banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2008, 15:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2008, 22:19
Premijerna utakmica Srpske Republike protiv neke drzavne reprezentacije. Ovo bice veliki dan za sve ljubitelje fudbala u Srpskoj ali i Srbiji. Mladoj reprezentaciji Srbije bice ovo cestitka za plasman na prvenstvu Evrope sledece godine u Svedskoj.
Dali se zna sastav u kome ce igrati Republika Srpska?
Postoji li mogucnost organizovanog prevoza na utakmicu iz Srbije?
SVI SVI SVI NA STADION BORCA 19. NOVEMBRA DA PEVAMO BOZE PRAVDE

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
miljan-80 je napisao:
Premijerna utakmica Srpske Republike protiv neke drzavne reprezentacije. Ovo bice veliki dan za sve ljubitelje fudbala u Srpskoj ali i Srbiji. Mladoj reprezentaciji Srbije bice ovo cestitka za plasman na prvenstvu Evrope sledece godine u Svedskoj.
Dali se zna sastav u kome ce igrati Republika Srpska?
Postoji li mogucnost organizovanog prevoza na utakmicu iz Srbije?
SVI SVI SVI NA STADION BORCA 19. NOVEMBRA DA PEVAMO BOZE PRAVDE
Obavezno doći i podržati.Pozdrav svima

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Другари, постоји већ тема пишите тамо :)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2008, 00:31
Ако су у питању међународне утакмице ја бих радије волео да видим да Срби играју против неке друге репрезентације а не Срби против Срба... али ако је то пријатељска утакмица и ако је намењена међусобном зближавању онда ОК. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.24sata.info/18751

Ако је ово истина, онда им ј... милу мајку!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 17:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Какви идиоти, па нека забране и Каталонији... ФИФА поново "не мијеша политику и спорт" ,као ни '92.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Прво, мислим да је ово лаж, ако би ко то обајвио обајавили би српски медији.

Ако је истина, срмота да већа не може бити, али и овде пише Република Српска ће моћи играти утакмице унутар Српске.

Ово "због деликатне политичке ситуације" и "признаје само репрезентацију БиХ" нема везе са везом.

Ситуација је веома тешка и у Шпанији па не видим нешто да њима забрањују.
А ово о признању, ми нисмо ни тражили да играмо званичне утакмице, тако да слободно признавају БиХ ја знам да је ми не признајемо, то је њима изгледа највећи проблем.

Само храбро, доће то све на своје :)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 03:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Citiraj:
Iako se mjesecima najavljivala, pravio se popis igrača, tražili suparnici, fudbalska reprezentacija RS neće igrati međunarodne utakmice. FIFA je stavila veto, te su otpale već ranije dogovorene utakmice. Saznajemo da je odluka iz sjedišta FIFA -e rastužila čelnike FSRS. Iz entitetskog saveza najavljuju da će, ipak selekcija RS igrati utakmice, makar unutar BiH. NSBiH je bio voljan dati dozvolu za nastup izvan BiH, ali je FIFA, vodeći računa o "osjetljivoj" situaciji u BiH, stavila veto i dala do znanja da priznaje samo fudbalsku reprezentaciju BiH. Inače, selektor reprezentacije RS je Borče Sredojević, prvi pomoćnik Miroslava Blaževića. U RS su ponosni na uspjeh selekcije Bosanske Gradiške, koja je trijumfovala na kvalifikacijskom turniru Regija u Nišu, te tako izborila učešće iduće godine na Evropskom kupu Regija.

Vrlo razumna odluka fife i uefe ako je istina. Odluka o stvaranju reprezentacije rs je cisto i u prvu ruku politicka odluka i neznam cudjenja kad i ako fifa stavi kapak definitivno. RS je entitet, dakle nije region, autonomna oblast ili nesto slicno i nema istorijsku podlogu da se poredi sa Katalonijom ili Baskijom npr.......

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 07:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Ovo si napisao da bi pokrenuo neugodnu raspravu. Priznaj!!! :D
Sad ce drugi odgovarati na tvoju poruku, ti ces im zestoko odbrusiti braneci svoja "moralno ispravna" uvjerenja i tako do besvijesti. Kako imas volju za ovakvim raspravama kad znas da je otpor uzaludan?! We are the Serbs, the resistance is futile! :P

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 08:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Извини vb87, али морам се мало упустити у расправу :) (ко клинац неки)...

