banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Mar 2026, 07:38 Danas je 29 Mar 2026, 07:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Ko ce osvojiti Ligu Sampiona
Juventus 3%  3%  [ 1 ]
Bayern Munchen 6%  6%  [ 2 ]
Liverpool 18%  18%  [ 6 ]
Chelsea 29%  29%  [ 10 ]
Lyon 3%  3%  [ 1 ]
AC Milan 29%  29%  [ 10 ]
Inter 9%  9%  [ 3 ]
PSV Eindhoven 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 34
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ebeni Milan, fak, kako sam se izbio na utakmicu, to nije normalno, plakacu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
MAterem najsugavija su ekipa na svijetu! Zbog takvih ekippa treba ukinuti fudbal! Da bogda nista ne osvojili ove godine!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Zbog takvih ekipa fudbal je najgotivnija sporedna stvar na svetu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Pa onim talijnima treba zabranit da igraju fudbal, pa ovo stvarno vise nema smisla, pa milan je u dvije utakmice imao 1,5 sansu i od toga su dali 3 gola.Pa jebem i njih i njihovu igru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
E da je pravde na ovom svijetu. . .

Malo je reci da Milan nije zasluzio finale. Koliko sam uspio da razaberem nisu apsolutno nista pokazali u utakmicama sa PSV-om. . . Nadigrani su u obe utakmice. Anceloti je dobar trener, ali ova kukavicko-ziheraska taktika ce da mu se obije o glavu kad-tad. Sa takvim igracima u timu on igra ziheraski. Nije ni cudo sto fudbal gubi na popularnosti. . . Samo je falilo jos da Juventus udje u finale i onda bi smo imali najtragicnije finale u istoriji LS. Gledali bi sve osim fudbala. . .
PSV zasluzuje sve cestitke. Napravili su smijesnim cuveni Milanov vezni red, a jos cuveniju odbranu razbise na komade. Da je pravde bilo, ona Heselinkova lopta ne bi zavrsila na precki nego u golu, ali. . . Kako god okrenes Milanezi su u finalu, apsolutno nezasluzeno, ali sta se moze. Valjda ce Liverpul da im pokaze kako se igra fudbal. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Jebi ga...izgleda da "sirotinju" nece pa nece... :(
Zao mi je PSV-a zaista.Ostaje nam da navijamo sad za Liverpool,nema druge.Mada imam osjecaj da ce biti kao i sa PSV-om. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Steta sto celzi ne prodje, ovako ce se liverpul prepasti, i opet ista prica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Valjda ce Liverpul da im pokaze kako se igra fudbal. . .

Da, Liverpool je bash igrao atraktivno i napadachki tokom celog prvenstva..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Narochito u zadnjih 3-4 utakmice :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
BlackHand je napisao:
Da, Liverpool je bash igrao atraktivno i napadachki tokom celog prvenstva..

BlackHand je napisao:
Narochito u zadnjih 3-4 utakmice

Liverpul je u zadnje 3-4 utakmice igrao sa ekipama koje su objektivno jace od njega, pa je Benitez u skladu sa tim i prilagodjavao igru svog tima. . . Uostalom ne rangira se igra nekog tima samo po tome koliko je golova postigao. . .
A ja nisam ni rekao da Liverpul igra napadacki i atraktivan fudbal, vec da igra takticki savrsenu igru, sto ce reci da igra fudbal, a Milan se trudi da sprijeci protivnika da ne igra. . . Milan je, recimo, u revansu protiv PSV-a samo pokusavao da opstruira igru protivnika i da nesto eventualno pokusa preko Sevcenka i Kake. Uostalom cijelu je utakmicu igrao sa 3 (TRI) defanzivna vezna igraca, sto ce reci da je Ancelotiju osnovni cilj bio da pokvari igru protivnika. Za ekipu sa takvim igrackim imenima je, blago govoreci sramota da igra tako ziheraski. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
da nije bilo ispada navijaca i ponistenog gola intera pitanje sta bi bilo, izvukli se protiv psv-a, e ako onda prodju i liverpool e onda ga jebi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 06:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
sto je najgore tako ce i biti ..........
bunker kolsarski i jedan izlet Shekija i ende......... :x :x

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bice chupavo finale, a dodao bih i prilichno dosadno..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 21:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
Benitez je uradio ono sto je morao protiv Chelzija.Posto u prethodne 3 utakmice je nadigrao ali izgubio sa 1:0,1:0 i 3:2 iako ih je razbio na terenu.Tako da je u LS promjenio igru i to se vidjelo da je Chelzi bez Lamparda nista.Ditmar Haman je odlicno odigrao povratnicku utakmicu iako se vidjelo da to nije onaj stari.Rafa govori da ce u finalu mozda zaigrati sa dvojcom napadaca ali nece srljati posto zna kakva je Milan ekipa.Njima je dovoljna jedna shansa i eto gola i onda svi nazad.Jeste da je tako i Liverpool odigrao zadnjih 20 min ali bilo je potrebno posto ovi su igrali sa 9 igraca u polju Liverpool.Mada nisam shvatio potez Murinja kada je uveo Huta u napad,kao da spusta lopte.Caragher i Hypia igraju fantasticno.

