banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 05:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
to sto smo tukli amere u indijanapolisu nije neko posebno mjerilo vrijednosti. onakav jadan tim su prije nas tukli argentinci, pa nakon nas i spanci. imali su pravo jadnu ekipu koju bi i igokea namucila.
ko pobijedi o nila, garneta, ajversona, dankana, mekgrejdija, kida, brajanta, i ostale koji fale... moze da se pohvali.

eh. sjecam se vremena kada smo spance sa rezervnim sastavom razbijali 20 razlike. nabijali smo im komplekse. a sada. vremena su se malo promijenila. nego, sto rece misko, bolje im je da ne idu dalje.
vratite se kuci gospodo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 07:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
ovakvi komentari mi bas idu na k. Buraz nasi kosarkasi su toliko toga postigli, osvojili u zadnjih 10ak godina da nisu zasluzili vredjanje. Kad bi se barem ostali sportovi ugledali na njih ( fudbal )

Mislis li ti da jedan Bodiroga se mora jos dokazivati. Kad nebi dao kosa vise u zivotu ostao bi car.

Svaka cast Obradovicu da forsira Krstica, Pavlovica i ostale mlade igrace. Niko se "naucen" nije rodio. Treba im iskustvo za BG gdje cemo sve "pobiti"

Ja ovo uopste ne smatram losom olimpijadom.

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne mora se bodiroga dokazivati. zaista ne mora. ali ne mora gnjaviti loptu 20 sekundi. i sutirati za tri, sto nikada nije znao.

obradovic forsira pavlovica.
pa covjek nije ukupno odigrao 10 minuta. kao ni scepanovic i popovic. treba ih pustiti vise da igraju, da se zagriju, da ih krene sut, da udju u mec, a ne jedna minuta pa mars vani.

ne smatras ovo losom olimpijadom. hehehe.
pa gubimo od cobana sa novog zelanda, spanci nas uce kako se igra kosarka, zabare pobjedjujemo jedva, u zadnjoj sekundi.... smijesan si prijatelju. kazes dobra olimpijada. dobra je. ako gledas litvance, onda je dobra. svakako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ajde barem su vaterpolisiti i odbojkasi dobro odigrali. Sto se kosarke tice, bice bolje. Mozda bolje odigraju u cetvrtfinalu ... ako se kvalifikuju ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: Hm...pitam se..
PostPoslato: 22 Avg 2004, 11:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Haha pa mi smo te iste LITVANCE razbili u Bg-u..sa ovakvim sastavom. Eto ti njihove jacine. A eto ti cak i tvojih Amera koji ne da su sinoc ispusili od Litve nego je to jadno :lol: Neki ovdje ne shvataju cilj ove olimpijade..to je u neku ruku izborni turnir na kome se igraci dokazuju ko ce igrati u BG na EVROPSKOM zato sto imamo pun quratz igraca i zaista je tesko odluciti..e zato je Obradovic poveo ovakav tim. Rekao sam i stojim iza toga da smo NAJJACA nacija u EVROPI i svijetu. Sta jadan tim igr'o za Amere na svjetskom..haha.. PEARCE, FINLEY, O' NEAL, B.DAVIS, WALLACE, MARION..ako je ovo jadno onda nema price.. 8) Amerima je tesko palo ono sto se odigralo tamo, poveli ljudi zato pravi tim na Olimpijadu i opet dozivljavaju katastrofu..haha.. i sada ti meni reci da NBA nije op'o u poslednjih par godina..Oni izgorise od zelje za pobjedom, ali ne ide im..a LITVA je kosarkaska nacija u P.M. 8) Pa vidis kad nas neko pobijedi ma u bilo kojem sastavu da oni POCRKASE od srece..k'o da su finale odigrali..e to se zove KOMPLEKS!!! Onda dodje najjaci tim i ne pobjedjuje nikog ispod 15pts razlike :wink:

RESPECT DRIGI 8)

P.S. Svaka cast odbojkasima i vaterpolistima..znaju sta hoce a to je super 0X

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da. dobili smo litvu u beogradu.
ali u prijateljskoj utakmici. bas da vidim hocemo li ih dobiti u zvanicnoj. posto se lako mozemo sresti u cetvrtini finala.
sjecas se prosli put u svedskoj, kako smo prosli.

