Caplar je napisao:
Српска навијачка сцена је отишла далеко далеко од "навијачке".Више нема кодекса,ни поштовања,нити ичег навијачког.
Зато ја готивим енглезе.Воле људи фудбал и свој клуб.Боли их брига како им се зове група.Преко радних дана су обични нормални људи који шљакају,а кад дође викенд,оду у паб са својом екипом,цугају,шпрдају се.Оду мало по граду прије утакмице да виде имали иког од противничке екипе да се ударају.Онда на стадион онако у добро пијаном стању.На стадиону се деру гребу јебу.Кад им клуб забије гол запјевају онако из срца,кад приме јебо мајку играчима управи и свим осталима.Воле свој клуб више од свега.Неће ти енглез рећи ја сам делија гробар лешинар,реће ја сам Вест Хем,Милвол,Кристал Палас.Послије утакмице опет иду да нађу некога за неко ударање или нека уговорена туча.Онда опет понедјељак и шљака.
Можда се многи не слажу са мојим ставом,али то су мени навијачи.Какви црни ултрас 00/24,какве кореографије и бакљаде.Све је то лијепо и лијепо изгледа и цијени се труд,али мени су енглези тате и то је то.

Енглези су измислили и фудбал и навијање,паметном доста. Пост ти је на мјесту и то је суштина навијања,то што си ти описао горе. Разни ултра менталита говнари су направили науку од навијања па сада имамо свакакве сцене на стадионима па и случајеве гдје појединци и читаве групе мјењају клубове за које навијају.
Што се тиче овог срања са фејса,то читају и клинци и коментаришу,и ликови који немају везе са навијачким животом (као ова собарица 39 нпр.). Једноставно,гомила глупости за напаљене
клинце.
Ситуација у реалном животу,на улици ,је сасвим другачија. Ко зна зна...