banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Ja mislim da bi bila dobra ideja da Mihajlovic dodje za selektora, relativno je mlad trener, i mogao bi nam dobro doci bas kao sto je Bilic dosao Hrvatima.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 22 Nov 2007, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Vrlo interesantno - topik se pretvorio u REPREZENTACIJA HRVATSKE - FUDBAL, sve poruke koje o hrvatskoj reprezentaciji ne govore u superlativima (Milankove) su obrisane, dok npr. razne uvrede na račun engleske reprezentacije (pa i naše na kraju krajeva) nikom ne smetaju.

U takvoj situaciji, izvinjavam se što ću da oftopikujem i da prozborim koju riječ o reprezentaciji Srbije.
Dakle, zadovoljan sam rezultatom 2:2, naravno bolje bi bilo da smo pobijedili, ali i neriješen rezultat je vrlo bitan jer smo sačuvali dugogodišnju nepobjedivost na domaćem terenu u kvalifikacijama. Baš sam sa jednim drugom pokušavao da odgonetnem (ne koristeći Internet) kada smo zabilježili posljednji poraz i pada nam na pamet ona utakmica sa Rusijom pod Đorićem. Ne sjećam se da li je bilo nešto poslije toga.
Elem, što se igre tiče, pokazala se naša stara boljka - ne igramo dok ne primimo gol ili dva. U ovom slučaju dva. Ali kad krenemo da igramo, onda stvari već liče na nešto. Čak je i mrcina Tošić iz samo njemu poznatih razloga naučio da centrira te je namjestio dva gola (doduše, onaj prvi centaršut se odbio od Poljakove noge, ali ko mu je kriv). Naravno, užasan teren je onemogućio obje reprezentacije da pokažu šta znaju (nisam pratio posljednjih dana vijesti sa Marakane, ima li iko namjeru da se pozabavi tim problemom?). Oni koji kažu kako su Poljaci igrali bez pola tima su maliciozni - pa i našima je falilo bar 4-5 igrača iz prvog tima. Najveći hendikep je Avramov na golu - čovjek je gori od Ranđelovića, ako je to uopšte moguće. Ide lopta u dubinu, lopta koju mora da uzme bez problema, a on baca pasulj da li da krene na nju ili da čeka. I onda primimo go. A kod drugog gola - mogao je ili da ide na loptu ili da stoji na liniji, a on je odlučio da krene prema lopti i padne na pola puta. I onda normalno da je Poljaku lako da poentira.
Od dobrih stvari istakao bih (pored iznenađujuće dobrog G. Karleuše) Krasića koji je odlično funkcionisao po desnoj strani sve dok se nije umorio. Onda je počeo da pokušava neke sulude driblinge gdje je valjda koristio zakrivljenost prostora, pa je čak jednom uspio i da zbuni poljsku odbranu i dođe do lopte.
Što se tiče daljeg razvoja situacije - nadam se da Klemente ostaje. Svidjelo mi se što je govorio o srpskom mentalitetu. Jer, svi znamo, prvi korak u rješavanju problema je priznavanje da problem postoji. Dakle, Klemente je voljan da ispravi ovaj segment naše igre i mislim da mu u tome treba pružiti podršku. Takođe, nadam se da Deki neće prestati da igra za reprezentaciju i pored raznih malicioznih komentara na njegov račun (mada, ako prestane, valja ga potpuno razumjeti). I iako sam prije bio vrlo protiv te mogućnosti, MOŽDA bi moglo da se razmisli o vraćanju Kežmana u tim (u nekoliko navrata mi se učinilo da bi odlično koristio na terenu).

E sad, naravno da nam je svima krivo što na EP idu dvije reprezentacije koje nisu ništa bolje od nas, ali šta da se radi. Takođe mi je krivo i zbog debakla Engleske - Evropsko prvenstvo bez Engleza jednostavno nije to. Bojim se da će opet Italija i Francuska da budu strašno dominantne. Tu bi EVENTUALNO mogla da se umiješa još i Holandija, ovo ostalo je čisti prosjek. Prilično slab sastav EP, ako smijem da primijetim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 21:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Konačno je pozvao Babovića, mali je odličan igrač!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
@Harvester
Vrlo smio komentar, Harvester. Nisi spomenuo Hrvatsku kao glavnog favorita za osvajanje evropskog prvenstva, to ti niko ovde nece oprostiti. A i tvoje pricanje o reprezentaciji Srbije, u kojem ima cak i poneka pohvala te cini nepozeljnom osobom na ovom forumu.

