banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Честитке бољем!
Очекивано. Искусно. Сигурно.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 10:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
ajmo ključ

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Прво да се отвори нова тема.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 14:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa nije počela još nova sezona

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne pratim košarku, koji je to fazon oko Gurovića i navijača Partizana? I čime oni opravdavaju takvo ponašanje? Da li bilo ko može bilo čim opravdati takvo ponašanje? O čemu se radi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ne pratim košarku, koji je to fazon oko Gurovića i navijača Partizana? I čime oni opravdavaju takvo ponašanje? Da li bilo ko može bilo čim opravdati takvo ponašanje? O čemu se radi?

Pa svako ima neku svoju verziju događaja, ali mislim da se otprilike sve svodi na činjenicu da je Gurović igrao za Partizan, a poslije toga, preko Vojvodine, došao u Zvezdu. Nakon toga se momentalno u očima svakog grobara transformisao u neprijatelja broj jedan, pogotovo što je ispalo da je čovjek Zvezdaš do koske, mada mu se nema šta zamjeriti, jer je za Partizan odgirao korektno i profesionalno. Nakon toga počele su orkestrirane prozivke sa tribina, prvo prema njemu ("Milane ustašo"), što zvuči pomalo smiješno, kad je upućeno čovjeku koji na ruci ima tetovažu Draže Mihajlovića. Nakon toga počinje verbalni rat Gurovića sa grobarima, koji na jednoj utakmici nisko vrijeđaju njegovu porodicu, a on je reagovao ljudski, ne i sportski i profesionalno, kako mu nalaže status sportiste, i zavrljačio flašu sa vodom u gledalište zveknuvši nekog navijača u glavu. To je za grobare bio signal, da sa jednostavnih psovki upućenih njemu, pređu na nešto složenije koje mu se tiču porodice, pa na njegovj zgradi ubrzo osviću grafiti "J..mo ti ženu Milane" i najimbecilniji produkt ljudskog uma "Kćerka ti je kurva Milane", što nije samo imbecilno već i ogavno, jer mu kćerka ima negdje oko 4-5 godina. Poslije toga brzo nastaje nova uvreda "Ćale ti je alkos Milane" i vrlo brzo nastaje i kompletna pjesma iz kreativne radionice za retardiranu djecu sa Južne tribine. Pjesmu sam jednom postovao na prethodnim stranama i nemam namjeru da još jednom postujem to smeće... I tako. To je što se tiče direktno Gurvoića i grobara. To što je on sam po sebi, kratkog fitilja, prepotentan i što pljuje i svađa se sa sudijama, nema direktno veze sa Partizanom, mada su njegove vječite priče o Partizanovoj protekciji i Partizanovom lobiju u savezu i među sudijama, dodatno podgrijale animozitet. I tako, meni je takođe ostalo nejasno šta je, osim te flaše u nečiju polupraznu glavurdu, on toliko skrivio, a pogotovo mi je ostalo nejasno, šta su to krive njegove kćerka, žena i njegov stari? Molio bih i ja ove grobare da konačno razrješe misteriju... Inače odgovori tipa "Gurović je fukara", ili neki drugi koji će u sebi sadržavati pogrdan pridjev, koji opisuje mentalno stanje pomenutog, ne smatraju se odgovorima. Pitanje je "šta je skrivio?", a pogotovo "šta je to kriva njegova porodica?"... Ajmo grobari...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 08:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

postoje dve istine. istina i ciganska istina.
u prethodnom postu, jedino je istinito da svi imaju svoju verziju događaja.

prva neistina je da je gurović iz Partizana, preko Vojvodine, došao u KK državni projekat (kakva država, takav i projekat) gurović je iz Vojvodine došao u Partizan, poslije je otišao u Huventud par mjeseci, a onda u zvezdu.

