Citiraj:
niko nije psovao guroviću dijete. izgleda da su ti izvor informacija gurovićeve izjave.
Grafiti na ulazu u njegovu zgradu "Kćerka ti je kurva Milane", nisu vrijeđanje? Nemojmo sad o mojim izvorima informacija. To su opšte poznate stvari.
Ali svejedno nije u tome stvar. Nije stvar što je to Gurović, niti da li su mu psovali kćerku, ženu ili oca. Poenta je da je Gurović ispao divljak i primitivac, kad je flašom gađao ljude koji su mu vrijeđali porodicu, a Danilovića dosta ljudi opravdava, nakon što je fizički napao sudiju, čija je jedina krivica to što su ostrašćeni navijači Partizana te Danilović i Vujošević, procjenili da je oštetio Partizan. Dajte malo objektivnosti u semu tome.
Da ne ispadne da branim Gurovića, a upravo je on primjer loše organizacije u savezu. Ove sezone je u nekoliko navrata zaslužio suspenzije sa nekoliko utakmica, što zbog pljuvanja sudija, verbalnih napada i ispada, jer je dizao dreku, kad god ne bi ispalio 15 slobodnih bacanja na utakmici, jer ga sudije nisu uzele pod zaštitu. Izvlačio se sa novčanim kaznama, zato što niko nije smio da stisne petlju, pa da jednu takvu "košarkašku veličinu" oplete sa kaznom. Isti je slučaj sa Vujoševićem, koji, na svakoj utakmici, koju ne dobije lagano, psuje sudije, prijeti i vrši pritisak. Zato će Danilović da se izvuče sa simboličnom kaznom i tako u krug...
Citiraj:
ako partizanu i reprezentaciji crne gore ne smeta što je vujošević trener, što bi tebi smetalo?šakota je bio trener SCG, pa srbije i zvezde i nikom ništa. a crna gora ne učestvuje u međunarodnim takmičenjima do 2011. godine.
Hm... Ti bi mene da ubjediš da je sasvim normalno sjediti u stručnom savjetu jedne zemlje, a biti selektor druge i da tu nema sukoba interesa, iako je sad ključni trenutak za odluke, koji će igrači igrati za Srbiju, a koji za Crnu Goru.
Citiraj:
probaj samo da usporediš suđenje u evroligi i na domaćim utakmicama.
Ja iskreno nisam vidio nikakve enormne propuste na košarkaškim utakmicama u domaćoj ligi, a gledao sam ih poprilično. Poslije svakog poraza je dreka na sudije, a jedan Belošević i Jovčić, sude upravo utakmice Evrolige i sumnjam da bi se, zbog nekih lijevih razloga, olako igrali sa reputacijom u domaćoj ligi.
A Vujošević je u Evropi manji od makovog zrna, jer zna da tamo ne smije da se bahati kao na domaćim terenima. Zašto Dule i Danilović nisu jurili i premlatili sudije, poslije utakmice sa Olimpijakosom u Atini, na kojoj je takođe bila očita krađa, bar koliko čujem.
Nema toga u Evropi. Popili bi kazne suspenzije na koji mjesec, možda i godinu. Osvjestimo se malo. Partizan je jednostavno nenaviknut na poraze i sad kad su u situaciji da gube zaredom par utakmica, Vujošević i rukovodstvo, će iskoristiti svako opravdanje da sebe operu zbog loših rezultata, a sudije je uvjek najlakše okriviti. Pogledati primjer Šakote u Zvezdi, koji je vječito za poraze tražio opravdanje u sudijama...