banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 13:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2013, 11:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Najveća tragedija je u tome, što sam ja vijesti slušao u autu, a neposredno prije tog priloga ide vijest o tome da je odlučeno da se u Banjaluci gradi zgrada za mlade ljude svih profila koji će kvadrat stana moći da kupe za cijenu od hiljadu km, stanovi nebi bili veći od 50 kvadrata i sl. e onda kaže ministar za porodicu, omladinu i sport, kao eto sve to ima da se uradi, ali ima nekoliko nedoumica u vezi sa tim projektom, a najvažniji su da se nezna, gdje će se graditi ta zgrada, ko će je graditi, kada i da za to nema para, ali da ono to hoće i da čim riješe te sitnice, eto zgrade... Onda se završava ta vijest i počinje ova o novoj egzotici u Banjaluci i da je to samo uvertira za spektakl koji nas čeka 2014 godine, te isti takj ministar kaže da će ta manifestacija da košta 4 miliona, da će pola da plati grad, a pola vlada ili predsjednik iz svog budžeta...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Za svoje dobro pustaj Cecu u autu...

Cuj 50 kvadrata stan... Pu!

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 11:23 
Bič božji
Bič božji

The_new_Statesman je napisao:
Za svoje dobro pustaj Cecu u autu...

Cuj 50 kvadrata stan... Pu!

Akcent je na 1000 km... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma vide... Cecilija zakon, pogotovo nakon sinocnje predstave... Mile je maher i po za onu trojicu smotanih. Na nasu zalost.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Drukcije ste pjevali kad je bilo prvenstvo u raftingu.
Dzaba sam vam ja pricao da je tu 80% sredstava ukradeno, da ni T od turizma tu nece poboljsati i sl...
Al ajd dobro, bar vam je sad vecini jasno...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 12:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mi smo na ovaj forum došli u junu 2010 i nismo mogli "drugačije pjevati za rafting",jer nismo ni bili na ovom forumu kad se prvenstvo održavalo...a tamo,na forumu gdje smo bili,isto ovako smo pisali kao i sada što pišemo,i još gore,da je sve to jedna velika karina...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Najveća tragedija je u tome, što sam ja vijesti slušao u autu, a neposredno prije tog priloga ide vijest o tome da je odlučeno da se u Banjaluci gradi zgrada za mlade ljude svih profila koji će kvadrat stana moći da kupe za cijenu od hiljadu km, stanovi nebi bili veći od 50 kvadrata i sl. e onda kaže ministar za porodicu, omladinu i sport, kao eto sve to ima da se uradi, ali ima nekoliko nedoumica u vezi sa tim projektom, a najvažniji su da se nezna, gdje će se graditi ta zgrada, ko će je graditi, kada i da za to nema para, ali da ono to hoće i da čim riješe te sitnice, eto zgrade... Onda se završava ta vijest i počinje ova o novoj egzotici u Banjaluci i da je to samo uvertira za spektakl koji nas čeka 2014 godine, te isti takj ministar kaže da će ta manifestacija da košta 4 miliona, da će pola da plati grad, a pola vlada ili predsjednik iz svog budžeta...

Treba predložiti da se u tim novim zgradama umjesto lifta koristi padobran. A za drugi smjer nešto vezano za prvenstvo u sportskom penjanju... Biće odmah KM-ova za gradnju...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ne pratim vjesti tako da ne znam kada je objavljena informacija o 4mil ali blizak sam prijatelj s momcima tj padobrancima koji ovo organizuju i oni tvrde da ni marke ne dobijaju od drzave za ovaj event tako da ne znam odakle infos o ovim milionima. Pravilnik padobranskih taknicenja je da svaki ucesnik sve sam placa i nesto para daje svetska padobranska federacija. Nikakvi avioni nece biti kupovani vec ce vojni helikopter biti stavljen na raspolaganje posto se taknicarske discipline izvode s niskih visina (do 1000m). jedan od momaka mi je rekao da im treba oko 30 000Km da sve srede (misli se na infrastruktutu na aerodromu) i za to traze sponzore.
Ako se neke pare i budu kao investirale verujem da ti momci nece ni videti marke od tih para vec da ce to samo biti paravan da se operu neki milioni te da ce iskoristiti ove momke i ovaj event tako da nemojte pljuvati po njima i taknicenju.
Tacno je da ce evropsko i svetsko biti odrzano u BL ali nasa reprezentacija nece ucestvovati na euru (i ako smo domacini) posto nemamo taknicara za trazene discipline. Samo na svetskom ce ucestvovati.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 14:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
eto,bar po nečemu ćemo ući u istoriju sporta...!!