dalje, Partizan ga je nakon par mjeseci najurio. istini za volju, nije bio u formi, ali mislim da ga je otjerao Vujošević, jer gurović, jednostavno, nije timski igrač. a to u ozbiljnim ekipama ne prolazi. postoje pisani tragovi u novinama da je hvalio Grobare, kao najbolje navijače, i da zamjera upravi Partizana što nisu produžili ugovor. dalje, gurović je tada optuživao čelnike zvezde da su uvukli srpsku košarku u jadransku ligu (što je jedna od rijetkih istina koje se mogu čuti od ovog kompleksaša).

e sad, kako je počelo vrijeđanje...

prvi derbi nakon što je gurović došao u zvezdu (bio sam tamo), Grobari su skandirali ŽENA ti je kurva milane. pretpostavljam da ga je neko iz zvezdine uprave naputio da priča gluposti o ćerci, jer je niko nije spomenuo taj put. nakon milankovih izjava u novinama, probudio se bijes u grobarima i počele su pjesme o djetetu kopiletu, što je, uzgred budi rečeno, čista istina.

i na kraju, poslije zadnjeg derbija, kad je prvi put bilo skandiranje "ćale ti je alkos, milane", trener zvezde, karadžić, počinje priču kako su navijači Partizana "previše upućeni u privatni život gurovića", i u nastavku počeo pričati kako to nije slučajnost itd.

mislim, žena kurva, ćerka kopile, ćale alkos. kraj takvog cirkusa u kući, nije ni čudo što je kompleksaš.

inače, milane ustašo je skandirano isključivo iz razloga što je u djetinjstvu milan navijao za splitski Hajduk.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 08:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i da, kako moderator na forumu može da bude nepristrasan i objektivan, kad napiše
Citiraj:
retardiranu djecu sa Južne tribine

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Sta da ti kazem drug....moras da se pomiris sa tim da su oba moderatora na sportu zvjezdasi......jos malo pa cemo nitro i ja da uvedemo diktaturu....nece se moc pisat nista sto je protiv zvijezde tako da.....imate jos malo vremena dok napisemo nova pravila..... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
bd2308 je napisao:
mislim, žena kurva, ćerka kopile, ćale alkos. kraj takvog cirkusa u kući, nije ni čudo što je kompleksaš.

Koji si ti jadnik, to je bruka! Ne jadnik, to je za tebe kompliment, ti si "čovjek" sa blagom retardacijom u izraženom obliku! I da je sve navedeno istina, a pričaš da je provjerena informacija, šta tebe, mene ili bilo koga zabole ona stvar za tim? Ko ti je on u životu? Šta ti je uradio loše? Još pričaš kompleksaš o čovjeku koji je srušio Dream Team? Imaš li ti išta u glavi ili samo pričaš ono što pročitaš u Svetu ili Skandalu? I Sijuks je grobar, i The One pa ih nikad nisam čuo da se miješaju u nečiji privati život! Kad malo bolje promislim, žalim te, nije tebi lako!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 09:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

koji se onda kurac ti miješaš u moj privatni život?srušio dream team? šta je dream team? na srpskom nije ništa, ovako kako si ti napisao, to je hrvatski jezik.

a šta je onda radio bodiroga, divac, ostatak ekipe? asistirali guroviću?

i da, uzimam sebi za pravo da ga zovem kompleksašem, jer se majmun popne na šipku na severu i proziva "grobarske pičke", jer je majmun uhvatio palicu u ruke poslije utakmice i išao sa vođama UB da traži grobare po gradu (pogledaj njegov intervju u sportu, ako on laže, lažem i ja), za majmuna koji kaže da niko od navijača partizana nije završio ni osnovnu školu (inače, milan je napustio srednju poljoprivrednu u prvom razredu). i na kraju krajeva, šta si se ti, retardu, našao prozvanim??? jesam li te spominjao možda?

ako majmun koji prima 500.000 evra ne može da istrpi vređanje, nek se uhvati motike i sadi krompir, niko ga neće dirati.

i šta je to iz sveta i skandala, molim te da mi pojasniš? ili si to onako lupio?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Vrijeme je da se ovo zakljuca.....sezona je zavrsila a pocelo je sa raznoraznim prozivanjem, psovanjem i uvredama.....eto....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Sva vremena su u UTC [ DST ]