drigi je napisao:
kazes nikoga ne zanima BL sport???
E pa zamina mene, jos ko malog tata me je vodio na rukomet i od tada navijem za nase klubove...
ali imam jedno drugacije misljenje o nasim klubovima...
volio bi gledati dobri kosarku u gradu ali za to su potrebne pare...
e sad tu je problem ... da placamo nekog kosarkasa 50 000-100 000 evra po sezoni a da nasi radnici rade za max 200 evra... e to nema sanse... radije vidim da propadne sav sport u gradu...
ma ljudi bozji kakav sport dok nam je ekonomija u rasulu...
pomenuo si borac ( fudbalski klub ). Sjecam se da su se prosle godine neki igraci pobunili jer im nisu isplacivali plate - u redu postujem to ljudi trebaju dobiti plate , Ali cekaj malo oni su tada bili predzadnji na tabeli gubili od sviju a znate kolike su ugovore imali??? Sjecam se onaj mali Kunovac i Karalic su imali po 3000 odnosna 6000 km plate ne mjesec + premije...halo a doktori i profesori imaju 600 -700 km...
ja tu nevidim logiku... prosjecni, ma niti to igracu su poslje napustili klub ...gdje sad igraju ??? nigdje jer nisu nikakvi fudbaleri..
nas sport mora postati amaterski, da trenirju samo oni koji vole a ako su dobri prodace se i zaraditi pare..
neke skupo placene zvijezde ... neka hvala. Radije neka banjaluka pivara za te pare kupi novi stroj ili isplati topli obrok radnicima.
U dobroj mjeri se slazem sa tobom,bez jake ekonomije nema ni jakih sportskih klubova,ali ipak ne treba dozvoliti gasenje i propadanje navedenih BL sportskih kolektiva...