veteran 1987 je napisao:
Pribojavao sam se ove utakmice juce iz dva razloga. Vracamo se iz rep pauze,dve sedmice, nikad nemozes znati kako ce ekipa odgovoriti,plus Posusje je jako nezgodno kuci. Medjutim, vidi se da je dobro spremljeno sve ,svaki najmanji detalj.
Ovo je ono sto donosi titulu,jako sa stavom od pocetka,gdje svako zna sta treba da radi. Rekao sam davno da je snaga ove ekipe sto uvijek neko iskoci, ima svoj dan,i kad neko nije na nivou kao juce Hiros ,to se ne vidi.
Nije jos gotovo,ali jedan korak manje.
Svidja mi se doziranje Deketa ali i kako mali koristi svaki minut. Juce gol sjajan ,nije, kao sto kazu ovi nasi kriticari ovde " samo postavio nogu". A i nema ih nesto u zadnje vrijeme, valjda dodju samo kad imaju sta kritikovati.
A smogao sam snage da pogledam i tkz sarajevski derbi sinoc. Ono moze ostaviti trajne posledice da se fudbal zamrzi za citav zivot. I ono nesto kuka na sudjenje majku im j... Pa jaci se fudbal igra u prvoj ligi RS
Aposolutno potpisujem. Bas juce nesto kontam, ja sam skroz zaboravio taj osjecaj da se pribojavamo kao i strepimo da cemo primiti gol u 90oj i slicno. Sa ovom ekipom toga uopste nema, totalno opusten jer im je vjerujem 1000% bez obzira ko igrao, to su nijanse u pitanju. A na kraju epilog uvijek isti, nasa pobjeda. Zaista fantasticno igramo, cestitke svima. Ne znam da li su termini izasli za sljedece kolo? Bilo bi dobro da opet Zrinja igra prije nas, pa mozemo i malo "odmoriti" u Prijedoru ako treba, valjace nam dogodine.

Svi u Prijedor, invazija!
Нека буде незванично, али мислим да у Приједору играмо на Велики Петак.