Nitro je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
Uostalom dok je jos Mateus bio vidjelo se sta Ilic zna (cak je i Lotar rekao da mu je zao sto Partizan (tada) nije imao pravog vodju). Sasa Ilic je muljav i mutav, te ne zna potrcati - kopija Mijatovica iz starijeg izdanja.
Kao prvo, upravo je doticni Ilic najzasluzniji za plasman Partizana u ligu sampiona i to bas za vrijeme Lotara Mateusa kao trenera.Covjek je u revansu odigrao nevjerovatnu utakmicu protiv Newcastlea. Ja iskreno nimalo ne gotivim Sasu Ilica kao igraca, ali cinjenice su da taj covjek na terenu odlicno koristi ono sto posjeduje, a to su sjajan prvi pas, urodjena kreativnost i odlican osjecaj za loptu i za prostor. Pokazalo se to i protiv Litvanije, kad je postigao drugi pogodak. Dakle covjek nije brz, nije jak u duelu, nije prodoran ni startan, ali ono sto ima koristi maksimalno. Za razliku od Simona Vukcevia, za kojega sam ja vec rekao da je najobicniji rudonja, osrednje tehnike i bez imalo pameti i osjecaja za igru. Sasa Ilic je ipak za Vukcevica igrac i po. Kao drugo, ne spominji Mijatovica u negativnim kontekstima, jer je to covjek koji je u fudbalu postigao najvise od svih fudbalera sa ovih prostora, prema tome, ne zasluzuje da se bilo sta lose kaze o njemu...
Draco_Malfoy je napisao:
U stvari ce se desiti da ce Spanci izgubiti i od nas i od Belgije sto ce Belgiji biti dovoljno da ima bod vise od njih...
Ti mora da se salis. Belgija u ovim kvalifikacijama nije pokazala ama bas nista i ne znam na osnovu cega ti tvrdis da ce oni da pobijede sve utakmice do kraja.Prije njih, ce na prvenstvo Litvanija ili BiH, ako se vec desi cudo pa Spanci ne odu ni u baraz.
Daj sta ti je - Mijatovic je crnogorcina koja je igrala do svoje 26-27 godine (znaci najbolje partije pruzao u Valensiji, kasnije penzija i stalno padanje unutar 30m da Miha moze sutati), kad vec pomenuh Mihajlovica - i on je veca zvijezda od Mijatovica, a u samoj reprezentaciji su to bili Piksi, Savicevic, i mnogi drugi.
Nisam ja pretjerano odusevljen Vukcevicem, ali je mali srcaniji od Ilica, a ima dribling da parira Ronaldinju. Inace, najzasluzniji za prolaz u Ligu Sampiona prije dve godine je bio Ilijev, ne Ilic (a u stvari je to bila zasluga citavog tima)...
Za Belgiju - oni ce protiv Spanaca igrati rastereceno, kod kuce, i uzece ih ako nista na guzove...