banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 18 Jan 2013, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Brigate BL je napisao:
Vlade
naravno da sam mislio na obiljezja Crvene zvezde i Republike Srpske...
Pogledaj moj avatar...Na njemu su moje dve najvece ljubavi (uz zenu naravno :) )

Izbor za koga cu da navijam je moj licni. Mogu da navijam za Madagaskar ako hocu. Ako sam iz RS da li moram da navijam za Igokeu .. Ne moram...To je moje opredjeljenje...Stvar srca...
Sa igracima Igokee sam dobar, zelim im srecu ali ja sutra navijam za svoj klub..

Polako Brigate BL mnogo si srčano ušao u raspravu. Navijaj i za Sarajevo ako ti volja, ali ne vidim razlog za toliku ostrašćenost i mržnju prema klubu iz RS. Prihvati najnormalnije da Divac ima različit stav i da mu je draži domaći klub. :wink:
I ja sam prije imao taj odnos velike ljubavi prema Zvezdi ali vremenom, to se istopilo. Jednostavno ne mogu ...... što bi se reklo - kako oni prema nama tako i ja prema njima. Oni čak ne prihvataju da klub iz RS nosi atribut srpski, da ne pričam dalje. Ali s obzirom da ima i onih koji svršavaju na Arsenal i ostale zapadne velikane ... ljubav prema Zvezdi ispred svega, ljudi odavde, mi onda opet dođe donekle normalna

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Braneee je napisao:
danijell je napisao:
Tako da, ako se kojim slučajem Igokea plasira u Evroligu, mogli bi se organizovati i navijati za svaku gostujuću ekipu. Sve sa šalovima i sl. :D

ti, tasko, ja... ima nas gomila...
da ucim spanski, talijanski, litvanski ili cemo pjevati na engleskom?

Može i esperanto :)

Ako Rusi upadnu mogli bi na primjer ovo pjevati, ako se Miroslav neće buniti

Nestro si ti
Nestro sam i ja
za to sam te duso
napumpao ja

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 13:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Borac u srcu
Ne mrzim ja IGokeu naprotiv.....Meni je drago sto su u vrhu ...
ali neke stvari ne mogu zaboraviti...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Нова Варош je napisao:
Nek si ti nama Vlade objasnio da muškarci prave djecu.

Cini mi se da tebi licno nista nisam objasnjavao, pa ne znam zasto se osjecas prozvanim. A i komentar ti je aj' zdra'o. Ovdje izgleda sve vrvi od duhovitosti i domisljatosti, nema sta. 8)

Ne znam sta je bio cilj otvaranja teme o KK Igokea, ali po vecini ovdje prisutnih cini se da nisu dobrodosli postovi pristalica Igokee, da nisu pozeljni oni koji ne ukljuce politiku u raspravu o kosarci, a ne daj boze da mislis svojom glavom, ode ista.

Mozda bi trebalo razmisliti da se naslov ove teme modifikuje u "Ako kanis reci nesto pozitivno o KK Igokea, zaobidji ovu temu". Cemu otvarati temu ako se ne prihvata drugacije misljenje, odnosno ako onaj ko podrzava klub o kojem je tema nema pravo da kaze svoje misljenje, a da ne bude popljuvan?

Ja navijam za Partizan, Igokeu volim kao klub za koji sam na mnogo nacina vezan zadnjih 30 godina, Borac volim kao simbol kosarke u ovom regionu, uvijek sam za Borac navijao i radovao se njegovim uspjesima. Rado ponavljam, niko srecniji od mene ako sljedece godine u Evroligi budu igrali i Igokea i Partizan i Crvena Zvezda Telekom. Ali ako to recimo bude samo CZT, navijacu za nju. I ako u ABA ligi budu i Igokea i Borac. Po meni je to sasvim normalno, a ako neko misli da nije, ima pravo na svoje misljenje.

U stvari, nema pravo na svoje misljenje, zaboravio sam glavno pravilo na ovoj temi... :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nego Vlado na sportske teme....
Sta mislis ko je favorit...
Kljuc ce biti ako zaustave Igora i tranziciju. Mi na drugoj strani moramo paziti na Jorovica a onda i Dozeta...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovaj vlado mi lici na mene kad upadnem na muslimanske i hrvatske forume pa se kulturno objasnjavam sa odredjenom dozom sarkazma i ponizavanja sagovornika :lol: . Simpaticno momce, samo se malo preracunao, pogresan forum, ovdje smo svi na istoj strani :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Piše on i na sportsport.ba.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Brigate BL je napisao:
Nego Vlado na sportske teme....
Sta mislis ko je favorit...
Kljuc ce biti ako zaustave Igora i tranziciju. Mi na drugoj strani moramo paziti na Jorovica a onda i Dozeta...

