banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 02:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 09:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Samo ti svoj posao a moj kad stignes.
Za neke Evropa prestaje na Bajakovu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 11:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kao što rekoh kompleks na kompleksu!!! Ko je tebe i tvoj posao uopšte spominjao???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 15:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Heja heja Cibosi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Sondri je napisao:
Koliko su Hrvati narod prepun kompleksa, pokazalo se i večeras!!! Dođe im Panathanaikos ništa, dođe Olimpija ništa, Maccabi ništa, Roma ništa, a naleti Partizan i odma "ustaše" polete da galame Srbe na vrbe i sl.!!! Jadno je što jedan tako pederski grad ima ekipu u Euroleague, a Zadar koji puni dvoranu čak i kad dolazi sarajevska Bosna, naravno puno manju dvoranu, igra NLB ligu!!!

Inače Hrvatskim klubovima,a osobito Ciboni kada dolazi igrati u BG aplaudiraju i plješću tijekom igre te tu i tamo čije se povik bravo ustaše...Daj čovječe skuliraj se malo pa poslušaj navijanja u Bg...Ti je tako bilo pred kraj juge i trajat će još jako dugo,mislim uvredljivo navijanje sa obje strane..Jebi ga... 8) Bitan je rezultat... :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 16:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Hrvate na vrbe! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 18:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

otok je napisao:
Inače Hrvatskim klubovima,a osobito Ciboni kada dolazi igrati u BG aplaudiraju i plješću tijekom igre

Kompleksaš prvo pročitaj šta sam napisao pa onda komentariši!!! Rekao sam da je Draženov dom na 90% utakmica gotovo prazan, jedini izuzetak je kad dolaze Zvezda i Partizan!!! Pogledaj meč Zvezda - FMP, Partizan - Maccabi, Partizan - Zvezda,... pa ćeš vidjeti kako se navija za svoj klub bez obzira koje takmičenje i koji protivnik je u pitanju! Ne kažem da nije posebna prilika kad dolazi Cibona, ali to se ne može porediti sa vječitim derbijem dok na utakmici Cibona - Zadar dođe šačica ljudi, a kad je tu Partizan traži se karta više!!! O tome sam govorio!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:
otok je napisao:
Inače Hrvatskim klubovima,a osobito Ciboni kada dolazi igrati u BG aplaudiraju i plješću tijekom igre

Kompleksaš prvo pročitaj šta sam napisao pa onda komentariši!!! Rekao sam da je Draženov dom na 90% utakmica gotovo prazan, jedini izuzetak je kad dolaze Zvezda i Partizan!!! Pogledaj meč Zvezda - FMP, Partizan - Maccabi, Partizan - Zvezda,... pa ćeš vidjeti kako se navija za svoj klub bez obzira koje takmičenje i koji protivnik je u pitanju! Ne kažem da nije posebna prilika kad dolazi Cibona, ali to se ne može porediti sa vječitim derbijem dok na utakmici Cibona - Zadar dođe šačica ljudi, a kad je tu Partizan traži se karta više!!! O tome sam govorio!!!

Nije vazno sta si ti napisao nego kako je on to procitao :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2007, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
otok je napisao:

