banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 14:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 11:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
tu cemo tuci ali ima cekati juni :roll: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 12:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 21:52
trebali smo izgubiti kad onaj konj uvodi ilica....jebala ga odbrana...tamo ce nas spanci pojest...pa baraz...i ode sve u k

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 13:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2002, 18:50
Ja bio,video i mi odigrali nereseno :)

Onako trebali smo da pobedimo posto smo bili bolji, mozda da Milosevic nije izasao vjerovatno bi bilo nesto ali sve u svemu nereseno :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Merhaba je napisao:
Svaka cast Spancima.
Srbija katastrofa.Rekao sam ja da su i sa Bosnom imali srece.Samo ako ih Bosna pusti da pobjede u Beogradu mogu ici dalje.Zato vam je bolje vec krenite lizati ..... , uvlaciti se u ...... kako vi ono znate :wink:

Pozdrav Merhaba,cujemo se za 10 dana !!!

P.S. Ko izda pizda :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 18:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Nov 2004, 17:59
odlicna utkmica i sjajn dekor na tribinama.uz put smo sreli mnogo ljudi koji su krenuli da ostave srce na tribinama naseg najveceg stadiona.

banaj luka,prnjavor,doboj,prijedor,pale,srpsko sarajevo,sekovici,zvornik su samo neki od transparenata koji su bili okaceni na ogradi zvezdinog stadiona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 18:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Astor_Piazzolla je napisao:
Merhaba je napisao:
Svaka cast Spancima.
Srbija katastrofa.Rekao sam ja da su i sa Bosnom imali srece.Samo ako ih Bosna pusti da pobjede u Beogradu mogu ici dalje.Zato vam je bolje vec krenite lizati ..... , uvlaciti se u ...... kako vi ono znate :wink:

A sta bi sa tvojim 3:1 za Srbiju? :wink:
Ali nema veze -ja sam izgubio - kladili smo se u golove.
De mi reci imali sanse da mi oprostis dug.Jesmo li jarani ili nismo majka mu stara :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Merhaba je napisao:
Astor_Piazzolla je napisao:
Merhaba je napisao:
Svaka cast Spancima.

A sta bi sa tvojim 3:1 za Srbiju? :wink:
Ali nema veze -ja sam izgubio - kladili smo se u golove.
De mi reci imali sanse da mi oprostis dug.Jesmo li jarani ili nismo majka mu stara :wink:

Pa ajde , ako bas ne mozes bez nas onda ti je oprosteno :wink: :wink: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 18:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Imas :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 23:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2005, 00:38
MERHABA dobri vam oni "FUDBALERI"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 23:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Ma mogli su najebati Spanci... ali mogli..
Bio sam na tekmi, bilo je OK, publika jedinstvena stadion je djelovao velicanstveno, utakmica je bila napeta sa dosta sansi... fale golovi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BURZUM je napisao:
MERHABA dobri vam oni "FUDBALERI"

0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ma akkav Milosevic??? jebo ga milosevic u supak!!! covjek potrcati ne moze vise a on ga stavlja u prvu postavu pored onakvog Jestrovica??? ilicu ne bih dao da igra fudbal vise nikad i nigdje. neki ljudi su stvarno promasili sa profesijom! jedini koji su po mom misljenju zadovoljili bili su duljaj i jevric, mozda kasnije i gavrancic a ostali su suplji! Stankovic me po ko zna koji put razocarao duboko. U interu ide na svaku loptu kao da mu je to zivot ili smrt a ovde igra kao trut neki!! ma picka nad pickama i to najveca koju smo ikad imali! ne sjecam se utakmice za reprezentaciju u kojoj je stankovic dobro odigrao! ma govna. jebem ti utakmicu gdje je taktika petkovica : nabij loptu u pm pa sta bude da bude, mozda sami sebi daju gol!!!!
govna!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Tekma je mogla biti i bolja....atmosfera dobra....bice bolje sljedeci put.....pogotovo ako budu ponovo dosli Crnogorci (Franc :wink: )...
Pozdrav ekipi s kojom sam isao!!!!!!!

Slika

Slika

Poslednji put menjao PFC dana 01 Apr 2005, 16:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 16:31 
Ulrich je napisao:
ma akkav Milosevic??? jebo ga milosevic u supak!!! covjek potrcati ne moze vise a on ga stavlja u prvu postavu pored onakvog Jestrovica??? ilicu ne bih dao da igra fudbal vise nikad i nigdje. neki ljudi su stvarno promasili sa profesijom! jedini koji su po mom misljenju zadovoljili bili su duljaj i jevric, mozda kasnije i gavrancic a ostali su suplji! Stankovic me po ko zna koji put razocarao duboko. U interu ide na svaku loptu kao da mu je to zivot ili smrt a ovde igra kao trut neki!! ma picka nad pickama i to najveca koju smo ikad imali! ne sjecam se utakmice za reprezentaciju u kojoj je stankovic dobro odigrao! ma govna. jebem ti utakmicu gdje je taktika petkovica : nabij loptu u pm pa sta bude da bude, mozda sami sebi daju gol!!!!
govna!

- Stankovic je drugo poluvrijeme odigrao malo bolje od prvog.
- Milosevic nije bio toliko los, a razlog zasto je on igrao je bila skok igra kojom se Petkovic nadao dati gol glavom - nista od toga.
- Problem je u tome sto je postavio previse providnu taktiku koju je spanski trener prozreo, a dalje su usljedile greske tipa izvodjenja jednog napadaca i uvodjenje treceg pleja (ilica)...
- Umjesto toga trebao je bar nastaviti istom taktikom, znaci uvesti skok napadaca (Zigica) umjesto Milosevica, a ako je bas bila frka u sredini trebao je izaci Kezman, ali biti zamjenjen bilo kojim drugim igracem osim Ilicem koji u zadnje vrijeme nema internacionalnih utakmica, npr. Vukcevic ili Basta (ali da ostane Koroman). Ovako u sredini, sa vec dva igraca kao sto su Djordjevic i Stankovic, Ilic nije imao sanse da primi loptu...

Najbitnije od svega je sto nam se ovakva igra nije osvetila u vidu poraza, i sto su valjda svi napokon vidjeli da se potpuno moramo rijesti stare igre koja glasi: napadaci padnite, pa ce miha pucati slobodnjak... Samim tim i sreca da miha vise nije u reprezentaciji.
Tako da im je valjda jasno da se mora spremati neka pametnija taktika, uvjezbavati akcije i sl.
Najbitnije na kraju je to da sami odgovaramo za svoju sudbinu - svi ostali koji bi htjeli na prvo mjesto u nasoj grupi cekaju na nas kiks (znaci ne izgubiti od Spanaca, a ostale pobijediti)

I jedno pitanje na kraju - sta je sa Ljubojom?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]