La Point je napisao:
Bila je klasicna "Ubij turcina", jako inteligentna navijacka bljuvotina nadrkanih balavaca.
Sto se tice utakmice, cestitke Srbiji na zasluzenoj pobjedi, mada je bilo tvrdo prvo poluvrijeme. Nedostatak kvaliteta na klupi BiH je ipak bio presudan. Golman Srbije branio "nemoguce".
A u Skenderiji se cijelo vrijeme orilo: "Cetnicke p....", "J.bem te Srbijo" i u pojedinim momentima "Ubij Srbina". Tad se nisi javio! Na te klasicne izdrkotine onih degenerika iz BHF smo navikli i ne vidim sta si se ti sad uzbudio oko ovoga.
Golman Srbije je branio na ocekivanom nivou, dok je u SA branio ispod svake kritike.
Trebao bi cestitati boljem i navijati za Srbiju na EP-u! Umjesto toga ti se bavis trivijalnim stvarima.

[/quote]
Sto se sad nalaga i to u par recenica. Uopste se nije orilo c i j e l o vrijeme to sto ti pises. Zatim,
uopste se nije orilo "ubij srbina" i slicno, jer je to apsurdno zbog toga sto su u reprezentaciji BiH haman pola tima srbi. Mozda trazis opravdanje za sinocnje pjesmice u Nisu al pogledaj ponovo tekmu u Skenderiji, pazljivo ovaj put, i skontaces.
Drugo, cestito sam reprezentaciji Srbije na pobjedi, al putnici za EP jos nisu gotovi.
A ovoj udruzenoj alijansi crveno-belih-crno-belih, sijuksa i ovog drugog sto kazu da sam provokator, pito bih zasto. Samo sam reko nesto sto se moglo cuti tokom, kako to voli vb87 reci, c i j e l e utakmice.[/quote]
Не, орило се напред Србијо. Смараш.
А и овом горчину да речем: Одакле теби идеја (да пишеш ћирилицом нпр.) да овде неко мрзи БиХ и само због тога навија за Србију. Мени лично пуца за БиХ. Да ли ће да прође, неће да прође уопште ме то не секира. Битно је да је Србија добила са већом гол разликом а репрезентација БиХ може да прође што се мене тиче а може и да се распадне и то ми је потпуно свеједно.