banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 119 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Gorčin je napisao:
Стварно би ми било драго да можемо о утакмици разговарат коректно, међутим видим да су предходни коментари само не то, па зар и након ове утакмице сте склони подцјењивању!? Понашате се аутистично, тражећи дјетињасте разлоге зашто је „само +5“ и на тај начин идиотски покушавате негират реалан омјер снага.

Ми нисмо крем рукомета, а богме и „ви“ сте далеко, клупски рукомет тренутно у БиХ је јачи од оног прекодринског, ко прати рукомет зна о чему причам. То не мора ништа да значи међутим постоје добре претпоставке за напредак у смислу репрезентативног потенцијала.

Апсолутно немам проблем што ви овдје на форуму, сви махом из Бања Луке, рукометног центра БиХ и региона, навијате за Србију то је ваш избор и само будале могу то да вам оспоре. Међтим не могу да разумјем то да се ваша подршка Србији понајприје огледа у мржењу Босне и негирања свега што има везе с њом - то је помало шизофрено. То су погрешне претопставке за формирање индентитета, ако се он првенствено састоји из негације нечег другог.Та шупља жвака како је Босна нешто наметнутно просто не стоји, јер како може бити нешто наметнуто што је ту стољећима, напротив Босни је наметнутата дејтонска лудачка кошуља . Такав став од стране вас не могу протумачит никако друго сем као неку врсту колективне фрустрације, у супротном били би сте потпуно равнодушни на спомен Босне. Али добро то је ствар осјећања,историје и одређених процеса и не вриједи овдје о томе расправљат.

Али ако Младен Бојиновић, а сви знамо гдје рођен (и на кога сте овдје поносни) каже да би волио да обје репрезентације прођу на ЕП, зашто је онда вама тешко то превалит преко уста!? Јбг, није ово нека прича на фону „братства и јединства“, рат је био - срања су се десила, ако се већ не волимо не морамо се мрзит. Јер (не)свјестан избор да се на свијет око себе гледа кроз призму националне индоктринираности и вјерске затуцаности је погубан и самодеструктиван.

Што се тиче саме утакмице, мислим да сам најближе реалној оцјени ако кажем да је пресудила дужа клупа и вансеријски играч Илић, да су којим случајем у нашем тиму били Доборац и „отпадник“ Прце или Бојан Скоко у Скендерији би било +10 или барем оних +7, у овом сразу сигурно недостижних и ми би смо били ближе ЕП-у, овако реми против аматера из Италије ће бити пресудан. Да се не лажемо у даљним квалификацијама ни најмање не желим срећу репрезентацији сусједне државе, из простог разлога што је то противно интересима моје екипе и то је једини и искључиви разлог.

‘Ајд у здравље

Ni prvi ni posljednji koji drzi predavanja!
DELETE

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Sve je to sport, ali postoji neka posebna draž kada sportisti Srbije u nekom takmičenju napumpaju sportiste BiH.

Nama Srbima je jedino sport ostao i to da imamo pravo da navijamo i igramo za reprezentaciju koju nosimo u srcu.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jel neko ovde spomenuo da BIH nebi trebala na prvenstvo ili da želi da oni ispadnu??? Zabole me ona stvar za njima, dok god Srbiji ne kvare planove! Klupski rukomet u BIH je očajan, kao i u Srbiji. Ove sezone, BIH liga je dotakla samo dno!!! Ide Bosna, pa 60 slobodnih mjesta pa Borac. Borac, kao drugi na tabeli, kad dočekuje Bosnu ima cilj da izgubi manje od 10 razilke?! Jedini pomak ove sezone je izgleda u suđenju pa se Borac često vraća sa bodovima sa gostovanja, dok bi prošle sezone to bila senzacija! 70% klubova dolazi iz malih seoskih mjesta po Hercegovini, iz mjesta u kojima je jedino dešavanje vrijedno pomena svaka druga nedelja i rukometna utakmica! Ima i jedan naš takav klub, Kotor Varoš, samo što kompletan tim Kotor Varoša ima manju platu od bilo kojeg igrača Bosne!

Što se tiče rezultata, kad se uporede igrači oba tima, on je sve, samo nije realan!!! Pominješ vanserijskog Ilića, a drugi strijelac Evrolige, Vujin, sjedi cijelu utakmicu dok Stojanović uspjeva dati jedan go u dve utakmice!!! Ratko Nikolić je doskora bio najbolji pivot Evrope, a i sad je među prvih pet! Bojinović osvojio LŠ sa Monpeljeom, Šešum, Nikčević i Ćuruvija nažalost povrijeđeni... Da je Vujin imao minutažu od Stojanovića, bilo bi 10 minimalno. Stojanović je jednostavno nepokretan! Sa igračem više su ga svaki put uhvatili prije nego što je uspio proslijediti do Kojića na krilo i upropastio mu je 5-6 čistih šuteva!

