banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 02:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NBA 2007/2008
PostPoslato: 20 Apr 2008, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
2 produzetka...i to Dankan dade prvu tricu u sezoni za izjednacenje.Kao sto sam nocas slusao komentatore sa ESPN-a,jedini covjek kojeg u timskoj odbrani protiv San Antonia nastojite da ostavite samog i da on primi loptu izvan 6,75 je Tim Dankan.I kad vam se desi ono sto se desilo sinoc...nema tu pomoci. 8) Utakmica odlicna,kao sto ce i citava serija biti odlicna.

Sto se tice utakmice New Orleans-Dallas,dva totalno razlicita poluvremena.U prvom poluvremenu je Dalas bio toliko dominantan da sam mislio da ce na kraju biti 40+ razlike za njih.Svaka lopta je bila njihova (i u napadu i u odbrani) a sut glavne cetvorice igraca je bio oko 75%.Znaci...slaba odbrana.Medjutim,u drugom poluvremenu je NO (citaj CP3) krenuo da igra kako zna i stvari su legle na svoje mjesto.Stojakovic je bio kriminalan na pocetku i u napadu i u odbrani,ali se popravio (kao i svi) u drugom poluvremenu.Mislim da je Dalas morao da dobije ovu tekmu ako je mislio preuzeti prednost domaceg terena jer je ovu bilo i najlakse za dobiti.Dalje ce biti sve teze i teze.U svakom slucaju ce se ici na 7 utakmica kod skoro svih parova u prvom kolu.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Lakersi sinoc solidno, ali sigurno do pobede, pad su imali u drugoj cetvrtini, ali su zato trecu odradili savrseno. Gasol odigrao fenomenalno, Kobe u zadnjoj cetvrtini sve nadoknadjuje, pre toga ispod proseka. U svakom slucaju super utakmica

Poslednji put menjao Hertzog dana 21 Apr 2008, 11:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 10:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jedini iritantniji igrač od Bryanta je Gasol, a sad su u istoj ekipi :violent3:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Jedini iritantniji igrač od Bryanta je Gasol, a sad su u istoj ekipi :violent3:

Pojma ti nemas :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakve to veze ima sa znanjem??? To je lični stav!!! Brayant pokušaj copy-paste Jordana, a Gasol i svi španski košarkaši.... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa onda stavis da je tebi najiritantniji igrac. :D :D :D :D
Igraju odlicno u paru, a to je ono najbitnije. Prvu cetvrtinu su fenomenalno odradili.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja riknuo kad sam vidio ovo... :lol: :lol: :lol:

http://www.basketball.de/member.php?u=13036

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma ovi Lakersi igraju bas dobro....lopta u napadu tecno i brzo ide....odbrana "tu i tamo" al zato trpaju u napadu....imaju i solidnu klupu iako mislim da su malo deficitarni na centru....Bryant i Gasol su zvijezde i tako se i ponasaju i igraju.....al igrac koji me odusevio je Odom....nevjerovatno podsjeca na Pippena....timska igra, borbenost, odlican osjecaj za skok, pokretljivost....jedan od bitnih (ako ne i najbitniji) kotacica u igri Phila Jacksona....

Razocarala me ekipa Denvera...pa ti ljudi bukvalno nece da igraju odbranu....jadni Martin i Camby se prekinuse da odigraju odbranu a ona dvojica gotovana (Iverson i Anthony) ne bi prstom mrdnuli....bezveze...timska igra - nula.....

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravu si za Odoma, stvarno odlicno igra 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Mene je sinoc stvarno Odom odusevio, izgleda da mu bas odgovara ova pass igra Lejkersa, iako mislim da ako doguraju do finala da ce ih Boston tamo slistiti 4-2. Imajte u vidu da LAL igra sa Denverom, vecu sebicnost ne vidjeh odavno a u odbrani se Odom i Gasol setaju pod kosem.

