Slusaj me Supporter pocinjes me opasno nervirati,zato sto pricas bljovotine ovdje po forumu...
Citiraj:
aj "mali" je imao 29 godina. Nije malo kad pogledas kakvih klinaca ima po kopovima. Ipak, ti si bio tamo pa bi to trebao znati jelte . Ubijen je jer je pokusavao zastiti 2 cure, 2 mladja Invalida sa jos jednim prijateljem. Dosta o njemu, neka pociva u miru
Sukob izmedju navijaca Vozdovca i Rada traje vec godinama tj. od kako postoje ta dva kluba i to nije prvi slucaj tuce izmedju ove dve navijacke grupe,naravno da nozeve strogo osudjujem i nikako ne podrzavam to....
Citiraj:
Ubijen je jer je pokusavao zastiti 2 cure, 2 mladja Invalida sa jos jednim prijateljem. Dosta o njemu, neka pociva u miru
Cisti dokaz koliko ti pojma nemas,ovo nije tacno i molim moderatora da obrise ovaj njegov post,bar dio ovog posta....!!!
Citiraj:
sto se tice Pazaraca, oni ne idu nikako ove polusezone ( a vjerovatno i sezone ) na gostovanja. Tako da ne rade nista. A jedino vece sranje je bilo onda protiv Rada kuci, sto se tice njihovih domacih izdanja. Tu su istina radili nozevi.
Kako ti ne dosadi pricati gluposti covjece,jos jednom ti kazem moras prvo 100% da znas nesto da bi mogao da pricas o tome..
Cuj Pazarci ne idu nigdje i jedino sranje protiv Rada e ovim si me bas onako nasmijao

gdje si zaboravio Bezaniju kad su Azzurosi i T.Sandzak brutalno pretukli igrace Bezanije,ali ne vrijedi sa tobom pricati jednostavno si ........!!!
Citiraj:
Napisa ti jednom na ovom forumu i da si bio u Mostaru ako se ne varam....
Jel ti mene to pokusavas izprovocirati........???
Citiraj:
Ja se povlacim iz ove diskusije, ne vidim svrhu diskusije sa internet huliganima.
Meni kazes da sam ja internet hooligan...zasto zato sto govorim ono sto ti ne znas pa ti krivo,zato sto mi ne vjerujes da imam clansku kartu UF-a,ne vidim razlog da me nazivas int. hooliganom,kad si ti ovdje jedini int.hooligan....!!!