banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 22:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2005, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Kuda ide banjalucki sport ???

F.K Borac je u velikim problemima,prijeti mu ispadanje u drugu ligu,pomoci na vidiku nema, a vremena je malo...
Da li je to kraj fudbala u BL ?

R.K. Borac u jos vecim problemima,cak su i supsendovani,klub koji je bio visestruki prvak Juge,osvajac kupa,sampion Evrope je u situaciji da se bori za prvoligaski status u ligi BiH ! Bijeljina,Ljubuski,Izvidjac i slicni klubovi mogli su da samo sanjaju da igraju sa Borcem a sada !
Da li je to kraj rukometa u BL ?

K.K. Borac je vec davno ugasen,naime postoji kao SKK BP,ali ga vode ljudi koji su ga i doveli na niske grane,igraju tamo neku BH ligu sa Radnikom i Hercegovcem,dok su Bosna i Siroki (!) u GYL !
Dali je to kraj kosarke u BL ?

Plivaci nemaju ni jedan bazen u BL !
Bokseri treniraju u barakama !

Kuda ide BL sport ?
Da li je ovo kraj BL sporta ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 22:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
pa dok se svi namazu po guzici doce i sport na red...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa zar nikoga ne interesuje propadanje BL sporta ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 09:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
kazes nikoga ne zanima BL sport???
E pa zamina mene, jos ko malog tata me je vodio na rukomet i od tada navijem za nase klubove...

ali imam jedno drugacije misljenje o nasim klubovima...

volio bi gledati dobri kosarku u gradu ali za to su potrebne pare...
e sad tu je problem ... da placamo nekog kosarkasa 50 000-100 000 evra po sezoni a da nasi radnici rade za max 200 evra... e to nema sanse... radije vidim da propadne sav sport u gradu...

ma ljudi bozji kakav sport dok nam je ekonomija u rasulu...

pomenuo si borac ( fudbalski klub ). Sjecam se da su se prosle godine neki igraci pobunili jer im nisu isplacivali plate - u redu postujem to ljudi trebaju dobiti plate , Ali cekaj malo oni su tada bili predzadnji na tabeli gubili od sviju a znate kolike su ugovore imali??? Sjecam se onaj mali Kunovac i Karalic su imali po 3000 odnosna 6000 km plate ne mjesec + premije...halo a doktori i profesori imaju 600 -700 km...

ja tu nevidim logiku... prosjecni, ma niti to igracu su poslje napustili klub ...gdje sad igraju ??? nigdje jer nisu nikakvi fudbaleri..

nas sport mora postati amaterski, da trenirju samo oni koji vole a ako su dobri prodace se i zaraditi pare..

neke skupo placene zvijezde ... neka hvala. Radije neka banjaluka pivara za te pare kupi novi stroj ili isplati topli obrok radnicima.

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drigi je napisao:
kazes nikoga ne zanima BL sport???
E pa zamina mene, jos ko malog tata me je vodio na rukomet i od tada navijem za nase klubove...

ali imam jedno drugacije misljenje o nasim klubovima...

volio bi gledati dobri kosarku u gradu ali za to su potrebne pare...
e sad tu je problem ... da placamo nekog kosarkasa 50 000-100 000 evra po sezoni a da nasi radnici rade za max 200 evra... e to nema sanse... radije vidim da propadne sav sport u gradu...

ma ljudi bozji kakav sport dok nam je ekonomija u rasulu...

pomenuo si borac ( fudbalski klub ). Sjecam se da su se prosle godine neki igraci pobunili jer im nisu isplacivali plate - u redu postujem to ljudi trebaju dobiti plate , Ali cekaj malo oni su tada bili predzadnji na tabeli gubili od sviju a znate kolike su ugovore imali??? Sjecam se onaj mali Kunovac i Karalic su imali po 3000 odnosna 6000 km plate ne mjesec + premije...halo a doktori i profesori imaju 600 -700 km...

ja tu nevidim logiku... prosjecni, ma niti to igracu su poslje napustili klub ...gdje sad igraju ??? nigdje jer nisu nikakvi fudbaleri..

nas sport mora postati amaterski, da trenirju samo oni koji vole a ako su dobri prodace se i zaraditi pare..

neke skupo placene zvijezde ... neka hvala. Radije neka banjaluka pivara za te pare kupi novi stroj ili isplati topli obrok radnicima.

U dobroj mjeri se slazem sa tobom,bez jake ekonomije nema ni jakih sportskih klubova,ali ipak ne treba dozvoliti gasenje i propadanje navedenih BL sportskih kolektiva...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]