima suteve pored mnogo jacih sutera, izgubljenost Brauna do pred kraj poluvremena, nekoliko gluposti Raska Katica, a 7 razlike za PAO. Ovo je dobro, ovo je vise nego dobro.
U drugom poluvremenu nadam se da vise necemo gledati Covica, da ce Cvetkovic i Vuk podijeliti minute na kecu, da ce suteve poceti uzimati Rakocevic, Almond i Savovic. Odbrana je dobra, Rakocevic i Almond su se pokazali kao najbolji odbrambeni igraci.
Kada nam petorka bude bila Nelson, Rakoc, Almond, Simonovic, Savovic igracemo daleko najbolju odbranu u ABA ligi, u to sam siguran!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta reci na kraju :) Realno, na -10 smo od prilike u odnosu na PAO, kad se prikljuci Nelson i na domacem terenu bili bi na jednoj lopti sa njima sto je nevjerovatno. Ko li je ovo ocekivao proslo ljeto 8) .

Sto se tice nasih igraca, krenimo redom:
Covic- cupa zivce naravno, momak sa nikakvim sutom, gubi lopte(ova poslednja me najvise iznervirala), odbrana onako. I Radivojevic i Cvetkovic su dosta bolji na keci, ali on izgleda ima prednost.
Cvetkovic- momak sa mudima, napredovao dosta u odnosu na proslu sezonu, racionalno igrao, takodje malo i grijesio, bice od njega veliki igrac.
Radivojevic- Dobar, lici na starog Radivojevica, povreda je iza njega, vazan igrac u nasoj ekipi
Rakocevic- nas kapiten i pored 11 poena mislim dosta se zabijao, odbrana odlicna, motivacija na nivou, ali on moze i mora mnogo vise.
Almond- Najbolji igrac utakmice po meni, racionalan, prodoran, briljantna odbrana, jedino mu zamjeram sto ne uzima vise suteva za 3 i sa polu distance.
Simonovic- dosta los ovu utakmicu, nije skoro nista pokazao
Savovic- takodje nije bio na nivou ovu utakmicu, al ipak je bio dobar
Braun- probudio se u drugom poluvremenu, u ABA ligi ce biti ako ne najbolji onda jedan od boljih petica
Katic- kao Katic, nista spektakularno ali ne ni toliko lose, ocekivano.
Ostali nezapazeni.
Sve u svemu, uz ocajan sut za 3 (4 od 21), preocajna slobodna bacanja (14 od 22 ????!!!!), minus 6 od Panatenaikosa je odlican rezultat.
Negativne stvari: defanzivni skok slab kao i ofanzivno, zatvaranje obruca nula, Lazic ne ulijava neko povjerenje, treba biti zesci i glasniji, prelosa slobodna bacanja, i slab sut za 3 sto je donekle i posledica sto pogresni igraci uzimaju suteve.
Pozitivne: Almond! Braun ce biti odlican, dobra odbrana u pojedinim dionicama igre, ima prostora za napredak jer nismo limitirani.
To je to :D

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Svaka cast za rezime :) Mene najvise brine Lazic, sa Karijem na klupi, ova ekipa bi dominirala.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sa Karijem na klupi ova ekipa bi igrala prebrutalnu odbranu! Ali jos je rano za kritike, tek su pripremni mecevi.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ovo je odlično.Vratimo se samo unazad 2-3 godine :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo da stavim ovdje, mada nema veze sa kosarkom :)

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:396932-Vucic-Niko-mi-nece-zabraniti-da-navijam-za-Zvezdu

