banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 01:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120080 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4956, 4957, 4958, 4959, 4960, 4961, 4962 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Okt 2020, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ја бих волио да је било 3-0.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Radnik uze pobjedu ni kriv ni dužan. Oni igrali bez ikakve energije, skoro pa se predali i prije početka. A mi dovodimo pojačanje danas umjesto prije dvije sedmice, nemam riječi za ovo. Pa nigdje nas nije bilo. Spora tranzicija koda je teren 200 m dug. Samo vraćanje lopte unazad, bože sačuvaj. Nismo mogli dati gol kad za čitavu utakmicu nismo ni prišli golu na 20m barem

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 16 Okt 2020, 18:59, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Gazimestanac87 je napisao:
Ја бих волио да је било 3-0.

Volio bih i ja. Ovako cemo izgubiti sa po 1-0 Mladosti i Slobode. Znamo ciji je to pecat.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Relano sta reći ...mi loši, taj raspali radnik još dva puta lošiji.

Kontrolisali smo mi utakmicu, ali bezidejna kotrola...sve što smo mi radnik još dva puta gori ali imali tu sreću da im jedan šut udje i to je to ...
Ja da sam trener, pa gurnuo bi naprijed sve pa makar 3:0 izgubio, nego ovako ...ovo je najgori poraz koji postoji ...
koga izdvojiti , Zakarić naš najbolji igrač z Markovića...ostalo ...Zilkiću moraš naučiti ponekad dati i pas na prvu...nečeš tako daleko ...

Za ovo je lijek KAZNA PO DZEPU i idemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Meni je zao samo Zakarica i Ziljkica sto igraju sa ovim rekreativcima, a ne u nekom jakom klubu gdje mogu pokazati svoj pun kapacitet.

I dalje mislim da Vladu ne treba pljuvati ni mijenjati. Izredalo se ovde prethodnih godina mnogo njih pa ni jedan promil bolje nije bilo cak i puno gore od ovog sto se tice igre. Daleko smo mi organizaciono i u svakom smislu od ozbiljnog kluba, ovo danas sa Melegom je samo jedan djelic koji nam to pokazuje.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Ovaj trojac na sredini Vojnović - Brtan - Kalesić ne bi poželio ni Proleter iz Teslića.
Kako Jagodić ima obraza da najavljuje titulu sa ovakvim igračima, ne bi u RS ligi osvojio titulu sa njima.
Kako može Radulovića da drži na klupi cijelu sezonu, a da igraju ovi balvani.
Ovo nema veze sa današnjim porazom, pisao sam ovo i kad smo pobjeđivali.
Marković je imao jedinu šansu na utakmici za poluvijeme, šta je Kajkut uradio u drugom?
Opet je zamijenio oba beka dok smo ganjali zaostatak.

Jagodićev izbor igrača i izmjene koje pravi su sramota za trenerski posao.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Јбг главу горе, видјели смо сви да ова екипа не постоји без Карлеуше. Треба сачекати да видимо како ће то изгледати против Младости, ако и ту изгубимо, јбг Владо, пакуј се.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Свака утакмица је стала у онај мајсторски гол играча Радника. И ето наша пречка, остало све, стерилно, Радник назад, ми не можемо прићи голу.
Везни ред јалов и импотентан, отјерали Горана и Дину далеко од гола, и ријешили опасност по свој гол.

Лукић је овдје значио, можда више од Врањеша.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Tako je kako je.Sad imamo Melega sto je dobro jer Kalesic nije nista pokazao.Georgievu treba veca minutaza nego Crnovu.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ja na melega uopste ne racunam jer je vjerovatno zapusten do bola. Jos samo treba da se povrijedi i da mu pored plate koja vjerovatno nije sica placamo i lijecenje.
Crnov,kajkut i kalesic hvala i vidimo se,samo sto u ovom trenutku nema ko da ih mijenja. Vezni red brtan vojinovic i kalesic......brrrrrr najezio sam se !?
Ovaj poraz moze donijeti dosta pozitivnih stvari samo ako bude pameti.
Zalaganje goli penis sa par izuzetaka i kao nagrada treba im zakazati nekakav trening po povratku u bl.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Dobro, znamo svi ništa se promijeniti neće džaba palamudamo, niko neće biti otjeran, život ide dalje. Radnik očigledno olako shvaćen jer su izašli skoro sa drugim timom, ubuduće prestati pričati o trofejima i titulama, shvatiti da smo kad izađemo iz BL gola voda, i da moramo maksimalno zapeti da skupimo i neki bod na strani ako hoćemo do zime da držimo priključak za mjestima koja vode u Evropu. Samo sa pobjedama u BL nećemo se održati. Prepišaće nas četvorka

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Meni je misterija Aco manjača, nemoguće da je lošiji od ove trojice, da ne može poluvrijeme odigrati.
Vjerovatno bi ishod bio isti, ali bar bi neka lopta naprijed otišla.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Meni je misterija Aco manjača, nemoguće da je lošiji od ove trojice, da ne može poluvrijeme odigrati.
Vjerovatno bi ishod bio isti, ali bar bi neka lopta naprijed otišla.

Nije mu dao da igra ni u kupu u Travniku. Dok je Jagodića na klupi, Acu nećemo vidjeti na terenu.

