banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Saopstenje za javnost
PostPoslato: 14 Okt 2005, 14:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
"...Prema izjavama zvanicnika, grupa navijaca SCG sa Pala je probila policijski kordon, prosla kroz tunel nasim navijacima iza ledja, i izazvala nerede i sukobe na stadionu..." - BHTV1, Dnevni Avaz, Mlada Bosna.

SAOPSTENJE ZA JAVNOST

Mi, navijaci fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore sa Pala, najostrije demantujemo i osudjujemo dezinformacije koje su u posljednja dva dana u javnosti plasirali pojedini pisani i elektronski sarajevski mediji, a prema kojima je bas nasa grupa navijaca izazvala incidente na stadionu "Marakana", tokom utakmice sa Bosnom i Hercegovinom.

Istina je da je nasa grupa navijaca bila smjestena na juznoj tribini stadiona, gdje su bili i navijaci reprezentacije BiH, ali nije tacno da smo mi zapoceli ili na bilo koji drugi nacin izazvali incidente na stadionu. Ono sto smo i mi sa tribina vidjeli jeste da su navijaci BiH, odmah po ulasku na stadion, poceli sa provokacijama i uvredama, te lomljenjem stolica i bacanjem u pravcu navijaca Srbije i Crne Gore. Rezultat takvog njihovog ponasanja jesu i dvojica teze povrijedjenih navijaca sa Pala, koji su zadrzani na lijecenju u Beogradu. Vjerujemo da su informacije koje su plasirane u sarajevskim medijima samo nastavak ratne medijske satanizacije Pala i svega sto dolazi iz ove opstine u Republici Srpskoj. Navijaci sa Pala, koji prate reprezentaciju Srbije i Crne Gore kroz cijele kvalifikacije za svjetsko prvenstvo, nisu ni bolji ni losiji od ostalih navijaca Srbije i Crne Gore iz svih gradova Republike Srpske, koji su u srijedu odlaskom na "Marakanu" i navijanjem pokazali kako se voli nas nacionalni tim.

Oni koji gube imaju pravo da se ljute, ali problem medija u Sarajevu lezi i u cinjenici da su navijacke grupe sa Pala imale hrabrost da dva puta sidju u grotlo stadiona na "Kosevu" i iz sve snage bodre reprezentaciju Srbije i Crne Gore. Podsjecamo da smo tokom i nakon te dvije utakmice bili gotovo lincovani, tuceni i gadjani svim i svacim, da je samo sa Pala bilo preko 20 povrijedjenih navijaca.

Tada se u sarajevskim medijima nije dizala ovakva hajka, niti se pisalo o turskim i arapskim zastavama na "Kosevu". Nije se pisalo ni o navijackim pjesmama, velicanju Alije Izetbegovica, niti o stalnom vrijedjanju na nacionalnoj osnovi ("ubij, kolji Srbina", "500 godina beogradskog pasaluka" itd.), iako u reprezentaciji BiH igra i nekoliko Srba.

Kako je njima, to samo oni znaju.

Zelimo i da odgovorimo i na stalno pitanje sarajevskih medija zbog cega navijamo za reprezentaciju "druge drzave". Na to pitanje je najbolje odgovoriti pitanjima : Zasto navijaci iz Sandzaka i sa Kosova, koji su bili na "Marakani", navijaju za BiH, te zasto gotovo svi Hrvati iz BiH navijaju za reprezentaciju Hrvatske ?!

Od svega sto su sarajevski mediji objavili tacno je jedino to da je reprezentativac Srbije i Crne Gore Ognjen Koroman, zajedno sa ostalim reprezentativcima SCG porijeklom iz BiH, sponzorisao nase odlaske na utakmice reprezentacije. Ognjene, jos jednom ti hvala !

Bio si najbolji u Beogradu i dostojno si predstavio Pale i Paljane !

Navijaci reprezentacije SCG sa Pala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 15:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Hari :angel: Gdje si ti covjece svo ovo vrijeme?

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
hahaha. vidi ove kraljice. pa pokvari mu post bona :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 16:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
:oops: Ma gotivim njegove postove :D Covjek ima dara za pisanje.

P.S. Izvinjavam se ako sam off, a medo ako hoce nek brise :D

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hej, vozdra Indi... Lijepo je vidjeti neko poznato "lice".

A gdje sam svo ovo vrijeme ? Pojma nemam.

Na banjaluka.com nisam zalazio barem 100 godina, ali sam danas slao saopstenje na sve realne i virtuelne adrese kojih sam se mogao sjetiti. Vidim da je ovaj forum pravo ozivio...

A jebes moje pisanje. Cini mi se da sam dar u medjuvremenu izgubio, ako sam ga uopste i imao :)... Napisem jos ponesto, ali sve je to zajebancija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Djes Hari, legendo!

