banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 18:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Njemačka - Letonija 0:0

Letonija odlična, sjajna, uz Grčku najprijatnije iznenađenje prvenstva.
Nijemci su igrali nešto slabije nego sa Holandijom.

Češka - Holandija 3:2

Najbolja utakmica na prvenstvu do sada. Ko nije gledao mnogo je propustio. Sjevalo je na obe strane, golmani branili 100%-tne šanse. Peter Čeh odranio dva zicera Nistelroju, dobro će onda doći Čelziju u koji prelazi kad budu igrali protiv Mančestera :)
Nedved fantastično pogodio prečku iz velike daljine, kad je opucao mislio sam "pa što pucaš iz te daljine" a ono lopta leti i leti i...prečka. Bilo je još mnogo toga. Sjajna utakmica. Naravno, navijao sam za Čehe :)

Ako u zadnjem kolu Njemačka pobijedi Češku Holandija sigurno ispada bez obzira kako bude igrala sa Letonijom. Holandija prolazi samo ako pobijedi Letoniju i ako uz to Češka ne izgubi od Njemačke, tako da sad Holandija mora navijati za Češku od koje redovno gubi utakmice i koju zato mnogo "voli" :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ma, sudija je bio opet na strani Svaba, bem ti i ove Svabe, sta bih dao da su izgubili, dosadili su mi vise sa time kako su "lale" dale glup gol protiv njih (a sta je onda njihov vodeci gol)...
Onaj prvi nedosudjeni penal je bio 100% sto je priznao i nemacki komentator koji je rekao da su Svabe imali "srece" :oops:
Onaj drugi je takodje jako diskutabilan.

Igrac utakmice Ballack, izgubljen kao prase u Teheranu... :lol: :D

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta: Hm...pitam se...
PostPoslato: 19 Jun 2004, 21:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
E nepravda.. Holandija bila 100 puta bolja ali nisu iskoristili sve prilike i to je to.. svaka cast Cesima.. bice zanimljivo poslednje kolo.. 0X

Go FRANCE Go !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Da,ubjedljivo najbolja tekma na sampionatu.Svaka cast Cesima.Najboljoi potez tekme je ona precja Nedveda sa nekih 35 metara.Mnogo je propustio onaj ko nije gledao.'ladno je moglo biti i dupli rezultat kakve su sve prilike promasili.Naravno jos jedna greska sudije :cry: , mislim na onog sto dobi drudi zuti.Jest faul,al nije za zuti.

Pa jos ni jedna tekma nije zavrsila bez neke velike pogreske sudije.Razumijem da ne moze da sudija sve vidi,al zasto ne uvedu kamere kao u NBA,bilo bi mnogo bolje. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 22:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Medolino je napisao:
Ma, sudija je bio opet na strani Svaba, bem ti i ove Svabe, sta bih dao da su izgubili, dosadili su mi vise sa time kako su "lale" dale glup gol protiv njih (a sta je onda njihov vodeci gol)...
Onaj prvi nedosudjeni penal je bio 100% sto je priznao i nemacki komentator koji je rekao da su Svabe imali "srece" :oops:
Onaj drugi je takodje jako diskutabilan.

Igrac utakmice Ballack, izgubljen kao prase u Teheranu... :lol: :D

Nedirajte svabe, ipak su oni najtrofejnija ekipa u Evropi i treba im izkazati respect ! Ja oduvjek navijam za njih i ako ispadnu nista lose nece biti... dobili su tesku grupu... svasta je moglo biti... samo da je ostalo 1-0 za GER ali ebi ga...
Pozz :wink: ))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 22:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Sigurno najbolja utakmica do sada, Holandija - Ceska.Stvarno sam bas uzivao gledajuci tu tekmu.

Ovo za kamere ko u NBA-, istina je da sudije grijese, ali to bi po meni totalno pokvarilo draz fudbala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Daj, nemoj molim te...koja teska grupa... Sta onda Hrvati da kazu?

;)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2004, 01:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sta hoces reci da Hrvati imaju tezu grupu..hahaha..smijesno..najteza grupa je ova gdje je Njemacka, Ceska, Holandija i nimalo naivna Letonija..

P.S. STA MISLITE KO CE BITI NAJBOLJI STRIJELAC NA EP?! JA TIPUJEM NA BAROSA..ILI LARSONA..HM TESKO JE RECI..

