banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 13:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 00:40
simo je napisao:
Ti blesavi si cudo.Ajde ti malo prenoi pa komentarisi.Kad toliko volis HRT placaj njima pretplatu.Uvijek nam je tudje bolje.Takvi smo mi.da li si razmisljaokako ti ljudi rade,imaju li normalne uslove.Koliko ja znam sve rade ili iz Banjaluke ili istocnog Sarajeva.nemaju mogucnosti da plate komentatorske pozicije,a ti navalio na HRT.Gledaj na njima Srbiju i srpske sportiste.Bas ces se nagledati.Sta god ovi sa RTRS-a da urade nevalja vam.Kakvi ste to ljudi.Pitam vas zar mislite da volite reprezentacije vise od njih.Kako bih volio da sami jednom sjednete pred televiyor,kao i oni,pa da komentarisete.Umrli bi od straha.samo naprijed navalite na njih.Rekao sam vec jednom i ponavljam nemojte generalizovati stvari.Ako imate nesto da napisete pokusajte konkretno,a ne svi su isti.E,nisu.Mozda su i vece patriote od vas,a moraju neke stvari raditi jer ih na to zakon obavezuje.O tome niste razmisljali.

daj ne kenjaj, ako neko drugi nesto bolje radi onda se ugledaj na njega...Sta ti branis komentatore, ako ne zna to da radi, onda i ne treba da radi, ovo da su mu slabi uslovi, kakve to veze ima sa komentarisanjem, to je stvar osjecaja kada komentarises, da znas sta da pricas, ne da bubas ko maksim po diviziji samo da se laprda, drugo trebas znati kako da ozivis samu utakmici itd...Tesko je,ali svaki je posao tezak...Ovo za istocno Sarajevo, ko ih jebe kada biraju prvo Pale pa onda Sarajevo za glavni grad, eto im Sarajevo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
simo je napisao:
da li si razmisljaokako ti ljudi rade,imaju li normalne uslove.Koliko ja znam sve rade ili iz Banjaluke ili istocnog Sarajeva.nemaju mogucnosti da plate komentatorske pozicije.E,nisu.Mozda su i vece patriote od vas,a moraju neke stvari raditi jer ih na to zakon obavezuje.O tome niste razmisljali.

Nema tog zakona i tih para koji bi pravog i cestitog covjeka natjerali da rade protiv sebe i svog naroda....to sto nemate uslova sami ste krivi kad su ovi nasi politicari donosili zakone da se osnuje javni servis bih i da se dve trecine od preplate pripadne BHTV vi ste sutili......ako svi budemo sutili i cekali boziji paket dobro nam se nepise,isto ko ovi vulturesi gore koji su se pomirili da im klub igra u ovoj nakaradnoj premier ligi bih po livadama uz koje pasu koze i ovce a pijani seljak isjece zalutalu loptu jer je pala na njegovu njivu :lol: :lol:

ko je vama sa RTRs branio da izadete u javnot da kazete treba nam toliko i toliko para da obezbjedimo pravo prenosa sa svjetskog prvenstva u njemackoj,da posaljemo nase komentatore tamo i da napravmo kvalitetan program,ja ti garantujem da bi narod skupio potrebne pare a ne da trpimo bruku ,nasu reprezentaciju da gledamo na HRT ,cak onu zadnju tekmu sa obaleom slonovace nismo ni mogli gledati,zamisli sta bi se desilo da je ta tekma nesto odlucivala..................................

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]