banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2005, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Junajted forsi“ deportovani iz Crne Gore

Bilans tuče navijača fudbalskog kluba Rad i navijača podgoričke Budućnosti u subotu, oko 13 sati, pre početka utakmice u okviru Meridijan Superlige, u neposrednoj blizini podgoričkog stadiona, jeste dvadeset lakše povređenih osoba, među kojima je i jedan broj policajaca koji nisu tražili medicinsku pomoć.

U zvaničnom saopštenju podgoričke policije o sukobu navijača u Podgorici navodi se da se incident dogodio oko 13.15 sati u Ulici 19. decembra u neposrednoj blizini stadiona Budućnosti. Incident je, prema saopštenju policije, ubrzo dobio karakteristike narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, a neredi su počeli kada se autobus beogradske kompanije „Fudeks“, registarskih tablica BG-664-164, koji je dovezao tifoze Rada „junajted forse“, parkirao na predviđenom mestu.

Navijači Rada su dok su izlazili iz autobusa počeli da uzvikuju „Ustaše“, „Šiptari“ i slično, građanima koji su se kretali prema stadionu, gađajući ih kamenicama i udarajući po parkiranim vozilima. Jedan od navijača Rada je bacio zapaljenu baklju prema grupi „varvara“, navijača Budućnosti, koja se nalazila u blizini benzinske pumpe.

Incident je, kako je procenila policija, počeo da dobija karakteristike sukoba sa „teškim posledicama po život i zdravlje prisutnih lica“. Odmah je reagovala policija, koja je spolja obezbeđivala stadion u cilju sprečavanja eskalacije sukoba. Navijači Rada nisu uzmakli i sukobili su se sa policijom, kojoj je ubrzo stiglo pojačanje.

Red je brzo uspostavljen, a 60 navijača Rada uz pratnju policije smešteno je u prostor na stadionu koji je za njih bio predviđen, a tokom meča uz njih je bilo jako policijsko obezbeđenje. Pre završetka utakmice svi navijači Rada su privedeni u prostorije podgoričkog Centra bezbednosti.

Kako su „Blicu“ saopštili iz podgoričke policije, od MUP-a Srbije tražena je informacija o mogućem organizovanom dolasku „junajted forsa“, ali je srpski MUP obavestio crnogorske kolege da nemaju podatke o takvoj nameri navijača. U policiji su potvrdili da je vozač „Fudeksovog“ autobusa izjavio da mu je zamenik direktora beogradske kompanije kazao da će voziti studente koji idu u Podgoricu u posetu svojim kolegama.

Sudija za prekršaje u Podgorici Radmila Klikovac izjavila je za „Blic“ da je policija uz prekršajnu prijavu u sud privela trojicu navijača Rada.

- Ja sam u subotu oko 23 sata protiv dvojice navijača obustavila postupak, a trećeg sam kaznila simbolično sa 100 evra, jer prilikom prekršaja nije postojao umišljaj - kazala je sudija Radmila Klikovac.

Ona je dodala da su ostali navijači Rada čekali u CB Podgorica da se završi prekršajni postupak i da su uz pratnju crnogorskih policajaca do Gostuna (pogranični punkt) posle ponoći napustili Crnu Goru.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 10:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Nov 2002, 14:35
Izvještaj su demantovali sami učesnici. U pitanju je običan navijački obračun kome su dokoni podgorički mediji i ista takva policija dali veliki publicitet.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 11:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Varvari: Obračun čisto navijački

Navijači podgoričkog fudbalskog kluba Budućnost demantovali su u nedelju navode policije da je obračun sa navijačima Rada u tom gradu bio politički obojen.

Navijači Budućnosti potukli su se u Podgorici sa gostujućim navijačima pred početak utakmice 12. kola prvenstva SCG Budućnost - Rad, a u tim neredima povredjeno je dvadesetak ljudi.

Podgorička policija navela je u saopštenju da su gostujući "Junajted fors" suparnicima vikali "šiptari" i "ustaše" i da su vredjali prolaznike i prvi napali policiju.

Podgorički "Varvari" demantovali su navode policije i istakli su da je obračun bio isključivo navijački i da je izazvan rivalitetom, kao i da niko nije uzvikivao nacionalističke parole ili dirao prolaznike.

"Došlo je do sukoba, što je uobičajeno za naše dve grupe, jer animozitet medju nama traje još od osamdesetih godina. Navijači Rada nisu, medjutim, uzvikivali 'šiptari', niti su napali policiju, već su se sukobili samo sa nama", navodi se u saopštenju.

