Sjajno.
Posebno mi je drago što prvak nije Francuska, Engleska, Njemačka, Holadnija, Španija.
A drago mi je i što Portugal nije prvak. Po meni Portugal iako je došao do finala teško da zaslužuje da bude prvak. Kad su ušli u četvrtfinale smatrao sam da to jedva zaslužuju, a jedva su i ušli. Pitanje je koliko su bili nošeni navijačima i kako bi bilo da se igralo u drugoj zemlji. Po meni su dosta dobro odigrali samo polufinalnu utakmicu sa Holandijom, ostale su bili dosta mlaki i neuvjerljivi.
I mislim da su do filnala imali lakši put (Engleska, Holandija) nego Grčka (Francuska, Češka). Portugal je četvrtfinale prošao na penale (a to je uvijek lutrija i sreća, tu svako može svakoga pobijediti i od svakoga izgubiti) dok je Grčka je čisto i bez primljenog gola pobijedila Francusku i Češku.
Sinoć Portugal jeste imao nekavu dominaciju ali vrlo blagu i neuvjerljivu, nisu imali ni jednu jedinu 100%-tnu šasnu (!) a Grčka pobjeda je utoliko veća što im nisu dali gol kao Česima na samom kraju da ovi nisu stigli da izjednače nego su im dali gol u 57 minuti a Portugal ni nakon toga nije imao neke izrazite šanse za gol. Francuzima su dali gol u 65 minuti pa ni oni nisu mogli ništa napraviti.
Prezadovoljan sam ishodom prvenstva
Zna li neko od ovih kladioničara koliki su bili omjeri u utakmicama Grčka-Francuska, Grčka-Češka i sinoć Grčka-Portugal?
Na kraju još samo mogu reći da Sile Nebeske baš imaju smisla za humor.