banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Dec 2009, 11:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ako ga nisi vidio ni na terenu ni na klupi, onda je vjerovatno povrijeđen... :roll: Garnett je ubjedljivo najbolji odbrambeni igrač zadnjih 10 godina. Pierce je nekidan izjavio da bez njega ne mogu ništa, da im je on lider i da cijela ekipa igra bolje kad je on zdrav. U petorci igraju Perkins i Garnett, Wallace ulazi umjesto Perkinsa na peticu, dok je Big Baby Garnetova zamjena, tako da...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 11:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Sondri je napisao:
Ako ga nisi vidio ni na terenu ni na klupi, onda je vjerovatno povrijeđen... :roll: Garnett je ubjedljivo najbolji odbrambeni igrač zadnjih 10 godina. Pierce je nekidan izjavio da bez njega ne mogu ništa, da im je on lider i da cijela ekipa igra bolje kad je on zdrav. U petorci igraju Perkins i Garnett, Wallace ulazi umjesto Perkinsa na peticu, dok je Big Baby Garnetova zamjena, tako da...

Pa onda zvanična statistika Celtic-sa za sezonu 2009/10 nije tačna i ako je povređen to potvrđuje moju tvrdnju da je zvanična statistika iz sezone 2008/09.

http://www.nba.com/celtics/stats/

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 12:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Šta ti nije jasno??? Garnett 29 utakmica, sve počeo kao starter! Wallace 31 utakmicu, 2 kao starter...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
FireKeyboard je napisao:
Sondri je napisao:

Pa onda zvanična statistika Celtic-sa za sezonu 2009/10 nije tačna i ako je povređen to potvrđuje moju tvrdnju da je zvanična statistika iz sezone 2008/09.

http://www.nba.com/celtics/stats/

ne, to potvrdjuje moju tvrdnju da ti nemas veze sa zivotom...

to je staristika 2009/10, fino pise kada je otvoris, cak ti pise i kada je zadnji put azurirana (u ovom trenutku-
Citiraj:
created: 12/31/2009,01:50 AM
)...

i sad sta ti lupas koji moj... ti, pogledao par utakmica i odmah si nasin ekspert...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
kidem je napisao:
ne, to potvrdjuje moju tvrdnju da ti nemas veze sa zivotom...

to je staristika 2009/10, fino pise kada je otvoris, cak ti pise i kada je zadnji put azurirana (u ovom trenutku-
Citiraj:
created: 12/31/2009,01:50 AM
)...

i sad sta ti lupas koji moj... ti, pogledao par utakmica i odmah si nasin ekspert...

A sta ti vrijeđaš koji q ? Jesam ja tebi možda nešto rekao ružno ? Prije nego što sam komentarisao ja nisam vidio Garnetta u ekipi.. i šta.. sad što ja to nisam znao (zvaničnu statistiku) dobijam ovakva poniženja ? Hajde molim te.. ko da sam pred sudom.
Prvo, pogledao sam veoma važne tri utakmice i ovo je već treći poraz zaredom Celticsa ove sezone. To nikako ne valja za samopouzdanje igrača.
I nisam ja nikakav ekspert samo govorim realno stanje u kojim se Celticsi nalaze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]