ako je tako kako kažeš,ovo će vjerovatno biti prvi slučaj od početka vremena,da na nekom takmičenju u bilo kom sportu, neće učestvovati domaća reprezentacija :( :( :( :(

u čemu je poenta onda? :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 15:15 
Bič božji
Bič božji

Da se operu pare...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 00:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Jos jedan zanimljiv tekst na ovu temu:

http://www.banjaluka.com/vijesti/drustv ... banjaluci/

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:26 
Bič božji
Bič božji

joj sto mi je muka od ovih supljaka, pa kad je sve tako sjajno, mozemo li biti domacini, a da se ne trose nikakve pare, eto nek se samo ustupi infrastruktura... Neko rece ne treba avion, a ovaj krimos sada kaze dobicemo dva aviona... kome takmicari placaju kotizaciju... kome idu te pare....

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
joj sto mi je muka od ovih supljaka, pa kad je sve tako sjajno, mozemo li biti domacini, a da se ne trose nikakve pare, eto nek se samo ustupi infrastruktura... Neko rece ne treba avion, a ovaj krimos sada kaze dobicemo dva aviona... kome takmicari placaju kotizaciju... kome idu te pare....

Slovenski Pilatusi nece ih kupovati samo iznajmiti odredjeno vrijeme vjerovatno sa slovenskim pilotima a to nebi trebalo biti previse skupo :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:35 
Bič božji
Bič božji

apokalipto je napisao:

Slovenski Pilatusi nece ih kupovati samo iznajmiti odredjeno vrijeme vjerovatno sa slovenskim pilotima a to nebi trebalo biti previse skupo :wink:

Pa jel trebaju ili ne trebaju, to je glavno pitanje...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
apokalipto je napisao:

Pa jel trebaju ili ne trebaju, to je glavno pitanje...

Pfff sta znam Pilatusi se koriste za pocetnu obuku pilota i kao COIN vjerovatno ce za snimanje da ih koriste neam blage

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:41 
Bič božji
Bič božji

Ja mislim da ce ovo biti pljacka o kojoj ce se tek pricati... u

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 11:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Kotizacija je bas skupa, i ako je tacno da je u pitanju ovolika cifra, uz podatak da takmicari sami sebi placaju smjestaj i sve ostalo, onda je po meni ok. Onda je sve ovo sasvim drugacija prica. A koliko vidim ni iz gradskog budzeta nema basnoslovno velikih izdvajanja za Padobranski klub u ovoj godini, jer u stavci 415 200 - 0810 stoji 15 000 KM.

http://www2.banjaluka.rs.ba/static/uplo ... t_2013.pdf

U pitanju je cifra koja se uz manja odstupanja gore - dole provlaci godinama.

Slika

Tako da nije bas jasno kako ce doci do tih ogromnih cifara o kojima se pise. :-?
I da, svaka cast Slovencima na gesti. Ako tzv nase Oruzane snage poslije ovoga uzmu i pfening treba ih razapeti :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
PADOBRANSTVO: Banjaluka domaćin SP!

http://www.banjalukalive.com/ostalo/pad ... in-sp.html

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 08:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Konačno nešto lijepo i u našem gradu. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Hm, pa ja tek sada vidim ovu temu.
Vidim da je bilo bisera i teorija zavjere. Izgleda da je tesko vjerovati da neko ovdje nesto radi iz ciste ljubavi. Ja svog brata za vrijeme kupa nisam vidjela 2 sata, ne samo za vrijeme, već i prije i poslije, a mislim da nije dobio nikakve pare za to. A i tata i muž su bili dobrovoljci. Glavni organizatori dole su ljudi koji su izgubili svoju djecu u onoj nesreći. Pokreće ih nešto drugo, što se definitivno ne može izraziti u novčanicama.
Ne kažem da se neko ne krpi preko njih...
Ne znam je li iko od vas otišao prošle godine da vidi taj događaj?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]