osim toga... OLIMPIJADA JE PUNO VECE I ZNACAJNIJE TAKMICENJE OD BILO KOG EVROPSKOG PRVENSTVA, PA I ONOG U BEOGRADU.

olimpijada je vrhunac sportskog zivota i san svakog sportiste. sa njom se nista ne moze porediti. razmisli o tome.

ali nema veze kirk. zato smo mi najbolji, zar ne. premda nas razbijaju cobani sa novog zelanda, koji uzgred nema svoju ligu. jedan klub se takmici u australijskog ligi. hihihi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
pero kameni je car...

Ma samo BG je bitan. Jebes OI kad nasi igraju pred 100 grka i tri nasa cobana. Karte im 10000000000e...

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2004, 11:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da nekad bilo.. vidim koliko je sada olimpijada vazna sportistima..Onaj RICHARD JEFFERSON potpiso ugovor od 78miliona a ovamo ne treba ni da igra, co'ek vezeee nema :lol:

P.S. A STA BI TI ONDA TEK REK'O ZA PORTORIKO KOJI JE POBIJEDIO AMERE?! KOJI KAO VAZE ZA "BOLJI KOSARKASKU NACIJU" OD NAS?! GDJE JE PORTORIKANSKA LIGA? AHAHAHAHA.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
acrobatico je napisao:
da. dobili smo litvu u beogradu.
ali u prijateljskoj utakmici

Baš tako. To se ne može porediti. Možda bi ih dobili i sad na Olimpijadi, ali samo možda. To što smo ih dobili u Beogradu nije nikakva ali apsolutno nikakva garancija da ćemo ih dobiti na Olimpijadi.

Rezultati svih utakmica zavise od tog trenutka kad je utakmica odigrana, od trenutne inspiracije, od nekog unutrašnjeg ritma u igračima, od sreće, od stotinu malih faktora. To što smo dobili Argentinu u finalu svjetskog prvenstva u tom trenutku kad je ta utakmica odigrana ne znači da bismo ih dobili da je utakmica odigrana sledeći dan, ili isti dan u drugom terminu. Isto tako mogli bismo dobiti ove utakmice koje smo sad izgubili na Olimpijadi da su stvari bile samo malo drugačije posložene. Pogledajete rezultate drugih sportova na Olimpijadi, razlike između sportista su nijanse, nijanse nijansi. Razlike su toliko male, mikroskopske, da je za dlaku moglo biti da neko ko je osvojio srebro osvoji zlato, ili neko ko je osvojio bronzu osvoji zlato. Razlika između prvog i drugog u plivanju na 50m je bila 1 stotinka, znači samo mrvicu drugačiji start ili poslednji zamah je mogao učiniti da drugi bude prvi, ili da treći bude prvi.

Isto i u košarci, nekome poraz od 8 razlike može djelovati veliki ali do takvog rezultata može doći tako što jedna ekipa gubi 2 razlike pred kraj i onda šuta tricu da stigne i promaši (a promaši za nijansu), onda naprave prekršaj, ovi šutaju slobodna bacanja i ubace oba, onda ovi gube 5 razlike i pucaju tricu, promaše pa naprave prekršaj, ovi ubaca oba slobodna bacanja. Slično je bilo sa Španijom i tako bude na mnogim utakmicama. A da je ona prva trica upala moglo bi biti sasvim drugačije. Tako neko može izgubiti od nas a tako i mi možemo izgubiti od drugoga. Dakle razlika između pobjede i poraza je minimalna (razlika između bilo kakvih suprotnosti je često manja nego što izgleda).

Tako da nekakva pobjeda (posebno tijesna) na jednom takmičenju nije garancija da će ista ekipa pobijediti i neki drugi put. Čak i da igraju potpuno iste ekipe. A kad se još i ekipe promijene tu se tek ništa ne zna.

