Milanko Djeric je napisao:
@Harvester
@zigizmun : Posljednja stvar koju cu da kazem o komsijama. Naime, zivim u Skotskoj, i nesto nisam primijetio tu ljubav izmedju Hrvata i Skota
Sto se tice moje i Harvesterove reprezentacije, nisam nesto previse odusevljen Klementeom, ali mislim da trenutno nemamo bolje rjesenje na klupi. Mozda bi Djukic bio bolje rjesenje, ali on je vezan ugovorom za Partizan, i od toga nema nista. Zanima me i kakav je Piksijev status, posto mu je propao posao u Nagoji. Mada, rijetko ko se usrecio kada je na klupu postavio bivse reprezentativce bez trenerskog iskustva. Od ostalih slobodnih strucnjaka, Radomir Antic svakako nikad nije htio da vodi reprezentaciju, a i posljednjih nekoliko godina se i ne cuje za njega.
Mihajlovic mi nekako jednostavno ne izgleda kao tip koji bi mogao da vodi reprezentaciju.
Ah te dijaspora patriote, sad je dosta stvari jasnije.
Što se tiče Klementea, mislim da on nije glavni krivac ali nije uspio i treba sam da podnese ostavku. Djeluje kao pošten i nadam se da će to uraditi. Pogledajte malo njegovu biografiju i vidjećete da nema skoro nikakve uspjehe. Što kaže Harvester pominjao je srpski mentalitet i želi da to ispravi, za to nema lijeka - provjereno.
A što nisi gledao utakmicu - bolje da nisi, možda bi postao objektivan.
Apollonia je napisao:
Ja mislim da bi bila dobra ideja da Mihajlovic dodje za selektora, relativno je mlad trener, i mogao bi nam dobro doci bas kao sto je Bilic dosao Hrvatima.
Niko ništa ne čita, rekao je da bi bio selektor samo ako ga se ostavi da radi i u Interu. Nemam ništa protiv njega, ali to da radi na dve fotelje ne bi išlo. Da povremeno dolazi i povremeno se bavi reprezentacijom ne bi bilo u redu. Inače da se posveti samo reprezentaciji trebalo bi mu dati šansu, bilo je dosta većih budala na tom mjestu.
Nakon svih tih "stručnjaka" koji su vodili tu reprezentaciju, igra kad je bio Petković koja je bila loša, je bila dobra iz ove perspektive. Petković bi to odbio sigurno, ali bolje bi bilo da on bude novi/stari selektor nego Klemente.
Najbolje bi bilo da bude neki mlađi selektor koji zna šta je moderan fudbal i vodio je neki klub u inostranstvu po mogućnosti uspješno, ne treba vaditi neke fosile.