Navijači Budućnosti preneli su da policija nije znala za dolazak Radovaca i da na mestu tuče u blizini stadiona nije bilo policajaca u prvih "desetak minuta" nereda.

"Ako neke struje žele da iskoriste gostovanje navijača Rada da bi podstakle mržnju medju narodima na ovom prostoru i ako misle da će svoje projekte izgurati preko ledja navijača - grdno su se prevarili", prenosi se u saopštenju.

"Sukoba sa 'Junajted forsima' je bilo i biće ih ubuduće, ali isključivo iz navijačkih razloga, nikako političkih. U naše ime, a i ime drugih, možemo samo da poručimo: stop represiji nad navijačima", prenose "Varvari".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Svaka cast za momke iz Podgorice.
Mrzim kako one politicke kurve sve moraju iskoristiti u cilju raspirivanja razdora,mrznje i svega ostalog izmedju Srbije i CG. :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 00:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:
Svaka cast za momke iz Podgorice.
Mrzim kako one politicke kurve sve moraju iskoristiti u cilju raspirivanja razdora,mrznje i svega ostalog izmedju Srbije i CG.

Koje kurve politicke jel Flave..???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 02:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
vjerovatno misli na milove ljude i milove medije i potpuno je u pravu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 03:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
PATRIOTBOYS je napisao:

Samo ne znam sta ovaj BLbehar pokusava s ovim postom. Sto se mene tice Crnogorci me se uopste ne ticu, a ni doticu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 14:53 
Majstor
Majstor

Citiraj:

Ako misli na to onda OK,ali stekao sam drugciji dojam ali nema sad veze...!!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Od tri ubistva navijača, od početka sezone, za dva su osumnjičeni navijači Rada. Žrtve su bili Bojan Majić, simpatizer FK Voždovac, koji ubijen s nekoliko uboda nožem na železničkoj stanici u Rakovici i pomenuti Golub Baćević. Treća žrtva je sedamnaestogodišnji Radovan Petrović koji je izgubio život u tuči zbog navijačkih šalova, četiri dana posle večitog derbija.

Radi ovoga Knele,,,,

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 12:04 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Citat:
Od tri ubistva navijača, od početka sezone, za dva su osumnjičeni navijači Rada. Žrtve su bili Bojan Majić, simpatizer FK Voždovac, koji ubijen s nekoliko uboda nožem na železničkoj stanici u Rakovici i pomenuti Golub Baćević. Treća žrtva je sedamnaestogodišnji Radovan Petrović koji je izgubio život u tuči zbog navijačkih šalova, četiri dana posle večitog derbija.

Radi ovoga Knele,,,,

Za slucaj Bojana Majica znam i kako i zasto je ubijen,a za ove ostale ne znam i mogu samo jedno reci da je toga uvjek bilo i bit ce,pogledaj samo malo po Engleskoj,Brazilu,Turskoj,Holandiji koliko je u zadnjih 5 godina bilo mrtvih pa onda pricaj.....!!!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Za slucaj Bojana Majica znam i kako i zasto je ubijen,a za ove ostale ne znam i mogu samo jedno reci da je toga uvjek bilo i bit ce,pogledaj samo malo po Engleskoj,Brazilu,Turskoj,Holandiji koliko je u zadnjih 5 godina bilo mrtvih pa onda pricaj.....!!!

Pa nije ovo ni Engleska ni Turska,,,A u Engleskoj gdje je pocelo ono pravo huliganstvo,,gdje su ubijani ljudi,,je prakticki nestalo,,Policia ih dovela u red,,,U zadnjih par god nema nikakvih problema...

Evo ovo od poectka ove sezone,,navijaci Rada su za tri ubistva osumljiceni,,,zar to nije dovoljno,,jeli to normalno za tebe??? Jeli toga ce uvjek biti kako tvrdis???

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 14:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Knele je napisao:
Citiraj:
Citat:
Od tri ubistva navijača, od početka sezone, za dva su osumnjičeni navijači Rada. �rtve su bili Bojan Majić, simpatizer FK Vo�dovac, koji ubijen s nekoliko uboda no�em na �elezničkoj stanici u Rakovici i pomenuti Golub Baćević. Treća �rtva je sedamnaestogodi�nji Radovan Petrović koji je izgubio �ivot u tuči zbog navijačkih �alova, četiri dana posle večitog derbija.

