banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 00:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Serie A 2011/2012
PostPoslato: 14 Avg 2012, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovi iz Torina tacno nisu naucili lekciju :) ... Pa jednom su ih kaznili, zar hoce ponovo :) Sve u svemu, vraca se Italijanski fudbal na stare staze, lopovi pa eto....

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Imas jos jedan minus. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti kod mene imas 10 komada, cim navijas za torinske smecare :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
skeva je napisao:
Ti kod mene imas 10 komada, cim navijas za torinske smecare :D

LIKE!!

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bring it on, bitches. Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
8)

С обзиром у каквом су стању конкуренти, Јуве би се требао прошетати лигом...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
I Italiji opsti haos.
Juve na sudu. Conte popusio deset mjesec, tuzilac ulozio zalbu zbog oslobadjanja Bonucia i Pepea.
Milan - "Otiso je svak ko valja".
Napoli - ni tamo nisu cista posla. Laveci otisao, a i Kavani se nesto uzjogunio.
Inter - balansira na liniji izmedju zivota i smrti.
Lacio - na nivou od prosle sezone. Roma tu i tamo. Udine? Palermo?

Sve u svemu, ceka nas jedna ogromna karina od fudbala. Juhu!
Vjerovatno ce Juventus uzeti, zbog igrackog kadra.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ta presuda je smijesna, vec se radi na zalbi koja se podnosi 20.08. Ako ne prodje zalba ide se na civilni sud koji donosi oslobadjajucu presudu 99.9% jer je ovaj sportski smijurija sa svojim principima.

Ove godine ce hit biti Fiorentina i Roma. Fiorentina se mirno u tisini lagano pojacava igracima koji su dobri ali nisu zvucna imena. Roma ima finu ekipu + trenera koji ce da igra tesku ofanzivu sa 4-3-3.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 01:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Michele Criscitiello, urednik portala Tuttomercatoweb i Sportitalie, u rubrici Riječ urednika ponedjeljkom, iznio je dokaze nevinosti Antonia Contea...

Tijekom ovih praznika, osim što sam spoznavao ljepotu radne svakodnevnice, razmišljao sam i o nekim stvarima koje mi nisu baš bile jasne. Zato ću danas o njima i pisati, a čitatelji će mi oprostiti ako danas, i ne samo danas, neću pisati o mercatu.

Pročitao sam sudske spise u slučaju Conte, i to pažljivo, baš kao i Palazzi. Ako se radi o medijskom procesu, neka se to do kraja odigra. Ne treba braniti ovog ili onog nogometaša, trenera ili momčad, nego ući u činjenice u samim spisima radi utvrđivanja istine. U isčekivanju drugog i trećeg stupnja suđenja, odvjetnici juventusovog trenera će imati priliku braniti svog klijenta u najboljim okolnostima, jer postoji stanoviti prostor u kojem bi se moglo dospjeti do oslobađajuće presude. Krenimo od oslobađanja Bonuccia i Pepea, ona su ključna. Do pozitivnog ishoda istrage se došlo prvenstveno jer je ključni pokajnik Masiello,a da je sam sebi proturječio 5-6 puta tijekom ispitivanja, smatran vjerodostojnim.

Njegove kontradikcije jačaju položaje Bonuccia i Pepea pred Disciplinskom Komisijom, a Sportsko pravosuđe, prateći ovaj model, pokazuje svu svoju nedorečenost i dvostruke tretmane, jer se i Carrobbiu događa isto tj. davanje tri različita iskaza kako bi na kraju treći bio konačno prihvaćen. Sportsko je pravosuđe satelit Kaznenog. I tu se nalazi dodatni bod za Antonia Contea.

Jedan od razloga oslobađanja Bonuccia je taj što nikad nije bio pod istragom Državnog tužiteljstva ili Tužiteljstva u Bariu, te je zbog toga Disciplinska Komisija odlučila poništiti kaznu od 3 godine i 6 mjeseci, koliko je tražio Palazzi. Baš zbog toga, cijela optužna mašinerija mora pasti i u slučaju Conte. Conte nije pod istragom Tužiteljstva u Cremoni, tako kaže i tužitelj Di Martino. U njegovom je slučaju samo izveden pretres vlastitog doma koji nije dao nikakve rezultate ili pokazao nešto sumnjivo. U roku od tjedan dana u igru ulazi i odvjetnik Giulia Bongiorno, ekspert za kazneno pravo, manje za sportsko. Zbog toga se može očekivati obrana na razini općih principa, a ne detalja iz Albinoleffe-Siena i Siena-Novara. Princip kaznenog suđenja mora vrijediti i za Sportsko suđenje, a to je zabrana dvostrukog tretmana, kao što pokazuju slučajevi Bonuccia i Pepea.