@zigizmun : Posljednja stvar koju cu da kazem o komsijama. Naime, zivim u Skotskoj, i nesto nisam primijetio tu ljubav izmedju Hrvata i Skota

Sto se tice moje i Harvesterove reprezentacije, nisam nesto previse odusevljen Klementeom, ali mislim da trenutno nemamo bolje rjesenje na klupi. Mozda bi Djukic bio bolje rjesenje, ali on je vezan ugovorom za Partizan, i od toga nema nista. Zanima me i kakav je Piksijev status, posto mu je propao posao u Nagoji. Mada, rijetko ko se usrecio kada je na klupu postavio bivse reprezentativce bez trenerskog iskustva. Od ostalih slobodnih strucnjaka, Radomir Antic svakako nikad nije htio da vodi reprezentaciju, a i posljednjih nekoliko godina se i ne cuje za njega.
Mihajlovic mi nekako jednostavno ne izgleda kao tip koji bi mogao da vodi reprezentaciju.

Dakle, krenucemo sa Klementeom u novi ciklus. Nisam gledao utakmicu protiv Poljske, ali, ako je Krasic stvarno odigrao dobro, to bi mogao da bude najveci dobitak za nasu reprezentaciju u citavim kvalifikacijama. Mislim da su on i Bosko Jankovic igraci koji mogu da budu lideri tima, i na taj nacin rasterete Dekija, koji bi u takvoj situaciji bio neuporedivo korisniji timu. Napad nam je nekako najbolje funkcionisao kada su u njemu bili Zigic i Kezman. Zigic je nas najbolji napadac, u to nema sumnje, a Jovanovic i Lazovic mogu da budu veoma korisni dzokeri.
Odbranu ne treba mijenjati, mislim da bar tu necemo imati problema. Sve u svemu, ako Jankovic i Krasic proigraju, uz dodatak Lole Smiljanica, sljedeci ciklus kvalifikacija bi mogao da bude mnoogo ljepsi. A, 'srecom', imacemo, vjerovatno, i dosta prijateljskih utakmica u medjuvremenu da se to sve poslozi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Je.. vas vise Klemente,cime je taj covek zasluzio da i dalje vodi Reprezentaciju Srbije?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dao je šansu da debituju Tutoriću i Anđelkoviću protiv Kazahstana :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
ja bih volio Karalica za selektora

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 23:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Milanko Djeric je napisao:

@zigizmun : Posljednja stvar koju cu da kazem o komsijama. Naime, zivim u Skotskoj, i nesto nisam primijetio tu ljubav izmedju Hrvata i Skota

Onda ili si slijep, ili si veliki lažov pa ne živiš u Škotskoj jer Škoti i Hrvati oduvijek imaju poseban odnos, još od priznanja Hrvatske. I to ne samo u sportskom već i u političkom pogledu. Ali ok, sa tobom je ionako o ovakvim stvarima bezpredmetno raspravljat, ... tako da who the fuck cares što ti misliš

8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 00:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Milanko Djeric je napisao:
@Harvester

Sto se tice moje i Harvesterove reprezentacije, nisam nesto previse odusevljen Klementeom, ali mislim da trenutno nemamo bolje rjesenje na klupi. Mozda bi Djukic bio bolje rjesenje, ali on je vezan ugovorom za Partizan, i od toga nema nista. Zanima me i kakav je Piksijev status, posto mu je propao posao u Nagoji. Mada, rijetko ko se usrecio kada je na klupu postavio bivse reprezentativce bez trenerskog iskustva. Od ostalih slobodnih strucnjaka, Radomir Antic svakako nikad nije htio da vodi reprezentaciju, a i posljednjih nekoliko godina se i ne cuje za njega.
Mihajlovic mi nekako jednostavno ne izgleda kao tip koji bi mogao da vodi reprezentaciju.

Ah te dijaspora patriote, sad je dosta stvari jasnije.
Što se tiče Klementea, mislim da on nije glavni krivac ali nije uspio i treba sam da podnese ostavku. Djeluje kao pošten i nadam se da će to uraditi. Pogledajte malo njegovu biografiju i vidjećete da nema skoro nikakve uspjehe. Što kaže Harvester pominjao je srpski mentalitet i želi da to ispravi, za to nema lijeka - provjereno. :lol: :lol: :lol:
A što nisi gledao utakmicu - bolje da nisi, možda bi postao objektivan. :lol: :lol:

Apollonia je napisao:
Ja mislim da bi bila dobra ideja da Mihajlovic dodje za selektora, relativno je mlad trener, i mogao bi nam dobro doci bas kao sto je Bilic dosao Hrvatima.