A sto se tice Milan-PSV.Citiracu jedan komentar iz novina:"Chitava Evropa place,PSV ekipa koja sa Barselonom igraju najljepsi fudbal LS je ispao."To sve govori.Ali opet mora se priznati Milan je dokazao da je velika ekipa da su iz bez veze kontre i jedinog kiksa odbrane otisli u Instabul.

I treba samo reci da ne treba govoriti uzece ovaj,uzece onaj.Treba sacekati 90 minuta i poslije poslednjeg zvizduka cestitati pobjedniku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad shto se nas na forumu tiche, mislim da sam ja u najboljem polozhaju, jedni zheli da osvoji jedna ekipa, drugi zhele da osvoji druga, a ja ne zhelim da osvoji ni jedna, najbolje da ponishte ovogodishnju LS :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2005, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ja se bash zajebao u prognozama. krivo mi je ko i svima zbog psv-a, a josh vishe zbog chelzija. finale cvrsto i dosadno bez prilika. liverpul danas ispushio od arsenala prilichno lako, iako su u drugom poluvremenu ko pokazali neku igru. milan protiv juvea nisam gledao zbog nekih obaveza, ali vjerujem da su crveno-crni igrali mrljavo ko i uvjek. sve u svemu, slazem se sa kolegom iznad mene. treba sve vratiti unazad do kvalifikacija i ponoviti utakmicu u beogradu izmedju czv i psv-a, zatim unistiti chitavo chovjechanstvo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 10:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
pilot babo je napisao:
ja se bash zajebao u prognozama. krivo mi je ko i svima zbog psv-a, a josh vishe zbog chelzija. finale cvrsto i dosadno bez prilika. liverpul danas ispushio od arsenala prilichno lako, iako su u drugom poluvremenu ko pokazali neku igru. milan protiv juvea nisam gledao zbog nekih obaveza, ali vjerujem da su crveno-crni igrali mrljavo ko i uvjek. sve u svemu, slazem se sa kolegom iznad mene. treba sve vratiti unazad do kvalifikacija i ponoviti utakmicu u beogradu izmedju czv i psv-a, zatim unistiti chitavo chovjechanstvo...

lolchina..hehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 12:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
Ma gledao sam obije utakmice ovoga vikenda.Juve-Milan onako italijanska utakmica.Odlucio potez charobnjaka Del Piera.Ono sto on radi je savrsenstvo.Covjek igra ne tipicno za italijana.Posto sve ide njemu za gol.Probijo po ljevoj strani poslije prvog centrasuta koji nije uspio skarice i fin skok Trezegea.

A Liverpool-Arsenal.Kada bi Liverpool igrao onako "napaljeno" kao u LS bila bi potpuno drugacije.Ali polako,chekamo sledecu sezonu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zashto sam ja mislio da Liverpool ispada ove godine iz Premier lige.. ?
Ah da..zbog onih silnih poraza :))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Sta reci posle polufinalnih utakmica.Fudbal je ocajan,a odluke donesene posle katastrofalnih gresaka sudije (gol protiv Celzija,dokazano da lopta nije ni bila na liniji,a kamo li da je presla celim obimom) i odbrane (PSV).
Naravno treba istaci da je PSV ostavio najbolji utisak i jedini igrao koliko toliko fudbal,medjutim fudbal je egzaktno takmicenje,a ne takmicenje u lepoti.

Faint je napisao:
Rafa govori da ce u finalu mozda zaigrati sa dvojcom napadaca ali nece srljati posto zna kakva je Milan ekipa.Njima je dovoljna jedna shansa i eto gola i onda svi nazad.Jeste da je tako i Liverpool odigrao zadnjih 20 min ali bilo je potrebno posto ovi su igrali sa 9 igraca u polju Liverpool.Mada nisam shvatio potez Murinja kada je uveo Huta u napad,kao da spusta lopte.Caragher i Hypia igraju fantasticno.

Pokusavam da odgonetnem sta je pisac hteo da kaze ovim,jer Liverpul je u prvoj utakmici i prvih 15 minuta u drugoj jos tu i tamo po nesto odigrao,a sve ostalo je bio antifudbal,medjutim postigli su uspeh i to im je opravdanje za takav nacin igre.Porediti igru Milana i Liverpula je u najmanju ruku laicki,da ne kazem nesto gore,i to moze samo neko ko nema veze o fudbalu.
Da je uporedjena igra Juventusa i Liverpula,jos i boze pomozi,al' ovako totalan promasaj.

Vrh

[ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]