Go FRANCE Go !!! 0X

:drinking:

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 20 Jun 2004, 02:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Katastrofa... Letonci oštećeni za dva penala (da, DVA, prvi put su Verpakovskisa povukli rukom, a drugi put se jasno vidjelo kako mu Švabo gazi po stopalu), Česi pobijedili objektivno mnogo bolju Holandiju... Šteta. Sad Letonci nemaju šanse da budu prvi u grupi, tako da mi ostaje živ samo jedan listić - na kojem piše da će Letonci biti prvaci Evrope. Bez obzira na sve, navijam za Švabe protiv Češke, a Holanđanima ko je kriv kad su idioti, nek ispadnu. Šteta za Letonce...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2004, 10:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
najbolji strelac:::: ZLATAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2004, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Neki rekoše da je Holandija bila bolja o Češke. Na čemu to zasnivate? Češka je sinoć bila odlična i kad je bilo 2:0 za Holandiju nešto mi je bio u glavi rezultat 3:2 za Češku, mislio sam "evo sad moraju dati 3 gola za pobjedu" i vjerovao sam da to mogu jer Češka uvijek pobijedi Holandiju, uvijek je bolja od Holandije. Češka je u kvalifikacijama bila u istoj grupi sa Holandijom i sve utakmice je pobijedila osim na gostovanju u Holandiji kad je bilo 1:1. Kod kuće su ih dobili 3:1. A opet su u istoj grupi za kvalifikacije na svjetsko prvenstvo.

Što se tiče toga ko je "objektivno bolji", na osnovu čega se to zaključuje? Po imenima? Pa bar smo na ovom prvenstvu i zadnjem svjetskom prvenstvu u Japanu i Koreji vidjeli da imena ne znače gotovo ništa. Kakva imena ima Grčka pa šta je uradila? Kakva imena ima Letonija pa je ipak namučila Čehe i šokirala Nijemce? A kakva imena ima Francuska pa je zamalo izgubila od Hrvatske iako nije izgubila preko 20 utakmica (u kvalifikacijama sve pobjede, 24 boda)?
Kakva imena je imala Francuska na svjetskom prvenstvu, Anri (najbolji strelac Engleske lige te sezone), Trezege (najbolji strelac Italijanske lige te sezone), Sise (najbolji strelac Franuske lige te sezone, dijelio prvo mjesto sa Pauletom) a ako se ne varam ovaj trio na svjetskom prvenstvu nije dao ni jedan gol i Francuska je uz Argentinu (dva najveća favorita) ispala u prvom krugu.

Češka sinoć možda nije bila izrazito bolja od Holandije (zato utakmica i jeste bila odlična) ali sigurno nije bila lošija.

P.S.
A Letonci jesu oštećeni za penale :(

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2004, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa u pravu si.. ali nekako mi se cinilo da kad su Holandjani dali 2 gola da se biti trpacina. Pa onda oni sutevi Seedorfa..pa neke sanse, prodori..sve je najavljivalo katastrofu Ceha.. ali eto..pobijedise zasluzeno..ali mi se cini da su Holandjani bilo objektivno bolji samo sto nisu iskoristili sve sanse kao Cesi. Nedved razvaljuje, pravi je lider. Pa jeste katastroifa bila i Francuska i Argentina na svjetskom. Nego kad je rijec o evropskom, mislim da su za sada najvece razocarenje Itlijani..ljudi veze nemaju :lol: Nisu ni Nijemci daleko.. A najprijatnije su GRCI i SVEDJANI..po meni 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2004, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Svaka cast Cesima! Super igra, obadvoje su igrali krasno ali ipak mislim da su Cesi zasluzili da pobjede. Svedjani su uvijek po meni opasni (sjecate se Svijetsko Prventsvo '94?)
Portugalci moraju da pobjede veceras inace su gotovi :(

Cini mi se da Spanija nikada nemoze dalje od drug kolo/semi-finale.
A mislim da Nijemci zasluzuju da ispadnu jer su igrali OCAJNO (osim prvo poluvreme protiv Holandije).
Italijani nisu mnogo bolji- opet kenjaju sa negativnom igrom.
I to SVAKI PUT, nikad da se opamete.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2004, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Portugal i Grcka idu dalje --POSTENO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2004, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
ispadose spanci.steta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2004, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Rusija - Grčka 2:1

Portugal - Španija 1:0

U utakmici Španija - Portugal navijao sam za Grke, za bilo koji ishod da Grci idu dalje. Žao mi je što Grci nisu prvi u grupi. Što se tiče Španije i Portugala nisu nešto posebno i nemaju igru za veće plasmane.

