banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 02:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2012, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
lollipop je napisao:
tad je bio rat. moglo se kako se htjelo.
ja ipak mislim da u ovom slucaju, zbog specijalnih veza RS i Srbije ne bi trebalo odobrenje BiH. cak sta vise uvjerena sam u to.

Jok, specijalne veze su okvir u kome možemo sarađivata bez dozvola trećih u svim oblastima ali ako ne tangiramo nečiji treći interes a u ovom slučaju to nije samo naša interna stvar već i EHF, RSBiH ... ipak se tiče međunarodne scene, ma ne treba se zamarati s tim. Prije nekoliko se trebala igrati utakmica u fudbalu prijateljska pa FSS kao da je jedva dočekao da naiđe na prvu prepreku da bi odustao. Nisu oni za to, oni su veliki centralisti, BG i samo BG. Dakle i unutrašnjost Srbije je ogorčena ali žive 20 god. na tom principu i nema naznaka da će se nešto promjeniti ni u narednih 20. Ja sam za afirmaciju reprezentacije RS

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 16:06 
da ali, sta ako bi reprezentacija holandije dosla da igra protiv urugvaja u BL...
mislim da to sa srbijom ne bi trebala biti stvar BIH, a sad sto bi oni zapjenili sve do suda u strazburu to je vec druga stvar..

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
da ali, sta ako bi reprezentacija holandije dosla da igra protiv urugvaja u BL...
mislim da to sa srbijom ne bi trebala biti stvar BIH, a sad sto bi oni zapjenili sve do suda u strazburu to je vec druga stvar..

Pa opet isto ako se složi EHF i RSBiH može. Ne možemo mi sami to odlučiti tj. RSRS. E sad druga je stvar što se u našem slučaju statuta i pravila drže kao pijani plota a što Bošnjaci kad trebaju dobiti dozvolu za neku aktivnost a mi im ne damo oni ne pitaju nikoga nego to odrade a svi u EHF i šire prećutno gledaju na to. Ali to je pitanje nekih širih odnosa i pitanje kotiranje Srba u svijetu, to nam je dobro poznato. Zato kažem ne treba trošiti energiju oko toga ne može i ćao. Ali ono što može je reprezentacija RS i na tome treba istrajavati do besvjesti jer na to imamo pravo i onda igrati prijateljske sa prijateljskim zemljama

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 30 Jan 2012, 16:24, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 16:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2011, 22:02
hercegovac27 je napisao:

Ne bih da ti dajem lažnu nadu ali s obzirom da ste izvukli Njemačku u doigravanju za prolazak na SP mogu ti samo reći da ćete Svjetsko Prvenstvo u rukometu ponovo (po ko zna koji put) gledati putem malih ekrana. Jebiga uvijek naletite na neku Mađarsku! Šta da ti kažem! Kurate ste sreće! :D

s obzirom na stanje u drzavi, sportu, pa tako i rukometu, na opstrukcije, svakodnevna podmetanja koja dolaze sa haman 70% teritorije ove drzave, nekvalitetnim radom u oml. selekcijama, pozivanjem igraca gledajuci na iskljucivo broj i zastupljenost svake nacije, postavljanjem selektora na isti nacin, osipanjem igrackog potencijala, ucescem u barazu ja sam i vise nego zadovoljan. rado se sjetim utakmice sa jakom madjarskom, koju smo umalo izbacili i pored ogromne sudisjke nepravde. naravno rado se sjetim i utakmica sa jucerasnjim osvajacem srebra. posebno atmosfere u skenderiji. neponovljivo. :D
sto se tice utakmice sa njemcima, samo muski odigrati pa sta bude, mada iskreno ne ocekujem prolaz. mozda i bude guravo ako zaigra i Bosanac, Dobojlija Danijel Saric, a vrlo je moguce. Sve u svemu radujem se sto cu jos jednom dozivjeti ovu atmoferu i to je to..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fSQRWBmFU-8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 16:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dancima ništa nije bile jasno Srbi drugi a dižu tri prsta, Hrvati treći a dižu dva :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
richa je napisao:
Ako ne i bolje....:D

сигурно боље,осим Ниша ;)