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 16:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Juce svi gledali PAO danas protiv Lukoila niko .Doduse kako smo igrali bolje je sto niste gledali.. Pravi smo cigani :lol:
Danas odbrana blagi uzas. Primili smo 85 poena a zonu branili kao ekipa iz lige RS. Ponovo je Rakoc bio los , kao i Savovic, Simonovic...
Almond i cvele dobro poceli i nakon toga stali...
Covic je bio manje los nego inace a sansu dobili malu Smiljanic i Mitrovic...
Iskreno iako mi svaki poraz tesko pada, ovaj ce nam dobro doci da malo spusti ljude na zemlju. Jednostavno ispadali smo u odbrani previse a u napadu se previse oslanjali na individualna rjesenje.
Ponovo smo masili slobodna previse i otvorene suteve...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pa, uzevši u obzir da je ekipa "juče" skupljena, kao i da nam nije igrao prvi plej, meni to nešto i nije zabrinjavajuće. Ovaj Lukoil je juče igrao sa Barsom 69-71, mislim ajmo realno :) Plej će sam po sebi dosta promijeniti, a za uigravanje i upoznavanje treba vrijeme. NLB počinje za 14 dana i bićemo sve bolji. Prva je protiv Splita u gostima.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 16:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa ja sam do danas bio optimista sad sam samo umjereni optimista :).. Jos tu nema akcija ni kvalitetnog napada dok se previse ispada u odbrani...Braun odlican na niskom postu sve mimo toga je opasno ali po nas tim ...
ALi vidjecemo ima jos utakmica nadam se da ce se dici nakon svega

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogubljenost je karakteristična za ovakve trenutke... prošle godine u NLB smo do zime bili praktično raspad, sa sve jednim Karijem. Treba se sjetiti utakmice u Podogrici samo. Ovaj put smo na 10 poena od ozbiljnih evro ekipa, sad sam provjerio sastav Lukoila i tri igrača su igrali u NBA, dok mi imamo Almonda i Rakoča koji tamo nisu ništa napravili. Doduše, ne znam ni jesu li ovi njihovi :D, ali radi se o vrlo ozbiljnoj ekipi. Nelson sigurno ima kvalitet, mada će i njemu trebati vremena, ali sigurno je bolji u startu od Cveleta i Filipa zajedno.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam mislio da cemo ovo uzeti, ali dobro, sta je tu je... Bitno je da imamo sto vise utakmica pre pocetka sezone, da ne udjemo lose u sezonu

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja sam gledao juce utakmicu protiv Panatinaikosa i bojim se da sa onakvom igrom tesko mozemo dalje od polufinala Evrokupa.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2012, 01:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Daleko smo mi jos od neke ozbiljne ekipe, nije sve u pojedinacnom kvalitetu :wink: . Sve mi se vise cini da ce u sledecoj sezoni nasa najslabija karika biti trener...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2012, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je rano za takve ocjene, jer još smo sigurno u fazi isprobavanja/uigravanja. I Miha se raspadao sa reprezentacijom dok nije našao dobitnu kombinaciju. Nakon određenog broja utakmica u NLB će se vidjeti na čemu smo, pa najmanje 5 utakmica. Sa komšijama igramo 11.11, što se mene tiče to je najbitnije, a do tad ima vremena :D

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 09:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja sam isto bio razocaran dok mi prijatelj nije poslao da su usli iz opasnog treninga i da je to djelimicno opravdanje za los sut...
njegovi utisci su:
Igor se previse nervira sto ga ne ide i sto ne prolaze akcije.
Milutinovic sutra ide na razgovor kod covica, ako pokaze muda mozda i ostane...
Braun nije tolika rupa u odbrnai kako se cini ali je upotrebljiv samo na niskom postu...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://www.sportal.rs/news.php?news=82731

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel on iz one generacije koju cekamo? :)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jeste. Glasno se suska da ce kod komsija, ako izgubimo najtalentovanijeg igraca na najdeficitarnijoj poziciji u evropskoj kosarci, onda smo ga zesce poduvali.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Upravo to... On i Rebic su suvo zlato i bice pravi test za Covica i klub. Takodje i mladji Aranitovic...
Zbog njega nismo uzeli MIlutinova i bilo bi pogubno za nas da Grobari uzmu dva centra kao sto se desilo prije nekih 15 i vise godina sa Tomasevicem i Rebracom..

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da Covic nije taj tip igraca da ce pustati ovakve talente. Proslo je vrijeme prinudinih uprava i rasprodaje svega sto je vrijedno... Bar se nadam da je tako :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]