Iskreno, favorit je CZT. Nema sumnje da su bolje popunjeni, da imaju siru klupu, i nisi nacisto kad ce neko od pomocnog osoblja da bljesne. Igor je napadacki u velikoj formi, a Igokea nazalost nema Jamonta Gordona i Ndonga. U stvari, Joksa ce nadam se uspjeti da koliko-toliko odbranom limitira Igora, ali nije napadacki dovoljno potentan da iskoristi ocigledne praznine u Igorovoj odbrani.

Dalje, po prvi put Hemonds nece biti u vidnoj prednosti, posto su on i Nelson tu negdje. Obojica dobri defanzivci, a u napadu se trude da se ne izdvajaju, vec da razigraju ostale. Sem ako Vlada poput Mute ne odluci da pusti Klifa da sutira. Ne znam, Klif mi je nekako blijed u zadnjih par kola, a bez pravog Klifa je vrlo vrlo tesko.

Pod kosem vec vidim Raska kako provocira nervozu i brze faulove Edvardsa, ali mozda Bajic kao protivtezu konacno ubaci Sulovica u vatru. Mada je Raskovo iskustvo, pogotovo u Evroligi, njegova velika prednost. Braun niti smrdi niti mirise, on je totalna enigma. Bude li onako los u iskakanju na piku kao protiv Turaka, nece se naigrati.

Sto se tice cetvorki, jasno je da ce duel Savovica i Jorovica biti jedan od kljucnih. Branko obicno rastura u prvom poluvremenu, vidjecemo kako ce sutra biti. Moja pretpostavka je da ce Branko izvlaciti Savovica napolje, jer unutra ipak nema sta da trazi. Nego, znas li koja je najgora Joroviceva utakmica u sezoni? Protiv CZT u Beogradu, sut iz igre 2-10, indeks -7. Napravio brzo dvije licne, kasnije van ritma i ucinak katastrofa. A Igokea lako pobijedila. Mislim, znam da je bilo pola kosa, ali je bilo i osam razlike na 39 sekundi do kraja, i nije bilo sanse da Igokea izgubi. Zali boze sto nije ostalo bar 3-4 razlike, puno bi lakse bilo igrati kad znas da ipak imas sansu i ako minimalno izgubis. Ali, mozda je ovako bolje, punom snagom, pa sta bude.

Vidim, pominjes Dozeta. U zadnje vrijeme, u Igokei su najkonstantniji Jorovic, Joksimovic i Komatina. Ako se sutra ne pridruze bar jos dva igraca, bice vrlo tesko. Ja vec duze vrijeme cekam Stembergera i Edvardsa, ali moraju doprinijeti i ostali, prije svih Dozet, Hemonds i Brkic.

U sezoni su oba tima pobjedjivala i na niski rezultat i na puno koseva. Dobri su i jedni i drugi u tranziciji. Igokea ce vjerovatno kao i inace skupljati u reketu, ali ne previse, jer Vuk i Lazic, naravno i Igor, to lako mogu iskaznjavati sa trojke. Igokei ce isto tako trebati vanjski sut, zato ja prizivam Stembu i Brkica, jer sa njima dvojicom u elementu sanse Igokee rastu.

Ma samo da sve protekne kako treba, da se igra dobra kosarka, a rezultat ce biti najbolje mjerilo.

skeva je napisao:
...pogresan forum, ovdje smo svi na istoj strani :)

Ocigledno, svi sem mene... :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Simonovic MORA napokon izdivljati jednu utakmicu sa tricama, imam osjecaj da ce to biti bas ova! Igosi ce ga pustati da sutira jer znaju da nije u formi, ali takvog sutera mora jednom usrati, previse je dobrih utakmica za bivse klubove odigrao da se to ne desi!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 16:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odlicna analiza ..
Milan je igrac koji jednostavno zna da bljesne i povuce zato sam ga naveo... On i kad ne pogadja bira odlicna rjesenja u napadu...
Mislim da ce biti iznenadjenja na cetvorci jer ne vjerujem da ce VV da stavlja Savovica na Jorovica...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 16:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Da, Simonovic ali i Skot prilicno su blijedi u posljednje vrijeme, i ne bi bilo iznenadjenje da ih krene. Ono isto sto sam rekao za Stembu i Brkica na drugoj strani. Mada mi se cini ovako sa strane da za Skota nema nikakvih akcija u napadu, on se stalno krece i pomaze u blokovima, pa ako ostane sam na vanjskom sutu, sutnuce, ako ne, ici ce na ofanzivni skok.

