banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 01:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120080 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4957, 4958, 4959, 4960, 4961, 4962, 4963 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Okt 2020, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
ChairosBL1987 je napisao:
Uda i njegov brat su i dalje u marketingu kluba, samo sad preko "svoje" agencije pravi i promocije, kampanje... Tako da ne cudi nivo debilnosti objava, slika i svega ostalog na zvanicnim nalozima kluba. Vrhunac svega mi je da klub imena i velicine kao sto je Borac na zvanicnom instagram profilu na story dijeli objave simpatizera i djece od 6 godina.

Uz to naglasiti da najave za utakmicu, razgovor sa nekim igracem nakon treninga i utakmica, neke zanimljive pricice iz kluba nema ni u najavi niti ce biti dok ti debili sjede tu gdje sjede.
Gledam neki dan promociju dresova u jebenom selji. To su slike dresa iz svih uglova, Stilic na terenu, video prezentacija. Mi nase vidjeli na marakani i jednu sliku na mondu gdje Vico i 2 klinca iz kluba drze prednju stranu dresa.

A kad objave tabelu nakon pobjede na story skrinšotovanu sa ss.ba ili tako nekog portala, a gore se vidi sat, baterija, obavještenja na telefonu...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja sam rekao da bih bio iz ovih 5 utakmica uključujući Velež i Tuzlu koje smo pobijedili zadovoljan sa 4 pobjede, jedan kiks se može oprostiti. Biće mi drago ako je ovo jedini kiks, u Bijeljini smo puno puta dobili i nek se i oni malo odvoje od dna, a mi da se uozbiljimo i pobijedimo naredne dvije. Jer ovo večeras je ipak bila atipična utakmica u odnosu na posljednjih 5-6. Desi se loš dan. Skoro niko nije pokazao ništa. Ko god primi loptu ili vrati nazad ili se okreće pola sata, pa krene, pa se zabije u igrača ili pogriješi u dodvanju, ili nema kome dodati jer svi stoje, a sve se to dešavalo uglavnom daleko od gola 30-40m.

Ne znam, imam osjećaj da su svi već upisali bili 3 boda, i čekali su da oni sami sebi dadnu gol ili ponovo da Kozić ispusti loptu nekom našem na nogu i sl. Tako su igrali nekako mlitavo, a ni Radnik nije nešto zapinjao, i onda odjednom projektil koji je zaledio sve i Jovanovića i Pavlovića, niko ono nije očekivao. Tako nekako, kao oni neće dati gol sigurno, a mi ćemo iz nekog ubačaja zabiti jer će pogriješiti golman i to je to. A i kladionice dale nevjerovatan koeficijent na Radnik 12. a mi 1.25 pa gdje to ima, to nećemo dobiti ni protiv Kaknja

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Može li Georgiev igrati špica. Čini mi se da je dosta pokretan i da zna sa loptom 1 na 1. Možda pokušati sa njim kao udarnom iglom? Sad definitivno imamo najjači vezni red. Ako se Subić vrati u formu to će na proljeće biti kaznena expedicija. Siguran sam. Pavlović, Jovanović, Subić, Vranješ, Meleg, Zakarić, Ziljka, Vojinović, Georgiev, Ćina/Borovčanin i Jovo.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fali ti tu štoper ili si napravio neku taktiku 3-5-2 :D
Vjerovatno razočaran što juče nismo imali sredinu, sad si nabio 5 igrača u sredinu

P.S. Jao loših rezultata ovo kolo, sve gore od goreg. A mirisalo je da ćemo mi profitirati i odlijepiti se malo od konkurencije. Još ova četvorka ima nekih utakmica u deficitu

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
zli mrkvić je napisao:
Može li Georgiev igrati špica. Čini mi se da je dosta pokretan i da zna sa loptom 1 na 1. Možda pokušati sa njim kao udarnom iglom? Sad definitivno imamo najjači vezni red. Ako se Subić vrati u formu to će na proljeće biti kaznena expedicija. Siguran sam. Pavlović, Jovanović, Subić, Vranješ, Meleg, Zakarić, Ziljka, Vojinović, Georgiev, Ćina/Borovčanin i Jovo.