Citiraj:
Odluka o stvaranju reprezentacije rs je cisto i u prvu ruku politicka odluka

Да, па? Ко је формирао репрезентацију из других разлога осим политичких? Чему служи репрезентација него да представља неку државу или регију?

Citiraj:
RS je entitet, dakle nije region

:roll: :roll: :roll: па још једно 348 смајлија који врти окицама... Па шта је ентитет него један регион?

И какве везе има "историјска подлога" (и шта је историјска подлога уопште?) за правом Каталоније или РС да организује фудбалску репрезентацију?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 13:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Извини vb87, али морам се мало упустити у расправу :) (ко клинац неки)...

Citiraj:
Odluka o stvaranju reprezentacije rs je cisto i u prvu ruku politicka odluka

Да, па? Ко је формирао репрезентацију из других разлога осим политичких? Чему служи репрезентација него да представља неку државу или регију?

Citiraj:
RS je entitet, dakle nije region

:roll: :roll: :roll: па још једно 348 смајлија који врти окицама... Па шта је ентитет него један регион?

И какве везе има "историјска подлога" (и шта је историјска подлога уопште?) за правом Каталоније или РС да организује фудбалску репрезентацију?

U pravu si, reprezentacija sluzi da bi predstavljala neku drzavu ili region, ali posto rs nije ni jedno ni drugo nevidim drugu svrhu stvaranja reprezentacije rs nego kao neki vid politickog odgovora i cina. RS je jedan od entiteta, entitet je jedna neobicna formula koje nema nigdje nego kod nas, znaci nemoze se usporediti sa npr Katalonijom. Ali ko sam ja da kvarim iluzije. :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jes' to sam smislio il' ti je neko šapn'o? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ау, треба мирне главе написати коментар :)

Замолио бих све да не насједају на коментаре вјешто уходаних провокатора!

Сви објављују да ће се утакмица ипа одиграти пошто је стигло обавјештење из ФСБиХ да је утакмица одобрена са њихове стране.

За оне комплексаше: Учите географију, разумите историју, прихватите садашњост!

Само ми једна ствар није јасна, па јел могуће да никако не могу без Срба.
Тачно да нас нема они би поцркали, јел видим да нас не ваде из уста.

Зар је могуће да је код нас све тако лијепо, и репрезентаија и република и химна и застава све све па они то не могу подњети.

Па зар је могуће да је то толика завист, зашто се не запитају што ми њима ништа не приговарамо.
Кажу Босна им држава, нека им нека навијају нека је воле опет добро, ми имамо своју и нема проблема.
Ако хоће нека игра Федерација против Босне, опет добро нама не смета, само каните се више нас, нема више смисла стварно :)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Citiraj:
Odigravanje fudbalske utakmice između reprezentacije Republike Srpske i mlade selekcije Srbije nalazi se pod znakom pitanja.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) negativno je odgovorila na dopis FS BiH, u kojem je tražena saglasnost za odigravanje meča, 19. novembra, u Banjaluci. Generalni sekretar FS Republike Srpske Rodoljub Petković potvrdio je za MONDO da gensek FIFA, Žerom Valke, nije dao zeleno svetlo za odigravanuje utakmice protiv "orlića".

"Njihovo objašnjenje se protivi zdravom razumu, jer mi nismo tražili ništa što druge regionalne selekcije poput Katalonije, Baskije, Galicije i mnogih drugih nemaju. Po mom mišljenju, dopis u kojem je tražena saglasnost, nije bio detaljno objašnjen. Zato smo poslali druga dva dopisa u FIFA, ali i u Evropsku fudbalsku uniju (UEFA), u kojima smo jasno i precizno stavili do znanja šta je cilj odigravanja susreta u Banjaluci – obeležavanje 100 godina fudbala u BiH", izjavio je Petković.

Prema njegovim rečima, na sednici Izvršnog odbora FS BiH u ponedeljak u Sarajevu, svi članovi fudbalske vlade složili su se da nemaju ništa protiv dolaska mlade reprezentacije Srbije. Taj dokument lično je potpisao predsednik FS BiH Iljo Dominković.