Radi ovoga Knele,,,,

Slika

Svi znamo kako je pokojni Majic ubijen, a eto nekim cudom ne znamo razlog. Kakav razlog treba bolesnom ljudskom mozgu da ubije covjeka koji mu ama bas nista nije skrivio? Ovom je ocigledno bilo dovoljno to sto ovaj navija za drugi tim...
I nemoj molim te da mi pucas spike kako si ti bio tamo i u Pazaru i i Vlasotincima i u Sarajevu dva puta sa nama :lol: bla bla bla. Lovacke price.

Sta kazes, bilo i bit ce a....a sto je to tako eskaliralo ove godine, i to cudom, bas u Beogradskoj zoni, i to gle cuda, uglavnom ( ne stalno ) kod UF ? Zasto se ne bodu hrvati, zasto se ovi federacijanci jos ne bodu , kod slovenaca i makedonaca takodje nema slicnih slucajeva...hvala Bogu na tome. Mnogo cjenim UF kao avangardu srpskog navijackog pokreta u nekim segmentima, ali ovo ne ide na cast njihovoj istoriji. Ovo sto si ti naveo nije ama bas nikakvo opravdanje, pa cak i 7-godisnji klinac bi ti rekao da to nikako nije u redu. Ne bi trebalo toga biti da ima ljudi koji se pridrzavaju nekih normalnih navijackih kodeksa, ali posto masu danasnjih kopova cine maloumne picke ( fudbal je uvijek privlacio i privlaci mentole razlicitih profila ) kojima je cjeli navijacki pokret neki glupi vid dokazivanja ( to je posebno slucaj u UF, kao puno sam lud, ja sam junajted fors, naravno tu ima puno odlicnih momaka, al ima i dosta likova koji odgovaraju opisu koji sam naveo ) na zalost mislim da nam se ne smijesi svjetla buducnost po ovom pitanju. Cuo sam da si Cigani poceli izbacivati likove sa nozevima iz grupe, nadati se da ce i vrhovi ostalih grupa krenuti istim putem. Ako ne, neka nam je Bog na pomoci, jer mi kakav smo narod, nikad se necemo opametiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 19:09 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Svi znamo kako je pokojni Majic ubijen, a eto nekim cudom ne znamo razlog. Kakav razlog treba bolesnom ljudskom mozgu da ubije covjeka koji mu ama bas nista nije skrivio? Ovom je ocigledno bilo dovoljno to sto ovaj navija za drugi tim...
I nemoj molim te da mi pucas spike kako si ti bio tamo i u Pazaru i i Vlasotincima i u Sarajevu dva puta sa nama bla bla bla. Lovacke price.

Sta kazes, bilo i bit ce a....a sto je to tako eskaliralo ove godine, i to cudom, bas u Beogradskoj zoni, i to gle cuda, uglavnom ( ne stalno ) kod UF ? Zasto se ne bodu hrvati, zasto se ovi federacijanci jos ne bodu , kod slovenaca i makedonaca takodje nema slicnih slucajeva...hvala Bogu na tome. Mnogo cjenim UF kao avangardu srpskog navijackog pokreta u nekim segmentima, ali ovo ne ide na cast njihovoj istoriji. Ovo sto si ti naveo nije ama bas nikakvo opravdanje, pa cak i 7-godisnji klinac bi ti rekao da to nikako nije u redu. Ne bi trebalo toga biti da ima ljudi koji se pridrzavaju nekih normalnih navijackih kodeksa, ali posto masu danasnjih kopova cine maloumne picke ( fudbal je uvijek privlacio i privlaci mentole razlicitih profila ) kojima je cjeli navijacki pokret neki glupi vid dokazivanja ( to je posebno slucaj u UF, kao puno sam lud, ja sam junajted fors, naravno tu ima puno odlicnih momaka, al ima i dosta likova koji odgovaraju opisu koji sam naveo ) na zalost mislim da nam se ne smijesi svjetla buducnost po ovom pitanju. Cuo sam da si Cigani poceli izbacivati likove sa nozevima iz grupe, nadati se da ce i vrhovi ostalih grupa krenuti istim putem. Ako ne, neka nam je Bog na pomoci, jer mi kakav smo narod, nikad se necemo opametiti

Ajde pametnjakovicu reci nam zasto je Majic ubijen mislim ja sam ti vec rekao na pvp zasto je mali ubijen i kako je ubijen....!!
Citiraj:
zasto se ovi federacijanci jos ne bodu

Na ovo cu ti samo reci Celik - Zeljeznicar!!
Citiraj:
Cuo sam da si Cigani poceli izbacivati likove sa nozevima iz grupe

Takodje na ovo ti mogu reci pogledaj sta se desilo prosle god na Derbiju,da ne spominjem sta rade Sandzaklije na svakoj tekmi u gostma ili kuci...

