banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 04:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 11:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
Jadni smo bili totalno.
Ali mislim da 80% problema lezi u svlacionici i u odnosu igraca,da je to bilo na brackom i normalnom nivou sve bi se mnooogo bolje zavrsilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 14:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Ne bih da komentarisem sta se desavalo van terena i da li su se svi poneli profesionalno,samo bih rekao da nije bas sve tako crno.
Nasi su juce odigrali najbolju utakmicu na EP,medjutim to nije dovoljno,jer Hrvatska je ipak najbolja evropska selekcija,a Ivano Balic najbolji svetski rukometas.
Nadam se da ce nam buducnost doneti mnogo vise slavlja i uspeha,jer mlade selekcije su na dobrom putu.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 22:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
znam samo da mi se u 40tim minutima plakalo, kada su se hrvati totalno odvojili, i kada smo mi gubili lopte ko pocetnici.....
tuzno, tuzno....
eto, kosarka, rukomet....jos samo da propadne i vaterpolo, pa mozda i mozemo da pocnemo da se nadamo nekim novim uspesima....
tj, kad im dodje iz dupeta u glavu, da nisu Bogovi, vec obicni smrtnici od krvi i mesa, i naravno, kad nauce ono najbitnije, da nose boje svoje zemlje....
i mi srbi, nikad nismo kontali ona 4s......to nas je uvek najvise i kostalo....
jbg....takva tura...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 03:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
nema to veze s tim ko je patriota a ko nije, problem je nas ocigledni nedostatak kvaliteta. svi ovi igraci zajedno nisu pola igraca kakav je bio vujovic...i to je tuzno. hrvati su bolji za klasu od nas...
ostaviti vujovica za selektora, i nek uvede kadete za sljedece takmicenje. nek djeca budu zadnja, samo da vise ne gledamo ove jadne, prosjecne polu-rukometase...a to su SVI, bez izuzetka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Slabo sam pratio turnir. Malo se na odmoru bilo. To sto sam stigao pogledati, jako mi se dopalo. Narucito me Danska iznenadila dobrom igrom.
Dogurase do pulufinala.Bice znimljivo danas.

SCG je rzocarala, ali ja mislim da je to na jedan nacin i dobro. Ocito da se neki igraci nisu slagali sa trenerom. Sada bi trebalo da dode do smjene generacija, a znamo da su kadeti jako dobri. Uz par ovih starih igraca SCG ce opet da bude u vrhu svijetskoga rukometa.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
U potpunosti se slazem sa @Nitro i @miki.

E pa ljudi moji o kakvom vi neslaganju sa trenerom pricate??? Pa ja bih igraca koji kaze da nece da igra zato sto je taj i taj selektor javno objesio na terazijama. Pa taj isti Vujovic moze sam protiv bilo koje trojice od njih zajedno igrati - ako nista trebaju ga postivati zbog toga i iz kulture prema starijem (a ne svadjati se i sl.). On ti je selektor slusaj njega i ni rijeci. Ovdje vazi ista stvar kao i sa kosarkasima. Problem svih ovih mladih igarca jeste neizivljenost. Cuj, ne slaze se sa selektorom i zato nece da igra. A da je Vujovic trener San Antonia i da nekog od ovih (sto nece da dodju u reprezentaciju zbog njega) pozovu da igra tamo sta mislite da li bi dosao??? Isto da li bi se oni sukobljavali sa trenerom??? Pare su u pitanju ljudi. Dodje tamo potpuno nezaiteresovan i nemoze tri akcije zapamtiti.

Selektore jedino krivim (ovdje mislim i na kosarkasku reprezentaciju) zato sto nisu sav prljav ves (sve nesuglasice i sl.) iznjeli jos prije (prije pocatka prvenstva) pa na gledaoci znaju na cemu su, a ne sad kad su ispali.

Takodje jedna stvar koja je ocigledna bila da su igraci (i krilo i bek) na lijevoj strani spavali (osim kad tu udje Andjelkovic koji se nesto trudio) i u napadu i u odbrani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
da da, Hrvati izgubise 29 - 23!!! Nista od svjetskih prvaka!

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 02:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Vujovic je totalni promasaj on pravi ekipu po tome kome je menadjer a kome nije,taj kome nije nemoze igrati za reprezentaciju.Mjesavina Crnogorca i Sabackog cigana pa gore nemoze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 03:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
a ko bi to trebao da igra u reprezentaciji? od ovih boljih nemamo, na zalost

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Sondri je napisao:
Danas sam vidio kako ce lik zaraditi minimalno 2,5 hiljade maraka! Stavio hiljadu maraka na Spance da ce osvojiti prvenstvo (kvota 4,5) i hiljadu na Hrvate (kvota 4,8 )!!! Kad skontamo da su Svabe izvrsile smjenu generacija, Rusi isto, Srbi ko Srbi,... to su po meni sigurne pare!!!

Jel ovo on skace sa gradskog mosta sa kamenom oko vrata?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 20:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
Francuska je najjaca, nema sta, to su i pokazali!!

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Vujovic je totalni promasaj on pravi ekipu po tome kome je menadjer a kome nije,taj kome nije nemoze igrati za reprezentaciju.Mjesavina Crnogorca i Sabackog cigana pa gore nemoze.

Ma gluposti... A koga je to trebalo da zove? Ko garantuje da je Eklemovic bolji izbor od Vladice Stojanovica i Andjelkovica ili da bi recimo Lapcevic i Baka bili bolji izbor od Momira Ilica i Manojlovica. Bice da je pogrijesio sto nije zvao klince Sesuma i Nenadica, ali ne vidim neki veliki previd tu...
Nema sloge, nema zelje za pobjedom. Djukanovic se usred utakmice bunio sto navijaci skandiraju samo Srbiji a ne i Crnoj Gori... Od svih priznanje samo Ratku Nikolicu i golmanima, a ostali su nule od reprezentativaca...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2006, 00:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
Sharic je bio pozitivan chova...poslije svake odbrane je izgledao kao napushen, faca mu je izgledala odprilike ovako :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2006, 16:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Sondri je napisao:
Danas sam vidio kako ce lik zaraditi minimalno 2,5 hiljade maraka! Stavio hiljadu maraka na Spance da ce osvojiti prvenstvo (kvota 4,5) i hiljadu na Hrvate (kvota 4,8 )!!! Kad skontamo da su Svabe izvrsile smjenu generacija, Rusi isto, Srbi ko Srbi,... to su po meni sigurne pare!!!

Moje (kockarsko) saucesce!! :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]