Niko ništa ne čita, rekao je da bi bio selektor samo ako ga se ostavi da radi i u Interu. Nemam ništa protiv njega, ali to da radi na dve fotelje ne bi išlo. Da povremeno dolazi i povremeno se bavi reprezentacijom ne bi bilo u redu. Inače da se posveti samo reprezentaciji trebalo bi mu dati šansu, bilo je dosta većih budala na tom mjestu.

Nakon svih tih "stručnjaka" koji su vodili tu reprezentaciju, igra kad je bio Petković koja je bila loša, je bila dobra iz ove perspektive. Petković bi to odbio sigurno, ali bolje bi bilo da on bude novi/stari selektor nego Klemente.
Najbolje bi bilo da bude neki mlađi selektor koji zna šta je moderan fudbal i vodio je neki klub u inostranstvu po mogućnosti uspješno, ne treba vaditi neke fosile.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2007, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Najbolje bi bilo da bude neki mlađi selektor koji zna šta je moderan fudbal i vodio je neki klub u inostranstvu po mogućnosti uspješno

Pa to bi bilo savršeno, no skup ljudi koji odgovaraju tom opisu je - prazan.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2007, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno da neplasman na EP može (i treba) da se smatra neuspjehom, ali
treba dobro odvagati prvo koliko je to zasluga selektora a koliko igrača, a zatim i - imamo li mi uopšte bolje rješenje od Klementea?
Radomir Antić je right out - nikad nije pokazivao interes da vodi reprezentaciju, a i pitanje je šta bi mogao da uradi sa takvim igračkim kadrom. Mislim da on nije trener koji čini čuda.
Što se tiče Siniše Mihajlovića - mislim da on ne bi trebalo da bude selektor iz jednog jednostavnog razloga, a to je i razlog zašto Marat Safin postiže katastrofalne rezultate posljednjih godina - psihološka nestabilnost. Sa našim uvrnutim mozgovima njegova živčanost dolazi ko plamen na bure baruta. Možda za nekoliko godina, kad još omatori i stekne iskustvo.
Takođe i već spominjani Piksi i drugi mlađi ljudi - jednostavno tu nema iskustva, a koliko je smrtonosno da se iskustvo stiče kroz kvalifikacije demonstrirao nam je Dejo Savićević.
Naravno, bilo bi sjajno kad bismo mogli da dovedemo Murinja ili Hidinka ili tako nekog stručnjaka ekstra klase, ali sad govorimo o realnim opcijama.
Daklem, za sada Klemente, a i u budućnosti mislim da treba da proganjamo strane stručnjake. Možda Van Gala ili Del Boskea ili ovako nekoga (bez obzira što su se oni isticali radom u klubovima a ne u reprezentaciji), sad lupam napamet. Ja sam u svakom slučaju optimista da ćemo da se plasiramo na SP, samo treba očuvati kostur ove reprezentacije (Vidić, Deki, Žigić, Krasić itd.), pojačati sa dva-tri mlađa dobra igrača i držati Avramova dalje od stadiona za vrijeme odigravanja utakmica. Po mogućnosti zavezati ga u nekom podrumu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 01:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Vrlo interesantno - topik se pretvorio u REPREZENTACIJA HRVATSKE - FUDBAL, sve poruke koje o hrvatskoj reprezentaciji ne govore u superlativima (Milankove) su obrisane, dok npr. razne uvrede na račun engleske reprezentacije (pa i naše na kraju krajeva) nikom ne smetaju.

Obrisane su nefudbalske i nesportske stvari, odnosno rasprave na ličnom nivou. To što se govori o reprezentaciji Hrvatske, ne vidim da je ikome nešto posebno smetalo, osim ljudima koje uspjeh komšija boli više nego neuspjeh naše reprezentacije. I da, Hrvati zaslužuju da se o njima govori u superlativima. Svako imalo objektivan će to da prizna. Engleze kritikuje i vrijeđa kompletna ostrvska javnost, pa ne vidim nikakav problem što ovdje neko prosipa animozitet prema istima, dok naši uopšte ne zaslužuju da im se ime pominje u pozitivnom kontekstu...

Citiraj:
Takođe mi je krivo i zbog debakla Engleske - Evropsko prvenstvo bez Engleza jednostavno nije to.

