banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Dragi ljudi...
PostPoslato: 08 Jan 2008, 19:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Dragi ljudi...pisem Vam u svoje ime preko Flashman-ovog nicka (inace moj drug).

Naisao sam na ovu jako zanimljivu temu, pa rekoh da Vam napisem nesto sa profesionalne strane, vezano za sport kod nas.

Sto se tice Petra Pecanca...
Covjek je potegnuo bogu iz nogu, zbog ljubavi prema sportu, a isto tako i u ime ove "tako nazovi" zemlje. Potrosio je brdo para, dao sve od sebe, snagu, volju,...i evo kako mu se vraca.
Dok bira ko koga hoce, nebitno crnce, bijelce i kineze...izostavljeni su stvarno najbolji.

Doslo je do toga da se za sportistu biraju igraci kolektivnog sporta, sto bi i bilo u redu da je npr. Borac prvak Evrope ili svijeta, pa da je npr. kapiten tima ili naj-igrac i najbolji sportista kod nas., ali ovako ne.

Evo Vam moj slucaj...

Imam 23 godine, zivim u Banja Luci, gdje su mi se pradjedovi rodili, itd...

Jedini sam vozac iz BiH koji vozi u Formuli 3 u prvenstvu Evrope, Alpe-Adria Kupu i usput u Međunarodnom Prvenstvu Hrvatske.

U sezoni 2007. osvojio sam sve moguce podijume na 12 trka Sampionata.

citaj: 6 Međunarodnih titula u Formuli 3 i 1 titulu Sampiona BiH na krugu sa automobilom Alfa Romeo 156 SP.

1. Šampion Alpe-Adria Valvoline kupa u grupi D/E2
2. Šampion Alpe-Adria Valvoline kupa u generalnom plasmanu
- u konkurenciji 7 vozača (toliko nas ima u bivsoj YU u F3 i F3000)

3. Vice-Šampion Centralno-Evropske Zone u grupi D/E2
4. Vice-Šampion Centralno-Evropske Zone u generalnom plasmanu
- u konkurenciji 24 vozaca.

5. Šampion MR Prvenstva Hrvatske u grupi D/E2
6. Vice-Šampion MR Prvenstva Hrvatske u generalnom plasmanu
- u konkurenciji cca 12 vozaca.

7. Šampion BiH u klasi H14 (do 2000ccm.) - Alfa Romeo 156 SP
- ovoj tituli ne pridajem toliki znacaj, jer sam nastupio na samo dvije trke i osvojio dva prva mjesta u konkurenciji jedva 5 auta, pa vidite kakav je sport kod nas.

Usput prosle godine u svojoj prvoj sezoni u Evropi osvojio sam prvo mjesto u grupi SuperProducion sa Alfa Romeo 156 SP, te 3. mjesto u gen. plasmanu CEZ takmicenja.

Najmladji sam osvajac ove evropske titule (imao tada 21 godinu), prvi sam vozac iz BiH koji je osvojio medjunarodnu titulu i time ostvario najveci uspjeh u automotosportu BiH.

...eto to je moja prica, pa se ne zalim.
Samo pogledam i vidim: Kakva drzava, takvo i sve u njoj...od sporta do kulture, pa nadalje...

Ipak na kraju, ljudi kao sto je Petar Pecanac nece nikada biti zaboravljeni kao ni njihovi uspjesi od strane nas, istinskih zaljubljenika u sport.

Petre...kapa dole...i svaka cast!!!

Svim ljudima od srca zelim Srecnu i uspjesnu novu 2008. godinu.

Slika

Slika

S postovanjem,
Boris Miljevic - SAK Prodriver

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2008, 22:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Nov 2003, 20:30
Cak si se odrekao i sviranja:) Trebali ste nastaviti tandrkati, koliko - toliko (steta sto ste prestali)...

Ma .ebes sva ta govna koja su na kojekakvim pozicijama, ako si pronasao ono sto volis (i to je jako tesko) - udri...

Mislim, tako je to ovde, nepismeni i neobrazovani su svugdje oko nas i kad kontas koga bi stavio tamo ili ovamo na neku poziciju tek onda skontas da ustvari nemas nikakvog izbora - sve ista govna.

Pozdrav !!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]