I tačno je da se Olimpijada u mnogim sportovima više cijeni od svjetskog i evropskog prvenstva. Mada ima i izuzetaka, recimo fudbal na Olimpijadama je truba.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2004, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Boga mi i kosarka se ne cijeni toliko..vise se cijeni SVJETSKO..jer ima vise timova kvalitetnijih. Pazi..nema RUSIJE, FRANCUSKE, NJEMACKE, TURSKE..Jedino je Amerima kao vaznija olimpijada li nesto i ne vidim da jeste. Nista jacu ekipu nisu doveli nego na svjetskom? Kazem ti, sportisti u nekim sportovima ne znaju da cijene draz olimpijade, jednostavno su se izgubili u lovi koju dobijaju!!! Sramota! Cuj na 50metara su male nijanse..hvala Bogu, sta bi ti da razlika bude 1 sekund ili 5? :roll: Nemoguce..sto se tice kosarke, imas pravo, UVIJEK SMO MI NEKAKO ZA NIJANSU BOLJI OD OSTALIH I UVIJEK CEMO BITI.. :) :) :) Kao sto neko rece NE MORAMO VISE NISTA OSVOJITI KOLIKO SMO USPJEHA POSTIGLI U OVIH PAR GODINA, ali ni to nije resenje..siguran sam da ce i u Bg-u nijanse odlucivati hocemo li protivnike dobijati sa 15 ili 20 poena razlike.. 8)

Vrh

Tema posta: Re: Hm...pitam se..
PostPoslato: 22 Avg 2004, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kirk_H@mmett je napisao:
Cuj na 50metara su male nijanse..hvala Bogu, sta bi ti da razlika bude 1 sekund ili 5?

Na dužim dionicama bi očekivao veće razlike, a ljudi su juče plivali 1500m (slovima: hiljadu i pet stotina metara) i razlika između prvog i drugog je bila manje od dvije sekunde, a razlika između drugog i trećeg 0.66 sekunde.
Poenta je da su razlike minimalne u svemu i teško se može reći ko je bolji.

A daleko od toga da mi imamo neku dominaciju u košarci. Dominacija je ono što radi Šumaher u formuli, a kad mi puknemo na Evropskom prvenstvu u košarci a sad na Olimpijadi od četiri utakmice izgubimo tri onda je jasno da tu nema nikakve dominacije. Čak ni Amerikanci nemaju dominaciju u košarci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Ne kontam sta zelite reci? Jednom sampion ne znaci da ce uvijek biti sampion. Vremena se mjenjaju, ljudi se mjenjaju ...?? Svaki tim moze imati loshu utakmicu ... ali 3 izgubljene nisu losha utakmica vec slaba ekipa. Spanci su luzeri, mislim ona kosarka sto oni igraju je ochaj, ali rezultat govori da smo mi jos gori. Pa u prvoj cetvrtini spanci su 2 puta KOS PROMASILI ... i to ne sa trice vec manje udaljenosti..

Cinjenica je da SiCG reprezentacija ocajno igra, koji je razlog ? Ima ih puno ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 18:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
smijesno je uopste raspravljati na temu sta je olimpijada.olimpijska medalja je najvaznija u svakom sportu koji se igra na oi (izuzev fudbala i tenisa) od bilo kakvog kontinetalnog ili svjetskog prvenstva.
sto se tice evropskog prvenstva u kosarci ono je davno izgubilo svaki smisao jer se igra na svake dvije godine,pa na kraju ispadne da se najvise pale domacini.
sto se tice nase reprezentacije ona jednostavno nema dovoljan kvalitet u ovom trenutku.kad se vidi nacin na koji smo odigrali ove 4 utakmice jasno je da nedostaje nesto u nasoj igri sto treba da prelomi utakmicu.to nesto je jak lider koji ce uzivati postovanje ostalih saigraca...i naravno disciplina.i laiku je jasno da u nasoj igri nema trunka discipline,jer kako drugacije objasniti poteze radmanovica i tomasevica (mislim na udaranje protivnika bez lopte).cisti idiotizam.
dovoljno je samo shvatiti da treba da se uzdamo u nekoga da bismo imali uopste sansu da igramo u 1/4 finalu.
sto se tice amerikanaca,ovo je njihova 'c' ekipa,ali ko ih j... sami su to sebi napravili.jer ipak,tesko da bi ijedan igrac iz ove ekipe,osim Dankana, usao u realnih 12 (Ajverson,eventualno).
Billups,Bryant,Garnett,Duncan,O'Neal,Kidd,Hamilton,Carter,J. O'Neal,Ben Wallace,Spriwell i Iverson

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
acrobatico. . .

