Juce je bilo ekstra, zoka pravi si tenkre ili se pravis da si tenkre!!! Ne rece ti od kojih si tvojih ti to cuo?! I koliko se sjecam igrao se derbi skoro istovremeno, a nas je bilo opet na istoku, prema tome, kao sto sam rekao grad nam se samo procistio, a mi smo uvijek tu, ne brini se ...
Inace sta reci, doslo ultrasa bus, kombi i auto (mislim), pokacili zastave i sve u svemu nisu lose izgledali...(mi ulazimo na stadion a oni pocinju od Tornada pjesmu, igraj Zadre (Zrinjski) volim te..., ali haj...
Nas jos vise nego u kupu (izgleda da taj derbi bas utice na nas

), kao i uvijek okupljamo se svi negdje oko 10 min tekme i krece se sa navijanjem, dobro se navijalo, grmilo fino, interesantno je da navijamo i tokom citavog poluvremena, znaci fakticki pjevali smo od 10 min tekme, pa do kraja (bez pauze na poluvremenu), vjerovatno je pun kurac ljudi ostao bez glasa...Stadion u transu poslije Borcevog gola, svi poskakali, inace bili dosta ljudi na stadionu, istok kao i zapad bas fino popunjeni, i to je meni pravo lijepo za vidjeti, da "obicni" ljudi sve vise dolaze na tekme i prate klub iz svoga grada...
Joj ona djeca na zapadu su bili isto gotivna, skupilo se njih 100 na zapadu i napravili kop, i pjevali u drugome polvremenu...
Sve u svemu druga pobjeda, u cetiri dana!!!
Citiraj:
Loki
Imali su dosta primjedbi oko sudjenja(prekrsaji ofsajdi i to) Blaz je na kraju utakmice prijetio sudijama. Navijaci borca trenutno nemaju sajt(neznam sto). A scena je uvijek bili i biti ce. JUce je kamenovan autobus ultrasa!
Joj Blaza idiota, ma skonto je da je kanta, pa mu sudije krive, uzeo ih Borac dva puta u jednoj sedmici, jebiga jednom moze biti slucajno ali dva puta, pa se debil isfurao, pa mu sudije krive, a sto su tri skoro 100% prilike promasili i to je sudija kriv...Ma daj, pravi je idiot!