Nije kvalitet u pitanju jer su igrali i ovi klinci Cerić, Tahrić i ova 3 balvana od danas. A nisu ni godine jer igra Kajkut koji je stariji 3 godine od Ace. Do Jagodića je.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 20:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Pa to pitanje za manju mu se trebalo davno postaviti a bilo je prilika,svaki pres pred utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Имамо велики несразмјер на терену, најбоља крила у лиги с једне стране.....а најгори тројац у средини од свих топ 6 екипа.
Владо очито жели да оживи ветеранску каријеру Кајкута, па не иде мајсторе, опрости се као човјек...уведи клинца неког у шпиц, нек сјебе 10 шанси ал има 15 година испред себе да научи.

Калесић је опет гола вода и видјело се на првој утакмици да није за озбиљног фудбала. Помолити се Богу да ће Мелег бити спреман ту одмах улетити.

Маркетингу клуба један велики минус за аматеризам!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Цитирам колегу пинкару, ако смо иоле паметни, овај пораз може донијети доста позитивних ствари!
Почињем мислити да је релација Јагодић-Радуловић нешто личне природе.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Imam neko svoje misljenje o Jagodicu koje sam iskazao, i kazem, neka ga. Nek radi, do onoga trenutka kada krene raditi nerezonske poteze koji prelaze u trend.

Ono sto mi se ne svidja, je, ako me sjecanje sluzi, njegovo konstatno kuvanje sa odredjenim igracima na licnom nivou. I u proslosti, a po svemu sudeci i sad. Druga stvar, Jagodic nema autoritet koji recimo je imao Dragan Jovic. Niti ce ikad imati takvu vrstu postovanja u svlacionici. Jednostavno nije takva licnost.

I treca stvar, previse je glasan. Daje neke izjave koje ne piju vodu. Bezveze se eksponira, samim tim stvara pritisak i samim igracima. Treba se raditi u tisini, pokusati lagano kuckati bodove, i opet izboriti tu Evropu. Izgurati ovu polusezonu sa kadrom koji imamo, pokusati probuditi Melega, i kad bi se Subic vratio u formu, ekipa je vrhunska. Na zimu dovesti par pojacanja strogo na deficitarnim pozicijama.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 21:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Nije problem kada ovi iz marketinga pogrijese, jer su to ocigledno ljudi koji nisu Borcevci ni 1%,
problem je kada imas tonu komentara koji ti ukazuju na to i ti ih samo bezobrazno brises, umjesto da uklonis sliku i ispravis pogresku. Znaci ko god vodi profil iz te agencije, neka se jebe zbog svoje bahatosti.
Navijaci bi bar trebali reagovati na to..

Meni opet draze da smo danas izgubili nego u jednom od naredna dva kola. Valjace Radniku bodovi, a nama poraz jos vise da se trznemo i uozbiljimo. Manje price, a vise rada.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rangarok je napisao:
Nije problem kada ovi iz marketinga pogrijese, jer su to ocigledno ljudi koji nisu Borcevci ni 1%,
problem je kada imas tonu komentara koji ti ukazuju na to i ti ih samo bezobrazno brises, umjesto da uklonis sliku i ispravis pogresku. Znaci ko god vodi profil iz te agencije, neka se jebe zbog svoje bahatosti.
Navijaci bi bar trebali reagovati na to..

Upravo tako. Ako već grupa ima saradnju sa upravom po mnogim pitanjima, prostorije, teretana... Valjda mogu reći da im se ne sviđa kako se vode profili na društvenim mrežama, pa da se to mijenja. Od pljuvanja po komentarima nema ništa.

pinkara je napisao:
Pa to pitanje za manju mu se trebalo davno postaviti a bilo je prilika,svaki pres pred utakmicu.

Novinari koji prate Borac na presu su grupa ćutologa. Poslije Veleža Dudić rekao ono svoje, onda Jagodić svoje, gdje je rekao da je imao neke pozive telefonom prije utakmice i svašta nešto. I na kraju pita ona cura ima li pitanja i od novinara niko ni jedno pitanje da postavi!
Ako tad nisu ništa pitali, kad će pitati. Kad se ide za dž u Antaliju onda je dobro, a kad treba raditi svoj posao nema ih nigdje.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2020, 22:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Uda i njegov brat su i dalje u marketingu kluba, samo sad preko "svoje" agencije pravi i promocije, kampanje... Tako da ne cudi nivo debilnosti objava, slika i svega ostalog na zvanicnim nalozima kluba. Vrhunac svega mi je da klub imena i velicine kao sto je Borac na zvanicnom instagram profilu na story dijeli objave simpatizera i djece od 6 godina.

Uz to naglasiti da najave za utakmicu, razgovor sa nekim igracem nakon treninga i utakmica, neke zanimljive pricice iz kluba nema ni u najavi niti ce biti dok ti debili sjede tu gdje sjede.
Gledam neki dan promociju dresova u jebenom selji. To su slike dresa iz svih uglova, Stilic na terenu, video prezentacija. Mi nase vidjeli na marakani i jednu sliku na mondu gdje Vico i 2 klinca iz kluba drze prednju stranu dresa.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120080 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4956, 4957, 4958, 4959, 4960, 4961, 4962 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]