Sve u svemu, bitno da je bilo 4+ razlike, u slučaju istog broja bodova, mada bi i 3 bilo dovoljno zbog golova u gostima...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
:occasion5:

Slika

Браво момци!За разлику од меча у Сарајеву,наши голмани су били знатно расположенији док је Тахировић дотле дошо да је морао бити замијењен.Много лошије је бранио него у Сарајеву.Био је јако индиспониран,а какав се као голман птредставио у Сарајеву,само се може нагађати шта се са њим десило у року од 4-5 дана.Можда су на њега битно утицале велелијепе навијачке пјесме које су се могле чути у дворани :D
У суштини ме и не интересује шта му се десило,него онако дајем предпоставку јел :D ,најбитнији је резултат а и разлика са којом смо побиједили.
Има још тога доста да се поправља у игри репрезентације Србије али о томе ће да брине неко ко је за то задужен а нама браћо остаје да се радујемо побједи.Иако,као што рекох,треба још доста да се ради на поправљању игре,рукометна репрезентација Србије је и таква ,показало се,јача од репрезентације тзв.БиХ :)

:hello2:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Није случајно Тахировића замијенио Граховац.Можда је тренер тзв. БиХ то урадио јер ће се Граховац вјероватно лакше носити са навијачким пјесмама са трибина,мислим онако психички :D
Живо ме интересује да ли Небојша(ваљда се тако зове)Граховац дође шта фамЕлије Илији Граховцу :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Што се тиче саме утакмице, мислим да сам најближе реалној оцјени ако кажем да је пресудила дужа клупа и вансеријски играч Илић, да су којим случајем у нашем тиму били Доборац и „отпадник“ Прце или Бојан Скоко у Скендерији би било +10 или барем оних +7, у овом сразу сигурно недостижних и ми би смо били ближе ЕП-у, овако реми против аматера из Италије ће бити пресудан. Да се не лажемо у даљним квалификацијама ни најмање не желим срећу репрезентацији сусједне државе, из простог разлога што је то противно интересима моје екипе и то је једини и искључиви разлог.

oprosti, o cemu ti pricas? da je na klupi srbije pokrajac ili bilo koji pismen trener, da brane "otpadnici" sterbik i saric, da nisu povrijedjeni curuvija, nikcevic, sesum, da iz raznoraznih razloga ne igraju igraci kao sto su nenadic, dragicevic, vladica stojanovic i mnogi drugi, da trener zna da postavi taktiku da iskoristi jednog od najboljih pivota na svijetu nikolica. bilo bi +10 za srbiju u skenderiji i +15 u cairu. pa vi imate sve skupa JEDNOG igraca (terzic) medju 16 najboljih ekipa ove godine u EHF ligi sampiona (i to taj igra u ekipi koja je u tom stadijumu bila ubjedljivo najgora), a ti nesto pricas o individualnoj kvaliteti? pa mora da se salis.

da se ne lazemo. utakmicu smo dobili zbog toga sto je reprezentaciji bih ponestalo snage u finisu, zbog izrazito malog fonda igraca. nismo imali nikakvu igru ni u napadu ni u odbrani, utakmicu su rijesile individualne akcije ilica, andjelkovica i na kraju vujina i raspolozeni golmani. igra u odbrani nam je potpuna katastrofa, poluamaterske ekipe kao sto je bih nam bez problema daju golove sa 6 metara i sa krila. igra sa igracem vise havarija.
sa ovakvom postavkom igre ne mozemo se nadati nicemu protiv iole ozbiljnije rukometne reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Svaka čast Bošnjacima koji su osudili ovaj akt, a ostali pklatovi nabijem vas. Puknite od muke.

Vjerujem da u Srbiji nije bilo uvrjedljivih transparenata.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 00:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Citiraj:

Bila je klasicna "Ubij turcina", jako inteligentna navijacka bljuvotina nadrkanih balavaca.

Sto se tice utakmice, cestitke Srbiji na zasluzenoj pobjedi, mada je bilo tvrdo prvo poluvrijeme. Nedostatak kvaliteta na klupi BiH je ipak bio presudan. Golman Srbije branio "nemoguce".

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ovo La Pointa starog provokatora :roll:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 01:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ignoriši debila...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 07:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
La Point je napisao:
Citiraj:

Bila je klasicna "Ubij turcina", jako inteligentna navijacka bljuvotina nadrkanih balavaca.

Sto se tice utakmice, cestitke Srbiji na zasluzenoj pobjedi, mada je bilo tvrdo prvo poluvrijeme. Nedostatak kvaliteta na klupi BiH je ipak bio presudan. Golman Srbije branio "nemoguce".