NOH je Dalasu pokazao sta znaci odbrana u drugom poluvremenu. Novicki je jednostavno "krepao" kada su ga pritisnuli, mada ne mora biti tako iducu utakmicu. Stojakovic solidan u drugom poluvremenu, posebno odbrana. Cudi me da ga navijaci Dalasa nesto prozivaju kada im je on dva puta zagorcao zivot sa Sacramentom.

Od ostalih, SAS-PHO, mislim da PHO ide dalje, kao da imaju vise zelje za prolaz, a i cini mi se da SAS treba naci neku motivaciju. Mozda ako ispadnu rano od PHO treba da razmisle o velikom trejdu za visoke pikove, malo remontuju ekipu.

Inace, kao sto rekoh imate utakmice na satelitu, 18 stepeni zapadno, eutelsat 901. 2 NBA feed-a i NBA europe. Sinoc su skoro sve utakmice isle u prenosima. Gledao sam LAL-DEN i kasnije su oni sa OBN-a bukvalno sve fore uzimali od komentatora TNT-a, copy-paste, malo me razocarali... sutra NOH-DAL game 2, prenos u 1 sat, imate i na premiere sport direct kanalima.

P.S. uzitak gledati nba na 42" lcd-u :) :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovako, pogledah sinoc NOH-DAL, malo sam pratio TOR-ORL (koji davez) a za PHO-SAS nisam imao snage, ipak se mora rano ustajati.

Sta reci a da nije receno :) CP3, 32pt i 17ast, odusevio me igrom, skoro sve i jedna akcija mu je perfektna, ne zuri i ne forsira. Koji pregled igre, kao da unaprijed zna sta ce se desavati. Mislim da je Mavsima doslo da placu od muke jer je ono bio blownout. Serija seli u Dalas, a mislim da bi NOH mogli tamo uzeti bar jednu utakmicu i tako skoro zacementirati seriju. Dalas se znao vrcati nakon 2-0, ali ne protiv ovakve ekipe.

PHO-SAS, nisam gledao, ali koliko procitah izgleda da je Finiksu nestalo pare nakon onog trilera u prvoj utakmici. Ipak moram reci da sada dajem prednost Sparsima, tesko ce biti Finiksu da se vrati iz ovoga.

TOR-ORL, kao sto Barkli rece sinoc na poluvremenu NOH-DAL, "who cares"

Petak vece je prenos NOH-DAL, gm3, trebala bi biti i na OBN-u. Ako ne bude, imate NBA TV i one feedove :)
poz.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 10:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Eto mene kod tebe u petak :D Kao što sam već rekao Chris Paul je ubjedljivo najbolji igrač lige!!! Ukoliko Bryant ili James dobiju MVP nagradu, to će biti još jedna smijurija! Do dolaska Gasola Lakesri su se borili da uđu u play-off, a kad je on stigao došli su na prvo mjesto na zapadu i sad je kao Bryant zaslužan za to?! James je statistikama domintantan i jedini nosilac igra Cavsa, ali oni nemaju neki skor pa onda ni on nije bio toliko koristan. Dakle, jedina solucija je Chris Paul!!! Ivković je rekao kad je bio u posjeti Stojakoviću ove godine da je na treningu vidio igrača kakvog do tad u svojoj karijeri nije vidio. Igra po 40 minuta i cijelo vrijeme diktira tempo igre, uz to ubacuje preko 20 poea i preko 10 asistencija, a vrlo često preko 30 poena i preko 15 asistencija! Peđa ima sreće da je došao u klub sa ovakvim organizatorom!

Inače moj omiljeni tim, Orlando, vodi 2:0 8) Howard prosjek u play-offu 27 poena, 21 skok i 4 blokade u ove prve dve utakmice!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mogu rec da i mene odusevljava taj Chris Paul....stalno ima neki nevjerovatan osjecaj za asistenciju, nije sebican, prvo razigrava tim a on ako ubode koji poen - ubode, a ima i odlican prodor pod kos i sut.....stvarno kompletan igrac....na momente podsjeca na Kida u mladim danima ili Magic Johnsona....i ono sto mene najvise odusevljava : nije nafurani klinac/gangster/basketan iz naselja nego malo vise djeluje kao pravi sportista, kao Duncan ili bilo koji evropljanin koji dodje u nba....