Drago mi je vidjet da jos piskaras po cyber svijetu :)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2005, 07:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Okt 2005, 18:31
Hari_Haler je napisao:
"...Prema izjavama zvanicnika, grupa navijaca SCG sa Pala je probila policijski kordon, prosla kroz tunel nasim navijacima iza ledja, i izazvala nerede i sukobe na stadionu..." - BHTV1, Dnevni Avaz, Mlada Bosna.

SAOPSTENJE ZA JAVNOST

Mi, navijaci fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore sa Pala, najostrije demantujemo i osudjujemo dezinformacije koje su u posljednja dva dana u javnosti plasirali pojedini pisani i elektronski sarajevski mediji, a prema kojima je bas nasa grupa navijaca izazvala incidente na stadionu "Marakana", tokom utakmice sa Bosnom i Hercegovinom.

Istina je da je nasa grupa navijaca bila smjestena na juznoj tribini stadiona, gdje su bili i navijaci reprezentacije BiH, ali nije tacno da smo mi zapoceli ili na bilo koji drugi nacin izazvali incidente na stadionu. Ono sto smo i mi sa tribina vidjeli jeste da su navijaci BiH, odmah po ulasku na stadion, poceli sa provokacijama i uvredama, te lomljenjem stolica i bacanjem u pravcu navijaca Srbije i Crne Gore. Rezultat takvog njihovog ponasanja jesu i dvojica teze povrijedjenih navijaca sa Pala, koji su zadrzani na lijecenju u Beogradu. Vjerujemo da su informacije koje su plasirane u sarajevskim medijima samo nastavak ratne medijske satanizacije Pala i svega sto dolazi iz ove opstine u Republici Srpskoj. Navijaci sa Pala, koji prate reprezentaciju Srbije i Crne Gore kroz cijele kvalifikacije za svjetsko prvenstvo, nisu ni bolji ni losiji od ostalih navijaca Srbije i Crne Gore iz svih gradova Republike Srpske, koji su u srijedu odlaskom na "Marakanu" i navijanjem pokazali kako se voli nas nacionalni tim.

Oni koji gube imaju pravo da se ljute, ali problem medija u Sarajevu lezi i u cinjenici da su navijacke grupe sa Pala imale hrabrost da dva puta sidju u grotlo stadiona na "Kosevu" i iz sve snage bodre reprezentaciju Srbije i Crne Gore. Podsjecamo da smo tokom i nakon te dvije utakmice bili gotovo lincovani, tuceni i gadjani svim i svacim, da je samo sa Pala bilo preko 20 povrijedjenih navijaca.

Tada se u sarajevskim medijima nije dizala ovakva hajka, niti se pisalo o turskim i arapskim zastavama na "Kosevu". Nije se pisalo ni o navijackim pjesmama, velicanju Alije Izetbegovica, niti o stalnom vrijedjanju na nacionalnoj osnovi ("ubij, kolji Srbina", "500 godina beogradskog pasaluka" itd.), iako u reprezentaciji BiH igra i nekoliko Srba.

Kako je njima, to samo oni znaju.

Zelimo i da odgovorimo i na stalno pitanje sarajevskih medija zbog cega navijamo za reprezentaciju "druge drzave". Na to pitanje je najbolje odgovoriti pitanjima : Zasto navijaci iz Sandzaka i sa Kosova, koji su bili na "Marakani", navijaju za BiH, te zasto gotovo svi Hrvati iz BiH navijaju za reprezentaciju Hrvatske ?!

Od svega sto su sarajevski mediji objavili tacno je jedino to da je reprezentativac Srbije i Crne Gore Ognjen Koroman, zajedno sa ostalim reprezentativcima SCG porijeklom iz BiH, sponzorisao nase odlaske na utakmice reprezentacije. Ognjene, jos jednom ti hvala !

Bio si najbolji u Beogradu i dostojno si predstavio Pale i Paljane !