"Mislim da će u hitnom odgovoru FIFA, koji se očekuje u utorak popodne, ipak stići pozitivan odgovor", dodao je gensek FS BiH.

Na pitanje šta će se dogoditi, ako ipak tako ne bude, Petković je odgovorio:

"Onda više ništa u našem fudbalu neće imati smisla"!

Fudbalsku selekciju RS sa klupe vodi Borče Sredojević, a u dresu "orlova s one strane Drine" trebalo je da se pojave, između ostalih, Ognjen Koroman i Savo Milošević.

MONDO

РС је више него обична аутономија, практично је држава у држави. Ево, захтјев је послат из матичног савеза БиХ, али се ови странци праве паметни. :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 14:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:

Al mi ga suknu :lol: :confused3:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Ау, треба мирне главе написати коментар :)

Замолио бих све да не насједају на коментаре вјешто уходаних провокатора!

Сви објављују да ће се утакмица ипа одиграти пошто је стигло обавјештење из ФСБиХ да је утакмица одобрена са њихове стране.

За оне комплексаше: Учите географију, разумите историју, прихватите садашњост!

Само ми једна ствар није јасна, па јел могуће да никако не могу без Срба.
Тачно да нас нема они би поцркали, јел видим да нас не ваде из уста.

Зар је могуће да је код нас све тако лијепо, и репрезентаија и република и химна и застава све све па они то не могу подњети.

Па зар је могуће да је то толика завист, зашто се не запитају што ми њима ништа не приговарамо.
Кажу Босна им држава, нека им нека навијају нека је воле опет добро, ми имамо своју и нема проблема.
Ако хоће нека игра Федерација против Босне, опет добро нама не смета, само каните се више нас, нема више смисла стварно :)

Sta bi napiso da nisi mirne glave :o Znaci provokacija je kad neko ima drugo misljenje od tebe jel? Mijesas malo pojmove stoga bi trebo sam sebe poslusati
Citiraj:
Учите географију, разумите историју, прихватите садашњост
.

Citiraj:
ми имамо своју
Znaci nenavijas vise za Srbiju? :oops:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Bla blabla, blblblbla blab. Blablabla babl bl blablabla!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
La Point je napisao:
Nicole je napisao:

Slušaj druže, nemam nameru da se zameram bilo kome ali znaš šta mi najgore od svega?
Ja stvarno poštujem i Hrvate i Muslimane i Srbe i sve druge narode jer sam tako vaspitana i ako neću biti čovek prema tebi neću te brate ni vređati...
E a najžalije mi je što postoje ljudi iz sva tri naroda koji daju sebi za pravo da pljuju po drugima i što zbog tih istih ispašta cela njihova nacija... Ali toga će uvek biti...
I još bolje, to baš jadno izgleda... Ali baš...

I ljudi ovo je sportska tema... Stvarno nema smisla...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 15:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 00:00
њњњ.лапоинтможесемалоиправописпрелистати.цом :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 16:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
La Point je napisao:
Nicole je napisao:

Slušaj druže, nemam nameru da se zameram bilo kome ali znaš šta mi najgore od svega?
Ja stvarno poštujem i Hrvate i Muslimane i Srbe i sve druge narode jer sam tako vaspitana i ako neću biti čovek prema tebi neću te brate ni vređati...
E a najžalije mi je što postoje ljudi iz sva tri naroda koji daju sebi za pravo da pljuju po drugima i što zbog tih istih ispašta cela njihova nacija... Ali toga će uvek biti...
I još bolje, to baš jadno izgleda... Ali baš...

I ljudi ovo je sportska tema... Stvarno nema smisla...

Slusaj ti mene, ja sam samo rekao svoje misljenje koje se razlikuje od ostalih i odmah su pocele reakcije kao ja provociram? Samo zato sto smatram da je FIFA u pravu? Ovo je forum, na forumu je sasvim normalno da svaka osoba ima svoje sopstveno misljenje, ma kakvo ono bilo. Ti ako dozivljavas vrijedjanje da neka osoba ima razlicito misljenje od tvoga, e to je tvoj problem. Kani me se klisea.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]