Sto se tice Sarajeva ja sam ti i to rekao Supporter na pvp pa necu da se ponavljam...!!!

Beharu jednostavno necu da odgovaram on je kod mene odavno na ignore.:)

A da bi optuzivao nekog moras da imas jasne argumente a ti jednostavno puno citas tribinu pa ono u fazonu puno znas ali u stvari tuta si....!!

Slika

Poslednji put menjao Knele dana 10 Nov 2005, 19:50, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 03:55 
Početnik
Početnik

nek su svi zlatni samo SRPSKA scena je kao loša.. knele je 100% u pravu.. vi ili ne pratite ili iz nekih vama poznatih razloga stalno lupate gluposti o navijačkoj sceni EX yu, da ne idemo dalje... nikome nije drago zbog noževa ali prosto to je tako i svuda.. sad samo UF loši momci.. p.s. najača fora kad su rekli vozaču da idu u CG kao studenti i te fore xexexex

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro Knele skontali smo da si ti inrenet huligan :D

[/quote]Sto se tice Sarajeva ja sam ti i to rekao Supporter na pvp pa necu da se ponavljam...!!![/quote]

Momka su murijasi prebili,,pa je dobio srcani udar po povatku kuci,,,nisu nozevi radili....

Citiraj:
Beharu jednostavno necu da odgovaram on je kod mene odavno na ignore.

Pa zasto onad na svaku temu koju postavim ti mi se prvi javis,,,Hajd nemoj se ljutiti,,, :D :D

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Knele je napisao:
Ajde pametnjakovicu reci nam zasto je Majic ubijen mislim ja sam ti vec rekao na pvp zasto je mali ubijen i kako je ubijen....!!

Taj "mali" je imao 29 godina. Nije malo kad pogledas kakvih klinaca ima po kopovima. Ipak, ti si bio tamo pa bi to trebao znati jelte :lol: . Ubijen je jer je pokusavao zastiti 2 cure, 2 mladja Invalida sa jos jednim prijateljem. Dosta o njemu, neka pociva u miru.

Knele je napisao:
Na ovo cu ti samo reci Celik - Zeljeznicar!!

Ovim si mi rekao sasvim dovoljno. Glupost, kao i obicno.

Knele je napisao:
Takodje na ovo ti mogu reci pogledaj sta se desilo prosle god na Derbiju,da ne spominjem sta rade Sandzaklije na svakoj tekmi u gostma ili kuci...

Rekoh od ove sezone tj. ucestalosti slucajeva sa nozevima da su se Cigani aktivirali po tom pitanju, a sto se tice Pazaraca, oni ne idu nikako ove polusezone ( a vjerovatno i sezone ) na gostovanja. Tako da ne rade nista. A jedino vece sranje je bilo onda protiv Rada kuci, sto se tice njihovih domacih izdanja. Tu su istina radili nozevi.

Knele je napisao:
Sto se tice Sarajeva ja sam ti i to rekao Supporter na pvp pa necu da se ponavljam...!!!

Da, i ja sam ti povjerovao. Kao i ostatak PM-a :lol: . Znas kad ti neko jednom slaze, tesko je imati opet povjerenje u njega.
Napisa ti jednom na ovom forumu i da si bio u Mostaru ako se ne varam.... :D

Knele je napisao:
a ti jednostavno puno citas tribinu pa ono u fazonu puno znas ali u stvari tuta si....!!

Znaci to je moj problem. Hvala na prosvjetljenju moracu poraditi na tome,znaci da manje citam propalu tribinu, sreca pun net iskusnih ultrasa kao ti pa mi mogu dati savjete i tako. Ja se povlacim iz ove diskusije, ne vidim svrhu diskusije sa internet huliganima.