Najbolja obrana za Contea su baš njegovi igrači. Nemojmo očekivati nove dokaze jer su u ovom stupnju suđenja zabranjeni. Iz spisa koji se nalaze na mom stolu proizlazi još nekoliko sličnih slučajeva: nekim igračima Bologne se nije sudilo upravo zbog toga što su Državna tužiteljstva smatrala da su čisti. To ukazuje na realnu mogućnost oslobađajuće presude za Contea i njegovo potpuno nelogično dovođenje pred sud od strane Palazzia.

Conteova krivnja nikome nije jasna. Diskvalificiran je zbog neprijavljivanja za Novara-Siena, a optužba se temelji na sastanku uoči te utakmice, kad je Conte navodno rekao kako je sve dogovoreno za remi.

1) Ako je optužba takva, onda bi Conte trebao odgovarati za sportsku prevaru, a ne za neprijavljivanje.

2) 7-8 igrača Siene je istinito ili lažno svjedočilo o tome kako Conte nikad nije govorio o dogovorenom remiju.

3) Ukoliko se Carrobbiev iskaz prihvati kao vjerodostojan, onda bi svi igrači Siene trebali odgovarati za neprijavljivanje; Siena je pak kažnjena tek s oduzimanjem 6 bodova.

Najveća je nepodudarnost, koju je u svom govoru iznijeo odvjetnik Novare ta što je dogovoreni remi (podsjećamo kako je utakmica navodno namještena između igrača i romske mafije) trebao odgovarati objema momčadima. Laž! Novara je tim remijem smjesta izgubila treće mjesto, a Varese, ekipa koja je slijedila, je imala bolji međusobni omjer, a čuvalo je treće mjesto sve do 40. kola.

Fali, dakle, najvažniji čimbenik za namještanje najvažnije utakmice.

Isto tako, postoje nevjerojatne nelogičnosti za Larronda, kojega se teretilo za Sportsku prevaru, pa je njegov položaj olakšan u neprijavljivanje. Nadalje, telefonski poziv koji navodno otežava Conteov položaj upravo čini suprotno. Optužba se temelji na presjedanju linija Carrobbia i Bertania u Novari u 11.08h na dan odigravanja utakmice. Optužba kaže, zašto sastančiti u Novari tijekom jutra? Optužba bi imala smisla, međutim nitko ne kaže da se u to vrijeme sve linije nalaze u području Corso Vercelli (u neposrednoj blizini stadiona Piola) jer se Novara-Siena odigrava u 12.30h, a ne u 15h. Momčadi su u 11h dakle već bile na stadionu. Da testiraju čije se linije nalaze u toj zoni, našli bi i Conteov telefon. Paradoksalno...

Kao zakjučak, treba naglasiti razlike u brzini i načinu postupanja pravosudnih tijela, pa će Stefano Mauri, već uhićen i pod istragom Tužiteljstva u Cremoni, moći normalno nastupati u nadolazećoj sezoni. Antonio Conte, koji nije pod istragom niti jednog Državnog tužiteljstva, već je kažnjen.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 02:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zavjera protiv Juventusa! Dole Italijanski savez! Dole pravosudje! pu pu pu! :)

Aj da se ne naljutis na mene, platicu ti pivo, al da je juve smacarski klub, ono stvarno jeste 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije zavjera nego glupi princip po kome se sportski sud razlikuje od civilnog.

Daleko bilo da se ljutim (pogotovo sto si toliki :D ) al' cu pivo prihvatiti :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
skeva je napisao:
Zavjera protiv Juventusa! Dole Italijanski savez! Dole pravosudje! pu pu pu! :)

Aj da se ne naljutis na mene, platicu ti pivo, al da je juve smacarski klub, ono stvarno jeste 8)

Kad se ovako okvalifikuju Barsa ili Real, Inter, Mančester Siti ili Crvena Zvezda, tad shvatam razloge, ali ti epiteti nikako ne idu uz moćni Juve.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 02:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eo grobara 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Shakal jesu ovi sajtovi ozbiljni ili su Kurir style?

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106277
http://www.canalejuve.it/news/marotta-s ... ovic-56951

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Srednja zalost, Tuttojuve cak nije toliki Kurir ali je potpuno naklonjen Juventusu, kao Gazzeta Interu, pa nije toliko pouzdan.

Mada nebitno, ovaj Di Marzio je novinar koji prati mercato pitanje koliko je njegova prica ozbiljna.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Ај отворите нову тему за нову сезону.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78

Sva vremena su u UTC [ DST ]