banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2006, 02:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Nitro je napisao:
I dok mi tako trubimo o tome kuda ce i kada Nikola Zigic, uprava u koju su se svi navijaci (naravno i ja sa njima) kleli, ucini nevidjenu glupost i proda jednog od najperspektivnijih golmana Evrope "velikom" Nantu za "ogromnih" 2 mil. eura...

nadajmo se da kad prodaju zigica da vise nece biti transfera - tad bi sanse za ulazak u ligu sampiona ostale kao neka realnost...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2006, 08:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Nitro je napisao:
I dok mi tako trubimo o tome kuda ce i kada Nikola Zigic, uprava u koju su se svi navijaci (naravno i ja sa njima) kleli, ucini nevidjenu glupost i proda jednog od najperspektivnijih golmana Evrope "velikom" Nantu za "ogromnih" 2 mil. eura...

Vladimir Stojkovic, covjek koji je odbranama protiv Brage uveo Zvezdu u ligu UEFA, prodan je Nantu za cifru koja je pream nezvanicnim informacijama veca od 2 mil. eura.

E zivote. Pa sezona se nije posteno ni zavrsila, nije ni prelazni rok zvanicno poceo, a ode vec golman. Kakva je sad to politika u klubu. I laici znaju da je dobar golman oslonac ekipe i predstavlja polovinu tima. A kad u timu imas odlicnog golmana, koji je uz to i mlad i moze jos da napreduje, onda treba sve da ucinis da ga zadrzis...

Нажалост, за све наше клубове је Нант (или било који други францукси прволигаш) велики клуб. Бар што се финансија тиче.
За жлезду стварно штета, јер је мали фантастичан голман, али имају и добре 2 резерве (Ранђеловић, Бановић), мислим да су га зато и продали.
Уосталом 2М евра за голмана је баш добра цифра (нпр. Челзи је за Чеха дао 9, а они све играче плаћају 3x више него што реално коштају).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2006, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
али имају и добре 2 резерве (Ранђеловић, Бановић), мислим да су га зато и продали.

Randjelovic i Banovic nazalost nisu ni blizu tog kalibra golmana... Randjelovic je samo solidan prvoligaski golman i nista vise...

Mozda ne bi bilo toliko lose sto su ga prodali da nisu trubili na sva zvona kako ce da prodaju samo Dudica i Zigica, posto im isticu ugovori i eventualno Lukovica. A Stojkovic ja kao perspektivan golman trebao da bude jedan od predvodnika nove generacije... Zasto ga sada prodati za 2 mil. eura kad sa sezonu dvije moze da vrijedi puno vise. Golman ekstra klase se papreno placa... Celzi je za Ceha dao 9 miliona a sada taj covjek na trzistu vrijedi sigurno 15. Bufon i Kasiljas sigurno nemaju cijenu ispod 10-ak miliona...

Uostalom ne kaze se uzalud da je dobar golman prakticno pola tima. S obzirom da je Stojkovic otisao, a da se kompletna Zvezdina igra zasnivala na Zigicu, a i on je vec jednom nogom u inostranstvu, cemu mi da se nadamo u predstojecoj sezoni? Ipak se nadam da Piksi zna sta radi... Mozda ce pare od Stojkovicevog transfera da iskoriste da ponude Zigicu novi ekstra ugovor, kako rece jedan od posjetilaca na B92 sajtu... Vidjecemo, prelazni rok je tek pred nama...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2006, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Nitro je napisao:
Citiraj:
али имају и добре 2 резерве (Ранђеловић, Бановић), мислим да су га зато и продали.

Randjelovic i Banovic nazalost nisu ni blizu tog kalibra golmana... Randjelovic je samo solidan prvoligaski golman i nista vise...

Mozda ne bi bilo toliko lose sto su ga prodali da nisu trubili na sva zvona kako ce da prodaju samo Dudica i Zigica, posto im isticu ugovori i eventualno Lukovica. A Stojkovic ja kao perspektivan golman trebao da bude jedan od predvodnika nove generacije... Zasto ga sada prodati za 2 mil. eura kad sa sezonu dvije moze da vrijedi puno vise. Golman ekstra klase se papreno placa... Celzi je za Ceha dao 9 miliona a sada taj covjek na trzistu vrijedi sigurno 15. Bufon i Kasiljas sigurno nemaju cijenu ispod 10-ak miliona...

Uostalom ne kaze se uzalud da je dobar golman prakticno pola tima. S obzirom da je Stojkovic otisao, a da se kompletna Zvezdina igra zasnivala na Zigicu, a i on je vec jednom nogom u inostranstvu, cemu mi da se nadamo u predstojecoj sezoni? Ipak se nadam da Piksi zna sta radi... Mozda ce pare od Stojkovicevog transfera da iskoriste da ponude Zigicu novi ekstra ugovor, kako rece jedan od posjetilaca na B92 sajtu... Vidjecemo, prelazni rok je tek pred nama...

Dobro Nitro i prosle sezone su svi plakali sta ce Zigic bez Pantelica u napadu pa na kraju dupla kruna, a skoro i nisu bile lose igre u Evropi - znas i sam kakva nas nesreca snadje u zadnjem kolu Uefa lige... Ima Zvezda i sad ekipu samo da se ne ospe previse...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]