Navijaci reprezentacije SCG sa Pala

Хвала Богу да се и неко од Срба огласио и демантовао муслиманске лажи.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 23:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
e pa tu se mi i oni razlikujemo.. mi smo prosto takav narod.. ne volimo da kukamo i molimo.. podnesemo sve poslijedice i palimo dalje.. momak je bez oka ostao na prvoj tekmi u sarajevu.. ljude su zaustavljali da bi vidjeli ko je srbin po ciglanama.. na drugoj nam je bilo isto ali niko nece da spomene a ja znam jer sam bio da bi nas murija ugazila na koševu da smo barem jednu stolicu polomili... nisam mogao da vjerujem da ona ista ZANDARMERIJA koja nas ubija po derbiju samo posmatra njih dok je obicaj da se ladno gostujuci navijači izbace i kraj.. tako je svuda... oni su stvarno ispali smijesni.. recimo: trans kozarac je pao jula ove godine.. ja sam tada iz budve to postavio ovde na forum.. sad se javlja neko pametan da kaze da nam ga je panduracija dala nakon sto im ga je uzela na ulazu!??? i jablanica vam je pala sa ograde indijanci
i jos jedna stvar: navijanje za SCG je njima nebuloza jer kao zivis ovde a navijas za one tamo... ljudi moji, ova drzava je nebuloza!!! i jedinstven primjer gdje dva od tri naroda mrze istu i jedva cekaju da je razbiju kao i EX ju.. to je sustina.. tjaraju nas a ne ide.. i onda dolazi na red navijanje a ono ide iz srca a ne iz pasoša.. u ostalom, ja sam lijepo vidio trans torcide sandžak i ni najmanje mi ne smeta jer ljudi iz SCG navijaju za bih... e sad da muslimana u scg ima kao srba u RS dosli bismo na isto.. i za koga navijaju muje u danskoj!!! dakle, dosta o tome debili nepismeni!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 05:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2003, 19:20
pa koga boli racq kretencino za koga ti navijas..cccccc
nas je u svakom slucaju dovoljno,da bodrimo i branimo nasu drzavu :wink:

PS. sjeti se scene sa pocetka tekme na kosevu,kad ste poceli bjezati od pet policajaca,jao bruke :D mi smo se u srijedu tukli protiv vas i murije istovremeno.TOLIKO O MUDIMA :wink:

PPS.pogleda par slika vasih "navijaca" ,tu i vasa sa polaska.ko da ste krenuli na miting SDS-a cccc na koji to stil lici,neznam ni ja sam :D nesto novo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 10:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
A koji se ti k.rac javljas na svaku temu? Koga boli k.rac sta ces ti reci?
Smisao tvog javljanja je, koliko vidim, vrijedjanje drugih, balvane. :D
Izvinjavam se damama na ovom "negodovanju".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 10:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Nemam nista protiv, navijajte za koga hocete ali zasto na utakmice idete kao na stranacke mitinge. Razumio bih da s vremena na vrijeme izbacite koju nacionalisticku jer to je jos uvijek tako ali da sav svoj dolazak i navijanje ZA SCG usmjerite na pokazivanje mrznje prema BiH to mi je neshvatljivo. Znaci niste dosli da navijate za SCG nego da pokazete koliko ne navijate za BiH. Takav sam dojam dobio. Utakmicu niste mozda ni gledali a nije vam ni bila tako vazna izgleda. Nosite zastave ne SCG vec stranke SDS, cetnickog pokreta, kokarde itd, to nisu simboli sporta nego politike, takvi koji se time hvale uopste ne trebaju da govore o sportu.
Reci ce neko to je povezano kod nas, sport i politika, mozda jeste ali ono je bilo previse i mislim da je stvarno bezveze. Ko misli drugacije njegova volja!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
iso je napisao:
Nemam nista protiv, navijajte za koga hocete ali zasto na utakmice idete kao na stranacke mitinge. Razumio bih da s vremena na vrijeme izbacite koju nacionalisticku jer to je jos uvijek tako ali da sav svoj dolazak i navijanje ZA SCG usmjerite na pokazivanje mrznje prema BiH to mi je neshvatljivo. Znaci niste dosli da navijate za SCG nego da pokazete koliko ne navijate za BiH. Takav sam dojam dobio. Utakmicu niste mozda ni gledali a nije vam ni bila tako vazna izgleda. Nosite zastave ne SCG vec stranke SDS, cetnickog pokreta, kokarde itd, to nisu simboli sporta nego politike, takvi koji se time hvale uopste ne trebaju da govore o sportu.
Reci ce neko to je povezano kod nas, sport i politika, mozda jeste ali ono je bilo previse i mislim da je stvarno bezveze. Ko misli drugacije njegova volja!

Bar smo bolji od Hrvata koji prave nerede na Malti, u Madjarskoj - gdje god da stignu - nebitno imaju li za te nerede nacionalisticke ili druge povode...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 12:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
vi ste se tukli sa murijom,i sa nama ste se vi tukli....jaooooo boze...pa mi da smo se tukli sa vama na Marakani ti nebi sada ovdje pisao i qurcio se vec bi ti se dzenaza polako spremala......!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 14:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
E moj Knele, pa ti si stvarno sila, stvarno si levat i to jedan od vecih na ovom forumu. Nemam pojma cime se bavis, ides li jos uskolu ili si kod kuce po citav dan pa seres po ovom forumu, da si navijac kao sto kazes da jesi onda bi o nekim stvarima realno i razmisljao. Samo sam napisoa u predhodnom javljanju da nije bio zbor SDS-a vec utakmica. O tuci nisam nista rekao.
Vozi levatu neizivljeni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dalja rasprava ce ocito biti besmislena...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]