Citiraj:
Gleado sam snimak utakmice Srbije-Belgije.Vidio sam da je Srbija iz jedne sanse dala gol.Vidio sam jednu precku Belgije,i jednu stativu u zadnjoj minuti.
Pretpostavaljam da si gledao snimak na Eurosportu.
A nisi vidio tri prilike za Srbiju u prvih pet minuta drugog poluvremena, nisi vidio stativu Pantelića i Vidićev promašaj iz čiste pozicije pred golom. Nisi gledao utakmicu i nisi vidio da je Belgija igrala svo vrijeme na svojoj polovini. Nisi vidio da je odnos u udarcima prema golu bio 13 prema 8 za Srbiju. Ako je u takvom odnosu snaga Belgija bila bolja onda moram zaključiti da barataš sa krajnje oskudnim znanjem o fudbalu. Da ne pričam da su i dvije belgijske prilike došle isključivo kao plod grešaka odbrane Srbije, a ne koa plod belgijskih dobrih akcija... I o kakvoj onda nadmoći Belgije ti govoriš?
Citiraj:
nebi se slozio da je Moldavia trecerazredna ekipa,Grci su ih tesko 1-0 pobjedili. Mi smo zakazali u prvom poluvremenu,nismo iskoristili 3sto posto sanse. Dok smo u drugom dali dva gola,i dokazali da imamo karakter,sto je jako pozitivno.
Ne moraš se ti slagati, Moldavija jeste trećerazredna ekipa, koja nema nikakvih aspiracija niti šanse za jedno od prva dva mjesta u grupi, a od takve selekcije gubiti 2:0 na poluvremenu je jako neozbiljno za reprezentaciju koja se smatra kandidatom za jedno od ta prva dva mjesta... Grci su se možda namučili, ali su ih pobijedili, a BiH je lagano mogla da izgubi i sva tri boda. Da ne pominjem da ni Grčka nije ono što je bila prije dvije godine. Iako još nose titulu evropskog šampiona, njihov izostanak sa SP dovoljno govori da su u padu nakon te 2004. godine...