Najlakse je sad osuti paljbu po tim momcima i srati kako nas razvaljuju neki cobani sa Novog Zelanda i kako smo nekad razbijali Spance sa po 20 ralike bez problema. Sta je poenta toga sto ti pricas? Ti cobani sa Novog Zelanda su cetvrta ekipa na svijetu zvanicno, i nisi ti otkrio toplu vodu time sto si rekao da su ostale ekipe uznapredovale toliko da mi vise nismo nimalo superiorni u odnosu na njih.Nismo mi nikad ni bili superiorni, ali smo pobjedjivali zato sto su momci imali srca. . .Danas je nesto drugacije. Za koga se uopste bore ti momci na Olimpijadi, za drzavu rogobatnog imena, za narod koji zvizdi himni, za koju zemlju se bore? Za Srbiju ili Crnu Goru, ili mozda za obe?

Nema niko pravo da optuzuje ili da napada te momke.Oni su otisli na olimpijadu da odigraju najbolje sto mogu u ovom trenutku i sigurno niko od njih nije otisao tamo i namjerno igra lose.Razmislite malo ljudi.Vidim da sad ljudi osipaju paljbu po Tomasevicu.Kao on je provokator i incidentan igrac, ne moze da pogodi bacanja.Taj isti Tomasevic donosi sa sobom desetak skokova i 4-5 asistencija po utakmici.Covjek je srcan i nikad nije postavljao pitanje hoce li igrati za reprezentaciju.Otkud nekome pravo da njega proglasava krvcem za lose igre.Odjednom sad nekome smeta sto Bodiroga previse davi loptu i sutira trojke.Dobro jutro!!! Bodiroga isto igra vec deset godina i dosad mu niko nije prigovarao zbog toga.Nije on odjednom poceo da davi loptu vec je oduvijek tako igrao, a sto se tice njegovih suteva za 3 poena, mogu li da podsjetim na njegove dvije trojke u finalu svjetskog prvenstva. Tada isto nikom nije smetalo sto ih sutira jer je naravno pogodio.Prije samo dvije godine kad smo bili najbolji na svijetu i Bodiroga i Tomasevic su dizani u nebesa zajedno sa svima ostalima, a danas kad nam ne ide najbolje odjednom su idioti koji igraju lose i kojima nije mjesto u reprezentaciji. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
I da. . .
Da ne zaboravim. To proseravanje o ultra jakom americkom timu, kakav je trebalo da dodje. . .Kao nisu ovdje Brajant, Mekgrejdi. O'Nil i ostali. . .
A gdje su Divac, Stojakovic, Jaric, Gurovic, Rebraca, Milicic.Sad bi mi trebalo da kenjamo kako bi razvalili sve da su oni tu.Ti ljudi nisu tu i ovo je najbolje sto SAD, a i SCG ima da ponudi. . .Oni su tu i predstavljaju svoje zemlje najbolje sto mogu.
Vidim da acrobatico omalovazava i uspjeh iz Indianapolisa, jer su Amerikanci po njemu tamo igrali sa nekim "jadnim" timom. Tipicno za nase ljude.Kad smo najbolji onda su nasi igraci bogovi, a kad nam lose ide onda je sve lose i onda se trudimo da sto vise omalovazimo i prethodne uspjehe.
Ko je uopste odvalio glupost da je evropsko prvenstvo nekvalitetno takmicenje?Evropsko prvenstvo je kvalitetniji turnir od olimpijskih igara, jer na olimpijadi igraju samo sampion i vicesampion evropskog prvenstva, a na svaki eurobasket dolazi po pet - sest ekipa koje su favoriri za osvajanje medalje, a na olimpijadi igraju Kina i Angola recimo koje evropskim selekcijama nisu ni do koljena. . .
Najlakse je popljuvati sve, umjesto stati uz te momke sad kad im je sigurno najteze. . . PIH!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dragi nitro,

glupo je da spominjes milicica... on ima jedva 20 godina i mora jos mnogo pure da pojede da bi privirio u ekipu sicg.

