banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 06:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2006, 12:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Jel to i BiH igra prijateljske za SP?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2006, 15:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
haha ova ti je dobra...:D:D

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2006, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Tomo_Sokota je napisao:
Jel to i BiH igra prijateljske za SP?

Ma jok kuzis bum,milokliza igraju :)

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2006, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
SAD SMO PRAVA REPREZENTACIJA

Evo da vam se javim poslije utakmice sa Japanom u njemackom gradu Dortmundu gdje smo kao znate igrali nerijeseno 2:2 protiv ekipe Japana koji se nalazi na 18-tom mjestu svjetske liste reprezentacija i jednim od ucesnika svjetskog prvenstva 2006 u Njemackoj. Najprije zelim da vam se svima zahvalim sto ste dosli u velikom broju u Dortmund da nam pruzite veliku podrsku. Nisam od vas nista drugo ni ocekivao nego onako navijanje koje nam je bilo potrebno, a mi smo vam se oduzili dobrom igrom i dobrim rezultatom.
Trener ekipe Japana je rekao poslije utakmice da takve navijace kao sto ste vi nema njegova ekipa.Poslije vodjstva Japana u prvom poluvremenu drugo poluvrijeme igrali smo onako kako ja zamisljam igru nase reprezentacije, pa smo rezultat okrenuli u nasu korist i da bi skoro u 94 min.
primili izjednacujuci pogodak. To nam se u buduce ne bi smjelo ponoviti jer sjetimo se utakmice u Spaniji kad smo na isti nacin primili gol u 97 min. i koji nas je kostao ucestvovanja na svjetskom prvenstvu. Mislim da poslije ovakve igre protiv Japana mozemo da se nosimo sa bilo kojom reprezentacijom na svijetu jer sad se ne bi trebali bojati "velikih reprezentacija" jer smo sad i mi jedna od njih. Zato sa velikim optimizmom ulazimo u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.
Neka oni i dalje nas smatraju za "male", a mi treba to da iskoristimo i da se plasiramo vec jednom na to veliko takmicenje. Jos jedamput se zahvaljujem svim navijackim grupama koje su dosle iz raznih krajeva svijeta da bi nam dali podrsku kao sto nema ni jedna reprezentacija na svijetu.
Pozdrav iz Hamburga od Vaseg kapitena Sergeja!!!!!!!!!!!!!!!!.

http://www.sergej-barbarez.com

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 13:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Danas će Barbarez predvoditi bh. reprezentaciju protiv J. Koreje (početak u 13 h), a u Hamburgu još uvijek žele čuti 'koju riječ' od velike zvijezde HSV-a. Hamburger Morgenpost donosi njegov obračun s trenerom Dollom, kapetanom Van Byteneom...

- Želio sam da se trenet Thomas Doll kod uprave kluba više za mene založi, razočarano je započeo Barbarez svoju priču...

Razgovor s kišom ili pak s Bogom?

... Još uvijek ne mogu vjerovati da je era-HSV završena, sad se moram naviknuti na to. U povratku s Mallorce svojim kolegama sam priopćio odluku što je odmah unijelo loše raspoloženje, ali nije bilo druge.

... Nije se radilo o novcu. Nedostajalo je uvjerenje da me HSV stvarno želi zadržati. Ni jednog trenutka nisam to osjetio, shvatio sam da me zapravo ne žele zadržati. Razlog tomu može biti činjenica da sam nekima jednostavno prejak kao osoba.

... Najviše me razočarao trener Doll. Svaki dan mi je govorio koliko sam važan za klub. Očekivao sam da će se kod uprave založiti za mene. On to nije učinio; ni u jednom trenutku.

... Ono što mi je Leverkusen ponudio je senzacionalno. Čak su mi dali mogućnost raskida ugovora ukoliko ne mognem podnijeti odvojenost od obitelji. Oni su pokazali da me uistinu žele dovesti i dali su mi sve moguće slobode.

... Moja obitelj i ja ostajemo u Hamburgu. Tražim stan na zapadu grada, u području zračne luke. Već smo prije više godina odlučili ostati tu. Ja sam građanin Hamburga. Uvijek bio i ostajem.

... Ako Daniel van Buyten ostane u klubu, imat će grdne probleme! Nisam siguran je li on sposoban voditi jedan tim. Njegova kritika suigrala u prošlome prvenstvu je čisti egoizam. Znam da su dečki kivni na njega, i to ne samo neki, nego svi.

... O sebi samome: Proteklih godina sam se strahovito puno razvio; i kao igrač i kao čovjek, osoba. Sretan sam kako ljudi na mene reagiraju. Čak i uz činjenicu da nisam uvijek bio jednostavan, siguran sam da su navijači shvatili kako nikad nisam čuvao svoju stražnjicu i da sam uvijek 100% bio za klub.

Barbarez kaže da nije ljut ni na koga, ali jest razočaran. No, svjestan je da život mora ići dalje...

Za HSV je odigrao 174 bundesligaške utakmice i postigao 57 zgoditaka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 13:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
mislim da je strasno sto je jedna takva fudbalska velicina (reda velicine anrija i ronaldinja) na brutalan nacin otjerana iz najveceg svjetskog kluba hsv-a. to me je, licno, duboko potreslo, tako da cu morati da se povucem u pustinjake da dobro razmislim ima li zivot uopste smisla, kada se sa takvim velicinama postupa na taj nacin...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]