banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2004, 13:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 16:54
znam...znam ...da nama zenama nije mjesto u fudbalu... :D :wink: ..ali ipak moram bacit kratak komentar ... :lol: :lol: :lol: ...ma Grci su legendeeee...svaka im cast...u finale su usla moja dva favorita...tako da cu uzivati u utakmici...i nije bitno toliko ko pobjedi...iako malo naginjem ka Grcima...zato sto su bili totalni autsajderi od samog pocetka..a dokazali su sasvim suprotno...njihov najveci uspjeh do sad...igrace sutra skroz rastereceno sto im je prednost za razliku od portugala...kao domacina...ali sve u svemu mislim da cemo sutra gledati nadasve kvalitetnu utakmicu...pozdrav svima sa ovog foruma!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2004, 16:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Ja znam da ce svi da me napadnu poslije ovog komentara, ali ipak cu reci. Ja mislim da Grci nemaju toliko stvarno kvalitetni igraca kao sto imaju npr Cesi, Italijanci ili Spanci. Imaju veliko srce, bore se za svaku loptu i Rehhagel im je naucio dobru taktiku da pobjede tj. brani koliko mozes i uzmi par sansa kad mozete.
Ako pogledate rezultate, Grci nikad ne dobiju vise od 1-0 ili 2-1. Tako je bilo i u kvalifikaciji. Ja licno ne volim takvu igru, jer dosta je dosadna, slicna kao sto Italijanci igraju; dobijes jedan gol i hvala najljepse. Za mene to nije fudbal, poen je da fudbal bude brz, atraktivniji i da bude golova.

Npr, kad je Spanija i Jugoslavija igrali u 2000, ili Cesi protiv Holandjani sad. To je za mene fudbal.

vmixi7, nemoj da mislis da fudbal nije mjesto za zene. Dodji nam kad god zelis i postavi svoje komentare. Ja ne diskriminiram protiv zene samo zato sto je fudbal, manje vise, muski sport :wink: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2004, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Zasluzena pobjeda Grka. Cestitam

Vrh

Tema posta: Hm...pitam se..
PostPoslato: 04 Jul 2004, 21:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
OLE HELLAS!!! :D E svaka im cast 0X

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2004, 22:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

jeeeeeeeeeeeeee....tap-tap-tap-tap......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2004, 08:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sjajno.

Posebno mi je drago što prvak nije Francuska, Engleska, Njemačka, Holadnija, Španija.

A drago mi je i što Portugal nije prvak. Po meni Portugal iako je došao do finala teško da zaslužuje da bude prvak. Kad su ušli u četvrtfinale smatrao sam da to jedva zaslužuju, a jedva su i ušli. Pitanje je koliko su bili nošeni navijačima i kako bi bilo da se igralo u drugoj zemlji. Po meni su dosta dobro odigrali samo polufinalnu utakmicu sa Holandijom, ostale su bili dosta mlaki i neuvjerljivi.

I mislim da su do filnala imali lakši put (Engleska, Holandija) nego Grčka (Francuska, Češka). Portugal je četvrtfinale prošao na penale (a to je uvijek lutrija i sreća, tu svako može svakoga pobijediti i od svakoga izgubiti) dok je Grčka je čisto i bez primljenog gola pobijedila Francusku i Češku.

Sinoć Portugal jeste imao nekavu dominaciju ali vrlo blagu i neuvjerljivu, nisu imali ni jednu jedinu 100%-tnu šasnu (!) a Grčka pobjeda je utoliko veća što im nisu dali gol kao Česima na samom kraju da ovi nisu stigli da izjednače nego su im dali gol u 57 minuti a Portugal ni nakon toga nije imao neke izrazite šanse za gol. Francuzima su dali gol u 65 minuti pa ni oni nisu mogli ništa napraviti.

Prezadovoljan sam ishodom prvenstva :D

Zna li neko od ovih kladioničara koliki su bili omjeri u utakmicama Grčka-Francuska, Grčka-Češka i sinoć Grčka-Portugal?

Na kraju još samo mogu reći da Sile Nebeske baš imaju smisla za humor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2004, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
bravo heleni. svim srcem sam navijao za vas. zasluzili ste titulu. na istu foru ste dobili i francuze i cehe i portugal. bravo.

ostao je jos samo brazil. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2004, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
vader,

cuo sam sinoc da je na jedan ulozen evro na pobjedu grcke, dobitak bio 80 evra. ne znam gdje. ali neko je sigurno uzeo dobre pare.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2004, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
To je vjerovatno bilo na početku prvenstva, ali koliko je bilo samo za finalnu utakmicu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2004, 21:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

za finale kvota je bila 1,65...ja dobila 50 kermi... :lol: :lol: :lol: ...pocetnicka sreca..inace se nikad nisam kladila...samo mi zao sto odmah posle pobjede nad Portugalcima u grupi nisam ulozila koju kintu jer je omjer za Grke bio 1:80...koju bi samo luvu digla... :lol: :D ...ali nije to toliko bitno...ma bas mi je drago da su pobjedili jer su dokazali da je stvarno srce najjaci mislis u organizmu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2004, 08:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
htjedoh se kladiti na grke
no, jedan strucnjak mi nije dao
sad bih se ubila :(
mogla sam dobiti lovuuuuuuuuuuuuuu
smrc :cry: :cry: :cry:
cestitam hellas
the best ste

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2004, 09:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
coki13 je napisao:
htjedoh se kladiti na grke
no, jedan strucnjak mi nije dao
sad bih se ubila :(
mogla sam dobiti lovuuuuuuuuuuuuuu
smrc :cry: :cry: :cry:
cestitam hellas
the best ste

Zasto ti nije dao, coki? Jesi bila premlada?

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 08 Jul 2004, 02:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Kvota na onaj zicer zvani Portugal - Grčka X-2 bila je 10, bar u Meridijanu. Needless to say, dobio sam brdo love i nadoknadio sve što sam izgubio tokom prvenstva, mwahahaha! I kako da ne obožavate tim koji razbije Francuze, Čehe i Portugalce i to još bez primljenog gola? Bravo Grci!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Sva vremena su u UTC [ DST ]