Citiraj:
Ne pratim košarku, koji je to fazon oko Gurovića i navijača Partizana? I čime oni opravdavaju takvo ponašanje? Da li bilo ko može bilo čim opravdati takvo ponašanje? O čemu se radi?
Pa svako ima neku svoju verziju događaja, ali mislim da se otprilike sve svodi na činjenicu da je Gurović igrao za Partizan, a poslije toga, preko Vojvodine, došao u Zvezdu. Nakon toga se momentalno u očima svakog grobara transformisao u neprijatelja broj jedan, pogotovo što je ispalo da je čovjek Zvezdaš do koske, mada mu se nema šta zamjeriti, jer je za Partizan odgirao korektno i profesionalno. Nakon toga počele su orkestrirane prozivke sa tribina, prvo prema njemu ("Milane ustašo"), što zvuči pomalo smiješno, kad je upućeno čovjeku koji na ruci ima tetovažu Draže Mihajlovića. Nakon toga počinje verbalni rat Gurovića sa grobarima, koji na jednoj utakmici nisko vrijeđaju njegovu porodicu, a on je reagovao ljudski, ne i sportski i profesionalno, kako mu nalaže status sportiste, i zavrljačio flašu sa vodom u gledalište zveknuvši nekog navijača u glavu. To je za grobare bio signal, da sa jednostavnih psovki upućenih njemu, pređu na nešto složenije koje mu se tiču porodice, pa na njegovj zgradi ubrzo osviću grafiti "J..mo ti ženu Milane" i najimbecilniji produkt ljudskog uma "Kćerka ti je kurva Milane", što nije samo imbecilno već i ogavno, jer mu kćerka ima negdje oko 4-5 godina. Poslije toga brzo nastaje nova uvreda "Ćale ti je alkos Milane" i vrlo brzo nastaje i kompletna pjesma iz kreativne radionice za retardiranu djecu sa Južne tribine. Pjesmu sam jednom postovao na prethodnim stranama i nemam namjeru da još jednom postujem to smeće... I tako. To je što se tiče direktno Gurvoića i grobara. To što je on sam po sebi, kratkog fitilja, prepotentan i što pljuje i svađa se sa sudijama, nema direktno veze sa Partizanom, mada su njegove vječite priče o Partizanovoj protekciji i Partizanovom lobiju u savezu i među sudijama, dodatno podgrijale animozitet. I tako, meni je takođe ostalo nejasno šta je, osim te flaše u nečiju polupraznu glavurdu, on toliko skrivio, a pogotovo mi je ostalo nejasno, šta su to krive njegove kćerka, žena i njegov stari? Molio bih i ja ove grobare da konačno razrješe misteriju... Inače odgovori tipa "Gurović je fukara", ili neki drugi koji će u sebi sadržavati pogrdan pridjev, koji opisuje mentalno stanje pomenutog, ne smatraju se odgovorima. Pitanje je "šta je skrivio?", a pogotovo "šta je to kriva njegova porodica?"... Ajmo grobari...