M.M. je napisao:
Pa sta je bilo u Hrvatskoj na prijateljskoj a,a gdje nestade struje kada se igrao nogomet ,a koga je u subotu tuko Hajduk ja mislim Partizana ,pa ko izgubi neki dan od Cibone u Beogradu......da ne idem dalje.
Zanimljivo racunanje i prijateljskih susreta . . . Mozda uskoro pocnete i da brojite golove koje vasi sportisti budu postizali na treninzima ili na rekreaciji .
A prije neki dan je Cibona izgubila od Zvezde u Beogradu i to prilicno ubjedljivo, mada ti vjerovatno nisi mislio na tu utakmicu. . .
Ode ova rasprava u krivom smjeru, ali totalno . . .
Hrvati su pobijedili, nasi nisu i kraj price. I da sudije jesu kumovale njihovoj pobjedi, sad to mozemo da okacimo macku o rep. Nisu bili bolji, ali su pobijedili i otisli dalje i niko nema pravo da kaze da je nezasluzeno. Da je bilo pravde vjerovatno bi i nasi otisli dalje, ali sta se moze.
Hrvati su vicesampioni svijeta, ali po njihovim pricama pred finalnu utakmicu, izgledalo je da ce samo da izadju na teren, Spanci ce da se useru od straha pred "mocnom" i nepobjedivom Hrvatskom. Ispalo je malo drugacije. . . Izgleda da je Spancima smetalo pravljenje racuna bez krcmara, pa su odlucili da naprave svoj racun u kojem je na kraju pisalo sest golova vise na njihovom kontu. . . Hrvati ocito umorni, a bilo je to i za ocekivati jer cijeli sampionat igraju sa jednom postavom, koja jeste vrhunska, ali i to su samo ljudi od krvi i mesa. . .
M.M jedna tvoj post mi bode oci
M.M je napisao:
E sada sam se ohladio,ali nema veze drugi hmmmmmmmm,ma jebiga zalim placem,ali nema veze mislim se ja bar smo SICG pobjedili.....
Jel to vi imate neki kompleks kada vam je najvaznija cinjenica da ste pobijedili Srbe? Meni se cini da je tako. Zar stvarno mislis da imas osnova da se hvalis tako tijesnom i srecno izborenom pobjedom. . .