Sta reci na kraju

Realno, na -10 smo od prilike u odnosu na PAO, kad se prikljuci Nelson i na domacem terenu bili bi na jednoj lopti sa njima sto je nevjerovatno. Ko li je ovo ocekivao proslo ljeto

.
Sto se tice nasih igraca, krenimo redom:
Covic- cupa zivce naravno, momak sa nikakvim sutom, gubi lopte(ova poslednja me najvise iznervirala), odbrana onako. I Radivojevic i Cvetkovic su dosta bolji na keci, ali on izgleda ima prednost.
Cvetkovic- momak sa mudima, napredovao dosta u odnosu na proslu sezonu, racionalno igrao, takodje malo i grijesio, bice od njega veliki igrac.
Radivojevic- Dobar, lici na starog Radivojevica, povreda je iza njega, vazan igrac u nasoj ekipi
Rakocevic- nas kapiten i pored 11 poena mislim dosta se zabijao, odbrana odlicna, motivacija na nivou, ali on moze i mora mnogo vise.
Almond- Najbolji igrac utakmice po meni, racionalan, prodoran, briljantna odbrana, jedino mu zamjeram sto ne uzima vise suteva za 3 i sa polu distance.
Simonovic- dosta los ovu utakmicu, nije skoro nista pokazao
Savovic- takodje nije bio na nivou ovu utakmicu, al ipak je bio dobar
Braun- probudio se u drugom poluvremenu, u ABA ligi ce biti ako ne najbolji onda jedan od boljih petica
Katic- kao Katic, nista spektakularno ali ne ni toliko lose, ocekivano.
Ostali nezapazeni.
Sve u svemu, uz ocajan sut za 3 (4 od 21), preocajna slobodna bacanja (14 od 22 ????!!!!), minus 6 od Panatenaikosa je odlican rezultat.
Negativne stvari: defanzivni skok slab kao i ofanzivno, zatvaranje obruca nula, Lazic ne ulijava neko povjerenje, treba biti zesci i glasniji, prelosa slobodna bacanja, i slab sut za 3 sto je donekle i posledica sto pogresni igraci uzimaju suteve.
Pozitivne: Almond! Braun ce biti odlican, dobra odbrana u pojedinim dionicama igre, ima prostora za napredak jer nismo limitirani.
To je to