besmrtnik je napisao:
srbija defitnitivno...niko nije spomenuo jasnu šekarić...mislim da ima više osvojenih medalja nego hrvatska zajedno u svim sportovima
janica kostelic, pasalov, ivica kostelic, zajedno imaju jedno 6-7 zlatnih i jos toliko srebrnih

jasna da ima 100godina nebi mogla nastupati u dovoljno olimpijada da osvoji toliko medalja
treba postaviti malo bolje pitanje, ko je bolji trenutno ili u zadnjih 15 god i da li se odnosi na klubove ili na repke
moje misljenje o zadnjih 15god
fudbal
CRO ( ipak 3 mjesto na prvenstvu je nesto posebno, srbija nije bila ni blizu )
kosarka
Srbija ( sex droga bodiroga

)
rukomet
CRO ( sta da dalje kazem, olimpijsko i svjetsko zlato...)
vatarpolo
Srbija ( predugo je CRO bila u krizi ali jako blizu je, ako osvoji opet nesto dao bi svima po bod

)
odbojka
Srbija ( hrvati se tu tek bude )
tenis
CRO ( Djokovic je jos premlad ivanisevic i majoli su ipak osvojili 2 gren slema plus davis cup )
skijanje i zimski sportovi
CRO ( mada ipak bi tu stavio na prvo mjesto SLO )
vodeni sportovi ( plivanje )
CRO ( imaju i slovenci Mankoca i srbi Cavica ali hrvati ipak imaju Jovanovicku i jos njih 3-4 te mislim vise medalja )
pojedinacni sportovi Srbija ( sekaric ) CRO ( tamara boros, pasalov, )
Borilacki sportovi - ne poznajem ali neko je napisao da je CRO uvjerljivo bolja
atletika Blanka Vlasic CRO ( dragutin topic mislim da nikad nije osvojio zlato )...
mislim da su hrvati ipak bolji, kad dodam jos da ih ima manje
trenutno stanje ( prema igracima koji igraju za repke )
fudbal CRO, kosarka jednaki vatarpolo jednaki rukomet CRO tenis SRBIJA
na zalost zenski sport ne pratim pa ako ko zna neka malo napise stanje
kod mladih selekcija
Srbija u fudbalu i kosarci, vatarpolo jednaki, rukomet hrvati, odbojka jednaki
На основу којих података ти кажеш да ссу хрвати бољи од нас у борилачким спортовима?Ја додуше нисам нешто упућен у те спортове,али познато ми је да је наша карате,аикидо и џудо селекција освојила прегршт медаља.Зар није пре пар година карате репрезентација Репбулике Српске освојила светско првенство(тј један њен члан)?Е сад једино ако неко у борилачке спортове рачуна и онај фајт клаб,онда су можда бољи.