A u Skenderiji se cijelo vrijeme orilo: "Cetnicke p....", "J.bem te Srbijo" i u pojedinim momentima "Ubij Srbina". Tad se nisi javio! Na te klasicne izdrkotine onih degenerika iz BHF smo navikli i ne vidim sta si se ti sad uzbudio oko ovoga.

Golman Srbije je branio na ocekivanom nivou, dok je u SA branio ispod svake kritike.
Trebao bi cestitati boljem i navijati za Srbiju na EP-u! Umjesto toga ti se bavis trivijalnim stvarima. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 10:10 
imala sam neki osjecaj da cemo se malo otkaciti na kraju., ili se bar nadala... mnogo sam zivaca potrosila, kreteni jedni, ali ajd.. bitno da je, sto neko rece, 4+ pa kako god... jos puno, puno treba da rade da se usaglase sa sobom, igrom i loptom..
milanko> prestani sarica i sterbika nazivati odpadnicima, pa i pod navodnicima...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 11:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
La Point je napisao:
Citiraj:

A u Skenderiji se cijelo vrijeme orilo: "Cetnicke p....", "J.bem te Srbijo" i u pojedinim momentima "Ubij Srbina". Tad se nisi javio! Na te klasicne izdrkotine onih degenerika iz BHF smo navikli i ne vidim sta si se ti sad uzbudio oko ovoga.

Golman Srbije je branio na ocekivanom nivou, dok je u SA branio ispod svake kritike.
Trebao bi cestitati boljem i navijati za Srbiju na EP-u! Umjesto toga ti se bavis trivijalnim stvarima. :D

Sto se sad nalaga i to u par recenica. Uopste se nije orilo c i j e l o vrijeme to sto ti pises. Zatim, uopste se nije orilo "ubij srbina" i slicno, jer je to apsurdno zbog toga sto su u reprezentaciji BiH haman pola tima srbi. Mozda trazis opravdanje za sinocnje pjesmice u Nisu al pogledaj ponovo tekmu u Skenderiji, pazljivo ovaj put, i skontaces. :wink:

Drugo, cestito sam reprezentaciji Srbije na pobjedi, al putnici za EP jos nisu gotovi.

A ovoj udruzenoj alijansi crveno-belih-crno-belih, sijuksa i ovog drugog sto kazu da sam provokator, pito bih zasto. Samo sam reko nesto sto se moglo cuti tokom, kako to voli vb87 reci, c i j e l e utakmice.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
La Point je napisao:

Trebao bi cestitati boljem i navijati za Srbiju na EP-u! Umjesto toga ti se bavis trivijalnim stvarima. :D[/quote]

Sto se sad nalaga i to u par recenica. Uopste se nije orilo c i j e l o vrijeme to sto ti pises. Zatim, uopste se nije orilo "ubij srbina" i slicno, jer je to apsurdno zbog toga sto su u reprezentaciji BiH haman pola tima srbi. Mozda trazis opravdanje za sinocnje pjesmice u Nisu al pogledaj ponovo tekmu u Skenderiji, pazljivo ovaj put, i skontaces. :wink:

Drugo, cestito sam reprezentaciji Srbije na pobjedi, al putnici za EP jos nisu gotovi.

A ovoj udruzenoj alijansi crveno-belih-crno-belih, sijuksa i ovog drugog sto kazu da sam provokator, pito bih zasto. Samo sam reko nesto sto se moglo cuti tokom, kako to voli vb87 reci, c i j e l e utakmice.[/quote]

Не, орило се напред Србијо. Смараш.

А и овом горчину да речем: Одакле теби идеја (да пишеш ћирилицом нпр.) да овде неко мрзи БиХ и само због тога навија за Србију. Мени лично пуца за БиХ. Да ли ће да прође, неће да прође уопште ме то не секира. Битно је да је Србија добила са већом гол разликом а репрезентација БиХ може да прође што се мене тиче а може и да се распадне и то ми је потпуно свеједно.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 12:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
La Point je napisao:

A ovoj udruzenoj alijansi crveno-belih-crno-belih, sijuksa i ovog drugog sto kazu da sam provokator, pito bih zasto. Samo sam reko nesto sto se moglo cuti tokom, kako to voli vb87 reci, c i j e l e utakmice.

Svojoj materi mozes govoriti da laze, meni neces! Nikakvo opravdanje ja ne trazim! Niti sam bio na utakmici niti sam sta urlikao!
To sto si ti bio u transu tokom prve utakmice i sto ti nisu smetali poklici "cetnicke p.cke","j.ebem te Srbijo" (ovo dvoje urlikala cijela sala) i u par navrata "ubij Srbina"( ovo su urlikali oni iz tzv. BHF-a) je stvar tvoje percepcije.
Pa onda ona "koreografija" na kojoj neki dijasporac u oklopu probada grb. Sta cemo sa tim, to tebi ne smeta i sve je divno?!

