banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 03:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Sondri je napisao:
...
Ne pratim pretkola UEFA Cupa!

Znači nisi gledao žlezdinu evropsku utakmicu od 92?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
SIJUKS je napisao:
Pitanje za cigane,za koga ce te navijati?

Ne pratim pretkola UEFA Cupa!

Sto,zato sto Zvezda stalno ispada u predkolima? :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 18:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
UEFA Cup je jadan, na žalost našim klubovima je to vjerovatno vrhunac učešća u Evropi, nema nikakve veze sa Zvezdom, a pogotova sa Partizanom, zato, The One, sjaši mi s kurca više!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
sjaši mi s kurca više!

Pravi si coban

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tvoja opaska je bila dobra ovo "jel zato što Zvezda stalno ispada" i ima smisla, ali on nešto glumi i još pita za prenos utakmice '92. kad od Bihaća do Trebinja, sve zajedno, nije bilo struje jednom sedmično!!! Fino kažem, ne pratim, pretkola pogotovo, a pročitajte na temi Cup UEFA da sam u polufinalu govorio da je takmičenje u kojem igraju Sevilla, Werder, Zaragoza i Osasuna krajnje debilno, a on ima obraza da to shvati kao uvredu na njegov račun!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Koliko vidim, ti si jedini nešto shvatio kao uvredu.
'92. sam spomenuo, jer je tad zvezda igrala tadašnji kup šampiona. Što se tiče struje, nekad je bilo, nekad ne, svi znamo kako je bilo tada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Taddeu na pozajmici u Bežaniji, a nekad se nešto očekivalo od njega!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Parovi prvog kola Meridijan lige koja pocinje 11 avgusta

Crvena Zvezda - Čukarički Stankom, Smederevo - Mladost Lučani, Hajduk Kula - Mladost Apatin, Bežanija - OFK Beograd, Borac - Banat i Vojvodina - Partizan.

Partizan odma u Novi Sad

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I Portugalac Moreira u Partizanu?

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=253943

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 21:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
SIJUKS je napisao:
Zrinjski prosiruje tribine za jos 3000 mesta zbog utakmice sa Partizanom.Pitanje za cigane,za koga ce te navijati?

Apsolutno se zna stav nasih navijaca i rukovodstva kluba F.K.Crvena Zvezda, a on je da gledamo samo svoje dvoriste!!!

Licno navijacu kao i nekadasnji predsednik Zvezde, Dzaja, uvek protiv Partizana tj navijacu da Partizan ispadne! Bar sam iskren.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Licno navijacu kao i nekadasnji predsednik Zvezde, Dzaja, uvek protiv Partizana tj navijacu da Partizan ispadne! Bar sam iskren.

To je dobro za Srpski fudbal za sakupljanje bodova :roll: Ali bar si isker,to cenim i postujem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 22:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
marlonbrando je napisao:

To je dobro za Srpski fudbal za sakupljanje bodova :roll: Ali bar si isker,to cenim i postujem

Ajde da ti odgovorim pa onda da razmislis i iskreno mi kazes sta mislis o ovome! Da li ti znas ko je do vaseg ucesca u CL uvek svake sezone najvise skupljao bodova za srpski fudbal? Da li si ti svestan da je Zvezda jedini fudbalski tim prepoznatljiv sa ovih prostora (mislim na celu bivsu jugu) a to sto ja uvek navijam protiv Partizana je jednostavno tako i uvek ce biti! Ti si mozda sada to pitanje za cigane i postavio zato sto se verovatno pribojavas te utakmice i tima koji cete uspeti da sastavite protiv Zrinjskog!

Shvati ovo u evropi generalno gledajuci Zvezda je imala daleko vise uspeha od Partizana! Ti ces da kazes da je to davna istorija, a odmah da ti odgovorim i na to da istoriju kako medjusobnih duela tako i ucestvovanja u evropskim kupovima Zvezda i Partizan pisu od svog postojanja i pisace sve dok ne prestanu da postoje dakle tu istoriju pisu sve generacije a ne samo poslednjih pet kako je odlucila UEFA, a UEFA je tako odlucila da bi sagledala samo trenutni realni kapacitet nekog nacionalnog takmicenja!

Zakljucak je sledeci Zvezda bijezi Partizanu u fudbalu mnogo i to u svakom takmicenju i da dokazes suprotno ne mozes zato se i mani toga! Za srpski fudbal jedina dobra stvar bi bila da vi resite svoje unutrasnje probleme jer hteo ja to priznati ili ne vi ste u nasoj drzavi (ovoj sadasnjoj tj Srbiji) drugi tim po svemu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvo se iformisi pa onda pisi,pre su u Evropu dirketno isli pobednici tj drugi ili treci timovi u svim nacionalnim ligama,tako da nikakve kvalifikacije ni bodovi nisu bili potrebni.Ovaj put cu ti oprostiti posto pretpostavljam da si mlad i da to nisi zapamtio :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Ti si mozda sada to pitanje za cigane i postavio zato sto se verovatno pribojavas te utakmice i tima koji cete uspeti da sastavite protiv Zrinjskog!

:lol: :lol: :lol: :lol: Kakve veze ima moje pitanje sa strahom :lol: :lol: :lol: Cuj bojim se Zrinjskog,pa sam zato postavio pitanje :lol: :lol: :lol: Reci da si se salio inace cu te smatrati pravom budalom i necu vise citati ni odgovarati na tvoje postove :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Najbolje je sad da pocnete vjecitu raspravu... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2007, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Najbolje je sad da pocnete vjecitu raspravu... :roll:

Sta preveces :x Ja unapred odustajem od rasprave

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 10:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Prvo se iformisi pa onda pisi,pre su u Evropu dirketno isli pobednici tj drugi ili treci timovi u svim nacionalnim ligama,tako da nikakve kvalifikacije ni bodovi nisu bili potrebni.Ovaj put cu ti oprostiti posto pretpostavljam da si mlad i da to nisi zapamtio :D

Naravno da sam to znao, a ti si to tako lepo istakao! Sada mi reci da li tvoj mozak, koji verovatno nije veci od mozga najmanje girice u jatu girica, moze da shvati sta si sam rekao? To znaci da je Zvezda uvek bila na tim pozicijama (prvi, drugi, treci i sl) a Partizan nije! Naravno nisam ni ocekivao da ti shvatis sta sam te uopste i pitao i o cemu sam ti i pricao...

Naravno da se necemo raspravljati jer ja ni ne znam jezik girica da bih mogao razumeti sta ti pricas

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Наравно да нећу навијати против Партизана, јер више волим СРБЕ! Нећу навијати ни за Гробље. Мирно ћу гледати утакмицу, ако не будем имао ништа друго на уму. Ако гробље пукне, момачки ћу се истресати по Сијуксу и екипи на форуму, као и свим својим друговима Гробарима, а ако побиједи, бићу опет задовољан јер су Срби побиједили. Искрено.
И да, Партизан је у последњих десет година донио много више бодова из Европе себи и српском фудбалу него Звезда. Лига шампиона, два пута пролазак у други круг такмичења УЕФА.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Zrinjski prosiruje tribine za jos 3000 mesta zbog utakmice sa Partizanom.Pitanje za cigane,za koga ce te navijati?

:lol: :lol: :lol: Ovakva pitanje ne postavljaju ni djeca u vrticu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moreira potpisao za Partizan

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]