banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2006, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Vozač Renoa i aktuelni svetski prvak u formuli 1, Fernando Alonso, vratio je prvo mesto u ovogodišnjem šampionatu pobedom na trci za Veliku nagradu Japana na stazi Suzuka.

Alonso je do 15. pobede u karijeri i 10 poena prednosti u odnosu na Mihaela Šumahera u pohodu na drugu uzastopnu titulu, stigao u vremenu 1:23:53.413h, ispred Felipea Mase, Đankarla Fizikele, Džensona Batona i Kimija Rainkonena.

Vozač Ferarija Mihael Šumaher odustao je 17 krugova pre kraja, zbog otkazivanja matora. Nemcu je ovo drugo odustajanje u ovoj sezoni, a Ferariju prvo otkazivanje motora još od 2001. godine.

Odluka o prvaku biće donesena na poslednjoj trci u sezoni za Veliku nagradu Brazila. Sada Alonso ima meč loptu, ali ako Šumaher pobedi, a Španac ne osvoji nijedan bod – Nemac postaje prvak po osmi put u karijeri.

VAMOS NANDO

Sve se vraca,sve se placa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 14:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2006, 17:30
Kakav je vozac Alonso u Golfu II bi zavrsio bar 4ili5 :lol: :lol:
Mada negotivim ni jednog ni drugog Montija je bio Zakon

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sinoc sam u pola 5 usao u kucu, jutros se u 15 do 7 probudio i gledao F1. Isplatilo se. Trka sama po sebi nije bila nista posebno, ali onaj momenat kada je Schumi ispao se morao gledati uzivo. Iskreno nisam fan ni jednog ni drugog, ali mi je krivo sto se sezona zavrsila ovako. Vise bih volio da je ostalo napeto sve do Brazila. Ova sezona je manje vise gotova, a sledecu jedva cekam. Vjerujem da ce biti izuzetno interesantna. Alonso u McLarenu, Kimi u Ferrariju, BMW najavljuje osjetna poboljsanja ... Ko zna, mozda i Buttonu konacno krene :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Prijatno sam iznenadjen sto ima jos fanova F1.Ja nikako ne gotivim Schumija i drago mi je sto mu se ovo desilo.Navijao sam za Montoyu al' ode cova u Nascar i koliko vidim na prvoj trci je zauzeo 2. mjesto :D
Daj da se malo organizujemo pa da seledece godine odemo na neku trku(Madjarska,Italija,Turska...)

C YA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Alonso uber alles :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sestra moja je bila ove godine na VN Velike Britanije. Sinoc sam gledao slike. Perverzija.

Citiraj:
Daj da se malo organizujemo pa da seledece godine odemo na neku trku(Madjarska,Italija,Turska...)

Ja sam za. Mislim da nam je Hungaroring najrealniji. Viza nije skupa, nije ju tesko dobiti, a i najblize je.

Citiraj:
Navijao sam za Montoyu al' ode cova u Nascar i koliko vidim na prvoj trci je zauzeo 2. mjesto

Sta ce .. ludak :)

Nego, takticki gledajuci, Sumaheru je jedina nada da nagovori Satoa da zabije u Alonsoa u Brazilu .. Znajuci kakav je japanac idiot, to ne bi trebalo biti tesko :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiram Schumija:
"Naš tim je odličan, najbolji. Danas smo se potrudili, ali nismo uspeli. To je Formula 1. Nisam mnogo razočaran. U Brazilu ću se boriti za tim, to mi je prioritet"

Kakva ironija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 22:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ove godine sam,sticajem okolnosti,bio u Monacu dan poslije trke i mogao sam bar malo osjetiti atmosferu koja je vladala.Nisam mogao odoliti a da se bar ne prosetam stazom(ulicama) i da ne napravim par fotki.To je nesto fantasticno i nezamislivo mi je kako mogu onolikom brzinom da jure po tako uskim ulicama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Men je zao sto Shumi nije uzeo. Zasluzio je da ode sa stilom... ali meni sve ovo smrdi na namjestaljku. Cuj da Ferariju otkaze motor. Skoro pa nemoguce.
Pazite ovo, Lonso proslih dana napada svoj tim da ga sabotiraju i vjerovatno najavljuje tuzbe kontrole, sta ti ja znam...svi se useru raskrinkavanja velikih prevara (kao u italijanskom fudbalu) i vracaju stvari na svoje mjesto. tj. Alonsa na pobjednicko postolje, a Sumija u pemziju bez ljage na licu... i naravno najbrzi cirkus nastavlja sa radom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 14:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
Men je zao sto Shumi nije uzeo. Zasluzio je da ode sa stilom... ali meni sve ovo smrdi na namjestaljku. Cuj da Ferariju otkaze motor. Skoro pa nemoguce.
Pazite ovo, Lonso proslih dana napada svoj tim da ga sabotiraju i vjerovatno najavljuje tuzbe kontrole, sta ti ja znam...svi se useru raskrinkavanja velikih prevara (kao u italijanskom fudbalu) i vracaju stvari na svoje mjesto. tj. Alonsa na pobjednicko postolje, a Sumija u pemziju bez ljage na licu... i naravno najbrzi cirkus nastavlja sa radom.

Ako je FIA na necijoj strani onda je sigurno na strani Ferarija(nemam nista protiv tog tima vec protiv Schumija).Sumnjam u namjestanje.Koliko sam upoznat sa pravilima jedan bolid mora da odveze minimalno dve uzastopne trke i to su velika opterecenja.
I na zadnjoj trci tj na kvalifikacijama za PP Masa je kocio Nanda i sudije to nisu sankcionisale a da se tako nesto desilo nekom drugom timu kazna bi bila rigorozna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 16:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
Izgubljena bitka ne znaci izgubljen rat!!!

Sve ovde pise...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ali meni sve ovo smrdi na namjestaljku

Ne vjerujem. Sumaher je u istoriji pokazao da je spreman na mnogo sta da bi dosao do pobjede tako da on sigurno nije pristao na 'poklanjanje' titule Alonsu. Ferrari takodje nije mogao ucestvovati u tome, ipak je on za njih ucinio mnogo, a da je neko s vana sabotirao bolit je ipak nevjerovatno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 09:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ma Ok, ja sam to rekao u afektu jer sam mislio da ce Shumi uzeti, iako nisam njegov fan.
Izgleda da je Reno zaista dosta spremniji i bolji ove sezone od Ferarija i da je Ferrari zbog toga svo vrijeme davao 101% bolida, Shumi se trosio nevidjeno. Sve to rezultovalo je onom eksplozijom bolida koji je vjerovatno u trci za sampionatom trpio nevjerovatna opterecenja.

Zao mi je sto Shumi nece uzeti, nekako mi je vise zasluzio, najvise se borio!
Ipak, jos nije swe gotovo iako su svi asovi u rukama Alonsa. Shumi je izjavio da je svjestan da je izgubio sampionat i ne zanosi se idejama da jos ima sanse. Bez obzira na cinjenice, Shumi je profi (prototip profija) i sigurno ce voziti trku bez uticaja emocija.
Sanse su male, 1:100 000 (ili koliko vec) da Alonso ne zavrsi, a da Shumi prospe shampanjac.
Vidjecemo u Brazilu!
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 13:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2006, 16:53
Ja se iskreno nadam pobjedi shumija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po