Halo biseru dobro pročitam svačiji post prije nego počnem komentirati....I znam da nije uopće bit koliko je bilo publike u Draženovom dom već te malo jebe skandiranje te iste publike.. :wink: E pa o tome i ja pišem biserko,a ne o tome koliko ljudi dolazi na pojedine utakmice..Šta tebe zaboli ona stvar koliko će publike doći protiv Partizana a koliko protiv Zadra u Draženovom domu,o tome neka brine klub,htio sam reći da je isti kurac kad dođe Cibona u BG!!! Isto je kada 5oo ili 5ooo ljudi počne vrijeđati ili paliti Hrv.zastavu na tribinam..O tome je bit..Tako je i u ZG kada dođe Partizan ili Zvezda..Sasvim je svejedno da li te vrijeđa puna ili pola dvorane... 8) ja mislim da je kompleks ne pobjediti 17 god.u ZG... :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 03:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uopšte me ne zanima nacionalističko skandiranje publike pošto svako normalan shvata da toga mora biti!!! Panathinaikos je trenutno najjača i najskuplja ekipa u Evropi prepuna zvijezda, a u Draženov dom dođe jedva 1.500 ljudi da ih gleda, a protiv Partizana dvorana je puna!!! To samo pokazuje o košarkaškoj neobrazovanosti zagrebačke publike kojoj je nacionalna netrepeljivost važnija od kvaliteta košarke!!! Smatram da bi Zadar mnogo bolje predstavljao Hrvatsku u Evropi i da bi sa ovoliko lošijim timom imali isti skor kao i Cibona!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 15:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Uopšte me ne zanima nacionalističko skandiranje publike pošto svako normalan shvata da toga mora biti!!! Panathinaikos je trenutno najjača i najskuplja ekipa u Evropi prepuna zvijezda, a u Draženov dom dođe jedva 1.500 ljudi da ih gleda, a protiv Partizana dvorana je puna!!! To samo pokazuje o košarkaškoj neobrazovanosti zagrebačke publike kojoj je nacionalna netrepeljivost važnija od kvaliteta košarke!!! Smatram da bi Zadar mnogo bolje predstavljao Hrvatsku u Evropi i da bi sa ovoliko lošijim timom imali isti skor kao i Cibona!!!

Nemaš ti pojma o Ciboni,a još si manje kompetentan da daješ ocjenu ko bi bolje predstavljao Hrvatsku u Evropi..Taj "pederski grad" dao je ekipu koja je dva puta bila prvak Evrope 85,86..dva puta pobjednik kupa pobjednika kupova 82 i 87 te jednom pobjenik kupa Radivoja Koraća 72..
Klub u kojem su igrala dva velikana svjetske košarke K.Ćosić i D.Petrović,kužiš...I sad ti pričaš o nekoj neobrazovanosti ZG publike koja ništa manje ili više nije nacionalno netrpeljiva od Bg publike..Ako te toliko nezanima nacionalističko skandiranje publike,kao što si naveo na početku ovog posta,pa zašto onda napadaš ZG publiku,kada tvrdiš da je to danas normalno..Di je tu logika,halo????O Zadru neću ovaj put..Respect...

P.S I u bivšoj sfrj utakmice između Cibone i Partizana ili Zvezde su bile najposjećenije....Koga briga za Grke... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Alo purgeru oladi malo...
Stvarno si poceo da smaras.Bas si me zabrinuo i nemoj toliko da se lozis,KUZIS :lol:
Zaboli nas bre za tvoju Cibonu i taj "pederski grad" :lol:
Dodji ti malo kod nas pa da vidis kako se navija 0X
Od.ebi u sirokom luku :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ajd dobro je ljudi......smijesno je ovde pisat ko kome sta skandira i raspravljat o tome....ili se vratite na temu ili da zakljucavamo, brisemo ili premjestamo.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ok uredniče,ne ljutim se što si brisao moje postove,nije moj stil da se prepucavam...U krajnjem slučaju jedino bitno je rezultat.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
tebi govno naraslo pa mislis da je srce a purgi ?!

daj malo hladi guzicu, zaboravljas na kojem si forumu ?!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 13:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
The Godfather je napisao:

A na kojem je to on forumu?Na partizanovom?
Nego nece Partizan pobijedit u Zagrebu ni sljedecih 18 godina pa se ti duri koliko god hoces!
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:

Grobaru meni je srce naraslo davne 1991 god.i daj skini mi se sa tim purgeru...Kakve veze ja imam sa purgerom..Da malo bolje pogledaš ispod mog avatara vidio bi di sam...Dobro znam na kojem sam forumu i dobro znam kakav je rezultat bio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

otok je napisao:
meni je srce naraslo davne 1991 god.

U Bariju, stadion Sv.Nikola???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 16:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
otok je napisao:
meni je srce naraslo davne 1991 god.

U Bariju, stadion Sv.Nikola???

Napisao bi ti,ali ću biti brisan odmah pa se susdržavam... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
OK. Dosta je bilo. Tema ide pod ključ. Kako vidim Freak je i brisao postove i upozoravao vas, pa nije pomoglo.
Šteta što ste upropastili baš ovu temu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]