Na EP idu oni koji su to i zaslužili i tu nema priče previše. Po čemu smo mi to zaslužili da idemo na SP, više od Poljaka ili Portugala? Zato što nismo izgubili od njih? Pa ne sjećam se ni da smo pobijedili nekog od njih.
Čime su Englezi zaslužili da odu na SP? Zbog briljantnog selektora koji i pored takvog izbora igrača, nije u stanju da sastavi tim sa pristojnom igrom? Zbog sjajne predstave i poraza na sopstvenom terenu od reprezentacije kojoj ta pobjeda uopšte nije ila neophodna? Zbog bunarenja kojim su preskakali igru 80 minuta, pored možda najboljeg veznog reda na svijetu. Iz te grupe, jedino su Hrvati odradili pošteno svoj posao, dok su i Rusi i Englezi, čekali da ih neko drugi odšlepa na EP...

Naši će da se pomuče... Prvo jer kroz kvalifkacije nije oformljena nikakva igra, jezgro reprezentacije, neki sistem rada, već je sve išlo zbrda - zdola. Čuj ukapirao Klemente da je problem u mentalitetu. Pa jel' zato plaćen 900 000 eura po sezoni? Pa i najprosječniji pratilac fudbalskih prilika zna da je srpski mentalitet takav kakav je, a Klemente je potrošio cijeli jedan ciklus kvalifikacija, da bi to ponudio kao jedan od alibija. Bojim se da je stvar jasna. Doveden je da odvede Srbiju na EP - nije uspio. Nije čak ni bio blizu, ako zanemarimo sulude matematičke teorije, koje su nas praktično do posljednjeg kola držale u igri. Teren je jedino mjerilo, a naši tamo nisu pokazali puno... Igrače je lako promijeniti, ali nama treba mlad i perspektivan trener sa nekom jasnom vizijom. Klemente se zadovoljava prelaznim rješenjima od utakmice do utakmice, gdje varira u taktici, pristupu utakmici i igračkom kadru, a sve se svodilo na to da li je Žigić spreman za igru ili nije, pa da se komplet taktika prilagodi njemu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
posto smo ispali, a RAT I MIR ispisaste ovdje, kakvih se pametnih ima odveli bi nas na Euro....

Ovu temu zamandaliti jer smo ispali.....pa kad krenu kvalifikacije za svijestko 2010. novu otvoriti !!!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 23 Nov 2007, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Harvester je napisao:
Takođe i već spominjani Piksi i drugi mlađi ljudi - jednostavno tu nema iskustva

Koliko je Bilić imao iskustva?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 10:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
WTF ko mi brise sve poruke? Sta je ovo? OVde bi trebala da bude otvorena razmena misljenja? Bar neka ima muda i kaze ko brise sve poruke koje dovode u pitanje objektivnost a sa ovom dovodim u pitanje i casne namere i inteligenciju onoga ko ih brise?

KO BRISE MOJE POSTOVE?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Pa to ti je vrlo lako zakljuciti.....posto gore na vrhu pise da su moderatori Medolino, Nitro i moja malenkost.....a Medolino vec duze vrijeme nije posjetio forum onda dolazis do zakljucka da smo to bili Nitro ili ja......e sad....dalje je sve na pogadjanju....matematicke sanse da pogodis su ti 50% ili ako ti je lakse 1:2 ili kladionicarski koeficijent 1.5......
Ako ne pogodis iz prve pogadjaj ponovo.....

Naravno uvijek postoji i solucija da je SiemensCX70 uhakovao forum pa sad brise iskljucivo tvoje postove.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Siemens je kriv, definitivno :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 23 Nov 2007, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Harvester je napisao:
Dakle, zadovoljan sam rezultatom 2:2, naravno bolje bi bilo da smo pobijedili, ali i neriješen rezultat je vrlo bitan jer smo sačuvali dugogodišnju nepobjedivost na domaćem terenu u kvalifikacijama. Baš sam sa jednim drugom pokušavao da odgonetnem (ne koristeći Internet) kada smo zabilježili posljednji poraz i pada nam na pamet ona utakmica sa Rusijom pod Đorićem. Ne sjećam se da li je bilo nešto poslije toga.

Ne sjecam se ni ja nijednog poraza, ali isto tako nijedne pobjede protiv iole ozbiljnije reprezentacije. (tu ne racunamo bosnu, jel tako?:wink: )
Prema tome, mislim da ne treba biti zadovoljan nerijesenim rezultaatom protiv rezervne ekipe Poljske, koju ce, po mom misljenju na EP svi izrazbijati, a shodno tome i ziheraskom igrom u kojoj je jedino vazno ne izgubiti (ovdje doduse ne mislim toliko na ovu zadnju utakmicu, koliko na ukupne kvalifikacije).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
FIFA: Srbija u trećem šeširu za SP

Fudbalska reprezentacija Srbije naći će se u trećem šeširu na žrebu za kvalifikacije za naredno Svetsko prvenstvo, koje će se 2010. godine održati u Južnoj Africi. Posle remija sa selekcijom Poljske (2:2) i odlaganja meča sa Kazahstanom, Srbija je pala za tri pozicije na najnovijoj FIFA rang listi i sada se nalazi na 21. mestu u konkurenciji evropskih reprezentacija, pa je samim tim izgubila šanse za ulazak u drugi šešir pred žreb za SP, koji će se održati u nedelju u južnoafričkom gradu Durbanu.