O i da, mogli bi moderatori malo poraditi na ovom podforumu, posto bi ovo uskoro mogla postati jedna jako losa imitacija sportskog podforuma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 15:48 
Početnik
Početnik

inace u par navrata na par tema sam postavio pitanje:
KO i na KOLIKO tekmi je bio u životu???

ako bi se svi iskreno izjesnili, to bi bilo super. tada bi znao sa kim mogu da kucam..
mislim da bi tada svaka tema imala smisao.. recimo o tekmi scg-bih ili bih-scg ste mogli procitati stotine komenrata a prilicno malo ljudi je bilo.. tada tema ode u politiku jer argumenata nema ili kad se pise o PFC ili zvezdi idu klasicna napusavanja, vi dobili pet vi ispali i sl.. steta, sigurno ovde ima OK likova sa kojima se moze pisati o navijanju i o onome "oko stadiona" i od kojih covjek moze nesto cuti.. ali... ko je net hool veliko je pitanje..
ovako svaka tema ima glup kraj.. katanac...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 21:41 
Majstor
Majstor

Slusaj me Supporter pocinjes me opasno nervirati,zato sto pricas bljovotine ovdje po forumu...

Citiraj:
aj "mali" je imao 29 godina. Nije malo kad pogledas kakvih klinaca ima po kopovima. Ipak, ti si bio tamo pa bi to trebao znati jelte . Ubijen je jer je pokusavao zastiti 2 cure, 2 mladja Invalida sa jos jednim prijateljem. Dosta o njemu, neka pociva u miru

Sukob izmedju navijaca Vozdovca i Rada traje vec godinama tj. od kako postoje ta dva kluba i to nije prvi slucaj tuce izmedju ove dve navijacke grupe,naravno da nozeve strogo osudjujem i nikako ne podrzavam to....

Citiraj:
Ubijen je jer je pokusavao zastiti 2 cure, 2 mladja Invalida sa jos jednim prijateljem. Dosta o njemu, neka pociva u miru

Cisti dokaz koliko ti pojma nemas,ovo nije tacno i molim moderatora da obrise ovaj njegov post,bar dio ovog posta....!!!

Citiraj:
sto se tice Pazaraca, oni ne idu nikako ove polusezone ( a vjerovatno i sezone ) na gostovanja. Tako da ne rade nista. A jedino vece sranje je bilo onda protiv Rada kuci, sto se tice njihovih domacih izdanja. Tu su istina radili nozevi.

Kako ti ne dosadi pricati gluposti covjece,jos jednom ti kazem moras prvo 100% da znas nesto da bi mogao da pricas o tome..
Cuj Pazarci ne idu nigdje i jedino sranje protiv Rada e ovim si me bas onako nasmijao :D :D :D 8) 8) 8) gdje si zaboravio Bezaniju kad su Azzurosi i T.Sandzak brutalno pretukli igrace Bezanije,ali ne vrijedi sa tobom pricati jednostavno si ........!!!

Citiraj:
Napisa ti jednom na ovom forumu i da si bio u Mostaru ako se ne varam....

Jel ti mene to pokusavas izprovocirati........??? :fist: :fist: :fist:

Citiraj:
Ja se povlacim iz ove diskusije, ne vidim svrhu diskusije sa internet huliganima.

Meni kazes da sam ja internet hooligan...zasto zato sto govorim ono sto ti ne znas pa ti krivo,zato sto mi ne vjerujes da imam clansku kartu UF-a,ne vidim razlog da me nazivas int. hooliganom,kad si ti ovdje jedini int.hooligan....!!!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 21:47 
Majstor
Majstor

Citiraj:
inace u par navrata na par tema sam postavio pitanje:
KO i na KOLIKO tekmi je bio u životu???

ako bi se svi iskreno izjesnili, to bi bilo super. tada bi znao sa kim mogu da kucam..
mislim da bi tada svaka tema imala smisao.. recimo o tekmi scg-bih ili bih-scg ste mogli procitati stotine komenrata a prilicno malo ljudi je bilo.. tada tema ode u politiku jer argumenata nema ili kad se pise o PFC ili zvezdi idu klasicna napusavanja, vi dobili pet vi ispali i sl.. steta, sigurno ovde ima OK likova sa kojima se moze pisati o navijanju i o onome "oko stadiona" i od kojih covjek moze nesto cuti.. ali... ko je net hool veliko je pitanje..
ovako svaka tema ima glup kraj.. katanac...

U svakom slucaju svaka cast......

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2005, 01:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Supporter je napisao:
Ja se povlacim iz ove diskusije, ne vidim svrhu diskusije sa internet huliganima.

Kao sto rekoh. Besmisleno je.

Inace, u potpunosti podrzavam predlog PATRIOTBOYS-a, mada mislim da je to tema za neki drugi topik, koji ne bi imao neki pretjeran odziv.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]