P.S. Hvala ti na cestitkama. Putnici na EP su jasni, niko u reprezentaciji Srbije nije malouman pa da poslije pozitivnog skora u ovom dvomecu izgubi bod u Italiji.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Cestitam Srbiji na zasluzenoj pobjedi. :D

Bosna je odigrala jako dobro,,ja sam zadovoljan,ipak nedostatak snage je presudio,mi smo igrali sa 7igraca i drzali se do skoro samoga kraja.Nedostak Doborca,Skoke,Prceta se nije mogao nadoknaditi.

Srbija je realno mnogo jaca ekipa,a pogotovo pred svojom publikom,tako da na kraju moramo biti zadovoljni.

Na tereneu je sve bilo fanatsisticno,igraci su prijatelji,,dobro se poznaju pravi su sportisti.......

PS....Jedina mrlja na sve je, spaljivanje zastave BiH,ali eto Balkan je to........

Pozdrav svima..........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma Beharu ne brini za to spaljivanje zastave BiH, to se radilo par puta u BL i u široj okolini, a kamoli u nekoj drugoj državi.

Čak se i u Teheranu maše više nekim drugim zastavama nego nametnutom zastavom nametnute države.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
naravno da je potpuno jasno koje ce se dvije ekipe plasirati na EP. nije mi bas jasan selektor bih, ne znam koga on zavarava svojim izjavama da su jos uvijek potpuno u igri. cinjenice kazu da imaju 3 boda manje od rusije a dva manje od nas, sto znaci da bi ili rusija morala negdje da kiksa (poraz protiv njih se podrazumijeva, mo's mislit :lol: ), a odradili su gostovanja svajcarskoj, italiji i nama. dakle, u toj varijanti bi bilo najrealnije da ih mi pobijedimo u gostima, sto, s obzirom na nasu igru, izgleda vjerovatno kao da pobijedimo francusku 20 razlike sa timom pjetlica partizana. alternativno, ako to propadne, onda bi mi trebali da izgubimo i od rusije i od italije u gostima ili svajcarske u nisu (jednako nevjerovatno). naravno, njihove sve pobjede do kraja (protiv rusije kuci i svajcarske u gostima) se podrazumijevaju.
dakle, nema mnogo dileme hocemo li se plasirati na EP ili necemo. ono sto do kraja kvalifikacija moramo da uradimo je da unaprijedimo igru i u odbrani i u napadu. s obzirom da cvele ostaje selektor, s obzirom da ne odustaje od svojih nebuloza (zapostavljanje vujina na racun stojanovica je samo jedna od njih), to izgleda veoma malo vjerovatno. realnost je da cemo se plasirati na EP sa nikakvom igrom, tamo zabiljeziti potpuni debakl, poslije kojeg ce cvetkovic da ode, a mi cemo onda opet krenuti ispocetka.
predlazem da se tema zakljuca, pa da nastavimo raspravu (doduse, rasprave i nema, sve se svodi na to ko je sta vikao, ko je spaljivo koju zastavu, ko je (mos mislit) civilizovaniji) u junu, kad krene posljedni ciklus meceva.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 10:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
La Point je napisao:

Svojoj materi mozes govoriti da laze, meni neces! Nikakvo opravdanje ja ne trazim! Niti sam bio na utakmici niti sam sta urlikao!
To sto si ti bio u transu tokom prve utakmice i sto ti nisu smetali poklici "cetnicke p.cke","j.ebem te Srbijo" (ovo dvoje urlikala cijela sala) i u par navrata "ubij Srbina"( ovo su urlikali oni iz tzv. BHF-a) je stvar tvoje percepcije.
Pa onda ona "koreografija" na kojoj neki dijasporac u oklopu probada grb. Sta cemo sa tim, to tebi ne smeta i sve je divno?!

P.S. Hvala ti na cestitkama. Putnici na EP su jasni, niko u reprezentaciji Srbije nije malouman pa da poslije pozitivnog skora u ovom dvomecu izgubi bod u Italiji.

Cemu tolika nervoza? Ja ti fino kazem, ja nisam cuo da se pjevalo "ubij srbina", sto se tice transa, sasvim ok, isto sto bi bilo ok da je napravljen trans i u Nisu gdje orao dijasporac nabija bosanskog viteza. Trans ko trans, svugdje u svijetu se prave smisalice. Paljenje drzavne zastave ipak je protivzakonito i nesto sasvim drugo.

ps. Sasvim sam svjestan da ce se prije desiti smak svijeta 2012 nego da Srbija ii Rusija kiksaju ko sto je BiH protiv talijana, al dok je matematicki moguce............

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 119 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]