banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 06:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2006, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Izgleda da ce poslje gomile peripetija uskoro konacno biti rjeseno pitanje selektora kosarkaske reprezentacije SCG... Kako prenosi B92, strucni savjet je predlozio Dragana Sakotu za novog selektora, nakon sto je Svetislav Pesic odbio da se vrati na mjesto uspjeha. Nacelno je postignut dogovor, a ostaje samo da Sakota bude i zvanicno promovisan u novog selektora. Inace po mnogima je, nakon Pesicevog odbijanja selektorske funkcije, Zoran Slavnic bio najozbiljniji kandidat, ili je doticni sam sebe gurao u prvi plan izjavam po novinama i pretjeranim samoreklamiranjem... Medjutim strucni savjet je odlucio da selektorsko mjesto ponudi dosadasnjem pomocnom treneru reprezentacije i prvom treneru Crvene Zvezde. Javnost je u SCG podijeljena, koliko sam ja uspio da vidim... neki tvrde da je Sakota obicni mediokritet od trenera i da nece nista postici, dok drugi tvrde da je napravljen pravi izbor... Sta misle pametni forumasi na blicovom forumu? Moje skromno misljenje je, da bi Vlada Djurovic bio bolje rjesenje, ali da se sa Sakotom nije pogrijesilo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Odlicno.Mnogi ce biti skepticni po pitanju uspjeha nase selekcije u Japanu (s razlogom) ali moje licno misljenje je da taj covjek nekako moze da poveze konce nase reprezentacije.
Sretno i...
NAPRED PLAVI!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 00:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Jako tesko ali et`!!:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 02:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Valjda će konačno da vrati Peđu u sastav! Koliko god djelovao mlitav i nezainteresovan jedini može da pogodi iz svih pozicija!!! Na zadnjem prvenstvu nismo imali pravog šutera, sve je išlo na silu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 12:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
Samo gori izbor je mogao biti Boza Maljkovic.
Dobro je rekao Moka Slavnic "Srbi i Japanci izvinjavam se unapred zbog debakla i lose igre"
Tako ce i biti,nazalost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Tu uopste nije bitno pitanje selektora u onom smislu u kojem je to uobicajeno (taktika i sl.), nego da mamlaze dozove pameti kad igraju za reprezentaciju. Najbolji bi izbor bio Sadam Husein.

E sad za ozbiljno da kazem svoj stav (iako sam to pokusao gore na jedan drugaciji nacin) :)
Nije problem u taktici i neuigranosti i slicnim stvarima. Problem je jednostavno u njihovim glavama. I dok se oni ne dozovu pameti nema nikakvog uspjeha. Ako on dodje samo zato sto mora ispuniti neku obavezu - je*es ti onda korist od tog igraca na utakmici. Pa zasto fino ne kaze: "Ne igra mi se...bla,bla,bla" i veca ce korist biti tako od njega nego da igra, pa ode u grad, vrati se u 5 ujutro u 9 ode na trening, a u 8 navece na utakmicu.
Znaci, okpupiti igrace koji hoce da igraju (ne raditi ovo sto je Paspalj radio ove sezone - isao na razgovor sa igracem po 5-6 puta dok ga ne ubjedi da igra) i onda sa njima odraditi pripreme. Imamo velilki broj kvalitetnih strucnjaka koji tako mogu voditi ekipu. Bolje je imati 12 prosjecnih igaraca koji zele nesto da urade nego 12 extra koji nemaju te ambicije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drragac je napisao:
Samo gori izbor je mogao biti Boza Maljkovic.
Dobro je rekao Moka Slavnic "Srbi i Japanci izvinjavam se unapred zbog debakla i lose igre"
Tako ce i biti,nazalost.

:roll: :roll: :roll: :roll:

Molim te da mi obrazlozis ovaj komentar.
Uostalom,ko je Moka Slavnic u trenerskoj (naglasavam) profesiji pa da toliko "pljuje"???
Mozda je za sebe vidio sansu da preuzme kormilo reprezentacije pa mu se izjalovilo i onda je to reakcija ili...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 15:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
A ko je Sakota u trenerskoj profesiji,obicna ulizica Ivkovica.
Moka jedini koji se moze posvetiti reprezentaciji 100%,ima mnogo veci autoritet Sakote (igraci nisu slusali Obradovica a kamoli ovoga) zato sto je Moka jedan od najboljih nasih igraca svih vremena.
A ovo za Maljkovica pa da imalo pratis kosarku znao bi o cemu pricam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dragan Sakota je puno vece trenersko ime od Zorana Slavnica i tu nema nikakvog spora. Iza Sakote su godine rada u Grckoj sa AEK-om i Olimpijakosom, i odredjen mandat kao pomocni trener u reprezentaciji. Moka Slavnic je veliko igracko ime, ali u trenerskoj karijeri ne da nije nista osvojio, vec nije cak ni trenirao vece klubove. Moka Slavnic je pokusao da samo-reklamiranjem i napadima na prethodnog selektora progura sebe na mejsto prvog kandidata, aisao je cak toliko daleko da osporava i Dusana Ivkovica, jednog od najvecih nasih trenera... Sakota je covjek sa internacionalnim trenerskim iskustvom, covjek sposoban da i sa prosjecnim igracima napravi respektabilan tim, i sto je najvaznije ima autoritet i nema nikakvu istoriju sukoba sa reprezentativcima... Ostajem pri tvrdnji da bi Vlada Djurovic bio bolje rjesenje, ali da Sakota definitivno nije pogresan izbor...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drragac je napisao:
A ko je Sakota u trenerskoj profesiji,obicna ulizica Ivkovica.
Moka jedini koji se moze posvetiti reprezentaciji 100%,ima mnogo veci autoritet Sakote (igraci nisu slusali Obradovica a kamoli ovoga) zato sto je Moka jedan od najboljih nasih igraca svih vremena.

Samo procitaj ovo boldovano i onda procitaj Nitrov zadnji post.

Drragac je napisao:
A ovo za Maljkovica pa da imalo pratis kosarku znao bi o cemu pricam

Pratim ja nju malo duze nego sto ti mislis.A mozda je cak i igram!?;)
U svakom slucaju...Moka je NULA (0) za Sakotu (u trenerskom pozivu naravno).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 04:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
ma je'l on cigan, od njega nema nishta :wink:

shala mala
neshto sam preskochio par dana sporta pa nisam ukapirao shto je peshic odustao (ili ga nisu ni birali) mislim da bi on bio bolji. a uvek sam skeptichan po pitanju ovih rezervnih selektora... kao nece ovaj , hajd' ti!

ps mislim da sakota ima neko znanje, jer ipak nije mala stvar biti prvak grchke. jbg napred plavi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 04:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma Pesic odustao jer se nije dogovorio sa predsjednikom svoga kluba.Tacnije...nije mogao istovremeno da posveti nasoj reprezentaciji i klubu koji trenira.
U tom je caka.
Covjek posten,nema sta. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 05:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Flavoure-Flave je napisao:
Ma Pesic odustao jer se nije dogovorio sa predsjednikom svoga kluba.Tacnije...nije mogao istovremeno da posveti nasoj reprezentaciji i klubu koji trenira.
U tom je caka.
Covjek posten,nema sta. :wink:

e da, sad sam se i ja setio. jbg popushta pivo :wink:
uh kako je onomad struchno izbacio radmanovica, shteta sho nije selektor

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]