simo je napisao:
Ti blesavi si cudo.Ajde ti malo prenoi pa komentarisi.Kad toliko volis HRT placaj njima pretplatu.Uvijek nam je tudje bolje.Takvi smo mi.da li si razmisljaokako ti ljudi rade,imaju li normalne uslove.Koliko ja znam sve rade ili iz Banjaluke ili istocnog Sarajeva.nemaju mogucnosti da plate komentatorske pozicije,a ti navalio na HRT.Gledaj na njima Srbiju i srpske sportiste.Bas ces se nagledati.Sta god ovi sa RTRS-a da urade nevalja vam.Kakvi ste to ljudi.Pitam vas zar mislite da volite reprezentacije vise od njih.Kako bih volio da sami jednom sjednete pred televiyor,kao i oni,pa da komentarisete.Umrli bi od straha.samo naprijed navalite na njih.Rekao sam vec jednom i ponavljam nemojte generalizovati stvari.Ako imate nesto da napisete pokusajte konkretno,a ne svi su isti.E,nisu.Mozda su i vece patriote od vas,a moraju neke stvari raditi jer ih na to zakon obavezuje.O tome niste razmisljali.
daj ne kenjaj, ako neko drugi nesto bolje radi onda se ugledaj na njega...Sta ti branis komentatore, ako ne zna to da radi, onda i ne treba da radi, ovo da su mu slabi uslovi, kakve to veze ima sa komentarisanjem, to je stvar osjecaja kada komentarises, da znas sta da pricas, ne da bubas ko maksim po diviziji samo da se laprda, drugo trebas znati kako da ozivis samu utakmici itd...Tesko je,ali svaki je posao tezak...Ovo za istocno Sarajevo, ko ih jebe kada biraju prvo Pale pa onda Sarajevo za glavni grad, eto im Sarajevo...