Brigate, pominjes da mozda nece Savovic na Jorovica, analogno tome ni Subotic, da ne mislis da ce krakatog Skota ili Simonovica Vlada staviti na Branka? Mislim, sve je moguce, ali ko onda na Dozeta? nece valjda i Simonovic i Skot u petorku? Jer Dozet je visinom mismatch vecini trojki u ligi, i to nekad obilato koristi, pa ne vjerujem da ce se Vlada kockati sa nekom izmiksanom petorkom.

Gledaj, ako pocne Subotic, postoji opasnost da Branko, kao sto to cesto zna, za par minuta ubaci desetak poena i uvede i sebe i tim u ritam koji im odgovara. A ako to budu Skot ili Simonovic, u sta sumnjam, onda ce Branko igrati ledjima, u cemu mu ne mogu parirati ni jedan ni drugi. Udvajanje bi oslobodilo nekog na sutu, tako da opet nije dobro za crveno-bele.

Znaci, ja mislim da bi Vlada mogao za promjenu ubaciti Savovica od prve minute.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 16:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vidjecemo na utakmici :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 16:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
odavno na nasim prostorima nije bila vaznija i zanimljivija utakmica, vidite koliko isteresovanje vlada a zamislite tek da dolaze cska, real , barselona, zalgiris.... eto zasto sutra podrzavam igokeu iako navijam za zvezdu...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
сад ми прође кроз главу:ако случајно се пласирају игоси у ЕЛ,има ли Бајић лиценцу(претпостављам да је слично као у фудбалу) да води екипу,или ће леми да цимне жељка обрадовића да ускочи на 5-6 мјесеци???

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Lako se dobija licenca, ne mora se ići u Jabalnicu k'o za fudbal

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
мислиш,плати па клати???

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne baš, treba mjesec dana za to, košarkaški odmaraju svakako dva puna mjeseca, tako da ima trener kad to odraditi, a i ako bude neke prepreke ne sumnjam da će Mile dopuniti račun u iznosu od 10 km i zvati koga treba 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2013, 02:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
vlade_divac je napisao:
Ne znam sta je bio cilj otvaranja teme o KK Igokea, ali po vecini ovdje prisutnih cini se da nisu dobrodosli postovi pristalica Igokee.

Mozda bi trebalo razmisliti da se naslov ove teme modifikuje u "Ako kanis reci nesto pozitivno o KK Igokea, zaobidji ovu temu". Cemu otvarati temu ako se ne prihvata drugacije misljenje, odnosno ako onaj ko podrzava klub o kojem je tema nema pravo da kaze svoje misljenje, a da ne bude popljuvan?

ne znam ni ja vjeruj mi...
da sam ja neka vlast, a nisam, igokea se ne bi spomenula ni na jednom banjaluckom forumu, portalu, sajtu, stagod...
nikad taj klub necu smatrati klubom naroda, nego privatnu prciju, sto i jeste... to je cinjenica...
samaranje necu zaboraviti nikad, a ni prazne poglede narodne milicije koji to odobravaju ne cineci nista...
btw to je ta ista policija koju ja i dan danas uredno placam preko poreza...
isto tako ta igokea je tu gdje jeste zato sto su moji ograniceni sunarodnici postavili cobana tu gdje jeste pa moze da ucjenjuje odredjene firme da sponzorisu njegov licni hir...
ne mrzim ja igokeu, realno igokea je tu sad, za 5-10 godina nece je biti nigdje, ja mrzim ono sto je iza igokee...
svakom banjolucaninu koji ode dole sa namjerom da bodri igokeu zelim sretno slijetanje sa puta...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2013, 02:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Braneee je napisao:
svakom banjolucaninu koji ode dole sa namjerom da bodri igokeu zelim sretno slijetanje sa puta...

Nije ti ova rečenica baš normalna :-? . Sport, druže, sport.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2013, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
stojim iza svojih rijeci...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=THDBa9rYEeE[/youtube]

sport, druze, sport...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]