Jedan velikan je večeras ispao, ispašće uz njih ili Njemačka ili Holandija (a najbolje bi bilo da ispadnu obe). Sutra možda ispadne Engleska ako izgubi od Hrvatske. Italijani takođe nisu sigurni.

Ne znam da li je neko gledao, italijanski novinari su izgleda napadali Vijerija zbog promašaja u utakmici sa Švedskom pa im je Vijeri očitao lekciju i napustio konferenciju za štampu. Rekao im je između ostalog da je veći čovjek od svih njih zajedno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2004, 01:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Mislim da ce ipak danas Hrvatska da se kvalificira dalje....... :)

Zao mi je da Grcka nije prva u grupi jer mislim da ce biti laksi nego Portugalci,ali nabubat cemo i Portugalce,naravno ako prodemo ako nabubamo Engleze,a mislim da hocemo ako budemo igrali kao protiv Francuza........

Prvak je Hrvatska (vjerovali ili ne)

Pa nemoj da ste ljuti ipak je to ista skola nogometa kao i kod vas jer jos uvjek su treneri iz bivse Juge mislim oni su ispekli zanat u Jugi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2004, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Dalje????? :D

Hmmm...
Come on ENGLAND Slika

Najavljena tucha...Hrvati bi se tukli sa ovima...
Slika

Hrvati spremaju tuču sa Englezima

index.hr

Portugalska policija dobila je, piše zagrebački Jutarnji list, konkretne podatke o mogućem izbijanju sukoba hrvatskih i engleskih navijača na dan utakmice, u ponedjeljak 21. juna, a prema njihovim podacima u Portugal će tokom vikenda stići oko 200 navijača spremnih upravo za najavljeni sukob.

"Iako su Englezi najeksponiranija grupa i prave najviše problema na prvenstvu, imamo saznanja o pripremama za sukobe naših navijača, ali ne znamo ko ih priprema. Incident bi mogao početi verbalno, ali smo iz razgovora s tzv. najmirnijim navijačima saznali da kod manjeg dela postoji i volja za tučom", rekao je za Jutarnji list jedan od policajaca koji su u pratnji hrvatskih navijača u Portugalu.

Na utakmici Hrvatske i Engleske očekuje se tek nešto veći broj engleskih navijača, oko 10.000, dok se pretpostavlja da će Hrvata biti oko 9.000.

Na subotnjem brifingu organizatora zaduženih za osiguranje odlučiće se da li će se, i za koliko policajaca pojačati osiguranje. Na utakmici Hrvatske i Francuske red je čuvalo oko 300 policajaca.

Hrvatski navijači do utakmice s Francuskom, nisu pravili incidente. Protiv Francuske bila je zapaljena jedna baklja, a nakon drugog gola desetak navijača je prekoračilo zid, ali, kako prenosi Jutarnji list, zbog preporuke hrvatskih policajaca iz pratnje portugalska policija nije reagovala.

Potugalci su navijače podelili u tri kategorije: A kategorija - najmirniji navijači, B kategorija - navijači koji vole fudbal, ali su spremni da odgovore na provokaciju, i C kategorija - navijači skloni incidentima i izazivanju sukoba.

Susret Hrvatske i Engleske na rasporedu je u ponedeljak 21. juna. Igra se na lisabonskom stadionu Lužs početkom u 20:45

Poslednji put menjao PFC dana 21 Jun 2004, 15:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2004, 11:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Neznam za koga da navijam veceras :)

Na jednoj strani, volio bi da pobjedi Hrvatska jer ovi Engleski komentatori su bas arogantni i vec pricaju kako ce Engleska biti u finalu sa Francuskom. Ali, takodje bi volio da Englezi pobjede bas zato sto nikad ne stignu nigdje....

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2004, 19:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ni ja.. ali kako god..natuce ih Francuska u finalu ma ko god dos'o..

Go FRANCE Go !!! 0X

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]