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 11:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pogledajte na Mondo par poteza Paula od sinoć, najjači je pas za Chandlera!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Najbolji momenat je dvojka sa lijevog krila iz kontakta uz dodatno bacanje, priceless. Ona Chandlerpva zakucavanja su mi postala classic, nesto sto se inace ne vidja svaku utakmicu CP3 i Chandler rade u prosjeku 1.5 put po utakmici :)
Mislim da NOH MORA da zadrzi Paul-a po svaku cijenu, on im moze biti buducnost idcih 10 godina. Tek su mu 22 i vec je MVP kandidat, i premda nece dobiti tu nagradu svi se slazu da je definitivno najbolji pg u NBA.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svaka cast NO na igri od sinoc.Stvarno su mocni kad se angazuju svi 100%.Kris Pol bi zaista MORAO biti MVP ove godine jer je potrebno samo pogledati omjer pobjeda i poraza NOH od prosle godine i uporediti ga sa ovogodisnjim.Nema diskusije...CP3=>MVP :evil3: .
Stojakovic se tako dobro uklopio u ovaj tim i mislim da izvlace maksimum od njega.Nije prva zvijezda tima a istovremeno je nosilac igre (uz West-a).U takvim okolnostima on maksimalno iskoristava svoj mocni sut.
Sto se tice Tajson Cendlera...lik jednostavno leti. 8) Malo ga jebu ziceri s vremena na vrijeme i to bi trebao da koriguje.Uhvati zaista dosta lopti u napadu i veoma je koristan.Iznanadio me je onaj lik Jannero Pargo.Izgleda je docekao svoju sansu.Mislim da bi ga trebali malo vise koristiti.
Sve u svemu...Dalas ce jako tesko da se izvuce od 0-2 mada nista nije iskljuceno.Ja ocekujem jednu pobjedu NOH u Teksasu.Vidjecemo da li ce to biti vec u petak.

San Antonio-Phoenix...nema sta da se prica.Po meni su SAS glavni favoriti za titulu i to ispred mocnog Bostona.Ipak je zapadna konferencija mnogo jaca.Tim Dankan je medju 5 najboljih igraca NBA lige svih vremena.To bih odmah potpisao svojom krvlju. :evil3: Svaka mu cast.

Citiraj:
"TOR-ORL!?", kao sto Barkli rece sinoc na poluvremenu NOH-DAL, "who cares"
:lol: :lol: :lol: Prejako

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 08:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Los Angeles LAKERS!!!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=NzYh4CGAbCU&feature=related

Ovako se sutiraju trice :D :D :D

Inace rezultati od sinoc:

REZULTATI

Detroit - Filadelfija 105:88 (Rezultat u seriji je 1:1)
Boston - Atlanta 96 :77 (Boston vodi 2:0 u seriji)
LA Lejkers - Denver 122:107 (Lejkersi vode 2:0 u seriji)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 11:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Eb ga Denver skup defekata(svako na svoj nachin)....Kada ih pogledas shvatis......J.R Smith :D Iverson :D Anthony :D Camby izgleda kao tek izlijecheni ovisnik o heroinu ,a Kleiza kao da je pobjegao iz ruskoga zatvora!Valja to ukomponovati stvarno :D!

L.A gaze i gaze sjajan protok lopte,meni se sve vise svidja Odom.Takve igrache najvise cijenim koji je visok a zna dati pas(nesto kao i Diaw iz Phoenixa)...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2008, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Denver je skup propalica i i ljudi koji bi sigurno gulili u zatvoru da nisu nba zvijezde tako da me ni ne cudi njihov intelekt za ovu igru. Ne znam ni kako su uspjeli dogurati do play off-a ali dobro dodju lejkersima da se malo zagriju za jutu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]