rebraca i divac... penzija. rebarce usotalom nista extra ne pokazuje u nba. prosijek. ima problema sa srcem.

dalje,

to sto bodiroga vec 10 godina igra kosarku na isti fazon...pa to je i problem. procitan je, a i prilicno star. sam je najavio povlacenje. ljudi su provalili njegove finte.

e, sad... uporedi ovaj tim sa onim sto smo nekada imali.
sjeti se divca, savica, paspalja, djordjevica, danilovica, obradovica....

mislim da je sve jasno. dosli smo u situaciju da molimo spance da pobijede novi zeland.

smehotresno. nisko smo pali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i jos nesto jako bitno, sto sam zaboravio. odnos prema dresu i nacionalnoj reprezentaciji.

kosarkasi...

jedan se zeni
drugi je umoran
treci je povrijedjen
cetvrti ceka sina
petog boli uvo
sesti se sprema za sljedecu nba sezonu
sedmom nesto nije dobro....

kontra primjer

VLADIMR GRBIC
nikada nije izostao iz reprezentacije. igrao je i povrijedjen i umoran i bolestan. RIZIKOVAO JE CITAVU KARIJERU, ALI JE UPRKOS TESKE POVREDE ODLUCIO DA IGRA U EKIPI, MADA SU MU LJEKARI PORUCIVALI DA JE TO SAMOUBISTVO. to je bilo prije sezonu ili dve.

to je JUNAK.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2004, 12:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

NITRO RESPECT !!! Slazem se 8)

Cuj BODIROGA procitan, haha..kakva glupost. Zasto onda si REDOM k'o magarci skacu na njegove finte?! Covjek igra odlicno i pravi je lider ekipe..a to sto smo mi PODMLADILI tim je druga stvar koja ce do izrazaja doci tek za koju godinu! Cuj REBRACA penzija..co'ek bio povrijedjen pola sezone..pravi je igrac..u stvari da je takav idiot i da je star i ne znam ni ja sta ne bi igr'o u NBA. DIVAC je pokaz'o da je BOG za Amere i to na njihovom terenu na SVJETSKOM! Dalje sto se tice jacine takmicenja mislim da je NITRO u pravu i da je evropsko takmicenje mnoogo, mnoogo zanimljivije ali samo kad mi dodjemo u promenljivom sastavu..jer kad dodjemo u pravom desava se nesto poput onog u TURSKOJ..otkidamo. :lol: ACROBATICO u pravu si to za junastvo..GRBIC je legenda.

P.S. Pobijedi SPANIJA..yeeeee.. sad moramo da pokazemo zube KINEZIMA. Mislim ne smijemo se opustati. Onaj PAS od trenera KINE cuv'o YAO MING-a za nas pa cemo da vidimo. Namucice nas imam osjecaj.. :( Gledam AMERE, prosto otkidaju ANGOLU..e nasli su sebi ravnog (crnce :lol: )

A

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ljudi... =;
Ajde da ne filozofiramo puno.Sta ce se desiti ako nasi prodju do finala i uzmu zlato???(to je pretpostavka)
Sta ce onda da se komentarise za nasu igru?
Najbolje je da sacekamo da se sve zavrsi pa da onda pricamo ko valja a ko ne.I ja bih volio da igra Stojakovic ali cinjenica je da ON NIJE TU i moramo da pobjedjujemo i bez njega.Za Bodirogu ne treba trositi rijeci...BOG-kratko receno.Stvarno me izbije kad neko sere o njemu kao "spor","nije dobar suter","provaljen je kako igra"i sl.Mi tu govorimo o naj evropskom igracu.Ajde da malo postujemo nase a da ne velicamo strane igrace.To nam je mana i kao narodu.Velicamo strano a nase nista ne valja.Imate veliki pozdrav i VIDIMO SE NA PROSLAVI ZLATNE MEDALJE!
:cya:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

na proslavi cega.
zlata.

mozda ako ga sa sobom donese aleksandar sapic. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]