У Зворнику кад би играо трећи тим Србије мислим да би се ванредно стање морало правит у граду, а хала од 2300 би премала била :)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Мислим да нико не треба бити незадовољан резултатом. Некако су без мотива изгледали у финалу, као да су се задовољили финалом и побједом на ујама. Мада врхунски резултат, с обзиром на лимитираност екипе у нападу, мени су цијели турнир изгледали као да немају неку представу како одиграти напад. Противнике су ломили одбраном и подршком са трибина. Али опет, ја презадовољан, с обзиром на очекивања.
Али онај чупави мајмун нас је убио, па јел могуће да човјек онако лако погађа, па све што је покушао је ушло.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
richa je napisao:
Ako ne i bolje....:D

сигурно боље,осим Ниша ;)

У Зворнику кад би играо трећи тим Србије мислим да би се ванредно стање морало правит у граду, а хала од 2300 би премала била :)

A zašto mi da se zadovoljimo tamo nekim trećim timom Srbije, treba imati više samopoštovanja? Ustvari kao mlađi i ja sam razmišljao više srcem a danas vidim da ako nemamo samopoštovanja i jasan stav i ako idemo samo srcem prema njima da nije baš produktivno. Koliko dajemo za tu reprezentaciju što navijački, što igračiam sa ovih prostora nećemo nikakve treće timove i improvizacije. Za početak mogli bi da promjene terminologiju pa da se ne hvale dočekom ili atmosferom koju prave Beograđani nego da kaže realno ko je u toj publici, ko nosi reprezentaciju i za koga se igra ako se igra samo za BG nije dobro. Dok unutrašnjost, RS, Srbi regiona i iz dijaspore izgaraju na tribinama po raznim borilištima u zemlji i inostranstvu oni se hvale kako pobjeđuju za Beograđane eventualno za Srbiju, pljujući time na 3-4 miliona sunarodnika van Srbije. Valjda su oni srpski sportisti i igraju za srpksku naciju. Čak i B92 je po tom pitanju tata za RTS, i koriste pravu terminologiju

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
A zašto mi da se zadovoljimo tamo nekim trećim timom Srbije, treba imati više samopoštovanja? Ustvari kao mlađi i ja sam razmišljao više srcem a danas vidim da ako nemamo samopoštovanja i jasan stav i ako idemo samo srcem prema njima da nije baš produktivno. Koliko dajemo za tu reprezentaciju što navijački, što igračiam sa ovih prostora nećemo nikakve treće timove i improvizacije. Za početak mogli bi da promjene terminologiju pa da se ne hvale dočekom ili atmosferom koju prave Beograđani nego da kaže realno ko je u toj publici, ko nosi reprezentaciju i za koga se igra ako se igra samo za BG nije dobro

Можда се ја нисам најбоље изразио ;) Доста је истине у овоме што си ти написао,али сам отприлике желио представит колико је грађанима у РС значајан појам Србија у сваком смислу! ;)

Та ти је потпуно на мјесту око дочека и осталог,просто буде жалосно како се све сведе на Београд,али треба имат у виду њихову политичку гарнитуру,једноставно годинама у Београду најбоље пролазе,годинама улажу само у Бг и годинама иде прича како су београдски Срби битнији од свих осталих,то нас не смије поколебати нити омаловажити,морамо бит свјесни да је то став званичне гарнитуре никако цијеле Србије ;)

Има ли негдје на нету (нисам успио погледат нигдје још) квалитетан снимак финала да се скине,а да се не ради о јутјубу гдје је квалитет слабашан ;)?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Ru ... ima-u-ratu

Ovo je strasno, ovo da izjavi jedan trener... Ali neka, oni po ne znam koji put pokazuju koliki su pacenici.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Neko je ovdje ranije pominjao nase sportiste koji su se plasirali na Olimpijadu. Moze li neko naci i postaviti link sa spiskom svih nasih sportista koji su obezbjedili ucesce na Olimipijadi?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 17:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
треба пробати добити дозволу да се игра у Бања Луци јер мислим да не постоје неке велике препреке око тога...сад да игра репрезентација Републике Српске тад би већ као и увијек настало проблема...

е сад што се тиче играња утакмица овог првенства у Бг мислим да је то глупо јер колико знам све квалификационе се играју у Нишу гдје се направи таква атмосфера да је то невјероватно а сад дође првенство и исти ти навијачи се морају бористи да добију 50 карата како би стигли у БГ да подрже репрезентацију...

замислите само како би било да се бар једна утакмице репрезентације одиграла у Нишу...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 18:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
С обзиром да је првенство завршено тема иде под кључ. Расправу о репрезентацији Србије можете наставити на теми предвиђеној за то. viewtopic.php?f=9&t=59694

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104

Sva vremena su u UTC [ DST ]