Ispred reprezentacije Srbije u međuvremenu su se našle selekcije Turske, Bugarske i Izraela, koji su načinile veliki skok na najnovijoj FIFA rang listi, što je Srbiju prebacilo u treći šešir.

Žrebanjem u Durbanu biće određeno 8 grupa sa po 6 timova, i jedna sa 5 reprezentacija.

Prvi šešir:
1. Italija 1498 bodova
2. Španija 1349
3. Nemačka 1296
4. Češka 1290
5. Francuska 1243
6. Portugal 1241
7. Holandija 1170
8. Hrvatska 1129
9. Grčka 1114

Drugi šešir:
10. Engleska 1113
11. Rumunija 1088
12. Škotska 990
13. Turska 924
14. Bugarska 877
15. Rusija 861
16. Poljska 855
17. Švedska 853
18. Izrael 852

Treći šešir:
19. Norveška 827
20 . Ukrajina 824
21. Srbija 820
22. Danska 797
23. Severna Irska 780
24. Republika Irska 731
25. Finska 695
26. Švajcarska 657
27. Belgija 600

Četvrti šešir:
28. Slovačka 590
29. BiH 585
30. Mađarska 581
31. Moldavija 579
32. Vels 560
33. BJR Makedonija 556
34. Belorusija 552
35. Litvanija 549
36. Kipar 493

Peti šešir:
37. Gruzija 414
38. Albanija 407
39. Slovenija 403
40. Letonija 383
41. Island 380
42. Jermenija 367
43. Austrija 366
44. Kazahstan 297
45. Azerbejdžan 274

Šesti šešir:
46. Lihtenštajn 260
47. Estonija 223
48. Malta 183
49. Luksemburg 127
50. Crna Gora 65
51. Andora 57
52. Farska Ostrva 12
53. San Marino 6

Englezi pali u drugi šešir :), Hrvati u prvom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 16:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Freak_on_a_leasH je napisao:
Pa to ti je vrlo lako zakljuciti.....posto gore na vrhu pise da su moderatori Medolino, Nitro i moja malenkost.....a Medolino vec duze vrijeme nije posjetio forum onda dolazis do zakljucka da smo to bili Nitro ili ja......e sad....dalje je sve na pogadjanju....matematicke sanse da pogodis su ti 50% ili ako ti je lakse 1:2 ili kladionicarski koeficijent 1.5......
Ako ne pogodis iz prve pogadjaj ponovo.....

Naravno uvijek postoji i solucija da je SiemensCX70 uhakovao forum pa sad brise iskljucivo tvoje postove.....

Ne verujem da si ti ali i da jesi zanima me samo jedna stvar! Ovde izgleda bio ko ko drugacije razmislja od Nitra i ostalih "vatrenih" navijaca Hrvatske reprezentacije nije pozeljan, niste izbrisali samo moj post vec i niz drugih postova koji su govorili o tome da hrvatska reprezentacija i nije nesto narocito, a oni koji u na topicu sa imenom: REPREZENTACIJA SRBIJE FUDBAL pricali o reprezentaciji hrvatske hvalospeve su ipak po tebi ili Nitru pogodili temu i njihove postove ne treba brisati?

Svi mi znamo da se sluzimo netom i vecina nas ovde sigurno smatra da sve sto je na netu bi trebalo biti dostupno svima i da bi se bar na netu razlicita misljenja mogla suceljavati, mislim da na ovom forumu to nije slucaj, a nemoj da mi odgovoris nesto tipa pa ti idi sa ovog foruma ili slicno ja samo ukazujem kako se necijom samovoljom ovde RAZLICITA MISLJENJA ocigledno ne tolerisu i kako oooo mighty Nitru niko ne bi sme nista odgovoriti, iako po meni 85% stvari koje on kaze su ciste gluposti, ali ajde ne dao bog da mu neko protivreci.

Ako zelis ispasti u neku ruku pravedan i objektivan posto si moderator koji je na forumu bic i batina onda ces ako ne vratiti sve prethodne bar ostaviti sve naredne postove koji protivrece, koji se ne slazu i koji nisu vama po ukusu, zar ne?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]