Zeljko Obradovic je rekao poslije utakmice sa Hrvatima, da ne bi volio da u igri reprezentacije sve funkcionise kako treba sad u ranoj fazi priprema. Kaze covjek da ce sam mijenjati ritam igre i praviti probleme u igri ako vidi da sve fuikcionise kako valja jer je jos prerano da sve funkcionise savrseno. To je valjda ono staro trenersko pravilo da kad tad moras izgubiti pokoju utakmicu, pa je bolje gubiti u pripremnom periodu nego kad dodju vazne utakmice, samo se plasim da mu se to ne obije o glavu kao prije par sezona sa Panatinaikosom u Evroligi, kada je prakticno namjerno izgubio posljednju utakmicu (dotad su bili neporazeni) sto mu se obilo o glavu na Final fouru...
Banjalucki_Behar je napisao:
To ti je Obarde stara Banjalucka skola,,,to se prenosilo sa koljena na koljeno,,,Od moga pradjeda pradjed je tako prico,,ali jebiga tvoje cukun djed vukove u to doba po Manjaci ganjo......A moj seto Seherom....
A za njih smo mi svi Bosanci,,ako neverujes raspitaj se po Beogradu Embarassed
Sluzaj kvazi Banjalucanine. Tema je reprezentacija SCG i pripremni turnir u Podgorici. Ako nemas nista pametno da kazes bolje da ne govoris nista jer provociras nepotrebne rasprave pricajuci o glupostima. Zar stvarno mislis da nekoga zanima gdje je tvoj pradjed setao, kako je "PRICO" i cije je koze ili ovce cuvao. Dakle ako hoces o tome da pricas imas jos gomilu podforuma pa trabunjaoj do mile volje. nema potrebe da zbog tebe dodjemo u situaciju da se i ova tema zakljuca ili obrise...