I ako zakaric i ziljkic ne odu na zimu

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 15:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Georgiev, Kruz, Dino, Meleg, Jovanović, Brtan, neko će letiti na tribine, nadam se Brtan.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Pa zar Vojinović nije štoper. Slažem se za Kruza.
Pavlović

Subić/Ćosić Jovanović Kruz/Milojević Borovčanin/Ćina

Ziljkić Vranješ Meleg Zakarić

Georgiev i Lukić

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 19:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Vranjes i Meleg u sredini? Pa na sta bi to licilo, razmak izmedju stopera i veznog 70 metara.

Ja bih ovako pokusao 4123 da budemo ofanzivniji a da se rijesimo jednog balvana na zadnjem veznom.

Pavlovic
Dujakovic Jovanovic Milojevic Subic
Vojnovic
Meleg Vranjes
Zakaric Lukic Ziljkic

Naravno tu da uskacu i Kruz, Cosic, Markovic, Brtan (ako ne dobije sut kartu)...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bez Vranješa i u Kupu a vjerovatno i u subotu.
Znači vezni red Brtan, Vojinović, Meleg. Pitanje kako će to djelovati, ova dvojica nekako ukočena a Meleg sigurno nije u formi

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 21:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Meleg je i mrtav bolji od antitalenta Kalesica.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 21:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Mozemo protiv Rudara iz Kaknja bez kapitena https://srpskainfo.com/hendikep-za-bora ... -kupu-bih/
Svakako zelimo da Meleg igra.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2020, 08:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Бог свети зна у каквом је Мелег стању, ја га не очекујем прије Жељезничара, а и тад је питање.

Без обзира на резултате до краја ове полусезоне, односно до паузе, треба већ на зиму се ријешити пар играча. Да се не зезамо.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2020, 09:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Meleg je klasa za nasu ligu, samo sada je stvar u tome koliko je motivisan i koliko on zeli da pokaze tu klasu i da se dokaze, a vjerujem da hoce.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2020, 09:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Мелегу је ово шанса да се врати у стару форуму. Надам се да то схвата и да ће оправдати епитет појачања, а не да ће бити само још један србијански промашај. Сретно и њему са нама, а нама са њим.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2020, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
U Kaknju je Teren katastrofa , a neugodna su ekipa prava domacinska ....Mislim za KuP , imaju Kobilicu koji je prva violina i najbolja 10 -tka u federalnoj a bogami i medju prvoligasima ...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2020, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ako sam dobro vidio,rudar je prvi na tabeli.
Bice zeznuto u svakom slucaju

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2020, 11:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Prvi i pricao sam sa trenerom Rudara i kaze u punom ce sastavu igrat , prije dvije godine Sarajevo je proslo na penale Rudara ... Sad dobro sto Jagodic poznaje , Ako budemo u punom sastavu nema dileme a ako budemo kombinirali tesko a sve su sanse da ce se kombinirati plus teren katastrofa ...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2020, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jebiga, sve to zavisi, Meleg ima kvalitet i iskustvo, i po onoj prvoj izjavi cini se jako zahvalan sto je dosao i sto smo ga doveli, a i motivacija je tu izgleda. Ako krenemo od Avduke, on je kad je dosao kod nas bio smatran od navijaca prijasnjih ekipa u kojima je igrao, da je rupa. Na kraju znamo sve ko je i sta je taj covjek postao, jebena legenda. Djelmic pljuvan, kod nas igrao kao lud, Stokic pljuvan, ubica. Bilbiju vracali iz mrtvih bezbroj puta, kad god je igrao za Borac resetao je. Stevo Nikolic, Vidakovic, pa cak i Handzic, svi su koliko toliko formu vratili kod nas. Osim jednog neponovljivog Rade Veljovica, njemu nije bilo pomoci. :D Tako da ja i u Melega polazem nade, 94.je godiste moze on jos svasta.

A pojacanja na zimu su obavezna cak i kad bi svi igraci ostali, a sa odlascima ce biti jos vise pod moranje.

Gledam juce malo Nacional protiv Brage nije onaj Danilovica ubacivao, a odradio je 5 izmjena cini mi se.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2020, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kaže Vlado da misli da je Meleg spreman za poluvrijeme.
Znači 10 minuta može trčati, ono ostalo prehodati.

Mogu li oni njega izdvojiti jedno dvije sedmice i samo kondiciju da nabija, fudbal valjda zna igrati i uklopiće se, treba nam za Željezničar što spremniji Meleg.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2020, 16:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
A šta je s Melegom? Nisam upucen.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120080 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4957, 4958, 4959, 4960, 4961, 4962, 4963 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]