banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: SRBIJA-JERMENIJA
PostPoslato: 09 Okt 2006, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Da pogadjamo rezultat,ja mislim da ce biti 5-0

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 21:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2006, 17:30
Cisto sumnjam u taj rez. 5:0 nemamo mi taj mentalitet za zabijanje golova bice dobro i 2:0 sa ovakvom igrom i njihovim bunkerom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 21:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
Isto kao i do sad - 1:0. S tim da cemo mozda dati i drugi gol, ali samo ako nam oni jednom zabiju. Strijelac Pantelic, a ako dodje do drugog gola dace ga Zigic. Marakana za nijansu punija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
3-0 galantno,jednostavno,nije neki protivnik ali svaka cast momci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 21:47 
Pripravnik
Pripravnik

Ipak je bilo bolje nego sto sam mislio, mada su Jermenci malo zesci levati. Ali svejedno, lijepo su odigrali, iako lopta nije htjela u go. Zigicu svaka cast, stvarno je igracina!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Po rezultatu izgleda da je bilo lagano čišćenje, a ono bi guravo! Zato Grci carevi napuniše Bosnu, a sudija pokaza crveni pogrešnom igraču, koji moron!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Ovde je rijec o Srbiji a ko *ebe BiH...
Svaka cst momcima na igri i rezultatu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Malo guravo opet, ali nije loše... Izgleda da je ove već prežaljene protivnike najteže dobiti, bar za našu reprezentaciju...
Ipak ono što mi se sviđa je da opet ne izostaje borbenosti i truda. Ne prilazi se protivniku sa omalovažavanjem, već se gine na terenu. Klemente je odlično i vodio utakmicu. Vidio je čovjek gdje škripi, pa uveo adekvatne zamjene... Saša Ilić je ipak potreban u prvom timu, jer boljeg jednostavno nema. Jeste krhke građe i malo sporiji, pa bi tu moglo da se nađe objašnjenje zašto ga nema češće na terenu. Ipak zna da podijeli loptu u pravom trenutku i da odigra na prvu... Žao mi Pantelića. Pokazao je ogromnu želju, ali njega baš nije išlo večeras. Opet stativa, pa promašen penal, pa se 2 puta nađe na putu lopte prema golu, pa se još i okliznu dobroj poziciji pred golom. Ipak za pohvalu je ta želja koju pokazuje dok igra za reprezentaciju. Stanković nešto bolji, a Kovačević po meni uz Žigića prvo ime utakmice (ponovo). Taj čovjek jede i loptu i protivnike na sredini terena. O Žigiću ne treba trošiti riječi. Dva penala i gol. I stalna opasnost po protivnički gol.
Dobro je. Nije odlično, ali i dalje mislim da će sve doći na svoje s vremenom. Prepoznatljiva igra se ne može stvoriti za 2-3 utakmice. Za to treba vremena, rezultati su zasad odlični, pa nemamo razloga da se bunimo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik

Rekao sam ja cim je on promasio penal da ga treba izvesti. Jednostavno on je takav da nece stati dok ne da dva gola da se ispravi, pa makar poginuo. A lopta ga nije htjela da je to bruka.

A meni je i Koroman bio dobar, kako je samo zavrne kad ubacuje! Ako se sjecate one situacije kad je Zigica u glavu pogodio od skoro pa korner zastavice, pa golman odbranio. To mi je bila najljepsa akcija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 18:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Sto se mene tice, najslabija karika (pocetne postave) je bio Trisovic, i to na obe utakmice. Taj covjek ili prodje pa ne zna centrirati, ili bude u prilici za sut pa sutira u PM...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 13 Okt 2006, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Trišović je odigrao dobro onu prijateljsku utakmicu protiv Češke i od tada ništa nije uradio kako treba. Ali nema veze, sve dok pobjeđujemo i dok stalno prolazi iz X u 1 :D

Što se tiče penala nad Žigićem, oba su u najmanju ruku diskutabilna. Čovjek se već baca bolje neg' Inzagi. Dobro, ne baš BOLJE od Inzagija, koji je svjetski i evropski šampion u tome, ali nije ni daleko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 13:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Bitna je da smo zabiljezili jos jednu pobjedu! Zigic je stvaro igracina, i to je jos jednom pokazao, zao mi je Pantelic, trudio se ali ga nije islo!!! Lazovic zlatni dzoker Klementa, skoro uvijek kad udje da gol!!! Kovacevic je stvarno bio borben, i mislim da je u svakom slucaju bolje resenje od Duljaja!!! Veliki plus za nas je sto je Portugal izgubio od Poljaka 2:0!!! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 16:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2006, 15:13
Malo je Van Damme pogresio 2:1 je Poljska pobjedila Portugalce. Meni je zao sto Ilic ima tako malu minutazu, a stvarno je igracina. to je jedna od mnogih gresaka od Klementea. Prvo trebao bi da izbaci Pantelica i da ubaci vise Ljuboju, ili da pozove Kezmana. Poceo je davati golove u Fernebahceu!!! a Danko Lazovic je opet dokazao sta ume, a ne kao Pantelic(Dobar je igrac al ga ne ide, zato treba ubaciti igraca kojeg ide) Prvo penal pa ona 17HILJADA sansi...pokraj gola :D
al nema veze, ipak smo prvi na tabeli i idemo dalje!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 16:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
[quote="Dulls"]Malo je Van Damme pogresio 2:1 je Poljska pobjedila Portugalce.

Moja greska! Slazem se da Ilic treba da ima vecu minutazu, zato sto je pravi igrac sredine terena, koji moze da razigra ostale!!! Trisovic bi mozda trebao da se preseli na klupu!!! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]